Web Analytics Made Easy - Statcounter

"محمدرضا نعمتی ام‌آباد" متولد سال 1357، با کد انتخاباتی 8655 کاندیدای انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر است.

وی دارای مدرک کارشناسی ارشد عمران سازه از دانشگاه صنعتی شریف و کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی از دانشگاه علم و صنعت است.   

نعمتی ام‌آباد هم‌اکنون مشاور ایمنی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و عضو سازمان نظام مهندسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی برای رعایت قواعد HSSE، تامین حقوق صنفی و معیشتی کارگران، اشتغال جوانان و مدیریت اقتصاد در حوزه‌ی ملی و بین المللی برنامه‌هایی را دارد.

این کاندایدای انتخابات مجلس شورای اسلامی تاکید دارد که حتی اگر اعضای خانواده بیکار باشند حداقل باید سرپرست خانوار شغلی داشته با دستمزد آبرومندانه داشته؛ به نحوی که فرد بتواند با 8 ساعت کار روزانه، هزینه‌های سبد معاش خانوار را پوشش دهد.

نعمتی ام‌آباد، با بیان اینکه این در حالی است که کارگران برخی شرکت‌‌ها، شش ماه و بیشتر دستمزد دریافت نکرده‌اند، گفت: باید اقتصاد کشور را با مدیریت بهینه منابع، طوری برنامه‌ ریزی کرد که شرکت‌ها از پرداخت دستمزد کارکنان خود عقب نمانند و همزمان معیشت کارگران را هم در جهت جبران شکاف مزد از تورم، سامان داد.

وی افزود: خانواده‌های ایرانی باید امنیت روانی داشته باشند اگر اینگونه نباشد امنیت عمومی برهم می‌ریزد و بنیان خانواده‌ها از هم می‌پاشد. اگر امنیت عمومی خود را از دست بدهیم، هزینه‌های اداره کشور افزایش می‌یابد و آنگاه بیش از این، از نظم منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای جا می‌مانیم.

این کاندایدای انتخابات مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرورت رعایت قواعد HSSE (بهداشت، ایمنی، اجتماعی و زیست محیطی)، گفت: قواعد HSSE سلامت و حفاظت فردی در محیط‌های صنعتی و زیست محیطی را تضمن می‌کنند؛ آنهم در شرایطی که شاهد گسترش بیماری‌های شغلی و حوادث ناشی از کار و تاثیر فاجعه‌بار آلودگی‌های صنعتی بر محیط زیست هستیم.

نعمتی ام‌آباد، افزود: در این راستا کارفرمایان باید وسایل ایمنی و حفاظت فردی را در اختیار کارگران بگذارند و نحوه کار با آنها را آموزش دهند. همچنین آنها باید در رعایت الزمات حفاظت از محیط زیست بکوشند و آلایندگی صنایع را کاهش دهند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: انتخابات مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۹۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رای گیری الکترونیک چگونه انجام می‌شود؟

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ تا ۲۱ اردیبهشت ماه و زمان برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلام کمتر از یک هفته زمان باقی مانده است. دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ماه سال گذشته برگزار شد و از آنجایی که در آن زمان برخی از دواطلبان نتوانستند تعداد آرای مورد نیاز را کسب کنند به دور دوم انتخابات راه یافتند و قرار است یک بار دیگر شانس خود را برای رسیدن به ساختمان مجلس در بهارستان امتحان کنند.

چند داوطلب در دور دوم انتخابات مجلس به رقابت خواهند پرداخت؟

براساس ماده ۱۰ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی هر داوطلبی باید یک پنجم آرای صحیح را کسب کند تا در مرحله اول منتخب آرای ملت برای حضور در مجلس شورای اسلامی باشد که بر همین اساس در دور اول انتخابات مجلس، داوطلبان  در ۲۲ حوزه انتخابی نتوانستند حدنصاب آرای مأخوذه را کسب کنند، ۹۰ نفر از آنان برای ۴۵ کرسی از ۲۹۰ کرسی مجلس شورای اسلامی و بنا بر قانون در مرحله دوم به رقابت خواهند پرداخت و براساس قانون، مرحله اول و دوم انتخابات تفاوتی در ساعات برگزاری ندارد و اخذ رای راس ساعت ۸ صبح روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه جاری شروع می‌شود و به مدت ۱۰ ساعت ادامه خواهد داشت.

دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی با این تفاوت برگزار می‌شود که در ۸ حوزه انتخابیه که دو نماینده یا بیشتر باید انتخاب شوند، انتخابات تمام الکترونیکی برگزار می‌شود که بزرگ‌ترین حوزه در تهران است که باید ۱۶ نماینده انتخاب شوند.

برگزاری انتخابات به شیوه الکترونیکی با توجه به اینکه در برخی حوزه‌های انتخابیه برای اولین بار است نیازمند آموزش و آگاه سازی مردم دارد.

در ویدئو زیر می‌توانید رای گیری به صورت الکترونیک را مشاهده کنید.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • افزایش «حق مسکن» کارگران منتفی شد
  • تعیین دستمزد کارگران به مجلس واگذار می‌شود؟
  • راند دوم
  • چهار روز تا مرحله دوم انتخابات مجلس در خرم آباد
  • مناظره کاندیداهای مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در مشهد
  • با نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس در استان اردبیل آشنا شوید
  • پروژه‌ی «دولتی‌سازیِ دستمزد»
  • رای گیری الکترونیک چگونه انجام می‌شود؟
  • ۲۷۶ شعبه اخذ رأی در حوزه انتخابیه پارس آباد، اصلاندوز و بیله سوار
  • تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران قطعی شد؟