Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاندیدای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در دزفول گفت: اقتصاد زمانی حال مردم را خوب می‌کند که در خدمت تولید باشد،زمانی مسئولین ما می‌توانند مشکلات اقتصادی را کاهش دهند که تمام سیاست‌های آن‌ها در خدمت تولید داخلی و حمایت از تولیدکننده باشد. ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۴ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

حسن نبوتی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اهواز، بابیان این‌که درحال حاضر مشکل اصلی جامعه در حوزه اقتصادی،معیشتی و درآمدی مردم است اظهار داشت: بنابراین از مجلس آینده انتظار می‌رود تا بخشی از این فشار‌های اقتصادی را از روی دوش مردم بردارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیاست‌های اشتباه در حوزه اقتصاد مانع رونق تولیدشده است

وی افزود: اقتصاد زمانی حال مردم را خوب می‌کند که در خدمت تولید باشد،زمانی مسئولین ما می‌توانند مشکلات اقتصادی را کاهش دهند که تمام سیاست‌های آن‌ها در خدمت تولید داخلی و حمایت از تولیدکننده باشد.

کاندیدای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در دزفول گفت: به‌عنوان‌مثال در بخش کشاورزی کمترین حمایتی از کشاورزان به عمل نیامده و این نمونه‌ای از سیاست‌های اشتباهی است که در کشور اعمال‌شده و تولیدکننده رهاشده است.

نبوتی ادامه داد: در بخش‌های دیگر مانند مسکن و صنعت نیز به همین شکل بوده و وقتی به این موارد ورود کنیم خواهیم دید که سیاست‌های دولت و مجلس نتوانسته در خدمت تولید داخل باشد بنابراین یکی از راهکارهای ما در مجلس اصلاح قوانینی است که مانع تولید هستند و به واردات کمک می‌کنند.

وی سیاست‌های ارزی و پولی را یکی از سیاست‌های اشتباه در حوزه اقتصاد دانست و عنوان کرد: ارز 4200 تومانی به‌جای اینکه در خدمت تولید باشد در خدمت واردات قرار گرفته است که سبب نابودی ذخیره ارزی کشور شده و کارخانه‌ها و تولیدکنندگان داخل کشور را بیکار می‌کند بنابراین بهترین راه برای برون‌رفت از مشکلات اقتصادی حمایت از تولید داخلی است.

شرکت‌های کشت و صنعت شهیدرجایی و شهید بهشتی اولویت خود را جذب نیروی بومی قرار دهند

کاندیدای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در دزفول بابیان این‌که اولویت بنده اولویت مردم است خاطرنشان کرد: براساس ارزیابی‌های صورت گرفته اصلی‌ترین خواسته مردم بخش مرکزی و عموماً صفی‌آباد میانرود و شهر امام این است که شرکت‌های شهید رجایی و شهید بهشتی اولویت استخدامشان نیروهای بومی باشد و دوم فرصت‌های شغلی تعطیل‌شده قبلی را مجدداً مسئولین احیا کنند.

نبوتی افزود: به‌عنوان‌مثال بحثی که مطرح می‌شود اشتغال 1500 نفر در شرکت شهید رجایی بوده که اکنون 200 الی 300 نفر تعدیل‌شده است که غالباً فصلی هستند و فقط دو الی سه ماه در سال مشغول به کارند.متأسفانه این شرکت‌ها به بخش خصوصی واگذارشده است اما می‌توانیم با فعال‌سازی بخش صنعت این دو شرکت که اسمشان شرکت‌های کشت و صنعت است هیچ‌گونه صنعتی ندارند .

وی تصریح کرد: یکی از برنامه‌های ما این است که صنایع وابسته کشاورزی در این دو شرکت را با کمک خود شرکت‌ها راه‌اندازی کنیم تا فرصت جدید اشتغال در منطقه تا حدی تقویت شود البته با رعایت حقوق جوانان بیکار و بومی که اطمینان داشته باشید بنده با جدیت این مسئله را حمایت خواهم کرد.

جاده صفی‌آباد به میانرود و هفت‌تپه 17 سال در بلاتکلیفی

کاندیدای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در دزفول در ادامه گفت: موضوع بعدی عدم توجه به جاده صفی‌آباد به میان‌رود و هفت‌تپه است متأسفانه بعد از گذشت 17 سال همچنان سهمی از راه‌های شهرستان نداشته است.

کاندیدای انتخابات مجلس یازدهم در همدان: مجلس زمینه عملیاتی شدن سیاست‌های اقتصاد مقاومتی را فراهم کندکاندیدای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در گرمی: اخلاق‌مداری محور فعالیت‌های انتخاباتی باشداردبیل| پرونده کیفری برای متخلفان انتخاباتی در اردبیل تشکیل شد

نبوتی عنوان کرد: در مناطق ذکرشده 100 الی 150 هزار نفر زندگی می‌کنند سؤال اینجاست که اگر این جاده در 17 سال گذشته از اعتبارات راه سهمی داشته کجا هزینه شده است؟ این مورد ضرورت‌ها است چراکه جان مردم را به خطر انداخته است و آمار تصادفات در این منطقه حاکی از این است.

اکثر مراکز درمانی در مرکز شهرستان دزفول واقع‌شده‌اند

وی کمبود فضای درمانی در بخش مرکزی را از دیگر مشکلات دانست و بیان کرد: درحال حاضر متأسفانه شاهد تمرکز بسیار شدید مراکز درمانی در مرکز یعنی شهرستان دزفول هستیم که این علامت سؤالی است بر عملکرد کسانی که ادعای ساخت این مراکز رادارند آیا بهتر نبود به‌جای ساخت بیمارستان 400 تختخوابی یازهرا چهار بیمارستان 100 تختخوابی در چهار نقطه از سطح شهرستان ساخته می‌شد؟

کاندیدای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در دزفول گفت: چرا شهرستان‌هایی مانند چغامیش باوجود جمعیت قابل‌توجه نباید یک بیمارستان مستقل داشته باشد ما بنا داریم از این روند تمرکزگرایی جلوگیری کنیم.

بخش جنوبی شهرستان سهمی از اشتغال در صنعت ندارد

وی افزود: موضوع دیگر عدم توجه به اشتغال در صنعت در بخش مرکزی است هر چه شهرک صنعتی وجود دارد بالاتر از جاده شوشتر هستند در این مسیر 5 شهرک صنعتی داریم که این بی‌توجهی به بخش جنوبی شهرستان قابل‌تأمل است یکی از راهکارهای ما ایجاد شهرک صنعتی اختصاصی در بخش مرکزی است که ضمن ایجاد اشتغال برای منطقه توازن سرمایه‌گذاری و توسعه را به همراه خواهد داشت.

انتهای پیام/331/ش

R41468/P1377/S6,57/CT2

منبع: تسنیم

کلیدواژه: خدمت تولید مشکلات اقتصادی حوزه اقتصاد حمایت از تولید بخش مرکزی تولید داخلی شهرک صنعتی صفی آباد شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۱۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش ایرانی در خدمت امنیت حفاری

  فوران چاه‌های نفت ازخطرات مهمی است که فرآیند استخراج نفت را چه درخشکی وچه دردریا تهدید می‌کند؛ حادثه فوران چاه رگ سفید در سال ۹۶ نمونه‌ای از بروز چنین حوادثی درکشور است.متخصصان کشورمان با طراحی و تولید «دستگاه پیشرفته شبیه‌ساز فوران حفاری سری ۵۰۰۰» گام بلندی درراستای آموزش نیروی متخصص برای استخراج ایمن ازچاه‌های نفت برداشته‌اند.براساس استانداردهای بین‌المللی فراهم کردن تمهیدات ایمنی جزو نخستین فعالیت‌هایی است که پس از حفر چاه‌های نفت و گاز باید انجام شود. آموزش نیروی انسانی برای مقابله باپیشامدهای خطرآفرین احتمالی ازجمله این اقدامات است که نیازبه وسایل و تجهیزات کمک‌آموزشی مناسب دارد.استفاده ازشبیه‌سازهای پیشرفته می‌تواند ازگزینه‌های مناسب درامرشبیه‌سازی کار در شرایط واقعی باشد و امکان آموزش مستمر باهزینه پایین وتکرارسناریوهای ایمنی مختلف بدون به خطرافتادن جان کارکنان یا تاسیسات را فراهم کند.

همت برای خودکفایی
باوجود مزیت‌های نام برده شده،تنها دستگاه شبیه‌ساز خارجی که در ایران استفاده می‌شد، ازکارافتاده بود و به دلیل تحریم‌ها امکان تعمیر آن وجود نداشت. همین امر هم موجب شد تا متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان در کشور برای تولید داخلی چنین دستگاهی دست به کار شوند.متخصصان این شرکت دانش‌بنیان موفق شدند دستگاه شبیه‌ساز خارجی را در عملیات پیچیده مهندسی، دوباره راه‌اندازی کنند. همین کار هم موجب شد در کنار توسعه دانش فنی، اعتماد به نفس و شوق جدی برای تولید داخلی چنین محصولی ایجاد شود و بلافاصله تلاش برای تولید بومی این محصول آغاز شود. بنابر اظهارات رسمی مدیران شرکت ملی حفاری ایران در حال حاضر حداقل ۱۰ دستگاه از این شبیه‌ساز در کشور مورد نیاز است و در شرایط فعلی امکان تأمین آن از خارج کشور وجود ندارد. به گفته جعفر زدوار، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، حدود ۶۰۰۰ نفر از کارکنان صنعت حفاری کشور ملزم به طی دوره‌های آموزشی با این تجهیز جهت دریافت مجوز فعالیت بر تأسیسات نفتی هستند.
   
