Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس مرکز مدیریت پیوند و بیماری‌های وزارت بهداشت گفت: خدمات تغذیه‌ای بالینی در بیمارستان‌ها تحت پوشش بیمه نیست و این در حالی است که اگر خدمات تغذیه‌ای تحت پوشش قرار گرفته و به آن توجه شود، بیمه‌ها عواید زیادی از محل صرفه جویی طول مدت زمان بستری بیماران خواهند داشت.

به گزارش ایسنا، دکتر مهدی شادنوش درباره اهمیت پوشش بیمه‌ای خدمات تغذیه بالینی در بیمارستان‌ها، گفت: خدمات کارشناسان تغذیه در بیمارستان‌ها برای مشاوره‌هایی که انجام می‌دهند، تحت پوشش بیمه نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر می‌خواهیم روند سالمی را در تغذیه بیماران بستری در بیمارستان‌ها دنبال کنیم، هزینه‌ها افزایش پیدا می‌کند و این موضوع باعث نگرانی بیمارستان‌ها می‌شود.

وی ادامه داد: این موضوع به سازمان‌های بیمه‌گر پیشنهاد شده تا مطالعه بیشتری در این زمینه انجام بدهند. زیرا وقتی بیمار مقاومت بیشتری داشته باشد، در برابر عوامل بیماری زا راحت‌تر مقاومت می‌کند و تغذیه مناسب در این امر بسیار موثر است.

این متخصص تغذیه بالینی اظهار کرد: اگر سازمان‌های بیمه گر کار عمیقی در زمینه تغذیه بالینی انجام دهند، می‌توانند اثر آن را در کاهش هزینه‌های خود مشاهده کنند.

بنابر اعلام پایگاه اطلاع رسانی سازمان بیمه سلامت، شادنوش در خاتمه تصریح کرد: در حال حاضر برای تغذیه بیماران بستری در مراقبت‌های ویژه مجبوریم از محلول‌های دست ساز استفاده کنیم و این در حالی است که این محلول‌های دست ساز دقت کافی را ندارند و این اقدام در دنیا با استفاده از محلول‌های صنعتی انجام می‌شود که تولید آن تحت استانداردهای سخت گیرانه اتفاق می‌افتد و تولید این محلول‌های صنعتی در ایران تحت پوشش بیمه‌ها نیست. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان بیمه سلامت بيمارستان بیمارستان ها خدمات تغذیه ای تحت پوشش بیمه تغذیه بالینی بیمه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۶۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای کربنی

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدمهدی ناصحی افزود: سازمان بیمه سلامت برای بیماران خاص نیازمند تجهیزات حرکتی، تا سقف ۲۵ میلیون تومان از محل صندوق بیماران خاص برای تهیه دست و پای کربنی پرداخت می‌کند.

وی ادامه داد: برای سایر افرادی که در سوانح و تصادفات دچار قطع عضو می‌شوند سهم هر دستگاه تقسیم شده و توافقاتی با محوریت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری صورت گرفته که بر اساس ابلاغ این معاونت سهم بیمه سلامت ۳۰ درصد و سهم سازمان بهزیستی ۳۰ درصد در نظر گرفته شده است که ما منتظر اجرایی شدن این مصوبه در سال جاری هستیم.

ناصحی گفت: قرار است سازمان بهزیستی متولی این امر باشد تا دست و پای کربنی که در شرکت‌های دانش بنیان داخلی تولید شدند بر اساس این مصوبه مورد حمایت قرار گیرند.

کد خبر 6095069 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • بیمه ها تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند
  • بیمه ها تعرفه تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی‌دهند/ تورم در بخش پزشکی با اجتماعی متفاوت است
  • بیمه ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی بسیار متفاوت است
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم پزشکی در مقایسه با بخش اجتماعی بالاتر است
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی بسیار متفاوت و بالاتر است
  • برخورداری ۶۲۵ زوج نابارور استان مرکزی از خدمات بیمه سلامت
  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای کربنی
  • اجرای قانون رایگان شدن خدمات تشخیصی و درمانی گروه سنی زیر ۷ سال، در بیمارستان‌های خراسان جنوبی
  • کودکان زیادی بر اثر سو تغذیه در غزه جان باختند