Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی دولت ضمن دعوت از مردم برای شرکت در انتخابات روز جمعه گفت: هیچ کس نباید با انتخابات قهر کند، چون شرکت در انتخابات به معنای بقای پویایی صندوق‌هاست و هیئت وزیران از همه مردم درخواست می‌کند تا به لحاظ کاهش فشار‌های تحریم در انتخابات حضور یابند.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، علی ربیعی، سخنگوی دولت در حاشیه حیاط دولت و در نشست خبری در جمع خبرنگاران ضمن تاکید بر حضور گسترده مردم در انتخابات روز جمعه یادآور شد: شرکت در انتخابات امری ضروری است و البته این به معنی تایید عملکرد کسی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ربیعی با اشاره به بخشی از سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه اگر من را هم قبول نداریم در انتخابات شرکت کنید، گفت: دولت نیز بر همین منوال معتقد است و به نظر می‌رسد امروز زمان آنکه تصمیمی برای عدم مشارکت اتخاذ شود، وجود ندارد.

هیچ کس نباید با صندوق‌های رای قهر کند
سخنگوی دولت با بیان اینکه حضور گسترده در انتخابات روز جمعه به معنی تایید روند انتخابات‌های برگزار شده نیز نمی‌باشد، گفت: همه باید بپذیریم که انتخابات مجلس شورای اسلامی نسبت مستقیم با سرنوشت ایران دارد.   وی افزود: بر همین اساس هیئت وزیران معتقد است هیچ نباید به صندوق‌های رای قهر کند.

ربیعی با اشاره به اهمیت شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس رکن رکین نظام است و انتخابات مجلس به معنای انتخاب نهادی است که قانون گذاری کشور را به عهده دارد و ما نمی‌توانیم در قبال انتخاباتی که تصمیمات آن به زندگی روزمره ما برمی گردد بی تفاوت باشیم.

پیروز نهایی صندوق رای است
سخنگوی دولت تصریح کرد: از همه مهم‌تر اصل حفظ صندوق برای شیوه اداره کشور و تحولات اقتصادی – سیاسی است.

وی ادامه داد: از این منظر شرکت در انتخابات رای به بقای پویای صندوق هاست و هر انتخاباتی برنده یا بازنده است، اما پیروز نهایی صندوق رای است.

ربیعی تصریح کرد: هیئت وزیران با همه مباحث موجود از همه مردم درخواست دارد که به لحاظ کاهش فشار‌های تحریمی در انتخابات جمعه شرکت کنند.

سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی در خصوص اینکه در صورت عدم تصویب اف‌ای تی اف و قرار گرفتن نام ایران در لیست سیاه برنامه دولت چه خواهد بود، گفت: در بحث اقتصادی تلاش‌های رئیس محترم بانک مرکزی و وزیر اقتصاد قابل تقدیر است و از این منظر هر اتفاقی که رخ دهد آسیبی برای اقتصاد کشور نخواهد افتاد و بر این اساس در حال حاضر تحلیل بر این است، چون همه فشار‌های تحریم متمرکز بر مبادلات مالی است اگر هم به لیست سیاه برویم اتفاق خاصی نخواهد افتاد.

خواستار بازخوانی جعبه سیاه هواپیمای اوکراینی در ایران هستیم
وی در پاسخ به سوال دیگری در خصوص آخرین وضعیت خواندن جعبه سیاه هواپیمای اوکراینی گفت: وقتی جمهوری اسلامی پذیرفت اتفاقی غیرعمد افتاده و مسئولیت آن را به عهده گرفت این بالاترین نتیجه محسوب می‌شود، اما ما به همین بسنده نخواهیم کرد و تحقیقات را ادامه خواهیم داد، اما اینکه کشور‌های ثالث حاضر به انتقال نرم افزار به ایران برای بازخوانی جعبه سیاه نیستند جای سوال دارد.

ربیعی با بیان اینکه رایزنی‌های ما با طرف اوکراینی ادامه دارد، یادآور شد: اگر بازخوانی جعبه سیاه در داخل کشور محقق نشود به طور طبیعی در کشور ثالث عملیاتی خواهد شد، اما براساس قوانین بین المللی این بازخوانی باید در ایران صورت بگیرد، ولی در غیر این صورت مانعی برای خواندن آن در خارج از ایران نمی‌بینیم. قطعا بازخوانی جعبه سیاه برای روشن شدن زوایای بیشتر برای جمهوری اسلامی از اهمیت بالایی برخوردار است.

آمار دقیق کشته شدگان آبان ۹۸ به زودی از طرف مراجع رسمی اعلام خواهد شد
سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی در خصوص آمار جان باختگان آبان ۹۸ و اینکه رئیس جمهور در نشست خبری مرجع اعلام این آمار را پزشکی قانونی معرفی کرد و رئیس این نهاد این مسئله را تکذیب کرد نیز گفت: آنچه رئیس جمهور گفته بر این اساس بوده که پزشکی قانونی مرجع اعلام علت است و ما دلایل مرگ را باید از این نهاد استعلام کنیم و منتظر اعلام رسمی پزشکی قانونی خواهیم ماند.

وی ادامه داد: در این خصوص بررسی‌های میدانی، گزارشگیری و ... از دستگاه‌ها در خصوص نحوه فوت اخذ شده و آمار دقیق به زودی از طرف مراجع مسئول اعلام خواهد شد.

ربیعی در خصوص آخرین اقدامات صورت گرفته در هیئت دولت پیرامون ویروس کرونا نیز گفت: در خصوص این بیماری چند وقت قبل یک نامه جعلی دیدم که متاسفانه به نظر می‌رسد عده‌ای به قیمت آزار روانی مردم هر کاری انجام می‌دهند.

سخنگوی دولت افزود: تصمیم بر این است که اگر یک مورد ابتلا به این ویروس در کشور اتفاق بیفتد به طور شفاف توسط وزارت بهداشت اعلام شود، اما تا امروز به مورد مشکوکی به لطف خدا نرسیدیم.

نتایج انتخابات هر چه باشد پرشورتر از انتخابات آمریکاست
وی در خصوص ادعای برایان هوک پیرامون برگزاری انتخابات اجباری در ایران گفت: نتایج انتخابات ما در روز جمعه هر چه باشد پرشورتر از انتخابات‌های آمریکاست.

ربیعی ادامه داد: اساسا آمریکایی‌ها کارنامه سیاهی در سایر دولت‌ها دارند و مخالفت آن‌ها در تمام دنیا با دولت‌هایی است که با انتخابات روی کار آمدند.

سخنگوی دولت در خصوص تصمیم دولت برای سهمیه بنزین نوروزی به مردم نیز گفت: ما اگر بخواهیم در این خصوص صد لیتر بنزین به مردم بدهیم ۳۰۰۰ میلیارد بار مالی دارد که هنوز به تصمیم روشنی در خصوص تامین این رقم نرسیدیم یکی از راه‌های ما کاهش کمک معیشتی نقدی به مردم است که به نظر می‌رسد به مصلحت نباشد.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ربیعی انتخابات مجلس نشست خبری انتخابات روز جمعه بازخوانی جعبه سیاه شرکت در انتخابات هیچ کس نباید نتایج انتخابات سخنگوی دولت انتخابات مجلس پزشکی قانونی نظر می رسد هیئت وزیران رای قهر خواهد شد نیز گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۵۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح چگونگی انتخابات الکترونیکی/چه کسانی واجد شرایط رای دادن هستند؟

سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۲۲ حوزه، ۱۵ استان، ۴۷ فرمانداری و ۸۱ بخشداری برگزار می شود.

محسن اسلامی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی از ساعت ۸ صبح روز ۲۱ اردیبهشت، اظهار کرد: این انتخابات در ۲۲ حوزه، ۱۵ استان، ۴۷ فرمانداری و ۸۱ بخشداری برگزار می شود و ۹۰ نامزد برای ۴۵ کرسی باقی مانده مجلس با یکدیگر رقابت می‌کنند. این انتخابات در ۸ حوزه به صورت الکترونیکی خواهد بود.

وی در ادامه افزود: بازه زمانی تبلیغات داوطلبان از روز ۱۳ اردیبهشت آغاز شده و در ساعت ۸ صبح روز ۲۰ اردیبهشت تمام می شود. به ستادهای انتخابات استان ها تاکید کرده ایم که میادین شهری برای تبلیغات آماده شوند. فضای مجازی هم برای تبلیغات فراهم شده است. دستورالعملی برای تبلیغات در نظر گرفته شده که مبنای کار تبلیغات است. به ستادهای انتخاباتی داوطلبان تاکید کرده ایم که حتما براساس همین دستورالعمل برای تبلیغات اقدام کرده و به هواداران خود توصیه کنند که مبنای قانون، تبلیغات کنند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به برگزاری دو مانور انتخاباتی، گفت: مانور شبیه سازی شعب اخذ رأی و راه اندازی شعب و تست دستگاه های احراز هویت و صندوق های رای برگزار شده و اشکالات و نواقص احتمالی مورد بررسی قرار گرفته است. این مانورها با حضور اعضای هیات های نظارت و ناظرین شورای نگهبان برگزار شده است. روز یکشنبه هم در استان تهران صندوق های الکترونیکی را زیر بار می بریم و شبیه سازی انتخابات الکترونیک را اجرا می کنیم. از سویی آموزش عوامل اجرایی انتخابات هم انجام شده و ما آمادگی کامل برای برگزاری مرحله دوم انتخابات را داریم.

اسلامی خاطرنشان کرد: با معاونین سیاسی و انتخابات و معاونین امنیتی ۱۵ استان که انتخابات مرحله دوم در آن استان ها برگزار می شود، جلسه داشته ایم و موارد لازم برای برگزاری انتخابات را بررسی و هماهنگ کرده ایم. به آنها تاکید کردیم که حتما با داوطلبان نشست داشته باشند و مورادی که لازم است را به اطلاع داوطلبان رسانده و آنها را توجیه کنند.


وی در ادامه گفت: ۱۱هزار و ۵۰۰ شعبه اخذ رای داریم که ۶۵ درصد آن مربوط به انتخابات الکترونیکی است. تاکید داریم که در ۸ حوزه انتخابیه که انتخابات الکترونیکی است، آموزش های لازم به مردم داده شود. مردم هم می توانند سوابق داوطلبان را از طریق سامانه "انتخاب ایران" که در اینترنت موجود است، بررسی کنند.

اسلامی درباره واجدین شرایط رای اظهار کرد: کسانی که در مرحله اول رای نداده باشند، می توانند در هر حوزه ای رای دهند. کسانی که در مرحله اول در یک حوزه انتخابیه رای داده باشند، فقط در همان حوزه می توانند در مرحله دوم رای بدهند. متولدین ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۵ به قبل می توانند در این انتخابات شرکت کنند.

دبیر ستاد انتخابات کشور درباره چگونگی رای دادن در انتخابات الکترونیکی، گفت: فرد با یکی از اصل مدارک کارت ملی، شناسنامه، گواهینامه، گذرنامه یا کارت پایان خدمت وارد شعبه می شود. در ابتدا احراز هویت به صورت الکترونیکی انجام شده و اگر فرد واجد شرایط رای دادن باشد، به او کارت تعرفه داده می شود. رای دهنده، کارت تعرفه را بر روی مکانی که روی صندوق الکترونیکی است، قرار می دهد و وقتی صندوق اجازه رای دادن را داد، لیست اسامی و کد و تصاویر داوطلبان در اختیار فرد رای دهنده قرار می گیرد و و فرد کد داوطلبان را در محل مشخص شده به صورت دستی وارد کرده و رای خود را می دهد. در این انتخابات دیگر تعرفه رای کاغذی وجود ندارد و تعرفه ای هم داخل صندوق انداخته نمی شود. بعد از اینکه فرد رای خود را داد، کارت تعرفه را برمی گرداند و مدرک شناسایی خود را پس می گیرد.

اسلامی در پایان با بیان اینکه در حوزه های الکترونیک تلاش می شود با تایید هیات نظارت، نتایج در اسرع وقت اعلام گردد، گفت: البته فرایندهای اعتراض و شکایت در هیات های اجرایی و نظارت هم پیش بینی شده و طبق قانون انجام می شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صادق خان باز هم شهردار لندن شد
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • نتایج فاجعه بار سوناک و محافظه کاران در انتخابات محلی انگلیس
  • طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • تشریح چگونگی انتخابات الکترونیکی | چه کسانی واجد شرایط رای دادن هستند؟
  • طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • تشریح چگونگی انتخابات الکترونیکی / چه کسانی واجد شرایط رای دادن هستند؟
  • تشریح چگونگی انتخابات الکترونیکی/چه کسانی واجد شرایط رای دادن هستند؟
  • انتقال پرونده مالیاتی نفت و گاز به استان با هم‌صدایی رسانه‌ها محقق شد
  • انتقال پرونده مالیاتی نفت و گاز به استان با هم‌صدایی رسانه‌ها