Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-09@02:08:26 GMT

مواد غذایی مناسب برای پشت میز نشین‌ها

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۶۱۹۴۵

مواد غذایی مناسب برای پشت میز نشین‌ها

وی با اشاره به منابع فیبر اظهار داشت: فیبر مورد نیاز بدن را می‌توان از انواع میوه، سبزی، نان و بیسکویت سبوس‌دار تامین کرد. به دلیل آنکه فیبر از ابتلای وی به یبوست جلوگیری می‌کند.


این متخصص تغذیه ادامه داد: همچنین مصرف زیاد فیبر به افراد پشت میز نشین کمک می‌کند تا مواد زاید از بدنشان دفع شود و از ابتلای آن‌ها به سرطان، بیماری‌های قلبی، عروقی و دیابت پیشگیری نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




عزیزی تصریح کرد: افراد شاغلی که کارشان پشت میز نشینی است علاوه بر مصرف فیبر به دلیل آنکه فعالیت بدنی کمی دارند غذای کمتری مصرف نمایند و تا حد امکان فعالیت بدنی به میزان ۱۰ دقیقه تا یک ربع داشته باشند.       منبع:ایران ناز

منبع: پارسینه

کلیدواژه: موادغذایی پارسی خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۶۱۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطرات مصرف ویپ و پاد برای افراد

حمید سهراب‌پور فوق تخصص ریه‌ در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، با اشاره به برخی اخبار در رابطه با استفاده از گاز خنده برای قلیان اکسیژن و ... گفت: این موضوع مورد تکذیب پژوهشگران این طرح قرار گرفت، اساسا گاز خنده دارویی است که برای بیهوشی مورد استفاده قرار می گیرد و جای دیگری مصرف ندارد و فکر نمی کنم که وزارت بهداشت چنین اجازه‌ای حتی در مرحله تحقیقاتی داده باشد استفاده از چنین گازی برای چنین مصرفی یک اقدام غیر علمی است.

او همچنین در رابطه با ادعای برخی افراد برای استفاده از قلیان بدون استفاده از زغال و آتش برای بهبود عملکرد ریه نیز گفت: استفاده از چنین قلیانی برای بهبود عملکرد ریه نیز مبنای علمی ندارد چرا که اصلا اثر مثبتی ندارد و تنها ممکن است اثر روحی برای مصرف کنندگان داشته باشد.

وی همچنین با تأکید بر اینکه اساسا هرنوع دودی اعم از دود اسپند تا دود خودرو و ... برای ریه ضرر دارد، گفت: امروزه گرایش به قلیان در بین جوانان افزایش پیدا کرده است که آسیب آن بسیار بیشتر از سیگار است. حجم دودی که با هربار استنشاق دودی که از طریق قلیان وارد ریه افراد می‌شود با مصرف یک پاکت سیگار است.

سهراب‌پور بیان کرد: از سوی دیگر با توجه به استفاده از مواد شیمیایی برای خوشبو کردن تنباکوی قلیان، دود آن به شدت آغشته به مواد سمی و خطرناک است و بدتر از سیگار اثر سرطان‌زایی دارد. همچنین لوله و شلینگ قلیان محلی برای رشد انواع میکروب، قارچ و باکتری است و با توجه به مصرف اشتراکی قلیان خطر بیماری‌زایی برای بسیاری افراد دارد.

این فوق تخصص ریه همچنین در رابطه با مصرف انواع ویپ، پاد و سیگارهای الکترونیکی نیز گفت: این وسایلی که در داخل کشور با توجه به اعلام وزارت بهداشت از طریق قاچاق و غیر قانونی وارد کشور شده‌اند. فارغ از این موضوع حتی اگر این وسایل به صورت قانونی وارد کشور می‌شدند و استانداردهای لازم هم را عم رعایت می‌کردند، باز هم مصرف آنها عوارض خاص خود را دارند این مسأله ثابت شده که جویس‌های مورد استفاده در انواع ویپ و پاد نیز آلوده به مواد شیمایی بوده و آسیب‌رسان هستند و باید جلوی مصرف آن گرفته شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مصرف شیر و لبنیات و پاسخ به چند ابهام
  • آیا غذاهای فوق‌ فراوری‌ شده برای سلامت زیانبار هستند؟
  • اگر با شکم خالی میوه بخوریم چه می‌شود؟
  • چه موادی علائم بیماری آسم را تشدید می‌کنند؟
  • برای رفع یبوست این میوه را مصرف کنید
  • خطرات مصرف ویپ و پاد برای افراد
  • نقش تغذیه مناسب را در کنترل آسم جدی بگیرید
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • چه مواد غذایی از آسیب های آلودگی هوا محافظت می‌کند