Web Analytics Made Easy - Statcounter

قاسمپور به مسائل دلالی در فوتبال ایران پرداخت.

طرفداری- قاسمپور می گوید 90 تا 95 درصد بازیکنان خارجی حاضر در فوتبال ایران بی‌کیفیت هستند.

به گزارش فارس، حضور بازیکنان بی کیفیت خارجی در باشگاه های ما تبدیل به معضلی بزرگ برای فوتبال کشورمان در عرصه های داخلی و حتی بین المللی شده است. زیرا این بازیکنان با شکایت به فیفا باعث ایجاد بدبینی نسبت به فوتبال کشورمان می شوند و از سوی دیگر، پرداخت دستمزدهای کلان به بازیکنان بی کیفیت باعث عدم استفاده از بازیکنان شایسته ایرانی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این زمینه با ابراهیم قاسمپور گفت و گویی انجام دادیم که در زیر می خوانید:

* 95 درصد بازیکنان خارجی بی کیفیت هستند

ابراهیم قاسمپور در مورد حضور بازیکنان و مربیان خارجی در فوتبال ایران گفت:

در مورد بازیکنان می‌گویم تا جایی که ما این بازیکنان خارجی را دیده‌ایم، 90 تا 95درصد آنها بی‌کیفیت از کار درآمده‌اند. در فوتبال ما قانونی هم گذاشته شد که فقط بازیکنان ملی بقیه کشورها بتواند به ایران بیایند اما این قانون کارآیی لازم را نداشت.

وی افزود:‌

مثلاً اگر بازیکنی عضو تیم ملی بنگلادش باشد، به درد فوتبال ما می‌خورد؟ بعید می‌دانم چنین بازیکن ملی‌پوشی به کار فوتبال ما بیاید. پس، این قانون برای جلوگیری از حضور بازیکنان بی‌کیفیت خارجی تأثیر چندانی نداشته است.

* سود شخصی برخی مدیران عامل از جذب بازیکن خارجی

این کارشناس فوتبال با اشاره به نفع دلالان از حضور این بازیکنان خارجی، عنوان کرد:‌

پشت صحنه این بازیکنان خارجی یکسری دلال هستند که سود خوبی از حضور آنها می‌برند. متأسفم که بگویم برخی مدیران عامل باشگاه‌ها نیز شاید از جذب چنین بازیکنانی نفع مالی می‌برند که زیر بار قرارداد با این بازیکنان بی‌کیفیت می‌روند.

قاسمپور ادامه داد:

این اتفاق در بیشتر باشگاه‌های ما رخ می‌دهد و بارها دیده‌ام در پرسپولیس و استقلال هم بازیکنان بی‌کیفیت خارجی حضور دارند. بازیکنانی که حتی برای دقایقی هم بازی نمی‌کنند اما با شکایت به مراجع بین‌‌المللی پول‌های کلانی از فوتبال ما می‌برند. خیلی از این بازیکنان جایی در ترکیب اصلی تیم‌های لیگ برتری ندارند و گاهی برای سیاه‌بازی، آنها را روی نیمکت می‌نشانند. کسی هم نظارتی بر قرارداد با این بازیکنان بی‌کیفیت خارجی نمی‌کند.

*برخوردی با مدیرعامل متخلف نمی شود

این کارشناس در مورد اینکه وقتی یک مدیرعامل باشگاه حاضر به امضای قرارداد با بازیکنان بی‌کیفیت خارجی می‌شود چه نهادی باید نظارت کند، اظهار داشت:

متأسفانه شاهدیم برخی مدیران باشگاه‌ها به کرار تن به جذب بازیکنان بی‌کیفیت خارجی می‌دهند. مگر می‌شود این اتفاق بارها و بارها رخ بدهد. در برخی باشگاه‌ها مدیران عامل مرتب تغییر می‌کنند و مدیرعامل جدید که می‌آید، می‌گوید با مدیرعامل قبلی برخوردی نشد. پس ما هم ببریم و بخوریم. واقعاً نمی‌دانم چرا با مدیران متخلف که حتی تخلف‌شان گاهی ثابت می‌شود، برخورد قاطعی صورت نمی‌گیرد.

* حضور بازیکن بی کیفیت خارجی در سرخابی ها

قاسمپور با اشاره به دو باشگاه استقلال و پرسپولیس گفت:

این دو را می‌توانیم ویترین فوتبال باشگاهی‌مان بدانیم اما بارها دیده‌ایم که بازیکنان بی‌کیفیت خارجی در آنها می‌آیند. در حالی که هر دو باشگاه زیر نظر وزارت ورزش هستند و باید نظارت بیشتری بر جذب بازیکنان خارجی این دو تیم شود.

