Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-05@02:07:04 GMT

ایران جزو ۱۰ کشور مخاطره آمیز جهان است

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۵۷۷۷۶

ایران جزو ۱۰ کشور مخاطره آمیز جهان است

مدیر دفتر کاهش خطر و بلایا وزارت بهداشت با بیان اینکه ایران جزو ۱۰ کشور مخاطره آمیز جهان است،گفت: روزانه ۶۲ حادثه در کشور روی می دهد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد اسماعیل مطلق، رئیس دفتر کاهش خطر و بلایا وزارت بهداشت در چهارمین کنگره مرکز تحقیقات سلامت مردان با اشاه به وقوع حوادث در جهان، اظهار داشت: از سال ۱۹۷۰ تا ۲۰۱۸ روند مخاطرات در دنیا افزایش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد:بیشترین مخاطرات در دنیا  مخاطرات آب و هوایی است؛ضمن اینکه سطح  خطر ایران در جهان از عدد ۱۰ به عدد ۸ رسیده است.

مدیر دفتر کاهش خطر و بلایا وزارت بهداشت گفت: مرگ ناشی از بلایا در ایران  از سطح جهان بالاتر است.

مطلق با بیان اینکه ابران جزو ۱۰ کشور مخاطره آمیز جهان است،گفت: بر اساس تحقیقات طی ۱۹۹۴ تا ۲۰۰۱۳ حدود ۴۰ میلیون نفر در ایران تحت مخاطره قرار دارند.

وی با بیان اینکه هر سال ۲ میلیون نفر در ایران تحت تاثیر مخاطرات که بیشتر آب و هوایی است قرار  می گیرند، افزود: طی ۵۰ سال گذشته میزان بارش در ایران روند کاهشی داشته و بارش مدت کوتاه داشته و شدت زیاد آن در اسفند به بعد بوده است.

مدیر دفتر کاهش بلایا وزارت بهداشت بیان داشت:در ۹ ماهه سال جاری ۱۷۵۶۵ حادثه اتفاق افتاده که و تقریبا روزانه ۳۷ حادثه و اگر حوادث ترافیکی را به آن اضافه کنیم، در شبانه روز ۶۲  حادثه  روی می‌دهد.

مطلق با بیان اینکه در ۹ ماهه امسال ۳۵۹۰ نفر بدون در نظر گرفتن حوادث ترافیکی جان خود را از دست داده اند،گفت: در ۹ ماهه امسال ۴۱ هزارو ۴۳۳ نفر بدون مصدومیت‌های حوادث ترافیکی و با در نظر گرفتن حوادث ترافیکی ۸۴۸۹۳ مصدوم در صحنه داشته‌ایم.

مطلق با بیان اینکه در بین ۴۰ نوع مخاطره در دنیا ،ایران ۳۱ مخاطره را تجربه می‌کند.

مدیر دفتر کاهش بلایا و حوادث وزارت بهداشت افزود: براساس تحقیقات در سال ۲۰۱۹ ایران از نظر ظرفیت خطر در سطح بالا قرار دارد و در شبانه روز ۶۲ مخاطره در کشور داریم.

مطلق اضافه کرد:شایع ترین مخاطرات طبیعی در ایران سیل ،زلزله و طوفان است.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اجتماعی وزارت بهداشت ایران جهان مدیر دفتر کاهش حوادث ترافیکی ۹ ماهه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۷۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس دفتر فرمانده معظم کل قوا: رهبر انقلاب از وضعیت موجود رضایت مطلق ندارند

رئیس دفتر فرمانده معظم کل قوا گفت: فرمانده معظم‌کل قوا از سال‌ها قبل امر به ایجاد خودکفایی و تولید در نیرو‌های مسلح داشتند؛ زیرا قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران، تقریباً هیچ تولیدی در حوزه نظامی و دفاعی از خودمان نداشتیم.

به گزارش فارس، وی افزود: آیت‌الله مصباح یزدی شخصیتی شایسته و برجسته بود؛ به نحوی که در حوزه‌های دینی نظیر ندارد؛ علاوه بر این خوش‌فکری، بلندنظری، آینده‌نگری، عمیق بودن در مسائل علمی و قوی بودن در مبانی را می‌توان از دیگر خصوصیات ایشان دانست.

وی در بخش دیگری از اظهاراتش گفت: فرمانده معظم‌کل قوا از سال‌ها قبل امر به ایجاد خودکفایی و تولید در نیرو‌های مسلح داشتند؛ زیرا قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران، تقریباً هیچ تولیدی در حوزه نظامی و دفاعی از خودمان نداشتیم؛ یعنی در حقیقت نگذاشتند که داشته باشیم و از سوی دیگر جوان‌های ما را بر این باور نگاه می‌داشتند که ما این توان خودکفایی و استعداد آن را نداریم و دیگران باید بسازند و تولید کنند تا ما استفاده کنیم؛ در واقع این فرهنگ غالب آن زمان بود.

سردار شیرازی ادامه داد: ولی پس از پیروزی انقلاب اسلامی و در دوره دفاع مقدس، چون به شدت محتاج یک سری تجهیزات بودیم که آن‌ها را در اختیار نداشتیم، به دنبال ساخت ملزومات مورد نیاز رفتیم و تولید کردیم؛ به شکلی که به واسطه همین خوداتکایی در طول این چند دهه به توانمندی دفاعی دست یافتیم که این توانمندی‌ها در بازدارندگی دفاعی کشور مؤثر هستند.

وی تصریح کرد: یکی از موضوعاتی که در نیرو‌های مسلح دنبال می‌کنیم، آموزش مدیران در قالب مدرسه حکمرانی است؛ در این مدرسه دوره‌های کوتاه‌مدتی برای تربیت مسئولان برگزار می‌شود و طی آن مسئولان کشوری و لشکری برای آشنایی با مدیریت حکمرانی در دوره‌های پیش‌بینی شده حضور می‌یابند.

سردار شیرازی با تأکید بر اینکه فرمانده معظم کل قوا از وضعیت موجود رضایت مطلق ندارند، عنوان کرد: اخیراً در سطح نیرو‌های مسلح حرکت خوبی برای معرفی دستاورد‌های دفاعی مانند آنچه در نمایشگاه هوافضای سپاه وجود دارد، آغاز شده است به نحوی که بعضاً علاوه بر بازدیدکنندگان داخلی، برخی سیاسیون خارجی هم تقاضا دارند تا از نزدیک آنچه را که در این نمایشگاه قرار داده شده است، ببینند که می‌آیند و می‌بینند و وقتی لاشه پهپاد آمریکایی ساقط‌شده توسط پدافند هوایی کشورمان را می‌بینند، درخصوص توانمندی نیرو‌های مسلح کشورمان در زمینه پدافندی سوالاتی را مطرح می‌کنند.

رئیس دفتر فرمانده معظم کل قوا همچنین به عملیات وعده صادق اشاره کرد و گفت: عملیات وعده صادق که بر اساس فرمایش فرمانده معظم کل قوا صورت گرفت، موجب آشکار شدن دست برتر ایران شد. این اقدام، مبارزه نظامی سخت با رژیم صهیونیستی بود؛ لذا به نظر می‌رسد بعد از ضربه نیرو‌های فلسطینی در عملیات طوفان‌الاقصی به ارتش رژیم صهیونیستی که اگر تَرکی بر پیکره این رژیم وارد شده بود، عملیات وعده صادق ضربه سنگین‌تری زد و شکافی بزرگ در بدنه آن‌ها ایجاد کرد.

دیگر خبرها

  • چرا دویچه وله از ایران عصبانی است؟
  • یک رواشناس اجتماعی بیان کرد؛ رواج قلیان در ایران نتیجه کم کاری وزارت بهداشت
  • انتقاد یک رواشناس اجتماعی بیان کرد؛ رواج قلیان در ایران نتیجه کم کاری وزارت بهداشت
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به برچسب «یهودستیزی» زدن به دانشجویان آمریکایی
  • آمار جدید قربانیان جنگ غزه
  • رئیس دفتر فرمانده معظم کل قوا: رهبر انقلاب از وضعیت موجود رضایت مطلق ندارند
  • کاهش ۳ درصدی حوادث منجر به فوت در استان اصفهان/ ۵۰ درصد فوتی‌های کشور مربوط به بخش ساختمان
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت آفریقا
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت نظام سلامت در قاره آفریقا
  • اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا