Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-07@12:26:48 GMT

تکلیف عید در نوروز ۹۹ غیرقانونی شد

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۴۵۳۸۶

تکلیف عید در نوروز ۹۹ غیرقانونی شد

رضوان حکیم زاده، معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش در نشست خبری خود با اصحاب رسانه اظهار کرد: در دیدار با دختر سردار سلیمانی دختر ایشان تاکید کردند که به کودکان بگویید که پدر من چقدر شجاع محکم، مقاوم و مهربان بود.

وی در ادامه بیان کرد: رویکرد اصلی معاونت ابتدایی نگاه تخصصی به دوره ابتدایی بر اساس سه اصل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصل اول این است که دانش آموز صاحب کرامت است و اصل دوم این است که دانش آموز بزرگسال نیست و مورد سوم اینکه معلم نقش الگو دارد.

حکیم زاده افزود: کودک بزرگسال نیست و باید متناسب با مراحل رشد و ویژگی‌های کودکان کار کنیم و امنیت روانی دانش آموز مورد توجه فرار بگیرد.

وی گفت: آموزش از پرورش جدا نیست و مربی نقش الگویی دارد. مهمترین ابزار معلم خلق نیکو و محبت است که برگرفته از آیات قرآن است.

حکیم زاده در ادامه گفت: بسته خشونت زدایی همه جانبه بر این اساس آماده شده است و با توجه به اینکه وزیر از هر معاونت یک بسته تحولی همه جانبه می‌خواهند حرکت از حافظه محوری و تربیت تک ساحتی به مهارت محوری و تربیت تمام ساحتی ارائه شود و یکی از اقدامات فراهم کردن محیط امن روانی عاطفی برای دانش آموزان است. در دفتر دبستان ارتقای کیفیت ارزشیابی تحصیلی و ارتقای صلاحیت حرفه‌ای و توسعه عدالت آموزشی و پوشش تحصیلی در دوره ابتدایی را آغاز کردیم. در راستای انسداد مبادی بی سوادی در طی سال‌های گذشته تا ۹۸ و ۹۹ تعداد ۲۱۳ هزار و ۲۰۵ نفر کودک بازمانده از تحصیل داریم.

وی گفت: تعداد راهبران آموزی ما به ۲ هزار ۸۰۷ نفر در سال تحصیلی رسیده و دستاورد خوب ما تصویب پست راهبران آموزشی بود و سهمیه بنزین را هم برای آن‌ها گرفتیم و دو روز پیش ابلاغ شد.

حکیم زاده افزود: تکالیف مهارت محور در ۴۰۰ هزار کلاس درس اجرایی می‌شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: بازی و یادگیری از نظر ما کار نمادین در جهت جلب توجه جامعه و والدین نسبت به اهمیت استفاده از بازی به عنوان یک روش مناسب برای توجه به بازی است، ولی معلمان باید در تمام کلاس‌ها با هر امکاناتی از بازی برای تربیت استفاده کنند.

وی در ادامه گفت: در پیش دبستانی هدف گذاری برای اجرای سند تحول است. دوره پیش دبستانی در مناطق محروم و دوزبانه تعمیم ۱۰۰ درصدی پیدا کند و ساماندهی استفاده از فرصت‌های فضا‌های آموزشی به مدارس بفرستیم.

حکیم زاده افزود: در مناطق روستای به ۵۶ درصد نرخ پوشش پیش دبستانی رسیدیم که در تاریخ آموزش و پرورش قابل توجه است. این اتفاق یکی از بهترین شاخص‌های عملکری درباره تحقق عدالت آموزشی است.

معاون آموزش ابتدایی افزود: ۷۸۱ هزار اثر در طرح عید و داستان داشتیم. افزایش ۳۰ درصدی مدارس شبانه روزی را از ابتدای دولت داشتیم. پوشش حداکثری دانش آموزان عشایری در تمام استان‌های کشور، بازگرداندن ۱۸ هزار دانش آموز عشایری سیستان و بلوچستان زیر نظر آموزش و پرورش از دیگر اقدامات ما بود.