وی با اشاره به عملکرد سایر باشگا‌ه‌ها در این زمینه گفت:

برخی باشگاه‌ها مثل سپاهان بازیکنان نسبتاً خوبی جذب می‌کنند ولی همین بازیکنان هم ببینید در روز اول‌ حضورشان چه مبلغ قراردادی داشتند و بعد از مدتی بازی در باشگاه‌های ما رقم قراردادهایشان چقدر زیاد شد.

* میدان دادن به جوانان شایسته ایرانی به جای خارجی های بی کفیت

این کارشناس فوتبال با اشاره به توان مالی کم باشگاه‌های ما گفت:

باشگاه‌‌های حوزه خلیج فارس با پول‌های کلانی که می‌دهند، بازیکنان مطرح و بزرگی را جذب می‌کنند که می‌توانند در فوتبال‌شان تأثیرگذار شوند و اعتمادبه‌نفس بازیکنان آنها را بالاتر ببرند. باشگاه‌های ما توان پرداخت چنین مبالغی را ندارند. بهتر است به جای جذب بازیکنان بی‌کیفیت خارجی که باعث حیف و میل فراوان پول در باشگاه‌ها ما می‌شود، به جوانان شایسته ایرانی شانس بازی بدهند.

* ارز مملکت را حیف و میل نکنیم

قاسمپور تأکید کرد:

اگر قرار است برای بازیکنان بی‌کیفیت خارجی ارز بدهیم، بازیکنانی که حتی در سطح فوتبال ما نیستند، بهتر است این هزینه‌ها خرج جوانان ایرانی شود. حتی پا را فراتر می‌گذرم و می‌گویم اگر بازیکن خارجی بیاید که هم سطح بازیکنان ما باشد یا نهایتاً 10 درصد بهتر باشد، چرا ارز مملکت را حیف و میل و از کشور خارج کنیم؟ این فرصت‌ها را به جوانان شایسته ایرانی بدهیم.

منبع: طرفداری

کلیدواژه: بازیکنان بی کیفیت خارجی جوانان شایسته ایرانی درصد بازیکنان خارجی بازیکنان خارجی بی کیفیت خارجی ابراهیم قاسمپور فوتبال ایران بی کیفیت هستند حضور بازیکنان باشگاه های ما جذب بازیکنان باشگاه ها حضور بازیکن برخی مدیران مدیران عامل جذب بازیکن فوتبال ما حیف و میل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۵۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران جز کشورهای برتر در سدسازی است/ تامین ۹۵درصد تجهیزات آب و فاضلاب

وزیر نیرو با تاکید بر اینکه بر اساس اعلام کمیسیون بین‌المللی سدهای بزرگ، ایران جزو کشورهای برتر جهان در بخش سدسازی است، گفت: ایران در حوزه تولید برق حرارتی جزو ۱۰ کشور اول جهان است.

به گزارش خبرنگاری ایمنا، علی‌اکبر محرابیان در مراسم افتتاح چند منظوره «اومااویا» در کشور سریلانکا، اظهار کرد: بر اساس اعلام کمیسیون بین‌المللی آبیاری و زهکشی ایران پنجمین کشور جهان از لحاظ وسعت شبکه‌های آبیاری و زهکشی است.

وی ادامه داد: در عرصه تولید تجهیزات و قطعات مورد نیاز تصفیه‌خانه‌های آب و فاضلاب موفق شدیم بیش از ۹۵ درصد نیاز خود را در داخل کشور تأمین کنیم.

وزیر نیرو خاطرنشان کرد: به برکت این دستاوردها بیش از ۲۰۰ سد بزرگ و ۶۰۰ سد کوچک با حجم مخزن حدود ۶۰ میلیارد مترمکعب و حدود ۲.۵ میلیون هکتار شبکه آبیاری و زهکشی مدرن و صدهای تصفیه‌خانه آب و فاضلاب در ایران ساخته شده است.

محرابیان خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت کشور در صدور خدمات فنی و مهندسی در بخش آب و برق و فاضلاب توانسته‌ایم پروژه بزرگ را در کشور جهان به اتمام برسانیم و یا در حال اجرا داشته باشیم.

وی گفت: به عنوان مثال در کشور تاجیکستان از پروژه‌های به بهره‌برداری رسیده می‌توان به سد و نیروگاه سنگ توده و از پروژه‌های در حال ساخت می‌توان به سد راغون به عنوان بزرگ‌ترین طرح عمرانی در جهان و به تعبیری مرتفع‌ترین سد جهان به ارتفاع ۳۳۵ متر و حجم ذخیره ۱۴ میلیارد متر مکعب توسط مشاوران و پیمانکاران بین‌المللی از جمله شرکت‌های ایرانی اشاره کرد.

