Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ درحالی که فقط دو روز به انتخابات مجلس یازدهم مانده است، همچنان فضای عمومی تهران نشانی از تبلیغات گسترده کاندیداها در سطح شهر ندارد. برخی فعالان سیاسی معتقدند دلیل این موضوع رد صلاحیت‌های گسترده بوده است و برخی دیگر می‌گویند شوک دو اتفاق افزایش سه برابری ناگهانی قیمت بنزین و موضوعاتی مثل قلب حقیقت در ماجرای شلیک به هواپیمای اوکراینی باعث شده جامعه در شرایط عجیبی به سر ببرد؛ دلیل آن هر چه باشد باید گفت این انتخابات مشابه دوره‌های پیش نیست و فضای غیررقابتی ایجاد شده در حدی است که حسن روحانی می‌گوید رقابت انتخاباتی در ۴۴ حوزه وجود ندارد، با این حال برخی هنوز معتقدند چاره کار، اصلاح امور و ساختارها مشارکت در انتخابات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سهیلا جلودارزاده نماینده مجلس شورای اسلامی به رویداد۲۴ می‌گوید: فضای انتخابات تا امروز فضای سردی است و فکر می‌کنم نتیجه عملکرد مسئولین برگزاری انتخابات است. آن بخش از حکومت که در فرآیند انتخابات نقش دارند اعم از شورای نگهبان و ... چنین فضایی را ایجاد کرده‌اند، اما امیدواریم با حرکتی که از سوی مردم و برخی از احزاب دیده می‌شود، فضا مقداری تغییر کند.

عضو خانه کارگر می‌گوید: مردم در ماه‌های گذشته چند اتفاق دردناک را پشت سر گذاشتند، اما این نباید به این معنی باشد که از سرنوشت خودشان در ۴ سال آینده دست بردارند. در هر شرایطی لازم است نهاد مردمی ما یعنی مجلس تشکیل شود و اگر از عملکرد مجلس گذشته رضایت ندارند، باید بدانند که تصمیمات گذشته ناشی از تصمیمات جمعی اکثریت مجلس بوده و باید تلاش کنند اکثریتی را وارد مجلس کنند که براساس خواسته و نظر آن‌ها پیش بروند.

عملکرد شورای نگهبان باعث از دست رفتن شور و اشتیاق مردم برای انتخابات شده است

نماینده مجلس دهم با بیان اینکه چاره حل نارضایتی از مجلس شرکت در انتخابات مجلس است، تصریح کرد: ردصلاحیت‌هایی که واقعا روح هر ایرانی آزاده را آزرده خاطر کرده، از عواملی است که مردم شور و اشتیاق همیشگی را برای انتخابات نشان نمی‌دهند و معتقدم برای حمایت از افراد ردصلاحیت شده و اصلاح ساختار، باید در انتخابات شرکت کنیم. به نظرم ردصلاحیت افرادی مانند علی مطهری، محمود صادقی و... اتفاق نامطلوبی بود و امیدوارم خدا از سر تقصیرات کسانی که چنین شرایطی را برای کشور ایجاد می‌کنند بگذرد. ما چیزی جز وفاداری و قانونمداری از افرادی مانند مطهری و صادقی ندیده بودیم.

اصولگرایان خواهان عدم شرکت مردم در انتخابات هستند 

جلودارزاده ادامه داد: افرادی که پرونده فساد مالی دارند و با این حال رد صلاحیت هم نشدند، سعی دارند تبلیغات انتخاباتی نداشته باشند و مردم را به حضور در انتخابات تحریک نکنند که در فضای آرام و با مشارکت کم مردم، بتوانند با اندک رایی که می‌آورند وارد مجلس شوند.

بیشتربخوانید: کدام نامزد‌های شاخص به نفع وحدت ۹ لیست انتخاباتی انصراف دادند؟

نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به عملکرد فراکسیون امید گفت: فراکسیون امید با همه توان خود که ۸۰ نفر بود، توانست از بسیاری از تصمیم‌هایی که به ضرر مردم بود جلوگیری کند. تخریب عملکرد فراکسیون امید بیشتر از سوی کسانی رخ می‌دهد که در مجلس به صورت تنگ نظرانه اعمال فشار می‌کردند. مثلا در یک شبانه روز هزاران پیامک به دست ما می‌رسید و ما را تهدید می‌کردند که به قانون FATF رای ندهید. همین افرادی که اکثریت مجلس بودند با تنگ‌نظری‌هایی که داشتند کشور را به بیراهه بردند و اکنون هم می‌خواهند اکثریت کامل مجلس را به دست بگیرند و هیچ صدای مخالفی هم نداشته باشند. ما باید در این خصوص ژرف‌اندیشی داشته باشیم و مصالح کشور و مملکت را در نظر بگیریم و بار دیگر اتفاقی که در ۴ سال قبل رقم زدیم را با کمک همدیگر رقم بزنیم.

در ۴۴ حوزه انتخابیه رقیب نداریم

نائیب ریس کمیسیون اجتماعی مجلس به برنامه‌های نیمه تمام مجلس دهم که باید در مجلس یازدهم پیگیری شود اشاره کرد و گفت: ما سه شعار در ارتباط با اصلاح‌طلبی داشتیم که در همان مجلس ششم تلاش زیادی شد که به منصه ظهور برسد. شایسته سالاری، قانون مداری و تشنج‌زدایی شعار اصلاح‌‎طلبان بود که بازهم نتوانستند به طور کامل به آن دست پیدا کنند. با وجود اینکه همواره سعی شد که وحدت ملی حفظ شود، اما برخی بر اساس عادت با تهدید و تخریب و تطمیع دیگران سعی کردند که قدرت را به دست بیاورند و برای اینکه چنین افرادی بر سر کار نیایند باید در انتخابات حضور فعالی داشت. البته ممکن است که برخی مواقع درباره کاندیدایی اشتباه کنیم، اما باید از ارتباطات و ابزاری که در اختیار داریم استفاده کنیم تا بتوانیم ساختار را اصلاح کنیم.

جلودارزاده با اشاره به اینکه بعید می‌دانم مجلس یازدهم ترکیب اکثریت داشته باشد، یادآور شد: ما در ۴۴ حوزه انتخابیه رقیبی نداریم و اصلا کاندیدایی نداریم و این نشان می‌دهد که شرایط کاملا نابرابر است، اما بازهم در این شرایط فکر نمی‌کنم شاهد یک ترکیب اکثریت در مجلس باشیم.

لینک کوتاه: www.rouydad24.ir/000rG6 خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 سهیلا جلودارزاده لیست اصلاح طلبان تهران فراکسیون امید ۴۴ حوزه رد صلاحیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۲۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موسی غضنفرآبادی: ابهامات شورای نگهبان در لایحه حجاب را برطرف کردیم

موسی غضنفرآبادی، رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس در پاسخ به اینکه لایحه حجاب و عفاف در چه مرحله‌ای قرار دارد، گفت: «یک سری ابهاماتی که شورای نگهبان گرفته است را برطرف کرده‌ایم. انشاالله به رای کمیسیون می‌گذاریم و به شورا می‌فرستیم.»

به گزارش دیده‌بان ایران؛ پس از اجرای طرح «نور» و بازگشت مجدد گشت ارشاد، مناقشات حقوقی را مبنی براینکه وقتی لایحه حجاب و عفاف در مرحله رفت و آمد میان مجلس و شورای نگهبان قرار دارد، چگونه نیروی انتظامی گشت‌های ارشاد را دوباره به خیابان‎ها آورده، ایجاد کرده است.

موسی غضنفرآبادی، رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس در پاسخ به اینکه لایحه حجاب و عفاف در چه مرحله‌ای قرار دارد گفت: «یک سری ابهاماتی که شورای نگهبان گرفته است را برطرف کرده‌ایم. انشاالله به رای کمیسیون می‌گذاریم و به شورا می‌فرستیم.»

وی در واکنش به بازگشت مجدد گشت ارشاد عنوان کرد: «قانون دارند. بر اساس قانون می‌توانند.»

غضنفرآبادی در پاسخ به اینکه گشت ارشاد براساس کدام قانون است گفت: «قانونی که مصوب کردند ... (مکث می‌کند) فکر می‌کنم شورای عالی انقلاب فرهنگی، دقیق یادم نیست.»

این نماینده مجلس درخصوص اینکه چرا با وجود تصویب نشدن لایجه حجاب و عفاف، گشت ارشاد مجدد بازگشته است، اظهار کرد: «از خودشان بپرسید.»

غضنفرآبادی در پاسخ به اینکه آیا مخالف گشت ارشاد است، گفت: «خیر، هرچه قانون بگوید باید به آن عمل کنیم.»

دیگر خبرها

  • مردم در دور دوم انتخابات به افراد «توانمند» و «تحول‌گرا» رأی دهند
  • موسی غضنفرآبادی: ابهامات شورای نگهبان در لایحه حجاب را برطرف کردیم
  • ابهامات شورای نگهبان در لایحه حجاب برطرف شد
  • اعتبارنامه منتخبان مردم گلستان در مجلس صادر شد
  • مناظرات دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در مشهد کلید خورد
  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است
  • آمادگی ستاد انتخابات لرستان برای برگزاری دور دوم انتخابات
  • انتخابات در خرم‌آباد و چگنی به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود
  • تصویب تشکیل استان تهران شرقی