Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی زینی وند روز سه‌شنبه در همایش اقتصاد مقاومتی که در محل دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان برگزار شد، اظهار داشت: آنچه می‌تواند اقتصاد سیستان و بلوچستان را نجات دهد شرکتهای دانش بنیان و در کنار آن توسعه مشاغل خانگی و توانمندسازی خود مردم است.

وی افزود: انجام کارهای روزمره دستگاه‌های اجرایی در واقع اقتصاد مقاومتی نیست، بلکه زمانی اقتصاد مقاومتی محقق می‌شود که ساختار اقتصادی، اجرایی، اداری، بانکی و مالی موجود اصلاح شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: اینکه دغدغه اقتصاد مقاومتی در کشور برجسته شده و رهبر معظم انقلاب در مدت بیش از یک دهه همه ساله شعار اقتصادی برای سال انتخاب می‌کنند، نشان‌دهنده توجه ایشان و لزوم بسیج همه امکانات کشور به سمت مهمترین هدف و اساسی‌ترین نقیصه کشور یعنی ساختار اقتصادی موجود است.

وی گفت: امروز ضعف اساسی اقتصادی و همچنین ضعف در توسعه متوازن برای ایرانیان و در زندگی روزمره همه مردم کاملا قابل لمس است.

زینی‌وند با اشاره به اینکه ضعف امروز ما تهدید نظامی دشمنان نیست بلکه تهدیدات اقتصادی موجود است، بیان کرد: اقتصاد مقاومتی ۲ کلیدواژه‌ اصلی اقتصاد برون‌گرا و اقتصاد درون‌زا دارد که نه تنها کشیدن حصار دور اقتصاد کشور نیست، بلکه یکی از اصول آن برونگرایی است لذا هر چقدر علم، کارآفرینی و تولیداتمان را به کشورهای همسایه صادر کنیم در تحقق این هدف مهم موفق بوده ایم.

وی افزود: وضعیت موجود نشان می‌دهد در اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی موفق نبوده ایم و دلیل عمده آن نظام مالی غیرشفاف و فسادزا و ساختار اداری پیچیده و بروکراتیک موجود است.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: اینکه کارآفرین ما برای اخذ مجوز یک کارگاه کوچک خانگی در تار و پود پوسیده بروکراسی اداری گرفتار و سپس ناامید می‌شود نشان می‌دهد که هنوز اراده و دانش کافی برای اجرای کامل سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در کشور وجود ندارد.

وی ادامه داد: راه ورود به اقتصاد مقاومتی و اجرای سیاست‌های آن شرکت‌های دانش‌بنیان هستند و در سیستان و بلوچستان نیز دانش و سرمایه وجود دارد که اگر دانش با سرمایه وصل شود، حتما موفق خواهیم بود.

زینی‌وند اظهار داشت: برای اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی نیازمند تغییر ساختار اداری، توجه به شرکت‌های دانش‌بنیان و دانشگاه‌ها و همچنین مدیران تسهیلگر مقررات زدا هستیم.

 وی گفت: توجه و رونق رشته‌های فنی حرفه‌ای و کاهش کرسی‌های رشته های دانشگاهی بدون بازار کار نیز از جمله نشانه های تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی در کشور است.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان شرکت دانش بنیان اقتصاد مقاومتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان شرکت دانش بنیان اقتصاد مقاومتی سیستان و بلوچستان شرکت دانش بنیان اقتصاد مقاومتی سیاست های اقتصاد مقاومتی اقتصاد مقاومتی در کشور شرکت های دانش بنیان سیستان و بلوچستان اجرای سیاست ساختار اقتصادی زینی وند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۴۷۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود

آیین رونمایی از سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور با عنوان «پتروآفرین» همزمان با بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور فعالان این حوزه برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، این رویداد به همت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و شرکت ملی صنایع پتروشیمی با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و با حضور صنعتگران پتروشیمی، محققان و شرکت‌های دانش‌بنیان برگزار خواهد شد.

