Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا و به نقل از روابط عمومی فدراسیون کشتی، متن گزارش اتحادیه جهانی کشتی به شرح زیر است:

المرات تاسمرادوف دارنده مدال برنز المپیک از المپیک تا چه حد سرسخت است؟ او تنها دوهفته پس از شکستگی دنده‌اش، توانست پنجمین مدال طلای آسیای خود را بدست آورد. 

تاسمرادوف پس از گوش مالی دادن جین سئوب سونگ از کره جنوبی در فینال وزن 63 کیلوگرم آسیا در روز نخست کشتی فرنگی قهرمانی آسیا در دهلی نو گفت: "هنوز در حال درمان هستم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من می‌خواستم حریفم را ضربه کنم چرا که کار نباید به مبارزه در حالت خاک کشیده می‌شد. "

در سایر دیدارهای فینال نیز کومار سونیل از هند اولین مدال طلا را نصیب کشور میزبان کرد و دو قهرمان جوانان جهان نیز دو مدال طلا از سه فینال دیگر را برای ایران تصاحب کردند. 

تاسمرادوف که در سال 2018 نیز قهرمان آسیا شده بود، نتوانست در فینال حریف را ضربه کند اما پیروزی با امتیاز 9-0 در یک دقیقه و 33 ثانیه که همراه با یک فن 4 امتیازی بود، صاحب هشتمین مدال آسیایی‌اششد. 

تاسمرادوف که در مسابقات جهانی نورسلطان با کسب عنوان پنجم وزن 60 کیلوگرم صاحب سهمیه المپیک شد، در آسیایی به وزن 63 کیلوگرم که وزن طبیعی‌اشاست و در این وزن احساس راحتی می‌کند، برگشت. 

نایب قهرمان 2018 جهان می‌گوید که گرفتن مدال در مسابقات نورسلطان ضروری نبود و به آنچه که هدفش بود رسید. تاسمرادوف در این باره می‌گوید: ‌" برنامه من در مسابقات جهانی تنها کسب سهمیه المپیک برای توکیو بود. هدفم مدال نبود چرا که من کشتی گیر جوانی نیستم. بنابراین فقط دنبال کسب سهمیه بودم که به آن رسیدم. 

او در مورد احساسش از کسب پنجمین طلای آسیا در دهلی نو، جایی که در سال 2003 با پیروزی در ثانیه‌های پایانی مقابل عبدالمحمد پاپی از ایران به اولین طلایش رسید، گفت: "هیچ احساسی ندارم. تمام فکر من فقط روی المپیک توکیو است. "

 اما در فینال وزن 87 کیلوگرم، سونیل دارنده مدال نقره 2019 آسیا از هند با استفاده از قدرت و استقامت خوب بدنی توانست آزات سالیدینوف از قرقیزستان را 5 بر صفر شکست دهد. 

او با این مدال توانست هند را پس از 27 سال صاحب مدال طلای کشتی فرنگی آسیا کند؛ موضوعی که خود این کشتی گیر از آن خبر نداشت. سونیل در این باره گفت: " خبری از این رکورد نداشتم. هند 27 سال مدال طلای کشتی فرنگی نداشته است. قبل از مسابقه فینال از این موضوع اطلاع پیدا کردم که به من انگیزه بسیاری داد. 

در فینال وزن 55 کیلوگرم، پویا ناصرپور قهرمان 2018 جوانان جهان برابر جاسوربک اورتیکبوئف از ازبکستان به پیروزی با امتیاز عالی 8-0 رسید؛ این پیروزی درست چند ساعت پس از مسابقه‌ای بود که از فرط فشار مسابقه و خستگی از حال رفته بود. 

دکتر تیم گفت که از حال رفتن ناصر پور بخاطر افت قند خون او بوده است؛ در مسابقه‌ای که 7 بر یک از هالاکورکی هندی عقب بود اما به پیروزی رسید. اما با بازیابی الکترولیتهای بدنش از طریق مصرف نوشیدنی‌های ورزشی و خوردن ناهار و استراحت، ناصرپور به موقع برای فینال ریکاوری شد. 

ناصر پور در فینال در هر دو تایم دو بار خاک کرد و بار دوم با دو بارانداز کشتی را پس از 4 دقیقه و 16 ثانیه تمام کرد. 

ناصر پور پس از قهرمانی گفت: در فینال بدنم شرایط خیلی خوبی داشت. شش ماه به سختی تمرین کرده بودم و از این مدال طلا خوشحالم. "

امین میرزازاده قهرمان 2018 جوانان جهان از ایران برای پنجمین سال متوالی مدال طلای 130 کیلوگرم را در دستان ایران نگه داشت. او در فینال سنگین وزن مقابل کیم مین سئوک از کره جنوبی به برتری قاطع 9-0 رسید و کشتی را در دو دقیقه و دو ثانیه به پایان رساند. 

اما در یک اتفاق غیر عادی، در وزن 87 کیلوگرم تنها یک مدال برنز توزیع شد. بهروز هدایت از ایران که در نیمه نهایی با مصدومیت شدید پا مواجه شد، در مسابقه بعدی هم نتوانست رقابت کند و دو کشتی گیر دیگر در جدول شانس مجدد نیز بدلیل مصدومیت کنار رفته بودند تا در این وزن تنها یک مدال برنز توزیع شود. 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: فدراسیون کشتی ایران محمد بنا کشتی فرنگی ایران مدال طلای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۸۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت تیم ملی قایقرانی مردان و زنان ایران به میهن

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، مسابقات قایقرانی آب‌های آرام و روئینگ قهرمانی آسیا و انتخابی المپیک در قاره آسیا و اقیانوسیه از ۳۰ فروردین تا دوم اردیبهشت در دو کشور ژاپن و کره جنوبی پیگیری شد که حاصل تلاش تیم‌های ایران کسب چهار سهمیه برای حضور در بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ فرانسه بود.
این دو رویداد در حالی برگزار شد که آخرین میدان برای کسب سهمیه المپیک برای قایقرانی ایران محسوب می‌شد. دو تیم قایقرانی ایران با حداقل نفرات و به شکل یک تیم کیفی راهی توکیو و چونگجو شده بودند.
صید سه مدال و دو سهمیه برای کانوئینگ سواران در توکیو حاصل تلاش نمایندگان کشورمان در بخش آب‌های آرام کسب دو سهمیه انفرادی کانو و کایاک مردان بود.
نتایج کلی قایقرانان ایران در بخش آب‌های آرام به این ترتیب است:
علی آقا میرزایی در ماده کایاک هزار متر مردان با کسب مدال برنز موفق به کسب سهمیه المپیک شد.
نبی رضایی در ماده کانوی هزار متر مردان با کسب مدال طلا سهمیه حضور در بازی‌های المپیک را دریافت کرد.
اما در رقابت‌های قایقرانی روئینگ قهرمانی آسیا و انتخابی المپیک آسیا و اقیانوسیه که از ۳۱ فروردین در چونگجوی کره جنوبی آغاز و امروز یکشنبه دوم اردیبهشت با برگزاری فینال مواد مختلف به کار خود پایان داد. حاصل تلاش پاروزنان ایران در این بخش دو سهمیه با ارزش توسط دختران قایقران بود.
در آخرین روز این مسابقات فاطمه مجلل در ماده روئینگ زنان با کسب مدال برنز مسابقات قهرمانی آسیا اولین سهمیه را برای این رشته به نام ایران ثبت کرد.
در ادامه، تیم دو نفره زنان ایران متشکل از مهسا جاور و زینب نوروزی با ایستادن در رده دوم ضمن کسب مدال نقره یک سهمیه تاریخی را برای قایقرانی دونفره کشورمان از آن خود کردند. این سهمیه به دلیل تیمی بودن سهمیه برای ایران بسیار با ارزش است.

دیگر خبرها

  • قهرمانی دانیال سهرابی در کشتی فرنگی جام ‌تختی/ شکست سنگین بداغی مقابل سعادتی‌فر
  • ۴ مدال طلا دستاورد ووشوکاران مرد کشورمان در چین
  • انتخابی جام جهانی چین/ درخشش مدال طلا بر گردن علی خورشیدی
  • حسن یزدانی با عبور از هادی ساعی بهترین المپین ایران می‌شود
  • برزگر: مردم در المپیک از کشتی مدال می‌خواهند/ به‌راحتی می‌شد تیلور را شکست داد 
  • کشتی ایران می‌تواند در المپیک پاریس 6 مدال طلا بگیرد
  • تعداد سهمیه‌های کاروان المپیک به ۱+۳۱ رسید
  • گرایی کشتی‌گیر قدرتمندی است/هرکس بیشتر زحمت بکشد به المپیک می‌رود
  • بازگشت تیم ملی قایقرانی مردان و زنان ایران به میهن
  • نبرد بزرگ دو کشتی‌گیر ایرانی با هم در خارج از کشور | جنگ برای سهمیه المپیک