Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت با بیان اینکه آزمایش همه موارد مشکوک به کرونا ویروس جدید منفی بوده است، گفت: غربالگری ها همچنان به قوت خود باقی است. تاریخ انتشار: 13:11 - 30 بهمن 1398 - کد خبر: ۵۹۷۹۷۲

کیانوش جهانپور  رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، با بیان اینکه تاکنون موردی از ابتلا به آنفولانزا در کشور مشاهده نشده است، گفت: موارد مشکوک به کرونا ویروس داشته ایم که بعد از مراقبت، نتایج آزمایش همه آن‌ها منفی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه تا امروز هیچ موردی از ابتلا به کرونا ویروس جدید در آزمایش‌های انجام شده تایید نشده است، تصریح کرد: مراقبت‌ها و غربالگری ورود همچنان انجام می‌شود از این رو جای هیچ نگرانی وجود ندارد.


جهانپور با تاکید بر اینکه با توجه به مشاهده دو مورد ابتلا به کرونا ویروس جدید در کشور‌های مدیترانه شرقی تشدید مراقبت‌ها در داخل انجام می‌شود، افزود: سیستم شناسایی، مدیریت و کنترل بیماری‌های واگیر کرونا ویروس جدید در کشور فعال بوده و پس از تشخیص موردی از ابتلا به طور حتم اطلاع رسانی‌ها انجام خواهد شد.


سخنگوی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه هشدار‌ها بر رعایت نکات بهداشتی و تعلیق و همچنین تعویق پرواز‌ها و سفر‌های غیرضرور به کشور چین، ژاپن، سنگاپور و تایلند همچنان ادامه دارد، تصریح کرد: مردم در عین رعایت بهداشت باید برای سفر‌های خود بسیار محتاطانه تصمیم گیری کنند.

بیشتر بخوانید: بازگشت ایرانیان مقیم چین به کشور/هیچ مورد مشکوکی از کروناویروس جدید نداشته ایم


وی با تاکید بر اینکه در پاسخ به این سوال که چرا دوربین حرارتی از فرودگاه امام خمینی جمع آوری شده است، گفت: این نوع دوربین‌ها وسیله کمکی برای شناسایی کرونا ویروس جدید بوده است.


جهانپور ادامه داد: از ابتدا در فرودگاه و سایر اماکنی که اذحام جمعیت وجود داشته تا کنون بررسی‌های رو در رو مسافران صورت می‌گیرد از این رو نمی‌توان گفت که دوربین‌های حرارتی وسیله اصلی شناسایی این ویروس بوده است.


وی با بیان اینکه در همه مبادی ورودی کشور موضوع تب سنجی و غربالگری فرد به فرد در حال انجام است، گفت: ترمینال‌های کشور همچنان دوربین حرارتی دارند و نقش کمکی در تشخیص این ویروس ایفا می‌کنند.


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا کرونا وزارت بهداشت موارد مشکوک به کرونا ویروس کرونا ویروس جدید کرونا ویروس جدید موردی از ابتلا انجام می شود اطلاع رسانی آزمایش همه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۶۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛  دکتر جواد شاهین‌فر بابیان اینکه پارسال  یازده هزار کودک متولد شده در بیمارستان‌های استان غربالگری شنوایی شدند، گفت: ازاین تعداد  ۱۶۳ نوزاد به مرحله مداخله و از این تعداد ۳۵ نوزاد برای درمان از سمعک و ۱۴۲ نوزاد نیز با روش‌های جراحی و طبی زیر پوشش قرار گرفته اند.
وی اضافه کرد: با توجه آمار‌های جهانی کم شنوایی و پیش بینی افزایش این آمار در کودکان، برنامه‌های بهداشتی پیشگیری، شامل غربالگری برای تشخیص زودهنگام در این گروه سنی در دانشگاه انجام می‌شود.
رئیس دانشگاه غلوم پزشکی استان گفت: بر اساس مطالعات انجام شده ۵.۲ درصد از کودکان در بدو ورود به مدرسه و ۱۱ تا ۱۵ درصد از کودکان محصل، نشانه‌هایی از آسیب شنوایی را دارند، که برای شناسایی این کودکان، برنامه غربالگری شنوایی جزو برنامه نظام مراقبت بیماری‌های غیرواگیردار گنجانده شده است.
به گفته شاهین فر اکنون برنامه غربالگری شنوایی نوزادان در هنگام ترخیص از بیمارستان‌های استان به کمک شنوایی شناسان و غربالگران آموزش دیده با همکاری سازمان بهزیستی انجام می‌شود.
افزایش جمعیت سالمندی، افزایش عوامل خطر مانند ابتلا به عفونت‌های گوش و دیگر عفونت‌ها از جمله بیماری‌هایی مانند سرخک و سرخجه، استفاده بی رویه و نابجا از دارو‌های آسیب رسان به شنوایی، قرار گرفتن افراد در معرض اصوات بلند درمحیط‌های شغلی و نظامی، استفاده بی رویه از تلفن‌ همراه و دستگاه‌های صوتی شخصی از دلایل اصلی افزایش آمار کم شنوایی است.

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی
  • ارایه خدمات رایگان به دانش‌آموزان ابتدایی حاشیه شهر سنندج
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در مشهد
  • تصویب طرح تفصیلی شهر اردبیل
  • طرح تفصیلی شهر اردبیل به تصویب رسید
  • غربالگری شنوایی ۱۱هزار نوزاد در خراسان شمالی
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا