Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-27@01:04:25 GMT

صادرات وازلین حاوی نانوذرات به کشورهای گرمسیری

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۵۲۸۹۰

صادرات وازلین حاوی نانوذرات به کشورهای گرمسیری

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، حمیدرضا دستجرد از بخش تحقیق و توسعه یکشرکت تعاونی چندمنظوره از تولید و صادرات وازلین جاذب امواج فرابنفش حاوی اکسیدروی نانومتری خبر داد و گفت: در مناطق گرمسیری تابش آفتاب با شدت بالا می‌تواند آسیب‌های زیادی برای پوست بدن به همراه داشته باشد. ترک‌های پوستی یکی از این مشکلات است که می‌تواند تبدیل به زخم‌ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این رو وازلین در این مناطق برای حفاظت از پوست استفاده می‌شود.

وی تصریح کرد:شرکت تعاونی چندمنظوره که سابقه طولانی در تولید وازلین‌های بهداشتی دارد به سراغ استفاده از فناوری‌نانو رفته است. ما اکسیدروی نانومقیاس را به وازلین اضافه کردیم تا این ماده به عنوان یک ماده ضدپرتو فرابنفش عمل کرده و بتواند مانع از آسیب پوست شود.

دستجرد افزود: اکسیدروی نانومتری در خود شرکت تولید می‌شود. نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد که افزوده شدن اکسیدروی موجب شده تا این ماده پرتو فرابنفش را بلوک کرده و محافظت از پوست انجام شود. همچنین نانوذرات اکسیدروی به عنوان ماده آنتی‌باکتریال عمل کرده و مانع از عفونت و زخم روی پوست می‌شود. در واقع اکسیدروی عملکرد دو منظوره داشته و هم مانعی برای پرتو فرابنفش بوده و هم خاصیت آنتی‌باکتریال دارد.

در ادامه صبری نقاشیان عراقی، مدیرعامل شرکت تعاونی چند منظوره گفت: وازلین حاوی نانوذرات با ظرفیت سه تن در ماه تولید و به بازار عرضه می‌شود. این وازلین‌ها در حال حاضر به کشورهای آفریقایی و کشورهای عربی نظیر اردن و امارات متحده عربی صادر می‌شوند.

لازم به ذکر است این شرکت گریدهای مختلفی از وازلین نظیر گرید بهداشتی و گرید دارویی را تولید و در بسته‌بندی‌های مختلف به بازار عرضه می‌کند.

انتهای پیام/

169 / 353 صادرات نانو ذرات آنتی باکتریال تحقیق و توسعه امواج فرابنفش بازار

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: صادرات نانو ذرات آنتی باکتریال تحقیق و توسعه بازار آنتی باکتریال شرکت تعاونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۲۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روی هر مرغ بالای ۱۰ هزار تومان ضرر می‌کنیم

 علی ابراهیمی گفت: مرغداران کشور در راستای سیاست وزارت جهاد، جوجه ریزی را افزایش دادند که در نتیجه افزایش تولید موجب شد تا ماه های پرمصرف را بدون تنش پشت سر بگذرانیم.

به گفته او، علی رغم سرمایه گذاری بالا، مرغداران هیچ نفعی نبردند و همچنان در حال زیان هستند که با استمرار این روند تولید دچار مشکل خواهد شد.

ابراهیمی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان ادامه داد: با توجه به آنکه جریان تولید با هدف نمی توان عوض کرد، لذا برنامه ریزی باید به سمت صادرات باشد. کمااینکه اکنون مجوز صادرات ۵ هزارتن مرغ گرفته شده است که امیدواریم روند صادرات تسریع شود تا بازار به تعادل برسد.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی با بیان اینکه امکان جمع آوری کل مرغ مازاد توسط پشتیبانی وجود ندارد، افزود: با وجود آنکه مرغ های جمع آوری شده از سوی پشتیبانی امور دام در مقطعی باید به بازار عرضه شود، از این رو صادرات مستمر موثرترین راهکار برای پایداری تولید مرغ محسوب می شود و از طرفی گام برداشتن به سمت کشورهای منطقه و خارج از منطقه علاوه بر فعال کردن ظرفیت تولید، ارزآوری هم در بردارد.

او با بیان اینکه پتانسیل صادرات ماهانه ۱۵ تا ۲۰ هزارتن مرغ وجود دارد، افزود: بنابر سیاست وزارت جهاد سالانه حداقل ۲۰۰ هزارتن مرغ می توان به بازارهای هدف صادر کرد.

ابراهیمی درباره آخرین وضعیت جوجه ریزی ها گفت: بنابر آمار در فروردین ماه حدود ۱۴۰ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفت و تا ۱۰ اردیبهشت هم که تخم مرغ ها خوابانده می شود، نمی توان پیش بینی دقیقی داشت.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: در حال حاضر قیمت تمام شده مرغ زنده برای مرغداران بالای ۶۵ هزارتومان است که براین اساس تولیدکنندگان بیش از ۱۰ هزارتومان در فروش متضرر هستند، درحالیکه قیمت مرغ آماده به طبخ کاهش چندانی نداشته است که در این میان سودی هم عاید مصرف کننده نمی شود.

دیگر خبرها

  • شیوه صحیح استفاده از محصولات مراقبت پوستی برای تاثیرگذاری بیشتر
  • استفاده از بتن حاوی گرافن در آمریکا
  • روی هر مرغ بالای ۱۰ هزار تومان ضرر می‌کنیم
  • صدور ترور و خشونت به جهان/کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟
  • وحیدی: سفر رئیس‌جمهور به کشورهای همسایه و منطقه فرصت سرمایه‌گذاری فراهم می‌کند
  • فیلم | تلاش راه آهن برای حمایت از بخش خصوصی
  • رشد انفجاری موها با مصرف این ماده غذایی
  • شناسایی بیماری‌های عفونی با نانوکامپوزیت آراسته به طلا
  • روستا‌ها باید روستا بمانند و همچنان محلی باشد برای تولید
  • روستا‌ها باید روستا بمانند و همچنان محلی باشد برای تولید