Web Analytics Made Easy - Statcounter

رکنا: سخنگوی قوه قضائیه گفت: اعضای باند "امیر آلمانی" که پس از ایجاد آشوب و اغتشاش در آبان‌، همگی به ترکیه فرار کرده بودند، پس از بازگشت به ایران دستگیر شدند.

به گزارش رکنا، غلامحسین اسماعیلی در ادامه بیستمین نشست خبری خود در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره رسیدگی به پرونده لیدرهای اغتشاشات آبان اظهار کرد: جمعی از عناصر اصلی اغتشاش‌ها در استان‌های مختلف شناسایی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کسانی که اموال عمومی را تخریب کردند و امنیت مردم را مورد خدشه‌ قرار دادند، تعداد زیادی شناسایی و پرونده‌های زیادی از این افراد رسیدگی و مجازات‌های قانونی برای آنها در نظر گرفته شده است. در این پرونده‌ها حکم بدوی صادر شده و در فرایند تجدیدنظر است.

سخنگوی قوه‌قضائیه به یکی از پرونده‌های اغتشاشات در تهران اشاره کرد و گفت: باند تبهکار معروف به "امیر آلمانی" که از اراذل و اوباش بودند و در اغتشاشات حضور داشتند، یکی از این گروه‌ها بود. آنها بانک و پمپ بنزین آتش زدند و از اقدامات خرابکارانه‌شان فیلمبرداری و برای شبکه‌های خارجی ارسال کردند. این متهمان سپس به ترکیه فرار کردند و دوباره به ایران برگشتند که بازداشت شدند.

وی گفت: در تحقیقات مشخص شده فرد معروف به امیر آلمانی مدتی در کمپ پناهندگان آلمان بوده و در آن کمپ با عناصر گروهگ نفاق همکاری‌هایی داشته و این فرد و ایم تیم در حوادث آبان ماه میدان‌داری و این جنایات را سردمداری می‌کنند و طبیعی است این دسته از تبهکاران متناسب با اعمال مجرمانه خود باید مجازات شوند. حکم بدوی در این پرونده صادر شده اما چون هنوز قطعی نشده نمی‌توانیم جزئیات را بگویم.

اسماعیلی در پاسخ به سوال دیگری درباره آزادی یکی از شهروندان ایرانی بازداشت در آلمان با درخواست آمریکا گفت: خیلی متأسف بودیم از اینکه یکی از شهروندان ایرانی ما فعالیت‌های تجاری انجام می‌داد و در آمریکا برای او تحت عنوان دور زدن تحریم‌ها پرونده تشکیل شد. برخلاف ضوابط و مقررات بین‌المللی تحت تعقیب دولت آمریکا قرار گرفت در حالی که در آمریکا نبود و کاری به آمریکایی‌ها نداشت. نهایتا با درخواست دولت آمریکا این فرد توسط دستگاه قضائی آلمان بازداشت شد و مدت مدیدی در بازداشت بود. آمریکایی‌ها اصرار داشتند این فرد را از آلمان به آمریکا منتقل کنند اما تلاش قوه قضائیه و وزارت امور خارجه بر این بود که این شهروند به کشور برگردد و زمینه‌ای هم فراهم شد. یک تبعه‌ی آلمانی که مدت‌ها قبل به لحاظ اینکه از یکسری مناطق ممنوعه و غیرمجاز عکسبرداری کرده، بازداشت شده بود و مدت مدیدی از بازداشت او گذشته بود و پرونده وی به دادگاه رفته و به 3 سال حبس محکوم شده بود. در یک فرایند قضایی اعلام کردیم حاضریم این تبعه‌ آلمان از تسهیلاتی که قانون مجازات اسلامی برای محکومان در نظر گرفته، بهره‌مند شود مشروط بر اینکه آنها تبعه‌ ما را به آمریکا نفرستند و به ایران برگردانند. اصرار داشتیم حتما ابتدا تبعه‌ ایرانی بیاید و روز یکشنبه تبعه‌ ایرانی وارد ایران شد و روز دوشنبه نیز ما تبعه‌ آلمانی را آزاد کردیم و به کشور خودش بازگشت.

