Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام رئیس و دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور با اشاره به ظرفیت‌های موجود در کانون‌های مساجد گفت: می‌توانیم بالغ بر۶۰ رشته هنری مرتبط با قرآن و عترت را در کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شاهد باشیم. ظرفیت‌های عظیم موجود در محیط‌های روستایی، شهرستان‌ها، فضاهای استانی و سطح ملی می‌تواند قالب‌های هنری را از محتوای قرآنی غنی‌ سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا،حجت‌الاسلام «حمید محمدی» در گفت‌وگو با خبرنگار ستاد ارتباطات رسانه‌ای فهما در رابطه با مرحله نهایی داوری این رویداد ملی در بخش قرآن و عترت اظهار کرد: خوشحالیم ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور پس از تصویب اساسنامه جدید با رونقی فراوان و متنوع توانسته جایگاه خود را در سطح مساجد باز کند.

وی افزود: دوره جدید فعالیت‌های کانونها با یک سازماندهی نوین و امیدآفرین شکل گرفته و مساجد علاوه بر این که دارای کانون های فرهنگی هنریِ بالنده، پرکار و باکیفیت شده‌اند، یک نظام جدید نیز بر فعالیت‌های آنها حاکم شده است.

حجت الاسلام محمدی گفت: این نظم جدید که بر اساس سامانه فهما کلیه فعالیت‌های کانون‌ها را تحت پوشش قرار می‌دهد،  توانسته است نظام نوینی را رقم بزند و در قالب رقابتی سالم حرف‌های نو و تازه‌ای از کانونهای مساجد را به جامعه انتقال دهد.

وی تصریح کرد: ظرفیت عظیم مسجد به عنوان «دارالعلم، دارالفکر و دارالذکر» که سه رسالت اصلی و کارکرد مهم مسجد است، می‌تواند هم در حوزه فهم قرآن، هم در حوزه علم‌آموزی قرآن و هم در عرصه ذکر و یاد قرآن کریم به عنوان سه محور اساسی فعالیت‌ در کانون‌ها مطرح باشد.

دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور ادامه داد: حُسن کانون‌های فرهنگی هنری مساجد از قدیم این بوده است که جهت‌گیری های هنری در امور قرآنی و عترت را به شکل پررنگ و جدی دنبال می‌کند. یکی از مسائل حساس و مهم ما نیز همین موضوع است که باید در کنار فعالیت‌های محتوایی قرآنی چه در حوزه لفظی (شامل: روخوانی روانخوانی، زیباخوانی و حفظ) و چه در حوزه معنایی (شامل: ترجمه، مفاهیم، معارف و تفسیر) باید به ابعاد هنری قرآن توجه کنیم. چرا که قرآن با معارف خود در عقل‌ها و با هنر خود در قلب‌ها نفوذ می‌کند.

این داور بخش قرآن و عترت‌ رویداد ملی فهما خاطرنشان کرد: البته کانون‌های فرهنگی هنری مساجد ابعاد هنری کار را با تنوعاتی که در رشته‌های هنری وجود دارد در دستور کار خود قرار داده‌اند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ظرفیت‌های موجود در کانون‌های مساجد گفت:  به نظر می رسد به زودی می‌توانیم بالغ بر ۶۰ رشته هنری مرتبط با قرآن و عترت را در کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شاهد باشیم. ظرفیت‌های عظیم موجود در محیط‌های روستایی، شهرستان‌ها، فضاهای استانی و سطح ملی می‌تواند قالب‌های هنری را از محتوای قرآنی غنی‌ ساخته و بالندگی جدیدی در میان کودکان، نوجوانان و جوانان ایجاد کند.

وی ادامه داد: لازمه این کار هماهنگی میان همه دست اندرکاران امر مسجد است. خوشحالیم که امروز بسیاری از اختلافات میان کنش‌گران حوزه مسجد تمام شده و همدلی و هماهنگی خوبی میان امام جماعت به عنوان راهبر اصلی مسجد، هیئت امنا و بسیج کانون‌های فرهنگی هنری و سایر ارگان‌ها و نهادهای همسو فراهم آمده است.

