Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان مشاور وزیر بهداشت در امور توانبخشی گفت: در حال حاضر ۶۰ درصد وسایل توانبخشی در داخل کشور تولید می‌شود و بقیه تجهیزات وارد می‌شود که در این خصوص مشکلاتی داریم و تحریم‌ها اثرات بسیار زیادی گذاشته است؛ به همین دلیل، کارگروهی در وزارت بهداشت ایجاد شده تا با کمک دانشگاه‌های مهندسی، این تجهیزات را در داخل کشور تولید کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر محمدتقی جغتایی امروز (۲۹ بهمن‌ماه) در حاشیه افتتاح بخش بازتوانی بیماران سکته حاد مغزی در بیمارستان گلستان اهواز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: توانبخشی جزئی از ارکان نظام سلامت است و در سطح سوم ارائه خدمات قرار دارد و همانند بهداشت و درمان، جزو رکن‌های اصلی سلامت است. اغلب کسانی که دچار نوعی بیماری می‌شوند، به مقادیر متفاوت نیاز به خدمات توانبخشی دارند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: از جمله این بیماران، بیماران سکته مغزی هستند. سکته مغزی جزو شایع‌ترین بیماری‌های حوزه نورولوژی است و در کشور ما سالانه حدود ۱۵۰ هزار نفر دچار سکته مغزی می‌شوند. در سکته مغزی نکاتی بسیار مهم است؛ نخست اینکه هر چه سریع‌تر باید مداخله شود و به همین دلیل بخش‌هایی تحت عنوان SCU یا واحد مراقبت سکته مغزی در بیمارستان‌های کشور ایجاد شده تا بیمار زودتر به بیمارستان رسانده شود و مداخلات اولیه درمانی حتما انجام شود.

جغتایی بیان کرد: نکته دیگر که در سکته بسیار مهم است، توانبخشی است؛ مطالعات نشان می‌دهد که دو سوم بیمارانی که سکته مغزی می‌کنند، حتما به خدمات توانبخشی نیاز دارند که در این خصوص ممکن است به بستری نیاز داشته باشند یا خدمات روزانه باشند.

وی عنوان کرد: هدف توانبخشی، برگرداندن فرد به جامعه است و توانبخشی نیز یک نوع روش درمان است.

مشاور وزیر بهداشت در امور توانبخشی گفت: در سکته مغزی در بخش اول، بیمار باید به موقع به بیمارستان رسانده شود و در مرحله حاد، مداخله شود تا بیمار دچار عارضه‌ای نشود. خوشبختانه در کشور ما مراکز مربوط به SCU یا مراکز اختصاصی سکته مغزی راه‌اندازی شده است که مرکز بیمارستان گلستان اهواز اولین و یکی از بهترین‌ها است. کار دوم که باید برای بیمار سکته مغزی پس از استیبل شدن بیمار انجام شود، کار توانبخشی است.

وی ادامه داد: علاوه بر بیماران سکته‌های مغزی و سکته‌های قلبی، بیماران سوختگی، بیماران اختلال تکاملی، فلج مغزی، اوتیسم، اختلال گفتاری، بیماران ضربه مغزی یا نخاعی، آلزایمر، ام اس و پارکینسون هم از جمله بیمارانی هستند که به خدمات توانبخشی نیاز دارند.

جغتایی بیان کرد: بیماران حاد اگر به موقع خدمات توانبخشی را دریافت کنند، به جامعه بازمی‌گردند و بیماران سکته‌های مغزی از جمله بیمارانی هستند که به درمان و توانبخشی، خوب جواب می‌دهند.

وی افزود: در حال حاضر ۶۰ درصد وسایل توانبخشی در داخل کشور تولید می‌شود و بقیه تجهیزات وارد می‌شود که در این خصوص مشکلاتی داریم و تحریم‌ها اثرات بسیار زیادی گذاشته است؛ به همین دلیل، کارگروهی در وزارت بهداشت ایجاد شده تا با کمک دانشگاه‌های مهندسی، این تجهیزات را در داخل کشور تولید کنیم.

مشاور وزیر بهداشت در امور توانبخشی گفت: توان مهندسی تولید اغلب تجهیزات توانبخشی در داخل کشور وجود دارد و تنها باید ارتباط بین همکاران پزشک و توانبخشی و تراپیست‌ها و همکاران حوزه مهندسی فراهم شود.

وی با اشاره به اولویت‌های حوزه توانبخشی بیان کرد: یکی از اولویت تهیه شناسنامه‌های خدمت است. طراحی و تولید تکنولوژی‌های توانبخشی که در داخل موجود نیستند و همچنین استانداردسازی تکنولوژی‌های موجود از دیگر اولویت‌های این حوزه است.

جغتایی افزود: اولویت مهم دیگر این است که آن دسته از خدمات توانبخشی که تحت پوشش بیمه نیستند، تحت پوشش بیمه قرار گیرند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی سلامت توانبخشي داخل کشور تولید خدمات توانبخشی وزارت بهداشت بیماران سکته همین دلیل ایجاد شده سکته مغزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۴۳۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان

به گزارش خبرنگار مهر، «بهرام عین اللهی» وزیر بهداشت امروز در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: هر حادثه یا بیماری در هفت سال زندگی بچه ها رخ دهد، در بقیه عمر او باقی می ماند و می‌تواند سلامت او را مختل کند و به همین خاطر و بنابر پیشنهاد وزارت بهداشت، در هیات دولت طرحی به تصویب رسید که خدمات رایگان به کودکان در مراکز دولتی داده شود تا سلامت کودکان تامین شود و این مصوبه، به همه بیمارستان های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

وزیر بهداشت ادامه داد: بنا داریم با تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان، داروی مورد نیاز را تامین کنیم؛ لذا در زمینه داروی بیماری تالاسمی، افزایش تولید داشته‌ایم اما تمایلی برای استفاده از داروی خارجی وجود دارد که این را باید پزشک تشخیص بدهد.

وی ادامه داد: کمبودها را در داخل با اولویت شرکت‌های دانش‌بنیان تامین می‌کنیم.

در حال تکمیل…

کد خبر 6093984

دیگر خبرها

  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است
  • تاخیر در دیدار حساس: هوادار سکته کرده بود!
  • «دست مایو الکترونیک»در هلال احمر به تولید انبوه می رسد
  • دست مایوالکترونیک توسط مرکز توانبخشی هلال احمر به تولید انبوه می رسد
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • ابراهیم رئیسی دستور ساخت جت ۱۰۰نفره را داد!
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • «خدمات رایگان درمانی» برای تمام کودکان/ مشوق‌های طرح جوانی جمعیت
  • ارائه خدمات ضروری به بیش از ۸۰۰ هزار نفر در افغانستان