Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، جمعی از کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه با انتشار بیانیه‌ای، از علیرضا محجوب و سهیلا جلودارزاده، کاندیداهای انتخابات مجلس شورای اسلامی، حمایت کردند.

متن این بیانیه به شرح زیر است:

«ما کارگران نیشکر هفت تپه که در چند سال اخیر با انواع و اقسام مشکلات و مصائب دست و پنجه نرم کرده‌ایم و به هر ریسمانی برای بهبود اوضاع شرایطمان چنگ زده‌ایم و همگان را به مدد طلبیده‌ایم اما در این میان کمتر افرادی شهامت ایستادگی در برابر واگذاری‌های سازمان خصوصی‌سازی و دفاع از حقوق جامعه کارگری را داشتند و تنها افرادی که در این میان با توجه به بضاعت خود در حالی که در مجلس ۲۹۰ نفره به ندرت می‌توانستند همراهانی برای مبارزه با خصوصی‌سازی‌های مسئله‌دار پیدا کنند، جناب آقای دکتر علیرضا محجوب و سرکار خانم‌ سهیلا جلودارزاده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یادمان نرفته است که در اوج اتفاقات هفت تپه که هیچکس صدایمان را نمی‌شنید تنها آنان بودند که با دعوت از نمایندگان ما برای حضور در مجلس، فرصت بیان مشکلات‌مان را در خانه ملت فراهم کردند.

یادمان نرفته است در حالی که ما به دنبال کانال‌هایی برای رساندن پیام‌مان به مقامات کشوری بودیم، این دو نماینده عزیز جامعه کارگری در صحن علنی مجلس به‌جای نطق خود، متن نامه ما را قرائت نمودند و فریاد مظلومیت ما را به گوش همگان رساندند.

جناب دکتر محجوب و سرکار خانم جلودارزاده!

شما نیز می‌توانستید همچون بعضی افراد از نعمت همراهی با کارفرمایان بخش خصوص برخوردار شده و با حمایت از ایشان عافیت‌طلبی پیشه کنید. اما خوشا به‌حال ما که شما خود از جنس کارگر بوده و شرافت زیست ساده کارگری را به نشستن در کاخ‌هایی که بر نان کارگر استوار است ترجیح دادید.

بدیهی است توقع برطرف شدن تمام مشکلات جامعه کارگری توسط شما توقعی بس غیرمنطقی بوده و علیرغم تمام تنهایی‌های شما، صداقت، سادگی و شرافت‌تان ما را امیدوار نگه می‌دارد و همیشه شما را در کنار خود احساس کرده‌ایم.

در پایان، ما جمعی از کارگران نیشکر هفت تپه که به عینه شاهد تلاش‌ها و همراهی‌های جناب آقای دکتر علیرضا محجوب و سرکار خانم سهیلا جلودارزاده بوده‌ایم حمایت خود را از ایشان به‌عنوان تنها صدای کارگران ایران در مجلس شورای اسلامی اعلام نموده و از تمامی شوراهای اسلامی کار، انجمن‌های صنفی کارگری، تشکلات صنفی و کلیه کارگران عزیز استان تهران دعوت می‌نماییم که با رای دادن به این دو عزیز، صدای کارگران را در خانه ملت حفظ نمایند و امیدواریم با عنایت رای‌دهندگان، اینگونه صداها در خانه ملت همواره به گوش جامعه جهانی برسد.

جمعی از کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه»

منبع: ایلنا

کلیدواژه: علیرضا محجوب سهیلا جلودارزاده شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی سهیلا جلودارزاده جمعی از کارگران علیرضا محجوب نیشکر هفت تپه کارگران شرکت جامعه کارگری خانه ملت هفت تپه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۴۵۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت رئیسی روز به روز به مشکلات کارگران اضافه کرد

آفتاب‌‌نیوز :

ناصر چمنی، رئیس سابق کانون انجمن صنفی کارگران ایران، درباره عمده مطالبان کارگران ایران در سال ۱۴۰۳ به سایت انتخاب گفت: عمده‌ترین مطالبات جامعه‌ی کارگری از دهه هفتاد شروع شد؛ وقتی که دادنامه ۱۷۹ از طریق دیوان عدالت اداری آمد و عنوان شد که در کار‌های مستمر، کارفرما می‌تواند قرارداد موقت ببندد و شروع مشکلات کارگری آغاز شد. هیچ دولتی برای حل این مسأله گام برنداشت و شاهد این هستیم که بیش از ۹۷ درصد جامعه‌ی کارگری با قرارداد‌های موقت و سفید امضا و یا قرارداد‌های ۲ ماهه و ۳ ماهه کار می‌کنند که بزرگترین دغدغه جامعه‌ی کارگر همین مسأله عدم امنیت است. امنیت خود به خود آرامش بخش است، اما اگر نباشد، از نظر روانی برای نیروی کار خیلی اثرات بدی دارد. از اواسط دهه هشتاد با روی کار آمدن احمدی نژاد و بحث هدفمندی یارانه‌ها که آن زمان هم کارگران مخالف آن بودند، باعث شد تورم شدیدی شکل بگیرد و دستمزد کارگران را هم در آن سال ۱۰ درصد مصوب کردند. این اتفاقات باعث شد معیشت کارگر، بعد از امنیت شغلی از دست برود.

او افزود: متأسفانه دولت‌های بعد از احمدی نژاد هم در بحث معیشت کار خاصی نکردند. بحث امنیت و ایمنی شغلی هم برای کارگران یک دغدغه است. ما نسبت به استاندارد‌های جهانی وضعیت خوبی در حوادث کار نداریم. جامعه‌ی کارگری یعنی ۵۰ درصد جمعیت کشور؛ با اتفاقی که در بحث دستمزد افتاد، جامعه‌ی کارگری فهمید که دولت علاقه‌ای به حقوق کارگران ندارد. کارگران ۱۴ هزار شهید دادند، اما تنها جامعه‌ای که نادیده گرفته شده، جامعه‌ی کارگری است.

وی در ادامه در رابطه با مشکلات ایجاد شده برای کارگران در دولت رئیسی بیان کرد: دولت رئیسی هم نه تنها مشکلی را حل نکرد، بلکه روز به روز به مشکلات جامعه‌ی کارگری اضافه کرد. در دو سال گذشته افزایش دستمزد‌های کمتر از تورم تصویب شد و سال ۲۷ درصد و امسال ۳۵ درصد، بدون امضای نماینده کارگران اجرایی شد. امسال که مصوبه‌ی مزد را بدون امضا نماینده کارگران ابلاغ کردند، یک ضربه‌ی خیلی بزرگ به جامعه‌ی کارگری بود. تشکل‌های کارگری و نمایندگان آن‌ها را نادیده گرفتند و بدون در نظر داشتن نظر مثبت کارگران، هر کاری دلشان خواست کردند. درصد نادیده گرفته شدن کارگران، در دولت رئیسی بیشتر از تمام دولت‌ها بوده است.

چمنی درباره لزوم گفتگو با جامعه‌ی کارگری از سوی دولت گفت: شعار امسال به مشارکت مردم اشاره می‌کند؛ وقتی جامعه‌ی کارگری را به نان شب محتاج می‌کنیم، نباید انتظار داشته باشیم که مشارکت خیلی بالایی داشته باشند و رشد اقتصادی به دست بیاوریم. به نظر من هنوز هم دیر نشده است، اگر دولت می‌خواهد کاری بکند، باید اول حرف‌های جامعه کارگری را بشنود و شرایطی که امسال برای دستمزد به وجود آوردند را اصلاح کنند. باید دل جامعه‌ی کارگری به کار کردن گرم شود تا تمام نیروی جوان ما وارد شغل‌های کاذب نشوند.

دیگر خبرها

  • شعر کنایه آمیز علیرضا بیرانوند برای هوادارن زن پرسپولیس + عکس
  • حمایت‌ های بانک رفاه کارگران از ساخت مسکن کارگری شتاب می‌ گیرد
  • تشکر معاون استاندار خوزستان از شرکت توسعه نیشکر برای کمک به کشاورزان منطقه
  • تحقق مطالبه کارگران شرکت کاغذپارس با حذف پیمانکار و افزایش مدت قرارداد کار
  • دولت رئیسی روز به روز به مشکلات کارگران اضافه کرد
  • راهکارهای رئیس دستگاه قضا برای حمایت از حقوق کارگران
  • نقش استان کرمان در تولید ناخالص ملی ارتقا یافته است
  • کارگران سربازان بی‌ادعای جبهه اقتصادی‌اند
  • حمایت‌های بانک رفاه کارگران از ساخت مسکن کارگری شتاب می‌گیرد
  • ارتقای نقش استان کرمان در تولید ناخالص ملی