Web Analytics Made Easy - Statcounter

تلاش متخصصان داخلی کشورمان برای ساخت دستگاهی فراتر از استانداردهای بین‌المللی در عرصه گوهرسنگ‌ها به نتیجه رسید.

به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، با وجود اعمال تحریم‌های شدید بر کشورمان در سال‌های گذشته اما دستگاه‌هایی با کیفیت و دقت بسیار بالا و کاملا مطابق با استانداردهای جهانی توسط متخصصان داخلی طراحی و ساخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دستگاهی در عرصه گوهرسنگ‌ها با دقت 001/0 (دستگاه بلریانس) رونمایی شد. این دستگاه علاوه بر عبور از استانداردهای جهانی، توانسته از پیشگامان آمریکایی نیز پیشی بگیرد.
دستگاه بلریانس با حضور علی‌اصغر شهبازی رئیس سازمان بسیج مهندسی صنعتی، مسعود کیانی رئیس شورای تخصصی گوهرسنگ‌ها و فلزات گرانبها، حدیث صادقی مدیر موسسه گوهر شناسی تحسین دانشگاه خوارزمی و مجید عبیری مدیرمجموعه طراحی و ساخت گوهرصنعت، در محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی تهران در دوازدهمین نمایشگاه طلا، نقره و جواهر رونمایی شد.
علی‌اصغر شهبازی مسوول بسیج مهندسین صنعتی کشور در این مراسم گفت: با توجه به پتانسیل بالای اشتغال در حوزه تولید و تجارت گوهر سنگ‌ها طی برنامه‌ریزی های انجام گرفته طرح اشتغالزایی ۱۵۰ هزار نفر در بسیج کشور تدوین شد و در حال برنامه‌ریزی و اجرا است.
وی ادامه داد: تولید این دستگاه تراش گوهر سنگ‌ها در مجموعه گوهرصنعت و آموزش با این دستگاه در موسسه گوهرشناسی تحسین برای اولین بار در کشور برگزار می‌شود و به کارآموزان در پایان دوره مدرک آموزشی پایان دوره از دانشگاه خوارزمی و سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور اعطا می‌شود.
در ادامه مهندس عبیری طراحِ دستگاه «برلیانس» و مدیر مجموعه طراحی و ساخت گوهر صنعت، درباره ویژگی‌های این دستگاه گفت: دستگاه بلریانس سیستم نرم‌افزاریِ پیشرفته‌ای دارد. دستگاه فست برلیانس دقت یک هزارم دارد و دارای مانیتوری ۷ اینچی برای مشاهده، تنظیم و پیدا کردن زوایا با دقت 0/1 ، 0/01 و 0/001 است.
وی ادامه داد: بر روی دستگاه موتوری گیربکس تعبیه شده که ایندکس را می‌چرخاند و در نتیجه سنگ به صورت دقیقی گرد می‌شود. در محور اسپیندل دستگاه از فشنگی و کلت استفاده شده است که در این امر باعث می‌شود سنگ در راستای مرکز نگه داشته و درصد خطا به صفر برسد. مجموع خطاهای محورهای اصلی این دستگاه صفر است.
انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: صنعت دانشگاه رونمایی آموزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۴۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از لوح ثبتی مهارت سنتی فراوری چای دستی در لاهیجان

ولی جهانی افزود: همزمان با نکوداشت کاشف السلطنه در آیینی از لوح ثبتی مهارت سنتی فراوری چای دستی «دس چای» در موزه چای لاهیجان  باحضور جمعی از مسئولان و مردم رونمایی شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی گیلان ادامه داد: مهارت سنتی فراوری چای دستی «دس چای» در فهرست میراث ناملموس کشور به شماره ۲۷۶۲به ثبت رسیده است.

جهانی با بیان اینکه چای محصولاستراتژیک  استان است، خاطر نشان کرد: به دلیل اهمیت این محصول فوق‌ العاده در گیلان و ایران، سازمانی با عنوان سازمان چای در کشور ایجاد شد که به مرکزیت گیلان و شهر لاهیجان فعالیت دارد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • سازمان ملی استاندارد صدرنشین جدول تبدیل دستگاهی
  • اولین اثر آذرنگاری ایران رونمایی شد
  • گره‌های چند دهه شهر یزد در شورای ششم باز شد
  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟
  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ سازمان تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟
  • گوهر مجتبی حسینی، یک پرسپولیسی بود
  • بازدید فرماندار تفتان از خسارات بارندگی و سیل بخش گوهر کوه، تفتان جنوبی
  • حل مشکل آب‌شرب روستاهای سیل‌زده در منطقه بلوچستان
  • رونمایی از لوح ثبتی مهارت سنتی فراوری چای دستی در لاهیجان