Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاندیدای مردم تهران در انتخابات مجلس یازدهم گفت: مسئولین در کشور باید انگیزه و عمل برای پیشرفت کشور داشته باشند.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، سیدمحمد حسینی کاندیدای مردم تهران در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی عصر امروز در همایش «دوم اسفند، انتخاب یازدهم» طی سخنانی اظهار داشت: انتخابات امسال اولین انتخابات پس از بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری است و امیدواریم در این انتخابات گام بلندی برای اعطای انقلاب اسلامی برداشته شود و مردم بتوانند بعداز 40 سال که از عمر انقلاب می‌گذرد، انتخاب بهتری داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:  اولین انتخابات مجلس سال 58 برگزار شد و امسال دقیقاً 40 سال از اولین انتخاب نمایندگان مجلس شورای اسلامی می‌گذرد و بینش و بصیرت مردم نسبت به گروه‌ها و جریانات سیاسی با آن سال‌های انقلاب فرق کرده و دیگر نمی‌توانند بگویند که ما افراد و جریانات را نمی‌شناسیم. بنابراین امیدواریم مردم با بینش و بصیرت رأی دهند.

این کاندیدای انتخابات مجلس با تأکید بر اینکه مسئولین در نظام جمهوری اسلامی باید انگیزه و عمل برای پیشرفت کشور داشته باشند، گفت: هر زمانی که مردم انتخابی درستی داشتند کارها پیشرفته و هر وقت افرادی انتخاب شدند که باور یا انگیزه عمل نداشتند، کارهای کشور متوقف مانده و مشکلات به وجود آمده است مانند انتخابی که در چند سال گذشته داشتیم و متأسفانه سبب بروز مشکلات اقتصادی در کشور شد و آمارها نشان می‌دهد که فاصله طبقاتی افزایش یافته و این مایه شرمندگی است.

حسینی افزود: وقتی کسانی انتخاب می‌شوند که تفکر لیبرالی و سرمایه‌داری دارند مطمئناً برای‌شان اهمیتی ندارد اگر یک عده از مردم له شوند و حتی از اینکه برای مظلومین کاری انجام شود ناراحت می‌شوند لذا نتیجه انتخاب چنین افرادی بروز فاصله طبقاتی و له شدن طبقه محرومین است.

وی با اشاره به تأکیدات امام خمینی نسبت به توجه به محرومین گفت: امام در همان ابتدای انقلاب دستور تأسیس نهادهایی را دادند تا به محرومین کمک شود مانند جهاد سازندگی که در سال 58 تأسیس شد و افتخار بچه‌های انقلاب همین بود که در قالب جهاد سازندگی به روستاها برویم و به مردم خدمت کنیم.

کاندیدای مردم تهران در انتخابات مجلس یازدهم ادامه داد: بنده افتخار این را داشتم که در ابتدای انقلاب در جهاد سازندگی به محرومین خدمت کنم و پس از آن هم در دفاع مقدس حضور یافتم البته با توجه به اینکه در آن دوران دانشجو بودم مطمئناً در تمام ایام دفاع مقدس حضور نداشتم اما هر زمان که توفیق می‌شد با دیگر دوستان راهی جبهه‌ها می‌شدیم و در عملیات‌های مختلف حضور داشتیم و به آن روزها افتخار می‌کنم و هیچ‌گاه از آن گذشته پرافتخار پشیمان نشده‌ام.

حسینی تصریح کرد: برخی‌ها بعد از جنگ رفوزه شده‌اند و نتوانستند روحیه خود را حفظ کنند اما برخی افراد در دوران مسئولیت خود نیز و در بزنگاه‌ها مردود شدند.

وی خاطرنشان کرد: در مجلس پنجم که نماینده رفسنجان بودم همواره تلاش کردم نظر خود را صریح بگویم گرچه در بزنگاه‌ها هم تطمیع می‌شدیم و هم تهدید تا خلاف منافع افرادی کاری نکنیم اما من همیشه سعی کردم نظر خود را روشن بگویم و به کاری که اعتقاد داشتم عمل کنم.  

کاندیدای مردم تهران در انتخابات مجلس یازدهم درباره دوران مسئولیت خود در دانشگاه پیام نور نیز یادآور شد: آن زمان که در دانشگاه پیام نور بودم همراه دیگر مدیران شهر به شهر رفتیم و به 500 واحد دانشگاهی سر زدیم و تمام کمبودها و مشکلات را بررسی کردیم. بنابراین کارنامه بنده نشان می‌دهد که همواره سعی کرده‌ام شعار ندهم و تا جایی که از عهده‌ام برمی‌آید عمل کنم. 

