Web Analytics Made Easy - Statcounter

در بیانیه اصلاح‌طلبان آمده است: تبلیغات انتخاباتی یازدهمین دورهٔ مجلس شورای اسلامی در شرایطی آغاز شده است که به علت ردصلاحیت گسترده و سازمان‌یافته‌ داوطلبان به‌نفع یک جریان خاص، اصلاح‌طلبان به‌عنوان یک جریان سیاسی دارای پایگاه وسیع اجتماعی در اکثریت قاطع حوزه‌های انتخابیه امکان معرفی کاندیداهایی که آرمان‌های آنها را نمایندگی کند، ندارند و در نتیجه از شرکت در انتخابات محروم شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بیانیه افزود: تکلیف اکثر کرسی‌های مجلس از هم اکنون مشخص است و در رقابت انتخاباتی در آن حوزه‌ها عملا هیچ نامزد اصلاح‌طلب شناخته‌شده و مورد پذیرش حامیان اصلاحات حضور ندارد. صلاحیت نامزدهای عضو بیش از ۱۵ حزب و تشکل اصلاح‌طلب نیز همگی رد شده‌ است.

اصلاح‌طلبان در این بیانیه تاکید کردند: وضعیت فوق موجب شده است شورای‌عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان و نیز تعدادی از مهم‌ترین و تأثیرگذارترین احزاب اصلاح‌طلب در تهران و بیش از دوسوم استان‌ها، به‌رغم تلاش‌ زیاد و آمادگی‌های مقدماتی قادر به معرفی نامزد و مشارکت فعال در رقابت‌های انتخاباتی نباشند و بخش مهمی از جامعه ایران از حق انتخاب محروم بمانند.

این بیانیه تصریح کرد: اصلاح‌طلبان با آسیب‌شناسی عملکرد خود در انتخابات مجلس ۹۴ تصمیم گرفتند در این دوره صرفا از نامزدهای اصلاح‌طلبی حمایت کنند که لیاقت و سلامت‌شان مورد پذیرش فعالان و طرفداران در هر حوزه انتخابیه باشد، به هر قیمت و با هر نامزدی لیست ندهند، با مکانیزم شفاف و دموکراتیک‌تر رای‌سنجی مقدماتی (سرا) نامزدهایش را انتخاب کنند و با برنامه‌های سنجش‌پذیر و دقیق و نیز با تغذیه و پایش بهتر عملکرد راه‌یافتگان به مجلس عملکردشان را ارتقا بخشند. متاسفانه ردصلاحیت‌های گسترده امکان معرفی نامزد با این ویژگی‌ها را در بسیاری از حوزه‌ها از اصلاح‌طلبان گرفت.

بیانیه اصلاح‌طلبان خاطرنشان کرد: همزمانی و هم‌افزایی بی‌سابقهٔ بحران‌های ناشی از فقر، فساد، تورم، بیکاری، افزایش حجم و عمق نابرابری‌ها و نارضایتی‌های اجتماعی، ناهنجاری‌های اجتماعی، تشدید تحریم‌ها و تهدید مستمر خارجی، امور کشور را تقریبا به حال تعلیق درآورده است. عبور از این وضعیت بحران‌خیز و خطرناک، جز از راه احیای امید و بسیج تمام ظرفیت‌های اجتماعی و ملی ممکن نیست.

در بیانیه جمعی از اصلاح‌طلبان آمده است: ما به عنوان جمعی که دل در گرو این آب و خاک دارد و استقلال و امنیت و آبادانی برای ایران و عدالت و آزادی و رفاه برای ایرانیان می‌خواهد، هشدار می‌دهیم این وضعیت نه‌تنها به حل یا کاهش مشکلات اساسی میهن و مردم نخواهد انجامید، بلکه مصالح و منافع ملت ایران را در معرض بحران‌های سخت‌تر قرار خواهد داد و کشور را به پرداخت هزینه‌های سهمگین‌تری مجبور خواهد کرد.

