Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قم نشست «بررسی چالش‌های حضور جوانان در مجلس شورای اسلامی» با حضور جمعی از فعالان دانشجویی استان قم برگزار شد.

علی حسینی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی واحد استان قم در نشست «بررسی چالش‌های حضور جوانان در مجلس شورای اسلامی» که به همت خبرگزاری ایسنا قم در سالن اجتماعات ستاد جهاددانشگاهی واحد استان قم برگزار شد عنوان کرد: بر اساس منویات رهبری، جوانان نقش مهمی در عرصه‌های تصمیم‌گیری و تصمیم سازی دارند و باید به چنین ظرفیت مهمی بها داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حسینی بیان کرد: در زمینه حضور جوانان در عرصه‌های سیاسی، به ویژه مجلس شورای اسلامی که خانه ملت به شمار می‌رود، موضوع روحیه انقلابی، کارآمدی، تخصص و تعهد دارای اهمیت است و باید در جوان‌گرایی به این عناصر توجه ‌شود.
وی خاطرنشان کرد: نکته دیگر این است که دانشگاه‌های ما تا چه میزان توانایی لازم را در تربیت جوانانی با این شاخصه‌ها دارند تا بتوانند پس از فارغ‌التحصیلی، کارآمدی و تخصص خود را برای گرفتن مسندی در مجلس به عنوان یک نماینده ثابت کنند.
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی واحد استان قم اظهار کرد: یکی دیگر از چالش‌ها این است که جامعه تا چه حد جوانگرایی و تخصص جوانان را باور دارد و اینکه جوانان در اثبات این توانمندی تا چه حد توانسته‌اند موفق عمل کنند.
وی گفت: کارآمدی دارای تعاریف مشخصی در توانمندی و مهارت‌افزایی و اثربخشی است، در این باره جهاد دانشگاهی مدلی را برای شایستگی تعریف کرد که با عنوان طرح هفت شهر شایستگی، منظومه رویدادهای دانش بنیان فرهنگی را نشان می‌داد.
حسینی افزود: این طرح با هدف تحقق الگوی فارغ التحصیل شایسته در نظام آموزش عالی ایران و به ابتکار معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی راه اندازی شد و هدف نهایی طرح مذکور، تربیت دانش آموختگانی است که انتظار می‌رود در طول دوره دانشجویی، شایستگی های لازم را بر اساس هفت نقش اصلی داشته باشند.
وی تصریح کرد: در این طرح، دانشجوی فارغ التحصیل دانشگاه در شاخص‌های رشد فردی، رشد عبادی، سیاسی و اجتماعی، خانوادگی، اشتغال و اخلاق ارزیابی می‌شود.
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی واحد استان قم عنوان کرد: بررسی چالش‌های پیش روی جوان‌گرایی باید به خوبی ارزیابی شود، باید دید افرادی که در انتخابات شرکت کرده‌اند چند درصدشان جوان هستند و رویکرد مجلس قبلی تا چه حد جوان‌گرا بوده و چه شاخصه‌هایی در این جوان‌گرایی اهمیت دارد.
وی بیان کرد: همچنین باید دید گزینه تجربه در این کارآمدی چه تاثیری دارد و در شرایط تحریم و با وجود مشکلات داخلی و خارجی آیا می‌توان به جوانان میدان داد و جوانان آمادگی ورود به مجلس را دارند.
حسینی در مورد جایگاه احزاب در به میدان آوردن جوانان در عرصه سیاست اظهار کرد: احزاب گاهی تنها در دوران انتخابات، فعال می‌شوند و همین امر موجب می‌شود کاستی‌هایی به وجود آید، در احزاب باید نظارت باشد و احزاب نیز پاسخگو باشند تا خط فکری‌شان دچار تخریب نشود.
وی ادامه داد: همچنین باید احزاب بتوانند جوانان کارآمد و متخصص را به دور از نگرش‌های سیاسی معرفی کنند، ما در بین جناح های اصول‌گرا و اصلاح‌طلب نیز افراد کارآمد و ناکارآمد داریم و نمی‌توان فقط از دریچه سیاسی و جناجی به جوان گرایی نگاه کرد.
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی واحد استان قم خاطرنشان کرد: تشکل‌های دانشگاهی دیگر آن‌چنان در سطح دانشگاههای فعال نیستند و در حد کانون به فعالیت می‌پردازند، به نظر می‌رسد آفت تشکل‌های دانشجویی در مناظرات این است که به تعریف منسجمی از مبانی نظری ابتدایی دست نیافته‌اند.
وی گفت: در این مناظرات، بیشترین تمرکز بر روی پاسخ دادن است و کمتر سعی می‌شود به مبانی مشترکی از تعاریف دست یابند، در حالی که باید به دنبال تولید محتوا و جریان دانش‌بنیان بود و در بیان شاخصه‌ها به تعریف درستی دست یابیم.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی جوان گرایی برگزار شد شاخصه ها تا چه حد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۹۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی کاربرد فناوری‌های نوین درجلوگیری از آسیب‌های طبیعی به بنا‌های تاریخی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما سرپرست میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان گفت: نشست بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین با بررسی بنای آرامگاه شیخ علاءالدوله سمنانی به‌عنوان نمونه مطالعه در استان سمنان برگزار شد.
سروش هاشمی گفت: از مهم‌ترین دستاوردهای این نشست ، ارائه طرح مرمت مبنی بر استانداردهای جهانی بود.
در این نشست، گروه پژوهشگران موسسه بین‌المللی ایسکاراسا به دستاورد خود در زمینه‌های مطالعات سازه، مصالح، خاک، پایش از طریق آزمودن ارتعاشی و فروشست زمین پرداختند.
بررسی موضوع فرونشست زمین و پیامدهای آن از موضوعات مهمی بود که در این نشست بررسی شد.
پروفسور گرون آرون؛ استاد دانشگاه صنعتی بیلدیز ترکیه، نیلکون اوگون؛ مدیرعامل شرکت مشاور مرمت کشور ترکیه از سخنرانان بین‌المللی ، فاطمه داوری؛ مدیرکل حفظ و احیای بناها بافت‌ها و محوطه‌های تاریخی، مهرداد حجازی؛ استاد تمام دانشگاه اصفهان و محمود هاشمی؛ دانشیار دانشگاه اصفهان سخنرانان این نشست بودند.

دیگر خبرها

  • شعار سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران پیام‌های مهمی دربر دارد
  • رهسپار بر سکوی نخست مسابقات آزاد تفنگ پسران جوان
  • بررسی کاربرد فناوری‌های نوین درجلوگیری از آسیب‌های طبیعی به بنا‌های تاریخی
  • بررسی تحولات خاورمیانه و شمال‌آفریقا با حضور اعضای بریکس در مسکو
  • نشست شورای امنیت سازمان ملل برای تحولات افغانستان
  • دور دوم انتخابات مجلس در تبریز الکترونیکی برگزار می‌شود
  • انتخابات در خرم‌آباد و چگنی به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود
  • اساسنامه شورای عالی نوجوانان و جوانان تصویب شد
  • انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی در ۱۵ استان برگزار می‌شود
  • تصویب و تکمیل اساسنامه شورای عالی نوجوانان و جوانان