بنا به نام‌گذاری سال ۱۴۰۳ توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم»، ضرورت حمایت از فناوران و شرکت‌های دانش‌بنیان با هدف تقویت و رشد تولید کشور بر پایه علوم و فناوری‌های نوظهور دوچندان شده است. صنعت پتروشیمی از جمله مهم‌ترین صنایع پیشران کشور است که نقش بسزایی در توسعه اقتصاد و ارزآوری برای کشور ایفا می‌کند. به دلیل کامل نبودن زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی در کشور، بسیاری از خوراک‌های پتروشیمی از خارج از کشور وارد شده و این امر منجر به خام‌فروشی یا حداقل نیمه‌خام‌فروشی محصولات پتروشیمی در ایران شده است. 

مرکز توسعه‌ فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری همراه با ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته در نظر دارد تا با تمرکز بر این صنعت راهبردی، ضمن بررسی و شناسایی چالش‌های موجود، به شبکه‌سازی میان دانش‌بنیان‌های کشور و صاحبان صنایع پتروشیمی کمک کند.

این امر به وسیله ابزارهای حمایتی کشور که در اختیار معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان قرار دارد، اعم از اعتبارات در نظر گرفته شده در قانون جهش تولید دانش‌بنیان، ساخت بار اول، اعطای تسهیلات و تضامین با عاملیت صندوق نوآوری و شکوفایی و ... انجام خواهد شد.

در پتروآفرین با نگاه دقیق به نیازهای اساسی و مشترک مجتمع‌های صنعتی پتروشیمی کشور و نیازهای بازار حال و آینده‌ پایین دستی زنجیره‌ ارزش پتروشیمی و با بکارگیری توان دانشمندان متخصص صنعت پتروشیمی و شرکت‌های دانش‌بنیان، گام‌هایی اساسی در مسیر توسعه‌ فناوری‌های راهبردی، ساخت تجهیزات و دانش طراحی در این صنعت برداشته می‌شود. 

همچنین، شرکت ملی پتروشیمی ایران با شبکه‌سازی میان مجتمع‌های پتروشیمی خصوصی و دولتی توسط معاونت پژوهش و فناوری و خودکفایی و شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی، هدایت علمی و اجرایی این طرح را به عهده خواهد داشت.  

مراسم افتتاحیه سکوی پتروآفرین در اولین روز از بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با حضور مسئولان و بازیگران صنعت پتروشیمی کشور و شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه برگزار خواهد شد. در این مراسم نمایندگانی از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی، شرکت ملی صنایع پتروشیمی و ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته حضور خواهند داشت و به تبادل نظر در این زمینه خواهند پرداخت.

از اهداف پتروآفرین می‌توان به مواردی همچون بومی‌سازی زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی، رفع چالش‌ها و نیازهای اساسی صنعت پتروشیمی در حوزه تجهیزات، استفاده از سازوکار اعتبار مالیاتی ذیل قانون جهش تولید دانش‌بنیان، اعطای تسهیلات و حمایت‌های صندوق نوآوری و شکوفایی و بهره‌گیری از ارتباطات بین‌المللی معاونت علمی در راستای تقویت همکاری‌های فناورانه بین‌المللی اشاره کرد.

همچنین همراه با این رویداد، قرارداد ساخت بار اول یکی از تجهیزات موردنیاز در صنعت پتروشیمی میان یک شرکت دانش‌بنیان و یک مجتمع پتروشیمی منعقد خواهد شد و از فراخوان جدید ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته با عنوان «جمع‌آوری کربن» رونمایی خواهد شد. 

به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، این رویداد(رونمایی از پتروآفرین)، ۱۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳، از ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۶:۳۰ در سالن کنفرانس شماره یک در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • گام ستاد اقلیم و محیط زیست برای رسیدن به الگوی کاهش آلایندگی در نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود