Web Analytics Made Easy - Statcounter

 مردانی که با این مشکل روبرو می شوند در معرض استرس بالایی قرار می‌گیرند به همین دلیل برای درمان از روشهای غیر علمی استفاده می کنند. یکی از این روش ها استفاده از ژل یا اسپری یا پمادهای تاخیری است. روشی که به گفته بیشتر پزشکان بیشتر مثل یک قرص مسکن عمل می کند و عوارض منفی مختلفی هم به همراه دارد.
زود انزالی چیست؟
زود انزالی یا انزال سریع وقتی اتفاق می‌افتد که فرد نتواند حالت تحریک خود را حفظ کند و توانایی کنترل خروج منی از آلت تناسلی خود را نداشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زود انزالی ممکن است در زمان‌های مختلفی از رابطه زناشویی رخ بدهد و باعث می‌شود رابطه جنسی در مدت زمان کمی به پایان برسد. زود انزالی یکی از شایعترین مشکلات جنسی مردان است و بیشتر مردان در دوره ای از زندگی جنسی خود با آن مواجه می‌شوند. زود انزالی در اکثر موارد علت مشخصی ندارد. ممکن است زود انزالی در موارد و شرایط خاص و یا در حالتی که از آخرین انزال مدت زمان زیادی گذشته باشد، رخ بدهد. عوامل روانی مثل اضطراب، احساس گناه و یا افسردگی هم می توانند باعث زود انزالی شود. در برخی موارد انزال زودرس ممکن است با علت های زمینه ای مثل مشکلات هورمونی، آسیب دیدگی و یا عوارض جانبی برخی داروهای خاص در ارتباط باشد.
استفاده از لیدوکائین در درمان زود انزالی مجاز است؟
استفاده از اسپری و پمادهای تاخیری یكی از راه‌هایی است كه اخیرا مورد استفاده مردانی که دچار زودانزالی هستند قرار می‌گیرد. استفاده از داروهای بی‌حسی مثل اسپری تاخیری لیدوکائین با بلوک كردن هدایت عصبی مانع انتقال تحریک حسی از اعصاب ناحیه استفاده می‌شود و در نتیجه زمان رسیدن به انزال بیشتر می شود. نحوه مصرف این داروهای بی حسی بصورت استعمال خارجی روی پوست آلت، بخصوص سر آلت و قسمت زیر آلت تناسلی مرد است. این داروهای بی حس کننده با بی حس کردن ناحیه تحریک پذیر آلت، عمل کرده و مانع زود انزالی می شود. اما پزشکان معتقدند زودانزالی و انزال زودرس باید از ریشه درمان شود. باید دلیل آن بررسی و شناخته و در نهایت درمان شود. چون به نظر کارشناسان این کرم‌ها و اسپری‌ها نه‌ تنها اثر درمانی ندارند، بلکه می توانند با عوارض منفی هم همراه باشند مثل:
ممکن است فردی که از این داروها استفاده می کند رفته‌رفته به مصرف آنها عادت کند.
میزان رضایت‌ از رابطه زناشویی در فرد و همسرش کم می شود .
به‌تدریج آثار درمانی این داروها کم می شود و فرد باید مقدار استفاده را افزایش بدهد . مواد بی‌حس‌کننده از راه پوست و مخاط به راحتی جذب خون می‌شوند و مصرف مقادیر بیش از حد آنها خطر مسمومیت دارویی را به همراه دارد.
احتمال ابتلا به عفونت‌های دستگاه تناسلی را به‌ویژه در خانم‌ها، افزایش می‌دهد.
این داروها درمان موقت هستند پس با قطع کردن آنها دوباره مشکل بر می گردد.
لیدوکائین
آیا لیدوکائین روی تعداد اسپرم تاثیر می‌گذارد؟
محققان معتقدند استفاده از داروهای بی حسی روی کیفیت و تولید اسپرم تاثیر گذار است. اسپری تاخیری، لیدوکائین و یا هر ماده شیمیایی دیگر ممکن است بر تعداد اسپرم و یا کیفیت آن تاثیر بگذارد. اسپرم مردان از مهم ترین عوامل موثر در باروری است، استفاده بیش از حد این داروها ممکن است باعث ناباروری مردان شود.
استفاده از اسپری تاخیری برای جنین خطرناک است؟
اسپری های تاخیری و بی حس کننده می تواند اثر نامطلوبی بر جنین داشته باشد، زیرا حاوی موادی است که ممکن است برای جنین ایمن نباشد. مطالعات متعدد درباره عوارض اسپری های تاخیری ثابت کرده است مصرف اسپری تاخیری در دوران بارداری ممکن است با افزایش نقایص زایمان همراه باشد.در این دوران بهتر است از هر گونه ماده شیمیایی و یا اسپری های تاخیری که ممکن است سلامت جنین و یا مادر را به خطر اندازد پرهیز کنید.       منبع:نی نی سایت

منبع: پارسینه

کلیدواژه: رابطه جنسی پارسی خبر زودانزالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۴۵۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های درمانی تومورهای مغزی کودکان در ایران/ متأسفانه هنوز از رادیوتراپی با دوز اشعه‌دهی بالا استفاده می‌کنیم!

بهار معینی، درباره کنگره دو سالانه بین‌المللی انکولوژی کودکان (یادبود پروفسور پروانه وثوق) که در اردیبهشت سال جاری برگزار می‌شود، گفت: این دوره نخستین کنگره نوروانکولوژی کودکان در ایران است. البته پیش از این کنگره‌های بین‌المللی انکولوژی کودکان در ایران برگزار شده بود اما امسال به صورت ویژه به رویکرد چند تخصصی در تومورهای مغزی کودکان پرداخته شده و چالش‌های این روش درمان بررسی می‌شود.

وی افزود: در سخنرانی ام بر چالش‌های درمانی تومورهای ژرم سل بر موارد تجربی خود در میان کودکان تحت درمان در بیمارستان محک، متمرکز خواهم بود. تومور ژرم سل مغزی در اطفال بعد از تومورهای مدولوبلاستوما و اپاندیموم شیوع کمتری دارد؛ اما دلیل اهمیت بررسی آن، شناسایی انواع چالش در مسیر درمان‌هایی است که این نوع از تومور مغزی برای کودکان ایجاد می‌کند.

این رادیوانکولوژیست ادامه داد: برنامه‌های درمانی تومورهای ژرم سل مغزی اکنون در دنیا به‌روز شده و شیوه‌های درمانی آن تغییرات بسیاری کرده است. در روش‌های جدید تا جای ممکن استفاده از رادیوتراپی برای درمان محدود شده است چون پیش از این درمان رادیوتراپی به صورت کامل بر کودکان مبتلا به تومور ژرم سل انجام می‌شد و حتی درمان ستون فقرات همزمان با درمان تومور مغزی در کودکان انجام می‌گرفت اما امروزه به دلیل عوارض این شیوه درمانی، برنامه درمانی تغییر کرده است.

به گفته معینی، در برنامه درمانی جدیدِ تومورهای ژرم سل مغزی کودکان، از روش شیمی‌درمانی خاصی برای بیماران استفاده می‌شود و بر اساس پاسخ درمانی دریافت شده، رادیوتراپی حذف و بر درمان مغز تمرکز می‌شود. پیش از این باید همه بطن‌های مغزی درمان می‌شد، اما امروزه حتی میزان اشعه‌دهی بر بطن‌های مغز محدود شده است.

وی گفت: تومورهای ژرم سل در بخش پینه‌آل و سوبریال مغزی قرار دارند و استفاده از رادیوتراپی در درمان آن ها، عوارض جانبی بر هورمون‌های رشد کودک به جای خواهد گذاشت. از سوی دیگر برخی از کودکان مبتلا به تومورهای ژرم سل در اوایل نوجوانی هستند و به همین دلیل ممکن است دچار اختلال در روند رشد خود شوند.

معینی ادامه داد: همچنین اگر دوز استفاده از اشعه‌دهی در روش درمانی رادیوتراپی برای درمان تومورهای مغزی کودکان از میزان مشخصی بیشتر شود، موجب کاهش هوش کودک می‌شود. بنابراین تا جای ممکن تلاش می‌شود عوارض درمانی شیمی‌درمانی و رادیوتراپی محدود شود.

این رادیوانکولوژیست یادآور شد: متأسفانه بیشتر مراکز درمانی در ایران هنوز از رادیوتراپی با دوز اشعه‌دهی بالا استفاده می‌کنند در حالی که از این روش درمانی به ویژه در کشور کانادا و بیمارستان‌هایی مانند سیک‌کیدز، دیگر استفاده نمی‌شود. متخصصانی مانند دکتر اوته بارتلز از کشور کانادا، سال‌ها است بر درمان تومورهای ژرم سل تحقیق می‌کنند و در این دوره از کنگره دو سالانه بین‌المللی انکولوژی کودکان حضور دارند و درباره چالش‌های درمانی تومورهای مغزی کودکان سخنرانی می‌کنند.

معینی با بیان اینکه رویکرد چند تخصصی به تومورهای مغزی کودکان موجب به‌روز شدن دانش همه متخصصان مربوطه در درمان می‌شود گفت: پیش از این ممکن بود هر یک از متخصصان در درمان تومورهای مغزی کودکان از یک برنامه‌ درمانی متفاوت استفاده کنند، اما طی جلسات چند تخصصی تمامی اطلاعات متخصصان در درمان به صورت یکپارچه به‌روز می‌شود. بنابراین در این دوره از کنگره انکولوژی کودکان با توجه به برگزاری جلسات چند تخصصی بین همه متخصصان، می‌توان از داده‌های مشترک تجربی برای انتقال دانش و به روزرسانی اطلاعات استفاده کرد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • سندرومی که باعث ناباروری مردان می‌شود
  • این علامت‌ها خبر از بیماری آسم می‌دهد؟
  • توصیه‌هایی درباره یک بیماری زنانه
  • طرز تهیه ۲ معجون فوق‌العاده برای درمان درد و پوکی استخوان
  • چالش‌های درمانی تومورهای مغزی کودکان در ایران/ متأسفانه هنوز از رادیوتراپی با دوز اشعه‌دهی بالا استفاده می‌کنیم!
  • چالش‌های درمان رادیوتراپی در تومورهای مغزی کودکان
  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • ناهنجاری گوژپشتی چگونه مشخص و درمان می‌شود؟
  • ناهنجاری گوژپشتی چگونه تشخیص و درمان می‌شود؟
  • خواص گیاه درمانی و مفید شنگ