Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-30@15:20:01 GMT

اعلام هزینه سفر به عتبات در اسفند ماه

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۵۲۸۸۲

اعلام هزینه سفر به عتبات در اسفند ماه

مصطفی قاسمی مدیرعامل شرکت شمسا در گفت‌وگو با فارس با اشاره به هزینه‌های اعزام به عتبات در گروه‌های قیمتی متنوع، اظهار داشت: اعزام به عتبات به دو صورت زمینی و هوایی انجام می‌شود و این سفرها در قالب گروه‌های قیمتی و درجه‌بندی متفاوتی ارائه شده است.

تدارک ۴ گروه قیمتی سفر به عتبات در اسفندماه

وی با بیان اینکه در سفر به عتبات دو نوع اعزام یعنی زمینی و هوایی داریم، افزود: در اعزام‌های هوایی گروه‌های «۲ الف، ۲ ب، ۳ ب» و در اعزام‌های زمینی گروه‌های «۲ الف و ۳ ب» پیش‌بینی شده است که هر کدام از این اعزام‌ها نیز با هزینه متفاوتی به عتبات مشرف می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاسمی به هزینه‌ها و درجه بندی اعزام‌های هوایی به عتبات در قالب کاروان‌های هفت روزه اشاره کرد و گفت: در سفرهای هوایی به عتبات، در کاروان «درجه ۲ الف» هزینه اعزام به عتبات برای بزرگسال ۴ میلیون و ۴۸ هزار و ۹۰۰ تومان و برای ۲ تا ۱۲ سال ۳ میلیون و ۲۳۵ هزار و ۱۰۰ تومان است. در کاروان «درجه ۳ ب» هزینه اعزام برای بزرگسال ۳ میلیون و ۷۵۹ هزار و ۴۰۰ تومان و برای ۲ تا ۱۲ سال ۳ میلیون تومان است. همچنین برای اسفندماه کاروان «درجه ۲ ب» نداریم.

مدیرعامل شرکت شمسا در ادامه با اشاره به اینکه اعزام‌های زمینی در حال حاضر فقط از مرز شهید سپهبد قاسمی سلیمانی (مهران) انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: از مرز مهران نیز دو گروه  درجه «۲ الف و ۳ ب» در نظر گرفته شده است که هزینه اعزام برای کاروان درجه «۲ الف» دو میلیون ۳۱۲ هزار تومان و کاروان «درجه ۳ ب» دو میلیون و ۲۲ هزار و ۶۰۰ تومان است.

هزینه سفر به عتبات با وجود افزایش نرخ دلار ثابت مانده است

قاسمی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا هزینه سفر به عتبات افزایش پیدا نکرده است، گفت: ما افزایش هزینه نداشتیم؛ در حالی که اکنون دلار حدود ۱۴ هزار تومان است و تمام روند اعزام و خدمات در عراق بر حسب دلار یا دینار عراقی انجام می‌شود. اگر قرار بود با نوسانات دلار هزینه‌ها را هماهنگ کنیم، به طور حتم باید قیمت سفر به دلار هم خیلی بالا می‌رفت، اما با وجود همکاری مناسب بانک مرکزی در تخصیص دلار برای زیارت عتبات، ما قیمت‌ها را افزایش نداده‌ایم.

وی افزود: این امر در حالی است که اگر برای تأمین ارز وارد بازار شویم، چالش ایجاد می‌شود و اگر وارد بازار هم نشویم، خودمان دچار مشکل می‌شویم که الان اینگونه شده است. متأسفانه بانک مرکزی ملزم به پرداخت ارز نیست. به طور مثال، اگر ارز نیمایی الان ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان است، ما باید این هزینه‌های ارزی را از بانک TBI مطالبه کنیم که با وجود گذشت ۱۱ ماه هنوز هم نتوانستیم بدهی خود را به شرکت‌های عراقی بدهیم، اما آن‌ها بزرگوارانه با ما همکاری می‌کنند و حتی در جلساتی که برای برقراری سفرهای عتبات داشتیم، مطالبه حدود ۱۰ میلیون دلار طلب خود را با ملاحظه بیان می‌کنند.

** سفر به عتبات هم اکنون به صورت هوایی و زمینی در حال انجام است و زائران بدون مشکل به زیارت اعتاب مقدسه عراق مشرف می‌شوند. روند اعزام زائران عتبات به صورت عادی تا ۲۳ اسفندماه ادامه دارد و پس از آن سفرهای نوروزی عتبات آغاز می‌شود.

منبع: الف

کلیدواژه: هزینه سفر به عتبات اعزام به عتبات انجام می شود هزینه اعزام ۳ میلیون اعزام ها هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۲۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هاشمی: درباره اسم و شعار کاروان هفته آینده تصمیم می‌گیریم/ بودجه کمیته المپیک در پایان اسفند ابلاغ نشد+ فیلم

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، مناف هاشمی در جمع خبرنگاران بعد از نشست اعضای هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک گفت: خسروی‌وفا در این باره صحبت کرده است. انتظار نبود که چنین وضعیتی در بودجه کمیته بیفتد و شوک به کمیته المپیک وارد شود. بخشی از این رقم بودجه در لایحه اصلاح شد و قرار شد که بخشی از طریق کمیسیون فرهنگی پرداخت شود. امیدواریم با این دو اقدام، این گره‌ها باز شود. ما امیدوار به این هستیم. ما سال قبل یک رویداد و امسال سه رویداد داریم، طبیعی است اردوها بیشتر باشد.

وی افزود:  درخصوص بودجه هم کمیته المپیک رایزنی‌های خوبی داشت، اما آنچه به لایحه به مجلس رفت، یک بخشی از لایحه حذف شده بود که البته قسمتی از آن برگشت. شاید خیلی رشد در سال المپیک نداشته باشیم. البته همچنان منتظر هستیم تا در نهایت در امسال مشکلی نداشته باشیم.

دبیرکل کمیته ملی المپیک درباره کسب سهمیه ها بیان کرد: قرار شد حمایت‌ها ادامه داشته باشد و تلاش کنیم رشته‌هایی مثل دوومیدانی و صخره نوردی و تنیس روی میز را بیشتر حمایت کنیم تا سهمیه‌ها که 31+1 سهمیه است، افزایش پیدا کند. حتی رشته‌های والیبال ساحلی و والیبال هم تلاش می‌کنند و حتی از طریق وایلد کارت سهمیه بگیریم. امیدواریم بیش از 35 سهمیه بگیریم.

وی درباره متفاوت بودن حقوق برخی ورزشکاران در رشته‌های مختلف و برخی از گلایه ها گفت: امروز روی این موضوع بحث شد. در بسته حمایتی از ورزشکاران 3 نکته وجود دارد، حقوق، سرانه اردویی و چیزهای دیگر. 6 شاخص لحاظ شده که از جمله آنها نتایج ورزشکاران، مدال‌های قبلی، اقدامات فرهنگی و ... هستند. مرکز نظارت بر این مسائل نظارت دارد. کف پرداختی 15 میلیون است و سایر ارقام با نظر فدراسیون و مرکز نظارت پرداخت می‌شود و دو 25 میلیون ممکن است اضافه شود. ما ورزشکاری هم داریم که حتی بیش از 150 میلیون حقوق می‌گیرد.

دبیرکل کمیته ملی المپیک افزود: زمانی که کسب سهمیه شود، پول پرداخت می‌شود، اما اگر مدال‌های آنها از پیش‌بینی بهتر باشد، ارقام قبلی پرداخت می‌شود. این انگیزه می‌دهد تا ورزشکاران تلاش کنند پول بیشتری بگیرند. چالشی در بحث اعزام و پرداخت حقوق ورزشکاران نداریم.

هاشمی درباره مصوبات نشست هیات اجرایی بیان کرد: این نخستین جلسه هیئت اجرایی در سال جدید برگزار شد. دلیل تأخیر این بود که بودجه کمیته ملی المپیک ابلاغ نشده بود. ما امسال 3 رویداد داریم و منتظر بودم که عدد و رقم مشخص شود و برنامه‌ریزی کنیم و منابع را تخصیص بدهیم و نحوه پاداش‌ها مشخص کنیم. این دلیل تاخیر یکی از جلسات بود که به امروز موکول شد. امروز گزارش مفصلی از ثبت‌نام‌ها و کسب سهمیه‌ها و بازدیدها از دهکده پاریس و جلسه آنلاین با کمیته برگزاری ارائه شد.

هاشمی در ادامه افزود: گزارش دوم درخصوص بازی‌های داخل سال آسیا بود که 38 رشته حضور دارد و ما 32 رشته را مدنظر داریم که به کمیته برگزاری مسابقات اعلام کردیم. ملاک اصلی اعزام رشته‌هایی است که طلا بگیرند و این اولویت هیئت اجرایی است تا جایگاه سوم دوره قبل را حفظ و ارتقا بدهیم. تا تعیین قطعی بودجه به فدراسیون ها گفتیم که بخشی از منابع را خودشان باید تأمین کنند.

هاشمی درباره دیگر مباحث جلسه نیز گفت: در جلسه امروز، دو سه موضوع دیگر هم مطرح شد. یکی از آنها بحث حق الجلسات برای تدریس‌ها بود که قرار شد در نشست بعدی نهایی کنیم. درخصوص اسم و شعار کاروان هم در نشست فوق‌العاده دو هفته آینده تصمیم می‌گیریم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سفر به عتبات یک سفر توحیدی است
  • احداث ۴ شبستان جدید در آستان حسینی
  • هاشمی: درباره اسم و شعار کاروان هفته آینده تصمیم می‌گیریم/ بودجه کمیته المپیک در پایان اسفند ابلاغ نشد+ فیلم
  • اسفند ماه «مرغ حذفی» بیشترین افزایش قیمت را داشت
  • اسکله نظامی آمریکا در غزه ۳۲۰ میلیون دلار هزینه دارد
  • اعزام کاروان زائران مازندران و گلستان به سفر حج
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی در اربعین ۱۴۰۳
  • تلاش ها برای تحقق تابستان بدون خاموشی در قم
  • تورم تولید گوشت از مرز ۱۰۰ درصد عبور کرد
  • اجرای پویش کاشی حرم در لرستان