بیانیه این جمع از اصلاح‌طلبان تاکید کرد: بازگشت به‌سوی ملت، بازسازی امید و اعتماد از دست‌رفته، حاکمیت قانون، احیای جایگاه از دست‌رفته مجلس در تراز قانون اساسی و به‌عنوان تنها مرجع قانون‌گزاری، ارتفاع گرفتن نهادهای اجماعی نظیر قوهٔ قضائیه و شورای نگهبان و نهادهای امنیتی و نظامی از منازعات و رقابت‌های سیاسی، چندصدا و ملی‌شدن صداوسیما، تامین آزادی اندیشه و بیان و اطلاع‌رسانی، مبارزهٔ موثر با فساد فراگیر و سیستماتیک، رعایت حقوق شهروندی و فراهم‌آوردن زمینه‌ مشارکت آزاد و نهادینه ملت و همه اقوام و مذاهب آن‌گونه که در قانون اساسی تصریح شده است، بازگرداندن فرماندهی سیاست خارجی به دستگاه رسمی دیپلماسی کشور و تعامل مثبت و سازنده با جهان بر محور منافع و مصالح واقعی کشور، تنها راه نجات از هاویه‌ای است که اراده‌های منحوس خارجی با سوءاستفاده از خطاهای هولناک و بی‌تدبیری‌های داخلی برای ایران عزیز تدارک دیده‌اند.

در این بیانیه آمده است: به باور ما هیچ راهی برای برون‌رفت کم‌هزینه و پایدار از بحران‌های جاری کشور جز این راه وجود ندارد و همه نیروهای ایران‌دوست و خیرخواه دیر یازود به آن خواهند رسید. به همین دلیل بر این مسیر پامی‌فشاریم و از معدود نامزدهای شناخته‌شده اصلاح‌طلب که تایید صلاحیت شده‌اند و نیز از هر نامزد معتقد به توسعه همه‌جانبه، عادلانه و پایدار کشور و مخالف جنگ و تحریم، انحصارطلبی و فساد دعوت می‌کنیم در برنامه و تبلیغات انتخاباتی خود، و در صورت راهیابی به مجلس در طول دوره‌ نمایندگی، در مسیر اهداف فوق گام بردارند.

محسن آرمین، محمدعلی آخوندی، مرضیه آذرافزا، زهره آقاجری، ناصر آملی، رامین اخلومدی، علی‌اصغر اسفندیارپور، ابراهیم اصغرزاده، مهدی اقبال، جواد امام، محسن باستانی، داود باقری، محسن باقری، رویا بلوری، عماد بهاور، عاطفه پهلوان، سیدمصطفی تاجزاده، علی تاجرنیا، مهدی تحققی، محسن ترکاشوند، رضا توفیقی، جلال جلالی‌زاده، محمدحسین حاتمی، سعید حجاریان، مهدی حسین‌پور، محمد حسینی‌نیا، داود حشمتی، همایون خسروی، سعید دارابی، مصطفی درایتی، مهدی دریس‌پور، جلال دهستانی، علیرضا رجبیان، مهرعلی رحیمی، مجید رئوف‌مهر، علیرضا زارع، مصطفی سبطی، مسعود سپهر، داود سلیمانی، بهرام سمیع، حسین شریف‌زادگان، جلیل صحرایی، سید محمد صحفی، رحیم عابدان‌زاده، کریم عابدی، امید عبدالوهابی، فیض‌الله عرب‌سرخی، علیرضا علوی‌تبار، مهدی عبایی، علی‌اصغر غلامی، مهدی غلامی، محمدجعفر قائم‌پناه، مریم قدس،‌ محمد قره‌تپه، حسین کبیر، روح‌الله کلانتری، مهدی کیانی، کتایون گلرخ، حسن لک، محسن لک، مسعود مانیان، فخرالسادات محتشمی‌پور، اروجعلی محمدی، محمدعلی محمودی‌مقدم، صدرا مرتضوی، علی مزروعی، محمدجواد مظفر، عباس معینی، بدرالسادات مفیدی، سیدهاشم موسویان، عبدالله مومنی، محمدهادی مهرانی، عبدالله ناصری، محمد نصراللهی، علی نیک‌جو، حسین واله، محمود هادیزاده، سیداحمد هاشمی، سیدجواد هاشمی از جمله امضاکنندگان این بیانیه هستند.