حسینی با بیان اینکه متأسفانه برخی افراد 15 سال است که مسئول هستند اما هنوز به مراکز استان‌ها هم سر نزده‌اند، گفت: اگر رئیس جمهوری داشته باشیم که به وزیر و معاون خود هم وقت ملاقات نمی‌دهد، معلوم است که مشکلات حل نخواهد شد. همین خانم ملاوردی در پایان عمر دولت یازدهم در یکی مصاحبه‌ای اعلام کرد که در طول این چهار سال تنها یکبار موفق شده تا با رئیس جمهور جلسه بگذارد در حالیکه بنده در دولت حضور داشتم و می‌دانم که چقدر لازم است رئیس جمهور با وزرا و معاونین به صورت مداوم جلسه داشته باشد لذا شما وقتی به عنوان یک مسئول برای معاونین خود وقت نگذارید آنها هم برای مدیران زیردست خود وقت نمی‌گذارند و آن مدیران هم برای مردم وقت نگذاشته و کار نمی‌کنند.

وی با بیان اینکه این وقت‌گذاری‌ها، تحرک‌ها و اهتمام‌ها کشور را به پیش‌ می‌برد، تأکید کرد: برخی برای اینکه کم‌کاری و تنبلی خود را توجیه کنند، می‌گویند مسئول نباید فعالیت الکی داشته باشد بلکه وظیفه مسئول اندیشه و فکر است. در حالی که ما می‌گوییم بدون فکر نمی‌شود کار کرد اما اگر همراه فکر کار و عمل نباشد آن اندیشه هم بی‌فایده است. بنابراین ما به مسئولینی نیاز داریم که با انگیزه و با تحرک باشند.

ادامه دارد...

منبع: فارس

کلیدواژه: سیدمحمد حسینی انتخابات انتخابات مجلس اولین انتخاب جهاد سازندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۵۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم

فعال سیاسی با بیان اینکه انتخابات دور دوم مجلس به لحاظ اهمیت تفاوتی با انتخابات دور اول ندارد، گفت: مشارکت بالای مردم در این دوره نشاط عمومی را به نمایش می‌گذارد.

به گزارش مشرق، مهدی فضائلی درباره اهمیت حضور مردم در دور دوم انتخابات مجلس اظهار داشت: انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی از نظر اهمیت تفاوتی با انتخابات دور اول آن ندارد و همه آن مواردی که باعث اهمیت حضور و مشارکت در انتخابات دور اول مجلس بود، در این دوره نیز به همان اندازه تاثیرگذار است.

وی افزود: مشارکت و حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی به دلیل جایگاه مجلس و نقشی که نمایندگان مردم می‌توانند به واسطه بهبود روند قانونگذاری در کشور و نیز نظارت بهتر و دقیق‌تر بر اجرای قوانین داشته باشند، بسیار حائز اهمیت است و این موارد در دور دوم انتخابات نمایندگان مجلس شورای اسلامی هم مانند دور اول انتخابات نمایندگان وجود دارد.

این فعال سیاسی بیان کرد: البته نمایندگان بسیاری از حوزه‌های انتخاباتی در همان دور اول با کسب اکثریت آرا، مشخص شدند اما در تعدادی از حوزه‌ها از جمله در تهران، انتخابات به دور دوم کشیده شد که امید است مردم در این دور از انتخابات نیز مشارکت جدی داشته باشند.

هر چقدر مجلس در امر قانونگذاری بهتر عمل کند دستگاه‌ها مسیر دقیق‌تری خواهند داشت

فضائلی یادآور شد: باید امیدوار باشیم که در شهرهایی که انتخابات مجلس به دور دوم کشیده شده است، مردم انقلابی، فهیم و همیشه در صحنه با درک بالای خود و با اهتمام لازم و مشارکت بالا پای صندوق‌های اخذ رأی حاضر شوند.

وی با اشاره به اینکه مشارکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی از دو بُعد حائز اهمیت است، عنوان کرد: در بُعد اول، این اهمیت مربوط به مجلس شورای اسلامی و جایگاه اصلی آن در حوزه قانونگذاری است که وظیفه تقنین قوانین کشور و ریل‌گذاری را بر عهده دارد و در حقیقت این مجلس است که مسیر اجرایی و آینده کشور را ترسیم می‌کند.