وی در پاسخ به سوال دیگری درباره درخواست فرانسه برای آزادی دو شهروند بازداشتی این کشور گفت: یکی از آنها شهروند فرانسه است و قانون ما تابعیت مضاعف را به رسمیت نمی‌شناسد و ما نه تنها دو تابعیتی نمی‌دانیم، بلکه تبعه‌ جمهوری اسلامی می‌دانیم. اینها اتهامی علیه امنیت ملی داشتند که برابر ضوابط قضائی با حضور وکیل محاکمه و محکوم شدند و در حال سپری کردن محکومیت خود هستند. به هیچ عنوان مداخله هیچ کشور بیگانه‌ای را به‌ویژه کشورهایی که علیه ایران اسلامی اقدام خصمانه انجام می‌دهند، نمی‌پذیریم و یادآوری می‌کنیم همین کشور فرانسه بود که از یکی از متهمان بزرگ امنیتی کشور یعنی روح‌الله زم که این روزها محاکمه می‌شود، حمایت می‌کرد آن هم در حد شخص دوم مملکت فرانسه و این اقدام با ادعاهای این کشورها مغایر است.

منبع: رکنا

کلیدواژه: سقوط هواپیما یارانه دلار شهادت سردار سلیمانی کرونا حوادث آزادی قانون اخبار حوادث قوه قضائیه فرار فراری بازداشت بازگشت اغتشاش آبان حوادث آبان اغتشاشات فیلم عکس مرد دختر صبح سردار سلیمانی قتل شهید پدر یک زن پاسخ به سوال قوه قضائیه بازداشت شد پرونده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۴۱۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای شبکه «چتر بیت» دستگیر شدند؛ شبکه «چتر بیت» چه کسانی هستند و چه کاری انجام می‌دادند؟!

سخنگوی پلیس با اشاره به پرونده «چَتِر بِیت» که اقدام به تهیه فیلم‌های مستهجن و مروج فساد به صورت برنامه زنده برای شبکه‌ها و سایت‌های منتشر کننده محتوای غیر اخلاقی می‌کرد، گفت: متاسفانه برخی از دخترانِ کم سن و سال و جوان (۱۵ تا ۲۶ سال) در دام سرکرده شبکه «چَتِر بِیت» که در قالب کارآفرینی برای جوانان در رشته‌های کامپیوتر، زبان انگلیسی، طراحی سایت و شبکه و ... تبلیغ می‌کرد گرفتار آمده و پس از شناسایی، ساماندهی و آموزش، اقدام به تولید فیلم‌های جنسی زنده برای مردان با ملیت‌های مختلف آلمانی، فرانسوی، آمریکایی، اوکراینی، روسی، انگلیسی و... می‌کردند.

دستگیری سرشبکه‌های «رافائل»، «لِول آپ دنس» و «چَتر بِیت»

سخنگوی فرماندهی انتظامی کشور دستاورد‌های پلیس در مبارزه با انواع جرایم سازمان‌یافته و شبکه‌ای را تشریح کرد. سردار سعید منتظرالمهدی، سخنگوی فرماندهی انتظامی کشور با تشریح گوشه‌ای از دستاورد‌های پلیس در مبارزه با انواع جرایم سازمان‌یافته و شبکه‌ای تاکید کرد: پلیس به عنوان آخرین و مهمترین حلقه در لبه برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی، از آخرین وضعیتِ زیر پوستِ شهر مطلع بوده و مطابق آن اقدام و عمل می‌کند.

او با تاکید بر اینکه اقدامات و ماموریت‌های پلیس به ویژه پلیس امنیت عمومی فراجا در راستای حفظ سلامت جامعه و ارتقا امنیت و آرامش در دو بخش جرائم آشکار و پنهان پیگیری می‌شود؛ افزود: در یکی از این جرایم بینِ بخشی (نیمه آشکار و نیمه پنهان) به پروژه سرویسِ اسکورت و انهدام شاخه خارجی باند فساد و فحشا که اقدام به شناسایی، جذب و انتقال دختران برای خدمات جنسی و قاچاق آنها به خارج از کشور می‌کردند، اشاره کنم که از نقاط درخشان کارنامه کاری همکارانم در پلیس امنیت عمومی فراجا است.

به گفته سخنگوی فرماندهی انتظامی کشور، در فاز اول این پرونده ۲۴ نفر، در فاز دوم ۵۷ نفر دستگیر و در فاز سوم نیز تعداد زیادی شناسایی شده که پرونده آنها در دست اقدام و پیگیری است.