برچسب‌ها شورای نگهبان انتخابات مجلس شورای اسلامی شوراى عالى سياست گذارى جبهه اصلاح طلبان پروندهٔ خبری گام چهارم انتخابات مجلس، تبلیغات نامزدها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شورای نگهبان انتخابات مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان انتخابات مجلس شورای اسلامی اصلاح طلبان انتخابات مجلس برای ایران حوزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۶۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاییدتشکیل سازمان «سپند»/ آغاز ثبت‌نام نمایندگان کاندیداها در سامانه داوطلب

سخنگوی شورای نگهبان از تایید طرح تشکیل سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) از سوی شورای نگهبان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، هادی طحان نظیف صبح امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در نخستین نشست خبری خود، به گزارشی از نظرات اخیر شورای نگهبان درباره مصوبات مجلس شورای اسلامی پرداخت و گفت: طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره بها که از سال گذشته میان محلی و شورای نگهبان در رفت و آمد بود، در نهایت خلاف موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد و امیدواریم این طرح به اهداف خود دست یابد.

تشکیل سازمان «سپند» به تأیید شورای نگهبان رسید

وی افزود: طرح تشکیل سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) نیز در جلسه اخیر شورای نگهبان مورد بررسی قرار گرفت و مغایر با موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد. لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی گاز ایران با هند به داوری نیز مورد تأیید شورای نگهبان قرار گرفت. طرح اصلاح ماده ۱۰۴ قانون مجازات اسلامی نیز است سوی شورای نگهبان نگهبان مورد بر سی قرار گرفت که به تأیید شورا نرسید. همچنین اصلاح قانون نظام صنفی کشور نیز با ایراداتی از سوی شورای نگهبان مواجه شد.

وی همچنین گفت که شورای نگهبان نسبت به قانون مصباح نشان صنفی ابهاماتی وارد کرده است.

سخنگوی شورای نگهبان افزود: دو طرح تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها و استفساریه ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران اجتماعی و همچنین لایحه دو فوریتی تمدید امرای قانون اساسنامه شرکت ملی پست و لایحه ارجاع اختلاف توانیر و شرکت گنت ترکیه به داوری خلاف موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد.

طحان نظیف با اشاره به اساسنامه‌های بررسی شده از سوی شورای نگهبان گفت: اصلاح اساسنامه صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش کشور، اصلاح اساسنامه صندوق نوآوری و شکوفایی، اصلاح اساسنامه سازمان منطقه آزاد تجاری و صنعتی اردبیل و همچنین اصلاح اساسنامه سازمان‌های مناطق آزاد کیش، قشم، ارسباران، جلفا و انزلی نیز خلاف موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد

وی با بیان این‌که ۳ استعلام از دیوان عدالت اداری از سوی فقهای شورای نگهبان مورد بررسی قرار گرفته است اظهار کرد: دو مورد از این موارد خلاف موازین شرع شناخته نشد و یک مورد بر خلاف موازین شرع تشخیص داده شد.

فرصت ثبت‌نام نمایندگان کاندیداها در سامانه داوطلب آغاز شد

به گزارش ایسنا سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به پرسشی درباره تمهیدات شورای نگهبان برای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: در انتهای هفته مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی برای تعیین تکلیف ۴۵ کرسی باقیمانده در ۱۵ استان برگزار می‌شود؛ در ۸ خوزه انتخابیه که بالای دو نفر از داوطلبان آن‌ها تعیین تکلیف نشدند (تبریز، ری، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم شهر و ملایر) انتخابات به صورت تماماً الکترونیک برگزار می‌شود.

طحان نظیف افزود: از امروز فرصت ثبت‌نام نمایندگان کاندیداها در سامانه داوطلب آغاز می‌شود.

وی با بیان این‌که تعداد ناظران شورای نگهبان برای دور دوم انتخابات بیش از ۴۰ هزار نفر هستند عنوان کرد: در مرحله قبل همه موارد تخلفاتی که به شورای نگهبان اعلام شد، مورد بررسی قرار گرفت؛ برخی از موارد در روز انتخابات و طی تذکر، برخی با اعزام بازرس و باز شماری و برخی دیگر نیز به دستگاه قضا ارجاع شد.