آغاز مسیری جدید در توسعه ایمنی صنایع نفت و گاز
پس از تلاش موفقیت‌آمیز در راه‌اندازی مجدد دستگاه موجود و آغاز تلاش برای تولید داخلی شبیه‌ساز، صنایع نفتی کشور با امضای قراردادهایی برای تولید چهار نمونه داخلی از این دستگاه از این طرح استقبال کردند.جعفر زدواردرباره این پروژه به«جام‌جم» می‌گوید: «تولید این محصول از سال ۱۴۰۰ با برنامه‌ریزی دقیق، پشتیبانی تولید و به‌خدمت‌گیری ظرفیت بخش‌های خصوصی کشور آغاز شده و پس از تکمیل دستگاه‌های اول و دوم،دستگاه سوم درخط نهایی تولیدودستگاه چهارم درمرحله ساخت قطعات قرار گرفته است.»اما این پایان کار نخواهد بود و با توجه به درخواست متقاضیان، برنامه‌ریزی برای تولید دستگاه‌های شبیه‌ساز فوران حفاری ادامه دارد.این شرکت دانش‌بنیان اکنون ظرفیت تولید دودستگاه درسال رادارد ودرنظر دارد تا این ظرفیت را توسعه دهد. 

از مهندسی معکوس تا نوآوری
تجربه کسب شده در راه‌اندازی مجدد محصول خارجی کلید اصلی دست یافتن به دانش تولید داخلی و مبنای طراحی و ساخت این دستگاه شبیه‌ساز بوده است. بخش‌های مختلف این دستگاه با روش مهندسی معکوس و در کنار آن ابتکار و خلاقیت متخصصان کشور در بهینه‌سازی قطعات تهیه شده‌اند. مهندس زدوار در رابطه با حضور شرکت‌های خصوصی در مسیر توسعه این طرح می‌گوید: «پس از طراحی کلیه سیستم‌ها و زیربخش‌های شبیه‌ساز، بسیاری از زیر مجموعه‌ها به بخش خصوصی برون‌سپاری شد.» وی می‌افزاید: «مونتاژ نهایی در شرکت صورت می‌گیرد و خط تولید محصول پیاده‌سازی شده است. همچنین بازخوردهای دریافت‌شده از نمونه‌های تحویل شده محصول می‌تواند زمینه بهینه‌سازی هرچه بهتر و حتی صادرات این محصول را هم فراهم کند.» البته که مسیر تولید این محصول حیاتی برای صنایع نفت و گاز کشور چالش‌های زیادی هم داشته است. جعفر زدوار از مهم‌ترین معضلات این مسیرمی‌گوید:«بروکراسی اداری درسازمان‌ها ونهادهای اصلی ازمهم‌ترین چالش‌های شرکت‌هاو تولیدکننده‌ها در کشور است. ضمن این‌که هماهنگی هرچه بیشتر مجموعه‌ نفت با دیگر ارکان اجرایی بالادستی می‌تواند تاثیرات به‌سزایی در امر سرعت‌بخشی به تولید محصولات راهبردی در کشور داشته باشد.»

دیگر خبرها

  • لزوم حمایت از تولیدکنندگان برای تحقق جهش تولید
  • تجمع حمایت از طرح نور فراجا در دزفول
  • سیاست‌های صنعتی باید تعیین تکلیف شود/ سهم اندک تولید از اعتبارات بانکی
  • پورفرجی:حضور امینی در شهرداری اهواز باعث ایجاد اختلاف بین نیروهای انقلابی شده است
  • دستگاه‌های اجرایی قم از تولیدکنندگان حمایت کنند
  • حضور واحد‌های تولیدی شهرک صنعتی اردبیل در نمایشگاه ایران اکسپو
  • حضور واحدهای تولیدی استان اردبیل در نمایشگاه ایران «اکسپو»
  • بلاتکلیف شدن کارکنان شرکت فروسیلیس ملایر در پی تعطیلی این شرکت
  • انتقاد نماینده ولی فقیه از دخالت نمایندگان مجلس در انتصابات
  • دانش ایرانی در خدمت امنیت حفاری