Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه معاون رئیس مجلس عراق گفت: تلاش می‌کنیم تا از طریق رایزنی با نمایندگان مجلس، بتوانیم دانشگاه رازی را هم جزو لیست دانشگاه‌های ابتعاث(مورد قبول وزارت علوم عراق) قرار دهیم.

صلاح جاسم الحمیری در سفر به استان کرمانشاه و در دیدار با رئیس دفتر همکاری‌های بین الملل دانشگاه رازی بر توسعه تبادلات علمی و دانشجویی بین دانشگاه‌های کرمانشاه و عراق تاکید کرد و گفت: برای تعمیق این ارتباطات از طریق مجلس عراق اقدام خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، این مقام مسئول عراقی تصریح کرد: تلاش می‌کنیم تا با پیگیری و رایزنی با نمایندگان مجلس، بتوانیم دانشگاه رازی را جزو لیست دانشگاه‌های ابتعاث قرار دهیم.

معاون رئیس مجلس عراق بابیان اینکه درحال حاضر پنج دانشگاه ایران جزو این لیست هستند، افزود: تا چندسال پیش دانشگاه رازی هم جزو این لیست بود، اما متاسفانه از لیست خارج شد، لذا باتوجه به پیشرفت‌ها و جایگاه خوب این دانشگاه سعی خواهیم کرد آن را دوباره به لیست اضافه کنیم.

وی یادآورشد: دانشگاه‌هایی که در لیست ابتعاث هستند، از نظر رتبه بندی مورد قبول وزارت علوم عراق بوده و برای این دانشگاه‌ها می‌توانیم دانشجویان بورسیه بفرستیم.

الحمیری در ادامه خواهان بازدید مسئولین دانشگاه رازی از دانشگاه‌های عراق شد و گفت: قطعا افزایش این ارتباطات و دیدن ظرفیت‌های دانشگاهی دو طرف باعث بالا رفتن سطح تعاملات خواهد شد.

 رئیس دفتر همکاری های بین الملل دانشگاه رازی کرمانشاه هم برلزوم توسعه روابط علمی این دانشگاه با وزارت علوم عراق تاکید کرد و گفت: هرچند در حال حاضر در بحث جذب دانشجو تبادلاتی داریم، اما در حوزه انجام فعالیت‌های تحقیقاتی و  برگزاری همایش‌های مشترک علمی نیز خواهان افزایش این ارتباطات هستیم.

هادی حجاریان تصریح کرد: متاسفانه ارتباط علمی دانشگاه رازی با دانشگاه‌های جنوب عراق تاکنون چندان قوی نبوده، اما از چند مدت پیش تفاهم نامه‌هایی را با دانشگاه‌هایی همچون قاسم الخضرا و بابل منعقد کرده‌ایم تا این ارتباطات را بیشتر کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه رازي كرمانشاه عراق تبادل دانشجو استانی علمی و آموزشی وزارت علوم عراق دانشگاه رازی قرار دهیم مجلس عراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۲۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکلات جامعه با نسخه دانشگاهیان ممکن است

استاندار کرمانشاه گفت: افزایش تاب‌آوری اجتماعی در جامعه نیازمند راهکار علمی همراه با ارائه آموزش بوده و حل مشکلات جامعه با نسخه دانشگاهیان ممکن است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمد طیب صحرایی امروز _ شنبه هشتم اردیبهشت _ در نشست شورای هیأت اندیشه‌ورز اجتماعی استان کرمانشاه که با حضور معاون سیاسی و امنیتی و مدیرکل اجتماعی استانداری در سالن جلسات استانداری برگزار شد، طی سخنانی با اشاره به نیاز جامعه به اقدامات پژوهشی، تحقیقاتی و علمی برای حرکت به سمت بالندگی بیشتر، اظهار کرد: هرکدام از اعضای جامعه دانشگاهی استان می‌توانند در برنامه‌های توسعه‌ای استان نقش مؤثری ایفا کنند و این موضوع طی چندین مراسم و نشست‌های مختلف با دانشگاهیان و اساتید علمی برای عینیت بخشیدن به همکاری و مشارکت این عزیزان بیان‌شده است.

وی افزود: همگی باید با همکاری و همدلی تلاش کنیم تا استان به‌صورت عالمانه و مجاهدانه برای رسیدن به پیشرفت و بالندگی روزافزون اداره شود.

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: هرکدام از مسائل و آسیب‌های اجتماعی با حضور و مشارکت جامعه دانشگاهی بهتر و دقیق‌تر رفع می‌شود ازاین‌رو برای کمک به استان، اجرای طرح‌های علمی و تحقیقاتی برای ما بسیار مهم و ارزشمند خواهد بود.

وی با تأکید بر ارائه راهکارها و طرح‌های مختلف برای بهره‌وری در اجرای برنامه‌ها با نگاه علمی و دانشگاهی ادامه داد: دانشگاه‌ها می‌توانند کمک مناسبی به بهره‌وری و استفاده بهینه از امکانات و منابع داشته باشند و همچنین می‌توانند به افزایش تاب‌آوری اجتماعی در جامعه نیز با راهکارهای علمی خود کمک کنند.

صحرایی عنوان کرد: افزایش تاب‌آوری اجتماعی در جامعه نیازمند راهکار علمی همراه با ارائه آموزش است.

وی خاطرنشان کرد: برای حل مشکلات جامعه نیازمند نسخه دانشگاهی هستیم و از جامعه دانشگاهی می‌خواهیم که با مشخص کردن چندین اولویت مهم، نظرات و راهکارهای عملیاتی و علمی خود را به دفتر امور اجتماعی استانداری اعلام کنند.

استاندار کرمانشاه افزود: با مشخص کردن چندین اولویت و با همکاری جامعه دانشگاهی می‌توانیم به حل مسئله با نگاه علمی برسیم و قطعاً حرکت در این مسیر اثرگذار و نتیجه‌بخش خواهد بود.

کد خبر 748548

دیگر خبرها

  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی
  • نابسامانی جمع آوری زباله در منطقه مسکونی مهر رازی کرمانشاه
  • پزشکیان لیدر می‌شود؟
  • حل مشکلات جامعه با نسخه دانشگاهیان ممکن است
  • پزشکیان لیدر می‌شود؟/ترکیب‌ احتمالی فراکسیون‌های مجلس آینده
  • رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشور عراق منصوب شد
  • زمان اعلام لیست انتخاباتی شانا برای دور دوم انتخابات مجلس
  • فهرست شورای ائتلاف با شروع زمان تبلیغات منتشر می‌شود
  • اتمام طرح تحقیقاتی تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه
  • زلزله ۳.۱ ریشتری حوالی ازگله در استان کرمانشاه را لرزاند