هنوز بررسی لایحه عفاف و حجاب به اتمام نرسیده است

سخنگوی شورای نگهبان درباره آخرین وضعیت لایحه عفاف و حجاب تاکید کرد: اخیراً اصلاحیه مجلس را در این خصوص دریافت کردیم و در حال رسیدگی هستیم هنوز بررسی به اتمام نرسیده است؛ تا اینجای کار برخی از ایرادات شورای نگهبان همچنان به قوت خود باقی است که عمدتاً این موارد شامل مواد ۴۷ و ۴۸ است.

«شفافیت» در دستور کار شورای نگهبان است

طحان نظیف در پاسخ به پرسشی درباره سرنوشت لایحه‌های برنامه هفتم و شفافیت اظهار کرد: برنامه هفتم تاکنون دومرتبه برای اظهار نظر به شورای نگهبان ارسال شده است؛ هنوز اصلاحیه اخیر مجلس را دریافت نکردیم. درباره شفافیت نیز اصلاحیه را دریافت کردیم و در دستور کار شورای نگهبان قرار گرفته است.

وی در پاسخ به پرسشی درباره سیستم انتخابات تناسبی اظهار کرد: این موضوع در مصوبه اصلاح قانون انتخابات مطرح و از سوی شورای نگهبان تأیید شد اما اعضای هیئت عالی نظارت بر سیاست‌های کلی نظام در این زمینه نکاتی داشتند که در آن مقطع مجلس تصمیم گرفت آن را از مصوبه خارج کند.

برخی وقتی تأیید می‌شوند سطح درک شورای نگهبان بالاست و وقتی رد می‌شوند حرف دیگری دارند

عضو حقوقدان شورای نگهبان در پاسخ به پرسش دیگری درباره اظهارات اخیر حسن روحانی درباره دلایل رد صلاحیت خود تاکید کرد: بررسی صلاحیت خبرگان رهبری با فقهای شورای نگهبان است و تاکید عزیزان نیز همیشه بر اجرای قانون بوده است؛ این حرف‌ها تازگی ندارد ظاهراً برخی وقتی تأیید می‌شوند سطح درک شورای نگهبان بالاست و وقتی رد می‌شوند حرف دیگری دارند.

ایرادی به مصوبه مجلس درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان نداشتیم

طحان نظیف در پاسخ به پرسشی درباره مصوبه مجلس درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان گفت: ما نسبت به این موضوع ایرادی نداشتیم و تأیید آن را قبلاً اعلام کردیم اما ما درباره لایحه برنامه هفتم ایرادات و ابهامات دیگری داشتیم که در حال رفت و آمد میان مجلس و شورای نگهبان است و پس از رفع این ایرادات لایحه به طور کامل ابلاغ می‌شود. طبق مفاد این مصوبه نیز قانون برنامه هفتم از ابتدای سال ۱۴۰۳ لازم‌الاجرا خواهد بود.

تمهیدات شورای نگهبان برای نظارت بر برگزاری انتخابات به صورت الکترونیکی

وی در پاسخ به پرسشی درباره تمهیدات شورای نگهبان برای نظارت بر برگزاری انتخابات به صورت الکترونیکی گفت: آموزش‌هایی را برای عوامل اجرایی و نظارتی در نظر گرفتیم که انجام شده است؛ همچنین در حوزه‌هایی که انتخابات به صورت الکترونیکی انجام می‌شود آموزش‌هایی برای مردم ارائه و پیش‌بینی‌هایی برای آشنایی با فرآیند انجام شده است؛ فرآیند نظارتی شورای نگهبان نیز متناسب با این نوع برگزاری انتخابات پیش‌بینی شده است.

تکمیل می‌شود…

کد خبر 750749

دیگر خبرها

  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • توصیه مهم به مردم در خصوص دور دوم انتخابات
  • جوکار: مردم اصلح‌ترین افراد را راهی مجلس کنند
  • ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟
  • حال و هوای انتخاباتی در ۱۵ استان
  • تاییدتشکیل سازمان «سپند»/ آغاز ثبت‌نام نمایندگان کاندیداها در سامانه داوطلب
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای ۲۰ ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای 20 ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • آنچه باید درباره انتخابات 21 اردیبهشت‌ بدانید | معرفی 6 فهرست انتخاباتی در دور دوم
  • نباید از اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات غافل شد