وزیر نیرو گفت: امروز نیز سد و نیروگاه بزرگ اومااویا در کشور زیبا و سرسبز سری‌لانکا به بهره‌برداری می‌رسد که در ادامه به ابعاد آن خواهیم پرداخت. پروژه اومااویا ۱۷۰۰ فرصت شغلی برای مردم سریلانکا ایجاد می‌کند و ساخت دو سد در این پروژه انجام خواهد شد.

محرابیان ادامه داد: در بخش برق بر اساس آمارهای آژانس بین‌المللی انرژی در حوزه تولید برق حرارتی ایران جز ۱۰ کشور اول جهان است؛ همچنین در بخش نیروگاه‌های برق‌آبی به همت متخصصان ایرانی جز کشورهای برتر جهان هستیم.

وی با اشاره به رؤسای جمهور و وزیرانی که در مراسم حضور دارند، گفت: امروز ما در این مکان و محفل دوستانه گردهم آمده‌ایم تا یکی از دستاوردهای اقتصادی و فنی مشترک بین دو کشور را به‌صورت رسمی به بهره‌برداری برسانیم.

وزیر نیرو ادامه داد: تاکید می‌کنیم که در نتیجه رویکرد مثبت دولت‌ها و کشورها در عرصه بین‌الملل می‌توان خیر و صلاح مشترک را آرمان قرار داد و عرصه‌های فنی و اقتصادی را انگیزه‌ای برای توسعه صلح و دوستی بین کشورها و ملت‌ها در نظر گرفت و از این طریق آسایش و رفاه را به آحاد مردم تقدیم کرد.

محرابیان خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت فنی و مهندسی در صدور خدمات فنی و مهندسی در بخش آب و برق و فاضلاب توانسته‌ایم پروژه بزرگ را در کشور جهان به اتمام برسانیم و یا در حال اجرا داشته باشیم.

وی گفت: به عنوان مثال در کشور تاجیکستان از پروژه‌های به بهره‌برداری رسیده می‌توان به سد و نیروگاه سنگ توده و از پروژه‌های در حال ساخت می‌توان به سد راغون به عنوان بزرگ‌ترین طرح عمرانی در جهان و به تعبیری مرتفع‌ترین سد جهان به ارتفاع ۳۳۵ متر و حجم ذخیره ۱۴ میلیارد متر مکعب توسط مشاوران و پیمانکاران بین‌المللی از جمله شرکت‌های ایرانی اشاره کرد.

وزیر نیرو گفت: و امروز نیز سد و نیروگاه بزرگ اومااویا در کشور زیبا و سرسبز سری‌لانکا به بهره‌برداری می‌رسد که در ادامه به ابعاد آن خواهیم پرداخت.

محرابیان ادامه داد: در بخش برق بر اساس آمارهای آژانس بین‌المللی انرژی در حوزه تولید برق حرارتی ایران جز ۱۰ کشور اول جهان است.

وی افزود: در بخش نیروگاه‌های برق‌آبی به همت متخصصان ایرانی جز کشورهای برتر جهان هستیم.

وزیر نیرو با اشاره به رؤسای جمهور و وزیرانی که در مراسم حضور دارند و سایرین گفت: امروز ما در این مکان و محفل دوستانه گردهم آمده‌ایم تا یکی از دستاوردهای اقتصادی و فنی مشترک بین دو کشور را به صورت رسمی به بهره‌برداری برسانیم.

محرابیان بیان کرد: تاکید می‌کنیم که در نتیجه رویکرد مثبت دولت‌ها و کشورها در عرصه بین‌الملل می‌توان خیر و صلاح مشترک را آرمان قرار داد و عرصه‌های فنی و اقتصادی را انگیزه‌ای برای توسعه صلح و دوستی بین کشورها و ملت‌ها در نظر گرفت و از این طریق آسایش و رفاه را به آحاد مردم تقدیم کرد.

کد خبر 747504

دیگر خبرها

  • داروی ایرانی بهتر است یا داروی خارجی؟
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • قاسمپور: با این واگذاری فصل آینده قرارداد بازیکنان ۴۰-۵۰ میلیارد است/مگر فولاد خوزستان کم هزینه کرده که اینجای جدول است؟
  • پاکستان: سفر ابراهیم رئیسی موفقیت‌آمیز بود/ مخالفت‌های خارجی اهمیتی ندارد
  • قصه یک عشق در تمرین استقلال
  • پاکستان: سفر ابراهیم رئیسی موفقیت‌آمیز بود/مخالفت‌های خارجی اهمیتی ندارد
  • واحدهای سیار برای پخش HD لیگ برتر!
  • دمتان گرم و ممنون نکونام و استقلال!
  • 5 دلیل برای خرید میان رده های شیائومی
  • ایران جز کشورهای برتر در سدسازی است/ تامین ۹۵درصد تجهیزات آب و فاضلاب