Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران گفت: در بحث تامین سوخت کم‌سولفور نیاز ما به این سوخت، ۴۰ هزار تن در ماه است که هم زمان اجرای با قانون از سوی IMO تا کنون ۳۰ هزار تن را از طریق تولید داخل تامین کرده‌ایم.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، محمدرضا مدرس خیابانی، مدیرعامل شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در بیست و هفتمین همایش هماهنگی ارگان‌های دریایی کشور با اشاره به اینکه در حال حاضر هزار نفر از فرزندان انقلاب اسلامی در این مجموعه مشغول به کار هستند با اعلام این که این شرکت دارای بیش از ۱۳۰ فروند شناور ملکی است که شامل ۱۷۵ هزار TEU ظرفیت کانتینری و ۵ میلیون و سیصد هزارتن DWT در بخش فله است، اظهار داشت: طی سال ۹۷ ظرفیت حمل گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران ۲۰ درصد افزایش یافته است اما با این وجود در سال جاری به علت فشار تحریم‌های ظالمانه تنها ۱ درصد افزایش حمل داشته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: یکی از اقدامات مهم این مجموعه در راستای حمایت حداکثری از تولید داخل انعقاد قرارداد تولید دو شناور با ایزوایکو  بوده است که این شناورها دارای ظرفیت ۳۷ هزار تن هستند و تولید نهایی آنها نیازمند حمایت شورای عالی صنایع دریایی کشور است.

مدرس خیابانی افزود: همچنین در راستای حمایت از تولید داخل امضاء توافقنامه با ایزوایکو برای تعمیر شناورها را داشته ایم که این توافقنامه شامل تعمیرات ادواری و سفری شناورهاست. در این خصوص امیدواریم با در نظر گرفتن قیمت‌های رقابتی و ریالی از سوی طرف مقابل این مساله به ثمر برسد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع تامین سوخت کم‌سولفور اشاره و خاطر نشان کرد: نیاز ما به این سوخت، ۴۰ هزار تن در ماه است که هم زمان با اجرای قانون از سوی IMO تا کنون ۳۰ هزار تن را از طریق تولید داخل تامین کرده‌ایم.

مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر اینکه این مقدار از سوخت با کمک وزیر راه و شهرسازی و حمایت وزیر نفت تامین شده است، افزود: متاسفانه این مقدار سوخت کفاف نیاز ناوگان ملی را نمی‌دهد و به همین دلیل طی مدت اخیر ۵۰ هزار تن را از طُرق مختلف تامین شده است.

وی افزود: در این مسیر یکی از مشکلات پیش روی تأمین سوخت کم‌سولفور تولید داخل، حمل آن از پالایشگاه شازند در مرکز کشور به بنادر جنوبی است. خوشبختانه با یاری راه‌آهن بخشی از سوخت بوسیله ریل حمل می‌شود و بخشی دیگر از طریق جاده به بنادر ارسال شده که امیدواریم وزارت نفت در این زمینه نیز تمهیداتی را در نظر بگیرد.

مدیرعامل شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه به تازگی اخباری از احتمال عرضه سوخت کم‌سولفور در بورس انرژی به گوش می‌رسد، ادامه داد: این اخبار باعث نگرانی در ناوگان کشتیرانی کشور شده است و امیدواریم وزارت نفت این عرضه احتمالی را با مستثنی کردن ناوگان کشتیرانی کشور اجرا کند.

مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در ادامه اظهارات خود با اشاره به اینکه طی سال‌های ۹۷ و ۹۸ با حمایت تعرفه‌ای از تولید دستاوردهای خوبی برای کشور حاصل شده است بر نیاز به حمایت از بخش خدمات و مصرف‌کنندگان تاکید و تصریح کرد: تقاضای ما این است که بخش خدمات و حمل و نقل نیز با مکانیزم‌های تعرفه‌ای حمایت صورت گیرد.

مدرس خیابانی ناوگان ملی را نیازمند حمایت ویژه وزارت راه و شهرسازی و سازمان بنادر و دریانوردی دانست و خاطر نشان کرد: ظرفیت‌هایی که در کشتیرانی ایجاد شده با استفاده از تسهیلات ارزی بوده که با توجه به محدودیت‌های تحریمی، در بازپرداخت نیازمند استمهال برخی از این تسهیلات هستیم.

مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران یکی از توانمندی‌های راهبردی این شرکت را خدمات مسافری دریایی اعلام کرد و گفت: خدمات با استاندارد بالاتری نسبت به دیگران ارائه می‌شود که تقاضا داریم در جهت حفظ این خدمات یارانه سوخت در نظر گرفته شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: سوخت کم سولفور مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران طریق تولید داخل تامین سوخت کم سولفور هزار تن مدرس خیابانی ۳۰ هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۹۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران تعدادی از نهادها و اشخاص بریتانیایی را تحریم کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، در چارچوب اجرای قانون «مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه صلح و امنیت» مصوب مورخ ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ مجلس شورای اسلامی، وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، وفق مصوبات مراجع ذیربط، در چارچوب قواعد حقوقی مرتبط و سازوکارهای تحریمی مربوطه و به عنوان عمل متقابل، تعدادی از نهادها و اشخاص بریتانیایی را به دلیل اقدامات عامدانه آنان در حمایت و تسهیل اقدامات رژیم صهیونیستی از جمله در ارتکاب اعمال تروریستی علیه صلح و امنیت منطقه‌ای و بین المللی، نقض سازمان یافته (سیستماتیک) حقوق بشر، جنگ افروزی، استفاده از تسلیحات سنگین و سلاح‌های ممنوعه علیه غیر نظامیان، محاصره انسانی، آواره کردن مردم فلسطین، شهرک سازی غیرقانونی و ادامه اشغال سرزمین فلسطین، تحریم می‌کند:

نهادها:
• پایگاه هوایی آکروتیری پادشاهی بریتانیا در قبرس
• ناو دیاموند نیروی دریایی انگلیس در دریای سرخ
• شرکت البیت سیستم بریتانیا
• شرکت مگیت پارکر بریتانیا
• شرکت رافائل بریتانیا

اشخاص:
• گرنت شاپس، وزیر دفاع انگلیس
• جیمز هاکنهال، فرمانده فرماندهی استراتژیک ارتش بریتانیا
• شارون نسمیت، معاون ستاد کل نیروهای مسلح
• پائول رایموند گریفیتس، دستیار ستاد کل نیروهای مسلح
• آدریان برد، مدیر اطلاعات دفاعی وزارت دفاع بریتانیا
• ریچارد کمپ، فرمانده ناو ریچموند نیروی دریایی بریتانیا در دریای سرخ
• سیمون کلاک، فرمانده پایگاه هوایی آکروتیری بریتانیا در قبرس
• پیتر ایوانس، فرمانده ناو دیاموند نیروی دریایی بریتانیا در دریای سرخ

جمهوری اسلامی ایران ضمن محکوم نمودن اقدام رژیم انگلیس در حمایت و تسهیل اقدامات مخرب اشخاص و نهادهای مذکور شامل حمایت و تسهیل ارتکاب اعمال تروریستیِ رژیم صهیونیستی که نقض تعهدات بین المللی رژیم انگلیس در مقابله با تروریسم به شمار می‌رود، اعلام می‌نماید که اقدام رژیم انگلیس، نقض آشکار اصول اساسی حقوق بین الملل مندرج در منشور ملل متحد می‌باشد.

کلیه نهادهای جمهوری اسلامی ایران طبق مصوبات مراجع مربوطه، اقدامات لازم را که شامل ممنوعیت صدور روادید و عدم امکان ورود به قلمرو جمهوری اسلامی ایران، مسدود شدن حساب‌های بانکی در نظام مالی و بانکی و توقیف اموال و دارایی در قلمرو تحت صلاحیت جمهوری اسلامی ایران خواهند بود، جهت اجرای این تحریم‌ها معمول خواهند داشت.

بدیهی است این اقدام تحریمی، نافی پیگیری کیفری افراد به سبب دست داشتن در اقدامات مجرمانه در محاکم قانونی دارای صلاحیت نخواهد بود.

جمهوری اسلامی ایران ضمن اعمال این تحریم‌ها، رژیم انگلیس را در قبال حمایت از تروریسم و نقض حقوق بشر، مسئول و پاسخگو می‌داند.

کد خبر 6094868

دیگر خبرها

  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/ مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد
  • هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کنند
  • کلانشهر تهران ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس برقی نیاز دارد
  • ایران ۱۳ فرد و نهاد انگلیسی را تحریم کرد
  • تحریم‌های ایران علیه ۵ نهاد و ۸ عضو رژیم انگلیس
  • تعدادی از نهادها و اشخاص بریتانیایی از سوی ایران تحریم شدند
  • ایران تعدادی از نهادها و اشخاص بریتانیایی را تحریم کرد