Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-27@19:55:31 GMT

مرکز تعمیرات و نوسازی ناوگان رجا به خوبی فعال شده است

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۳۹۸۶۳

مرکز تعمیرات و نوسازی ناوگان رجا به خوبی فعال شده است

رئیس امور راه و ترابری سازمان برنامه‌وبودجه گفت: خوشبختانه مرکز تعمیرات و نوسازی ناوگان رجا به خوبی فعال است و امیدواریم مرحله دوم تخصیص منابع مالی شرکت راه‌آهن از محل تبصره 18 قانون بودجه را تا پایان سال جاری عملیاتی کنیم.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از روابط عمومی رجا، «اکبر رحمانی» در بازدید از مرکز تعمیرات اساسی واگن‌های مسافری شرکت حمل‌ونقل ریلی رجا واقع در سایت فنی شرکت نوین صنعت رجا، بیان کرد: یک میلیارد دلار از محل صندوق توسعه ملی برای اجرای تبصره ۱۸ قانون بودجه برای اشتغال‌زایی و تولید در کشور پیش‌بینی شده است و دولت در نظر دارد از این محل منابع مالی مناسبی را برای حوزه‌های مختلف اقتصادی از جمله حمل‌ونقل ریلی اختصاص دهد و متناسب با پیشرفت کار باید این منابع در اختیار شرکت راه‌آهن قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس امور راه و ترابری سازمان برنامه‌وبودجه ضمن ابراز رضایت از روند بازسازی واگن‌های مسافری رجا تأکید کرد: تاکنون ۲۰ درصد از منابع مالی از این محل برای دستگاه‌های اجرایی و شرکت راه‌آهن اختصاص یافته و انتظار داریم تا اسفندماه سال جاری، متناسب با پیشرفت کار، مرحله دوم این منابع برای نوسازی و بازسازی ناوگان ریلی کشور، به شرکت راه‌آهن اختصاص یابد.

این مقام مسئول در سازمان برنامه‌وبودجه یادآور شد: هم اکنون با استفاده از منابع مالی تبصره ۱۸ قانون بودجه، تعدادی از واگن‌های مسافری رجا بازسازی شده و بخشی دیگر نیز در حال بازسازی است و امیدواریم تا خرداد ماه سال آینده تعداد واگن‌های مسافری بازسازی شده از محل منابع مالی این تبصره، به بیش از ۲۶ دستگاه افزایش یابد.

رئیس امور راه و ترابری سازمان برنامه‌وبودجه اظهار داشت: برای نخستین بار تبصره ۱۸ در سال ۹۷ در قانون بودجه در نظر گرفته شد و در سال ۹۸ نیز در قانون بودجه مصوب شد و با توجه به بودجه پیشنهادی دولت این تبصره همچنان در بودجه سال ۹۹ پایدارخواهد بود.

رحمانی با بیان اینکه همه دستگاه‌های اجرایی می‌توانند از این ظرفیت قانونی استفاده کنند، اظهار داشت: هنوز عملیات بازسازی ریل باس‌ها و ترن‌ست‌ها آغاز نشده، اما فرآیند بازسازی واگن‌های مسافری در این سایت فعال است و مقرر شده در راستای اجرایی شدن این ظرفیت قانونی، ۴۰۰ دستگاه واگن مسافری با عمر بالای ۴۰ سال از منابع مالی تبصره ۱۸ قانون بودجه پس از بازسازی و انجام تست‌های لازم وارد شبکه ریلی کشور شوند که در این صورت ۱۰ سال دیگر می‌توانند در خطوط ریلی سیر کنند.

کارشناس طرح‌های عمرانی شرکت راه‌آهن در سازمان برنامه‌وبودجه نیز در این بازدید گفت: تبصره ۱۸ قانون بودجه ظرفیت خوبی را برای بازسازی و نوسازی ناوگان ریلی با حمایت دولت و همکاری شرکت راه‌آهن، بخش خصوصی و بانک‌ها به وجود آورده که باید از این ظرفیت قانونی به خوبی استفاده شود.

«شهرام فیضی» روند بازسازی ناوگان ریلی رجا را مثبت ارزیابی کرد و افزود: از محل منابع مالی این تبصره تاکنون تعدادی از واگن‌های مسافری و لکوموتیو بازسازی شده‌اند و قرار است تا اسفندماه سال جاری تعداد ۲۰ واگن مسافری جدید بازسازی و وارد خطوط ریلی کشورشوند.

کارشناس طرح‌های عمرانی شرکت راه‌آهن در سازمان برنامه‌وبودجه اظهارامیدواری کرد: با ارائه برنامه و بسته‌ای دیگر برای بازسازی ناوگان ریلی، مرحله دوم تخصیص منابع مالی از محل تبصره ۱۸ قانون بودجه تا پایان سال جاری در اختیار شرکت راه‌آهن قرار گیرد.

انتهای پیام/4129/

منبع: آنا

کلیدواژه: رجا شرکت راه آهن نوسازی ناوگان رجا تبصره 18 قانون بودجه سازمان برنامه وبودجه تبصره ۱۸ قانون بودجه بازسازی ناوگان ریلی ظرفیت قانونی واگن های مسافری نوسازی ناوگان محل منابع مالی منابع مالی مرکز تعمیرات شرکت راه آهن بازسازی شده ریلی کشور مرحله دوم سال جاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۹۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان در بودجه ۱۴۰۳ چیست؟

به گزارش گروه اقتصاد ایسکانیوز، اعتبار در نظر گرفته شده برای یارانه نان در سال 1402 حدود56 هزار میلیارد تومان بوده است در حالیکه دولت از بودجه سال گذشته حدود 159هزار میلیارد تومان برای یارانه نان پرداخت کرده است.

بیشتر بخوانید: خوردن کدام نوع نان خطرناک است؟

این رقم نشان میدهد تا چه اندازه پیش بینی اعتبار در قانون بودجه سال گذشته خطا داشته و منجر به کسری تبصره هدفمندی شده است.

یارانه نان در لایحه سال جاری در حدود 143هزار میلیارد پیش بینی شده که نسبت به قانون سال گذشته 150درصد رشد داشته است.

علاوه بر آن اعتبار یارانه دارو در لایحه بودجه حدود 75هزار میلیارد تومان پیش بینی شده که نسبت به اعتبار 69 هزار میلیارد تومانی مصوب سال گذشته حدود 9درصد رشد را تجربه کرده است.

مرکز پژوهشهای مجلس در این خصوص تاکید دارد، چالش اصلی اعتبارات یارانه دارو از تبصره هدفمندی، تخصیص اعتبارات است که به نظر می رسد به دلیل کسری در منابع تبصره، یارانه دارو عملکرد مناسبی نداشته است.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

کد خبر: 1228484 برچسب‌ها یارانه­

دیگر خبرها

  • افزایش و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی احترام به شهروندان است
  • تا پایان سال آینده تهران ۷۵۰۰ اتوبوس فعال خواهد داشت
  • پشت پرده جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان چیست؟
  • ۱۶۱ هزار میلیارد تومان یارانه برای نان
  • ماجرای جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان در بودجه ۱۴۰۳ چیست؟
  • پشت پرده جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان در بودجه ۱۴۰۳
  • نیروگاه‌های برق به استقبال روزهای اوج مصرف تابستان می روند | وزیر نیرو: تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان می‌یابد
  • تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان می‌یابد
  • آماده‌سازی تمامی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری در تابستان/ تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان خواهد یافت
  • از تسریع در روند نوسازی تا هوشمندسازی ناوگان اتوبوس‌های شهری