داور بخش قرآن و عترت رویداد ملی فهما خاطرنشان‌کرد: وضعیت موجود در کانونهای مساجد، ظرفیت بی نظیر و موقعیت ممتازی است که باید همگان قدردان آن باشیم. امروز بسیار خرسندم از این که مدیر جدید ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد توانسته است با رویکردی نوین و ایجاد هماهنگی و بستر تعامل با همه دستگاه‌ها و ظرفیت‌های کشور در راستای پیشبرد مقاصد مسجد،  اهداف خود را ترسیم کرده و به آن دست یابد. آینده بسیار خوبی را فراروی همه فعالان عرصه مسجد می بینم و امیدوارم همه نهادهای نظام بخصوص رسانه ملی از این فرهنگ‌سازی برای ارتقاء سطح کمی و کیفی فعالیت های مسجد حمایت کنند تا شاهد پیشرفت های روز افزون این حوزه باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مساجد کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های مساجد بخش قرآن و عترت ظرفیت های عظیم موجود در کانون کانون ها رویداد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۴۵۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است

به گزارش خبرنگار مهر، سید جلیل میر عظیمی بعد از ظهر یک شنبه در نشست با فرماندار رشت به تشریح اهداف و برنامه‌های این مجموعه پرداخت و اظهار کرد: خدمات رسانی کانون پرورش فکری در بستر بیش از ۶۰ عنوان فعالیت فرهنگی، هنری، ادبی، علمی و پژوهشی انجام می‌شود.

میرعظیمی در ادامه به نیروهای انسانی کانون اشاره و با متعهد و توانمند توصیف‌کردن آنان افزود: موفقیت مربیان و اعضای مراکز فرهنگی هنری این نهاد در رقابت‌های بین المللی، کشوری و استانی، بیان‌گر این توانمندی‌ها است.

این مسئول فرهنگی با بیان اینکه که تربیت نسلی هنرمند، مؤمن و در تراز انقلاب، نیازمند تلاش هم زمان فعالان فرهنگی و توجه مسؤولان و تصمیم‌گیران است، اضافه کرد: برای پیشبرد اهداف، حمایت‌های بی‌دریغ معنوی و اختصاص منابع مالی مناسب ضرورت دارد.

وی با ناکافی خواندن منابع مالی تخصیص یافته به مراکز فرهنگی هنری ۶ گانه کانون رشت طی ۲ سال گذشته گفت: ابعاد فعالیت‌های کانون پرورش فکری بر لزوم حمایت هر چه بیشتر از این مجموعه تاکید دارد.

میرعظیمی در ادامه صحبت‌های خود به برخی فعالیت‌های کانون در مراکز فرهنگی هنری و در سطح شهرستان اشاره و از حضور مؤثر این مجموعه در نمایشگاه هفته دفاع‌مقدس و حضور مستمر همکاران کانون در نمایشگاه «شهر باران، شهر قرآن» در ماه مبارک رمضان سال ۱۴۰۳ سخن‌به‌میان‌آورد.

وی افزود: معرفی کانون استان گیلان به عنوان دبیر کمیته کودک و نوجوان کنگره سرداران، امیران و ۸ هزار شهید استان گیلان و گشایش دبیرخانه این این کمیته در مرکز فرهنگی هنری شماره ۲ شهرستان رشت، بخشی از فعالیت‌های مؤثر کانون در عرصه فرهنگ به‌شمارمی رود.

میرعظیمی نقش کانون را در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و مقابله با تهدیدهای فضای مجازی متوجه نسل کودک و نوجوان با اهمیت خواند و ضمن تشریح برنامه‌های این مجموعه برای همراه سازی خانواده‌ها با فعالیت‌های مربیان کانون ادامه‌داد: برای توفیق فرهنگی، ورود خانواده‌ها به این عرصه ضروری است.

مدیرکل کانون استان گیلان هم‌چنین، از برپایی کارگاه‌های فرزندپروری و مهارت‌آموزی در مراکز فرهنگی هنری کانون صحبت‌کرد و این فعالیت‌ها را بخشی از حرکت‌های تأثیرگذار کانون در توان‌مندسازی نسل کودک و نوجوان دانست.

وی بر لزوم حمایت مسؤولان از تکمیل ساختمان در حال احداث کانون شهرستان خمام و از راه‌اندازی مرکز فرهنگی هنری کانون در مسکن مهر شهرستان رشت اشاره کرد و گفت: در پایان از فرماندار برای بازدید از مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان دعوت کرد.

کد خبر 6097391

دیگر خبرها

  • شرکت زوج‌های عضو کانون‌های مساجد کردستان در دوره علمی آموزشی«شمس»
  • محتوای فرهنگی برای کاروان‌های حج استان سمنان تدوین شود
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • جامعه ما با شبیخون فرهنگی دشمن روبروست/پاسدار و نگهبان مساجد، علما و طلاب هستند
  • تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است
  • کج‌سلیقگی‌ مدیران فرهنگی نوجوانان را از مسجد فراری کرد
  • لزوم راه اندازی مرکز فرهنگی هنری در مسکن مهر رشت
  • کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند
  • ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود
  • چرا دختران و پسران با مسجد قهر کردند؟/ تاثیر اجرای تئاتر در مساجد