دستگیری اعضای اصلی پروژه کینگ

معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در ادامه به «پروژه کینگ» که شبکه‌ای سازمان‌یافته برای قاچاق زنان به کشور‌های ترکیه و گرجستان بود، اشاره کرد و گفت: ارتباطات آنها با باندهایِ تجارتِ مستهجن و غیر اخلاقیِ خارج از کشور مشخص و در نهایت اعضای اصلی را در تهران، البرز، پایانه فرودگاهی و گذرگاه مرزی بازرگان دستگیر و تحویل مراجع قضایی دادند.

دستگیری عوامل پرونده چتر بیت

سخنگوی پلیس با اشاره به پرونده «چَتِر بِیت» که اقدام به تهیه فیلم‌های مستهجن و مروج فساد به صورت برنامه زنده برای شبکه‌ها و سایت‌های منتشر کننده محتوای غیراخلاقی می‌کرد، گفت: متأسفانه برخی از دخترانِ کم سن و سال و جوان (۱۵ تا ۲۶ سال) در دام سرکرده شبکه «چَتِربِیت» که در قالب کارآفرینی برای جوانان در رشته‌های کامپیوتر، زبان انگلیسی، طراحی سایت و شبکه و… تبلیغ می‌کردند گرفتار شده و پس از شناسایی، ساماندهی و آموزش، اقدام به تولید فیلم‌های جنسی زنده برای مردان با ملیت‌های مختلف آلمانی، فرانسوی، آمریکایی، اوکراینی، روسی، انگلیسی و… می‌کردند.

معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در ادامه با اشاره به پرونده بزرگ و چندوجهی «رافائل» که با هدف تغییر ذائقه فرهنگی مردم به سوی ابتذال و حیازدایی از جامعه عفیف دختران و زنان ایرانی دست به کار شده بودند، گفت: پلیس توانست با انواع اقدامات فنی ۲ سر شبکه اصلی، پنج پل ارتباط داخل و خارج، هشت عکاس و فیلمبردار فیلم‌های مستهجن و ۵۰ مدل را شناسایی و دستگیر و سکو‌های تبلیغاتیِ آنان را مسدود کند.

او تاکید کرد: البته کار بر روی این پرونده به اتمام نرسیده است؛ رافائل از سرشاخه‌های اصلی خارج از کشور است که تبعه یکی از کشور‌های آمریکای جنوبی و ساکنِ کشور‌های همسایه است و تعاملات وسیعی با انواع باند‌های فساد، فحشاء و سایت‌های شرط بندی با گردش مالی بالا در خارج کشور دارد و در این سو نیز ارتباط گسترده‌ای با تولیدکنندگان محتواهایِ مبتذلِ ایرانی و سطحِ یک این پرونده که به خارجِ کشور تردد داشتند، دارد؛ پلیس در این پرونده و به طور خاص از مسیر سازمان جهانی اینترپل و سایرِ راه‌های قانونی و بین‌المللی در حال پیگیری است.

سخنگوی پلیس در ادامه به سراغ پرونده «لِوِل آپ دنس» که به بهانه اجرای مسابقه رقص در کشور‌های همسایه اقدام به شناساییِ دختران برای اهداف غیر اخلاقی، فیلم‌های مستهجن، قاچاقِ انسان و تشکیل شبکه‌های فحشا و… می‌کردند، رفت و گفت: پشت پرده برخی از تبلیغات به ظاهر مفرح و کم‌خطر، اقدامات غیرقانونی و غیراخلاقی گسترده‌ای است که مستقیماً خانواده‌ها را تهدید می‌کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

tags # اخبار اجتماعی سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • متلاشی شدن باند قاچاق دختران
  • اعضای شبکه «چتر بیت» دستگیر شدند؛ شبکه «چتر بیت» چه کسانی هستند و چه کاری انجام می‌دادند؟!
  • انهدام باند سرقت مسلحانه در اصفهان
  • دستگیری یک تبعه رژیم صهیونیستی در مالزی که قصد انجام عملیات تروریستی داشت
  • واکنش ایران به درخواست آرژانتین از سایر کشورها برای بازداشت وزیر کشور
  • باند سرقت مسلحانه در اصفهان منهدم شد
  • جزئیات پرونده قاچاق دختران؛ ۸تصویربردار بازداشت شدند
  • جزئیات پرونده رافائل و شبکه چَتِربِیت/ باند‌های قاچاق دختران چگونه متلاشی شد؟
  • شناسایی باند‌های سازمان یافته قاچاق دختران و خانه‌هایِ فحشا و فساد
  • چین اتهام جاسوسی در آلمان را رد کرد