وی در ادامه گفت: ۴۶ درصد از دانش آموزان عشایری به مدارس بازگشتند.

حکیم زاده گفت: ۳۴۵ هزار ۴۱ دانش آموز اتباع در دوره ابتدایی داریم که ۱۱ درصد افزایش به نسبت سال قبل داریم.

وی در ادامه بیان کرد: کلاس‌های دوره دبستان ما رشد ۳ درصدی داشته اند و امسال ۳۵۲ هزار ۹۴۸ هزار کلاس داریم. معلمان دوره ابتدایی ۲۳۹ هزار ۷۰۵ معلم است که کاهش ۳ درصدی داشتیم. کودکان بازمانده از تحصیل تعدادشان کاهش یافته و در سال تحصیلی ۹۸، ۹۹ توانستبم ۳۶ هزار ۴۴۸ کودک بازمانده را جذب کنیم و سال گذشته ۳۴ هزار ۴۵ دانش آموزش اتباع داشتیم که افزایش ۱ درصدی را داشته ایم. تعداد کل نوآموزان کشور ما در سال ۹۸، ۹۹ حدود ۱ میلیون ۵۳ هزار و ۳۱ نفر است و تعداد کلاس‌های پیش دبستانی هم ۷۰ هزار و ۹۶۴ نفر است.

حکیم زاده در ادامه گفت: هزار و ۳۰۵ مدرسه عشایری داریم که به فناوری‌های جدید مجهز هستند و همچنین قابل اجرا هستند.

وی در ادامه گفت: تعداد زیادی از دانش آموزان بازمانده از تحصیل از حاشیه شهر‌ها هستند. مهاجرت در کشور ما مشکلی است که با آن مواجه هستیم.

وی تاکید کرد: امسال پیک نوروزی نداریم و اگر برنامه‌هایی تحت عنوان عیدانه به دانش تحمیل شود غیر قانونی است و با این مدارس برخورد می‌شود.

حکیم زاده تاکید کرد: با برنامه HOME SCHOOL کاملا مخالفیم و به صلاح دانش آموزان نیست. چرا که یادگیری فقط حساب کردن و نوشتن نیست بلکه کودک باید مهارت‌های اجتماعی را فرا بگیرد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: تکالیف نوروزی دانش آموزان پارسی خبر بازمانده از تحصیل حکیم زاده ادامه گفت آموزش و پرورش دوره ابتدایی پیش دبستانی دانش آموزان دانش آموز کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۴۵۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشترین مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در دوره اخیر برای آموزش و پرورش بوده است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه در در مراسم تجلیل استادان و دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی اظهار کرد: در دانشگاهی حضور داریم که به نام شهید رجایی مزین است، شهید رجایی معلم بود و ریاضیات خوانده بود و از معلمی به ریاست جمهوری رسیده بود. اگر تربیت پدران و مادران نیک و معلمان دلسوز نبودند، شهید رجایی، شهید رجایی نمی‌شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به تحصیل شهید طهرانی‌مقدم در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی گفت: شهید طهرانی مقدم در این دانشگاه شهید تمدنی درس خوانده است، این انسان؛ دانشمند و پدر موشک ایران بود.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: شهید طهرانی مقدم با تلاش شبانه‌روزی توانست در فناوری مرتبط با موشک و توان دفاعی کشور اقداماتی را انجام دهد و تجهیزاتی را بسازد و وقتی به کار گرفته شد بسیاری از کشور‌ها تعجب کردند که چطور ایران موفق شده است! البته شهید طهرانی مقدم به این بسنده نکرد و ایران را به جایگاهی رساند که الان کشور‌هایی مانند روسیه و چین پدافند تولیدی ایران را خریداری می‌کنند و نیرو‌هایی را تربیت کرد در مقابل رفتار غیرانسانی رژیم صهیونیستی ایستادگی می‌کنند.

استاد خسروپناه با اشاره به عملیات وعده صادق ادامه داد: در مسائل نظامی و دفاعی بر اساس راهبرد کشور؛ اگر دشمن سیلی زد باید سیلی بزنید و گرنه سیلی می‌خورید و اگر عملیات وعده صادق را انجام نمی‌دادیم در آینده نزدیک جنگی علیه ما بر پا می‌شد در حالی کشور‌های مختلف پیغام می‌دادند که پاسخ ندهید، حتی آمریکا به صورت غیرمستقیم پیام داد، اما تصمیم جمهوری اسلامی ایران بود که پاسخ داده و این پاسخ با تدبیر و درایت خاص خود طراحی شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با طرح این سوال که شهید طهرانی مقدم که دکتری افتخاری را پس از شهادتش گرفت، چگونه توانست به این ظرفیت عظیم تمدنی برسد؟ گفت: قرآن به این پرسش پاسخ می‌دهد، قرآن به علم و حکمت اشاره دارد، اگر علم بیاموزیم عالم می‌شویم، اما عالم اگر حکیم شد، شهید رجایی شهید مطهری و شهید طهرانی مقدم می‌شود.

وی با بیان اینکه برای تبدیل علم به حکمت و عالم به حکیم، فرآیند وجود دارد گفت: برای حکیم شدن باید علم پشتوانه عقلانیت باشد و نه پشتوانه تخیل و حافظه. فرض کنید عالمی همه نظریه‌های رشته خود را حفظ باشد، در حالی که نرم‌افزار‌های رایانه‌ای هم می‌تواند این کار را انجام دهد. فرق معلم با حکیم در این است که حکیم قدرت تجزیه و تحلیل دارد و تولید اندیشه می‌کند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: حکیم، علم را به فناوری، مهارت و عمل تبدیل می‌کند فقط تئوری نیست باید دانش به فناوری تبدیل شود البته منظورم صرفا فناوری سخت نیست بلکه فناوری نرم هم مدنظر است. حکیم همیشه نگاه تمدنی دارد، حکما اینگونه بودند هزاران فیلسوف داشتیم، اما تعدادی نظیر ملاصدرا، ابن سینا، فارابی و ... شناخته شده هستند، چون تمدن‌ساز بودند. ملیت و کشورش برایشان مهم بود کاری می‌کردند که تمدن بشری از آن استفاده کنند.

وی افزود: عالم باید حکیم شود، حکمت نظری و عملی را پیوند بزند حال سوال مهم این است که با چه الگوی آموزشی این را در مدارس سریان دهیم؟ نه اینکه مدارس خاص باشد بلکه در کل کشور باشد، این کار دانشگاه تربیت دبیر است.

وی اضافه کرد: آموزش و پرورش اولویت مهم شورای عالی انقلاب فرهنگی است بیشترین توجه و بیشترین مصوبات شورا در دوره اخیر برای آموزش و پرورش بوده و ستاد تعلیم و تربیت ستادی چابک و متشکل از فعالان حوزه تعلیم و تربیت است، یکی از اقدامات این ستاد، شناسایی فعالان تعلیم و تربیت در استان‌ها است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: در سفر‌های استانی با فعالان تعلیم و تربیت رسمی و غیررسمی ارتباط داریم. هیچ سندی راهبردی و راهبری به صحن شورای عالی برده نمی‌شود مگر اینکه نظر صاحب‌نظران تعلیم و تربیت اخذ شده باشد. دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت معلم مرجعیت این موضوعات را برعهده دارند، اگر فعالان تربیتی در این دانشگاه اهم از استاد و دانشجو نکاتی در موضوعات تعلیم و تربیت دارند به ما انتقال دهند تا بتوانیم در اسناد از آنها استفاده کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیشترین مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در دوره اخیر برای آموزش و پرورش بوده است
  • ثبت‌ نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه آغاز می‌شود
  • پیش بینی غربالگری ۵ هزار دانش آموز مقطع ابتدایی در لردگان
  • هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند
  • آموزش گام به گام انتخابات الکترونیک به مردم و عوامل اجرایی
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند