Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس از برنامه‌ریزی برای اجرای مگاپروژه پتروشیمی هرمز در عسلویه به عنوان بزرگ‌ترین پروژه پتروشیمی کشور برای سال 1402 خبر داد.
به گزارش خبرنگار شانا، جعفر ربیعی صبح امروز (چهارشنبه، 30 بهمن‌ماه) در مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس با اشاره به افزایش تولید شرکت نسبت به پارسال و پیش‌بینی تحقق 103 درصد برنامه تولید تا پایان امسال با وجود تحریم‌ها اظهار کرد: نمی‌توانم درباره چگونگی راهکارهای شرکت در دوره تحریم صحبت کنم، اما عملکرد خوب خود گواه موفقیت شرکت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس افزود: با افتتاح پالایشگاه گاز بیدبلند خلیج فارس، الفین ایلام و پتروشیمی لردگان تا پایان امسال، 3.8 میلیارد یورو و 5 هزار و 500 میلیارد تومان پروژه به بهره‌برداری می‌رسد که ظرفیت تولید این شرکت را 6 میلیون تن افزایش می‌دهد.
وی با بیان اینکه بازدهی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس با افزایش سرمایه پارسال 128 درصد بوده است، تصریح کرد: افزایش سرمایه امسال نیز علاوه بر اینکه در شرکت‌های زیرمجموعه صرف تکمیل طرح‌ها و تبدیل سرمایه به دارایی می‌شود، بخشی از آن نیز بابت بدهی سال‌های گذشته هلدینگ خلیج فارس به شرکت ملی صنایع پتروشیمی که با توافق‌های صورت گرفته تعیین تکلیف شده است، پرداخت خواهد شد.
ربیعی با اشاره به آخرین وضع طرح‌های توسعه‌ای شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس و اینکه از شرکت توسعه‌ای نباید انتظار سود نقدی کلان داشت، گفت: طرح‌های شیرین‌سازی برش سبک نفتا پتروشیمی بوعلی سینا، آمونیاک هنگام، بخش دوم پروژه فلر، فاز نخست پالایشگاه یادآوران خلیج فارس (ان‌جی‌ال 3200) از طرح‌هایی هستند که سال آینده به بهره‌برداری خواهند رسید.
مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس با بیان اینکه طرح‌های پارازایلین پتروشیمی بوعلی سینا، صدف عسلویه، تولید منوکسید کارون، افزایش ظرفیت پت بطری پتروشیمی تندگویان، پلی پروپیلن ایلام و گچساران از طرح‌هایی هستند که سال 1400 به بهره‌برداری می‌‎رسند، افزود: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، در سال 1401 پتروشیمی دهدشت، طرح شیرین‌سازی برش سنگین پتروشیمی نوری و بخش دوم فاز دوم طرح گازهای فلر به نتیجه خواهند رسید.
ربیعی با بیان اینکه فاز دوم پالایشگاه یادآوران خلیج فارس، طرح اتیلن اکساید اندیمشک، پلی‌اتیلن گچساران، فاز دوم پتروشیمی اروند، طرح پتروشیمی گیلان به‌منظور تولید MEG از گاز طبیعی، طرح پتروشیمی همت و مگاپروژه پتروشیمی هرمز به عنوان بزرگ‌ترین پروژه پتروشیمی کشور در شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس برای سال 1402 تعریف شده‌اند، اظهار کرد: طرح‌های الفین و پلی‌الفین جنوب در ماهشهر، PDH پارس و فجر مکران چابهار نیز از جمله طرح‌های در دست مطالعه شرکت هستند.
وی با تأکید بر اینکه هیچ شرکتی از مجموعه شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس در سال 98 زیان‌ده نبوده است، ادامه داد: هیچ طرحی بدون توجیه اقتصادی در این شرکت آغاز نمی‌شود و همه پروژه‌ها سودآور هستند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس بهره برداری فاز دوم طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۶۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلیل سبحانی از ورود هوش مصنوعی به صنایع پتروشیمی خبر داد

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌این فعال حوز صنعت پتروشیمی با اشاره به سهم کمتر از 6 درصدیِ هوش مصنوعی در صنایع کشور، از تولید سامانه‌هایی برای پایش هوشمند صنعت نفت و گاز و پتروشیمی خبر داد و گفت: با توجه به ورود شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه هوشمندسازی صنایع کشور، این امکان فراهم شده تا حفظ داده‌های بومی و امکان گسترش ضریب نفوذ هوش مصنوعی به صنایع کشور افزایش یابد.

بگفته جلیل سبحانی در سالهای اخیر، هوش مصنوعی به طور گسترده‌ای برای مسائل بهینه‌سازی در صنعت اکتشاف و تولید نفت و همچنین در مجتمع‌های پتروشیمی به کار گرفته شده است، بااین حال کشور ما به عنوان یک کشور نفت‌خیز و یکی از قطب‌های پتروشیمی جهان، هنوز آن چنان که باید و شاید در این زمینه ورود نکرده است.

بگفته این مدیر شرکت دانش‌بنیان، امروزه روش‌های هوش مصنوعی به چهار دسته اصلی؛ شامل الگوریتم‌های تکاملی، هوش ازدحامی، منطق فازی و شبکه‌های عصبی مصنوعی طبقه‌بندی می‌شوند و ترکیبی از تکنیک‌های مختلف هوش مصنوعی می‌تواند با موفقیت برای حل مسائل مهم بهینه‌سازی و دستیابی به راه حل‌های بهتر در صنایع پتروشیمی استفاده شوند.

جلیل سبحانی معتقد است؛ هوش مصنوعی قادر است توانمندساز واقعی برای پروژه‌های نفت و گازی با ارائه کاربردهای متعدد ارائه کند که از آن جمله می‌توان به کاهش هزینه‌های تولید محصولات، مدیریت مصرف انرژی، افزایش بهره‌وری و همچنین نیاز به پردازش‌های پیشرفته هوشمند در مراحل و فرآیندهای مورد استفاده در صنعت تولید مواد شیمیایی اشاره کرد.

این کارآفرین و فعال اقتصادی، با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر، بسیاری از مجتمع‌های پتروشیمی جهان با هدف افزایش کارآیی عملیاتی، کاهش هزینه‌ها و بهبود رضایت مشتری و همچنین کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای از هوش مصنوعی بهره گرفته‌اند، می‌گوید: صنعت پتروشیمی ایران هم ناگزیر است از هوش مصنوعی بهره بگیرد و باتوجه به اثرات مثبتی که این مسئله در پی خواهد داشت، باید بخشی از سرمایه‌گذاری‌های جدید مجتمع‌های پتروشیمی معطوف به حوزه هوش مصنوعی و ارتقاء این دانش جدید باشد.

جلیل سبحانی ورود صنعت نفت و گاز پتروشیمی به حوزه هوش مصنوعی را یک اقدام سودمند برای کشور می‌داند و می‌گوید: ورود صنعت نفت و گاز و پتروشیمی به این حوزه، می‌تواند به عنوان یک موتور پیشران، ضریب نفوذ هوش مصنوعی در ایران را متحول کند.

جلیل سبحانی به گزارش مجمع جهانی اقتصاد در نقشه راه صنایع شیمیایی اشاره می‌کند و می‌گوید با توجه به این گزارش، هوش مصنوعی می‌تواند حداقل در پنج حوزه سطوح بالاترِ کارآیی و بهره‌وری از طریق بهینه‌سازی عملیاتی، افزایش مزایای رقابتی و کاهش هزینه‌های نوآوری از طریق دیجیتالی شدن، مدیریت داده و آنالیز اطلاعات با هدف درک بهتر از نیازهای مشتری و بنابراین بهینه‌سازی پیشنهادها متناسب با نیازهای مشتری، تأثیر بر نیروی کار و تغییرات در ارائه پاسخ به نیازها بر اساس تعریف اکوسیستم دیجیتال و زنجیره تأمین نوین بر روی صنایع شیمایی اثرگذار باشد.

این مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان معتقد است طبق تعاریف جهانی صنعت نسل چهارم، صنعتی است که از سیستم‌ها و بسترهای دیجیتال و خودکار و با ارتباط «وایرلس» در کنار فناوری‌هایی نظیر هوش مصنوعی‌ در فرآیندها و سازوکارها حداکثر استفاده را می‌برد و بر این اساس صنایع نفت و گاز و پتروشیمی ایران برای ماندگاری در بازار راهی جزء ورود به نسل چهارم این صنایع ندارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم تدوین برنامه عملیاتی پتروشیمی‌ها برای تحقق راهبرد جهش تولید
  • جلیل سبحانی از ورود هوش مصنوعی به صنایع پتروشیمی خبر داد
  • تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • تأمین مالی حدود ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلج فارس
  • نخستین بار در صنایع پتروشیمی کشور صورت گرفت؛ تبدیل وضعیت کلیه نیروهای پیمانکار به قرارداد مستقیم با پتروشیمی امیرکبیر
  • بررسی یک اتفاق بزرگ؛ مصطفی آجورلو به مدیرعاملی استقلال نزدیک است؟
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان