Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار شهرستان سیریک گفت: در بحث انتخابات با پشتوانه قانونی و عمل به منویات مقام معظم رهبری زمینه و بستر قانونی در شهرستان سیریک برای رقابت سالم بین نامزدهای انتخاباتی فراهم شده است.

احمد جمال‌الدینی عصر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سیریک عنوان کرد: امیدواریم همه ما به‌عنوان مسؤول بتوانیم به‌صورتی شایسته در خدمت مردم باشیم و بر این اساس انتظار می‌رود نامزدها نسبت به شناخت دقیق قانون انتخابات و اجرای آن اهتمام داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۵۱ شعبه در سطح شهرستان سیریک هم‌زمان با سراسر کشور برگزار می‌شود‌.

فرماندار شهرستان سیریک گفت: از مجموع شعب اخذ رای در سطح شهرستان ۲۱ شعبه ثابت و ۳۰ شعبه سیار می‌باشد.

رئیس هیات اجرایی انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در شهرستان سیریک بیان کرد: از مجموع ۵۱ شعبه اخذ رای ۳۷ شعبه در روستاها و ۱۴ شعبه در مناطق شهری شهرستان مستقر خواهد شد.

جمال‌الدینی اظهار داشت: بیش از هزار نفر در سطح شهرستان سیریک وظیفه اجرا، نظارت و بازرسی یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی را برعهده دارند.

وی با بیان اینکه دست‌اندرکاران ستاد انتخابات شهرستان سیریک از ابتدای سال‌جاری موضوع را بر اساس برنامه‌ریزی در دستور کار قرار دادند و با نزدیک شدن به زمان انتخابات تلاش‌ها بیشتر شده است تا این ماموریت مهم به سر منزل مقصود برسد، اضافه کرد: تلاش داریم با وجود ناظران نامزدهای نمایندگی مجلس سر صندوق‌ها بتوانیم به‌صورتی شایسته در خدمت مردم بوده و از آرای مردم به‌عنوان حق‌الناس، امانتدارانه حفاظت کنیم.

فرماندار سیریک افزود: مردم شهرستان سیریک بارها اثبات کرده‌اند همیشه در صحنه عمل آماده خلق حماسه هستند و این بار نیز در دوم اسفند حماسه دیگری را خلق خواهند کرد.

به گزارش فارس؛ یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در شهرستان سیریک هم‌زمان با سراسر کشور دوم اسفندماه برگزار و از بین کاندیداهای این دوره یک نفر به‌عنوان نماینده مردم شریف شرق استان هرمزگان راهی بهارستان خواهد شد.

انتهای پیام/۸۸۰۴۰

منبع: فارس

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی انتخابات مقام معظم رهبری رقابت سیریک هرمزگان مجلس شورای اسلامی شهرستان سیریک سطح شهرستان یازدهمین دوره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۴۵۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حال و هوای انتخاباتی در ۱۵ استان

۹۰ کاندیدا برای کسب ۴۵ کرسی باقیمانده از ۲۹۰ کرسی مجلس تا ۸ صبح پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت به رقابت می‌پردازند.

به گزارش مشرق، تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در حالی از بامداد ۱۳ اردیبهشت‌ماه آغاز شد که ۹۰ کاندیدا برای کسب ۴۵ کرسی باقیمانده از ۲۹۰ کرسی مجلس شورای‌اسلامی به رقابت می‌پردازند؛ رقابتی که تا ۸ صبح پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت‌ماه ادامه خواهد داشت.

ماراتن انتخابات مجلس دوازدهم که از اسفندماه ۱۴۰۲ آغاز شده‌ در شرایطی روز جمعه، ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ به خط پایان می‌رسد که رقابت‌های انتخاباتی در ۱۵ استان کشور به اوج رسیده و کاندیداها در ۲۱ حوزه انتخابیه درحال فعالیت‌های انتخاباتی به‌منظور جلب‌نظر مردم هستند.

دراین میان رقابت‌های انتخاباتی در استان تهران حال‌وهوای دیگری به‌خود گرفته است؛ رقابت ۳۴ کاندیدا برای کسب ۱۶ کرسی نمایندگی مجلس از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس و همچنین ورامین، پیشوا و قرچک رقابت‌ها در این حوزه را در کانون توجه رسانه‌ها و افکارعمومی قرار داده‌است.

در چنین شرایطی اگرچه رقابت انتخاباتی در تهران تنها در اردوگاه اصولگرایی در جریان است، اما کاندیداهای منسوب به جریان اصلاح‌طلبی نیز در برخی حوزه‌ها به دور دوم راه یافته‌اند؛ موضوعی که سبب شده در این دور از انتخابات نیز رقابت میان اصلاح‌طلبان و اصولگرایان جریان داشته باشد.

رویکرد اصلاح‌طلبان در دور دوم

طی روزهای اخیر تحرکات انتخاباتی محدود به جریان‌های اصولگرایی نبوده و جریان‌های اصلاح‌طلب نیز فعالیت‌هایی را برای دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم داشته‌اند.

براین اساس هم بود که حزب اعتماد ملی اعلام کرد از کاندیداهایی که گرایش اصلاح‌طلبی یا متمایل به اصلاح‌طلبان داشته باشند، حمایت خواهد کرد.

براساس برخی گمانه‌زنی‌ها در اردوگاه اصلاح‌طلبی، ندای ایرانیان، کارگزاران سازندگی، اعتمادملی و اعتدال و توسعه ازجمله احزاب اصلاح‌طلبی هستند که از برخی کاندیداهای به دور دوم راه یافته در نقاط مختلف کشور حمایت می‌کنند.

رقابت در اردوگاه اصولگرایی

ترکیب کاندیداهای حاضر در دور انتخابات مجلس دوازدهم در تهران نشان می‌دهد در این حوزه انتخابیه رقابت تنها در اردوگاه اصولگرایی جریان دارد.

براین اساس هم بود که طی روزهای اخیر شاهد انتشار فهرست‌های مختلفی از این جریان به‌منظور رقابت در تهران بوده‌ایم؛ فهرست‌های چندگانه‌ای که در ادامه به بررسی آنها می‌پردازیم.

دیگر خبرها

  • رونمایی از لیست‌های انتخاباتی/ آمادگی برای انتخابات الکترونیک
  • حال و هوای انتخاباتی در ۱۵ استان
  • ۱۰۶۴ شعبه اخذ رای در حوزه انتخابیه مشهد و کلات میزبان دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی 
  • درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • آشنایی با چهار نامزد انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه قائمشهر، سوادکوه و جویبار
  • ۱۴۸ شعبه آماده دریافت آرای انتخاباتی آبادان
  • پخش دور دوم مناظرات انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف
  • ۲۷۶ شعبه اخذ رأی در حوزه انتخابیه پارس آباد، اصلاندوز و بیله سوار
  • پیش بینی ۲۸۷ شعبه برای دور دوم انتخابات