این فعال رسانه‌ای تاکید کرد: بنابراین هر چقدر مجلس شورای اسلامی در امر قانونگذاری بهتر عمل کند و قوانین مصوب آن دقیق‌تر و ناظر بر اولویت‌های کشور باشد، به طور طبیعی می‌توانیم امیدوار باشیم مسیری که دستگاه‌های اجرایی در آینده بر اساس آن قوانین طی می‌کنند، دقیق‌تر و معطوف به اهداف جامعه باشد.

فضائلی گفت: در بُعد دوم، اهمیت مجلس شورای اسلامی به بحث نظارت آن بر اجرای صحیح قوانین بازمی‌گردد که این امر توسط نمایندگان مجلس انجام می‌شود و این نظارت هر چه دقیق‌تر و سالم‌تر انجام شود، می‌تواند در اجرای قوانین و در اینکه دستگاه‌های اجرایی وظایف‌شان را بهتر و دقیق‌تر انجام دهند، بسیار موثر باشد.

قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین در راس وظایف نمایندگان است

وی افزود: البته نمایندگان مجلس شورای اسلامی در حوزه‌های دیگر هم نقش‌آفرینی دارند اما قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین، در رأس اموری است که باید در آن نقش‌آفرینی داشته باشند.

وی ادامه داد: از سوی دیگر مشارکت مردم در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی یک پیام بسیار مهم به همراه خواهد داشت و آن پیام این است که نشاط اجتماعی و سیاسی در جامعه ایران وجود دارد.

تحلیلگر سیاسی بیان کرد: ابراز و به نمایش گذاشتن این نشاط اجتماعی و سیاسی هم می‌تواند برای مردم ایران و هم برای کسانی که از بیرون مسائل کشور ما را تحلیل می‌کنند و بر اساس آن تحلیل‌ها، تصمیم‌هایی در خصوص نحوه تعامل با جمهوری اسلامی اتخاذ می‌کنند، موثر باشد.

فضائلی یادآورشد: این نشاط اجتماعی و سیاسی می‌تواند یک پیام به همراه داشته باشد و در مقابل کسانی که نگاه منفی به کشور ما داشته و رفتارهای خصمانه از خود بروز می‌دهند، نقش بازدارندگی خواهد داشت.

انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود

فضائلی گفت: مشارکت بالای مردم در انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی برای دوستان کشور ما در سراسر دنیا هم یک پیام امیدوارکننده و خوشحال‌کننده را به همراه خواهد داشت و نشاط اجتماعی و سیاسی مردم ایران را در مقابل چشمان آنها به نمایش خواهد گذاشت.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا با توجه به تعداد بیشتر نمایندگان تهرانی نسبت به نمایندگان شهرستانی، آنها هیات رئیسه مجلس دوازدهم را تعیین خواهند کرد، گفت: به عقیده من انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود.

این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: البته نمایندگان تهران به لحاظ تعداد، در مجلس دوازدهم تعیین‌کننده هستند و تاثیرگذاری‌شان زیاد است ولی این طور نخواهد بود که مجلس دوازدهم و انتخاب هیات رئیسه آن، در انحصار آنها باشد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان نامزدهای حاضر در عرصه رقابت، ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

تبلیغات دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از بامداد ۱۳ اردیبهشت آغاز شد و تا ساعت هشت صبح پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ادامه دارد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران یک میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود و از بین نامزدها ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است.

انتخابات در مرحله دوم نیز در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

در تهران برای هر شعبه ۴ صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، ۳ صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است تا ازدحامی در شعب شکل نگیرد و رأی‌دهندگان به راحتی و سهولت رأی خود را به صندوق بیندازند.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • مشارکت پرشور در مرحله دوم انتخابات لازمه انتخاب نماینده اصلح است
  • آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم است
  • آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم/ باید کار نیمه‌تمام انتخابات را تمام کنیم
  • آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم/ باید کار نیمه کاره انتخابات را تمام کنیم
  • برای حل مشکلات باید در انتخابات شرکت کرد
  • مردم با مشارکت حداکثری نمایندگان را پرقدرت راهی مجلس کنند
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • معاون رئیس‌جمهور: امکان گزینش در دور دوم انتخابات مجلس آسان‌تر است
  • امکان گزینش در دور دوم انتخابات مجلس آسان‌تر است