Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ، محمدرضا کاظم‌زاده روز سه‌شنبه در جلسه مدیریت بحران اداره بهزستی خلخال افزود: تاکنون ۱۴ جلسه ستاد مدیریت بحران در کشور برگزار شده و در این خصوص دستورالعمل ها و آیین‌نامه‌هایی تهیه شده که در آن وظایف دستگاه‌های اجرایی مشخص و به آنها ابلاغ شده است.

وی با تاکید بر لزوم دقت در کیفیت اجرای پروژه‌های ساخت مسکن محرومان در مناطق مختلف کشور گفت: در بازدیدهای چند روز گذشته از مناطق آسیب‌دیده از بحران برف استان‌های اردبیل و گیلان مشاهده واحدهای مسکونی تاره احداث احداث شده برای مددجویان تحت‌پوشش آسیب دیده و دچار خسارت شده از برف و سرما قابل تامل بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اهمیت آمادگی مسوولان و کارکنان ادارات بهزیستی برای مقابله و رویارویی با بحران‌های مختلف طبیعی و غیرطبیعی اظهارداشت: ستاد مدیریت بحران بهزیستی مراکز استان‌ها باید بصورت مرتب و ماهانه برگزار شود تا آمادگی کامل در حوادث و بحران‌ها را داشته باشیم.
رییس دبیرخانه ستاد مدیریت بحران سازمان بهزیستی همچنین به ایمنی مراکز بهزیستی اشاره کرد و گفت: ایمنی و امنیت ساختمان‌های مراکز باید بطور مستمر بازدید و از نگاه پدافند غیرعامل ، مدیریت بحران و تخصصی ارزیابی شود تا در حوادث غیرمترقبه با مشکل روبرو نباشیم.
او افزود: اعضای تیم محب و اورژانس اجتماعی همیشه باید آماده باشند و از تعامل و حمایت دستگاه‌های اجرایی ، خیرین ، موسسات خیریه و ظرفیت‌های بومی در حوادث غیر مترقبه استفاده کنیم.
کاظم‌زاده مستندسازی اقدامات و فعالیت‌های ستاد بحران استان‌ها راخواستار و نقش بنیاد مسکن در ارزیابی خانه‌های معلولین و مددجویان بهزیستی که در حوادث تخریب شده را مهم دانست و گفت: پس از ارزیابی کارشناسان بنیاد مسکن جامعه هدف بهزیستی می‌توانند از تسهیلات ۴۰۰ میلیون ریالی روستایی و ۵۰۰ میلیون ریالی شهری با کارمزد پایین و مبلغ ۱۵۰ میلیون ریال بلاعوض بهزیستی در مناطق روستایی و ۲۰۰ میلیون بلاعوض بهزیستی در مناطق شهری استفاده نمایند.

وی با اشاره به ابلاغ طرح جامع حمایت از حقوق معلولین و مصوب مجلس شورای اسلامی به دستگاه‌های اجرایی کشور بیان کرد: دستگاه‌های اجرایی موظف به رعایت این قانون در  مناسب‌سازی ساختمان‌های اداری و همچنین جذب سه درصد از استخدامی‌های خود از جمع جمعیت معلول جامعه هستند.

وی گفت: اجرای درست این طرح موجب کاهش هزینه‌ها ، ارتقای سطح خدمات ارائه شده به قشر معلول و آسیب‌پذیر جامعه خواهد شد.

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا استان های کشور بهزیستی حقوق دستگاه های اجرایی مجلس شورای اسلامی انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی ستاد مدیریت بحران دستگاه های اجرایی استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۴۷۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم آماده‌باش همه دستگاه‌ها به دنبال صدور هشدار نارنجی هواشناسی

افشین یگانه مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه با اشاره به سامانه بارشی قوی که طی روز‌های آینده جو استان را تحت تاثیر قرار می‌دهد، گفت : با توجه به صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای این سامانه و مخاطرات احتمالی ناشی از آن، لازم است همه دستگاه‌ها آمادگی لازم را داشته باشند.

وی ادامه داد: به تمامی دستگاه‌ها خصوصا دستگاه‌های امدادی و خدمت‌رسان از جمله شهرداری‌ها، آتش نشانی، هلال احمر، راهداری و... اعلام شده آماده باشند و اقدامات لازم برای پیشگیری از مخاطرات احتمالی را انجام دهند.

مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه از احتمال وزش باد و تگرگ ناشی از فعالیت این سامانه نیز یاد کرد و گفت: لازم است دستگاه‌های خدمت رسان از جمله در حوزه برق آمادگی کافی را داشته باشند. با توجه به احتمال آبگرفتگی معابر، لازم است شهرداری‌ها نیز نسبت به پاکسازی کانال‌ها و جوی‌های آب اقدام کنند.

یگانه از احتمال خسارت به مزارع کشاورزی و باغات نیز خبر داد و از کشاورزان خواست اقدامات لازم را برای جلوگیری از خسارات در مزارع و باغات خود انجام دهند.

وی به مردم توصیه کرد از سفر‌های غیرضروری در این چند روز خودداری کرده و حتما از توقف و چادر زدن کنار رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری نمایند و گفت: به عشایر کوچ‌رو نیز توصیه می‌شود فعلا از جابجایی خودداری کرده و در مکان امن و دور از رودخانه‌ها توقف کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه با بیان اینکه بارش‌های بهاری معمولا همراه با صاعقه است، خاطرنشان کرد: توصیه می‌شود افراد و خصوصا کشاورزان از قرار گرفتن در ارتفاعات و مناطق کوهستانی و ورزشکاران نیز از رفتن به ارتفاعات و کوهنودی در این ایام پرهیز کنند.

یگانه درباره احتمال وقوع گرد و غبار خصوصا در نوار مرزی استان طی روز‌های آینده نیز هشدار داد و گفت: لازم است افراد بیمار، کودکان و سالمندان مراقبت بیشتری داشته باشند.

بر اساس اعلام هواشناسی استان کرمانشاه، سامانه بارشی از امروز (۱۰ اردیبهشت) تا شنبه (۱۵ اردیبهشت) جو استان را تحت تاثیر قرار داده و بارش‌های نسبتا قوی، وزش باد، کاهش دما، تگرگ و رعد و برق را به همراه دارد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • لزوم آماده‌باش همه دستگاه‌ها به دنبال صدور هشدار نارنجی هواشناسی
  • دستگاه های حمایتی از خسارت دیدگان سیل اخیر زرند حمایت کنند
  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • پیگیری برای پرداخت غرامت به خسارت دیدگان بخش مسکونی سیل در استان
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر زرند کرمان بررسی می‌شود
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر بررسی می‌شود
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد