Web Analytics Made Easy - Statcounter

زابلی با اشاره به اینکه۸۰ هزار نفر در روز انتخابات در شعب اخذ رای فعالیت خواهند داشت، گفت: حدود چهار هزار و ۹۰۰ دستگاه الکترونیکی احراز هویت برخط برای امر انتخابات به فرمانداری‌های خراسان رضوی تحویل داده شده است.

«محمد زابلی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در مشهد در خصوص آخرین اقدامات انجام شده توسط کمیته پشتیبانی ستاد انتخابات استان، اظهار کرد: حدود چهار هزار شعبه اخذ رای در سراسر استان برای انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری ایجاد شده است که از این میزان حدود سه هزار شعبه ثابت، یک هزار شعبه سیار، دو هزار و ۴۱۱ شعبه شهری و هزار و ۶۱۲ شعبه هم روستایی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مسئول کمیته پشتیبانی ستاد انتخابات خراسان رضوی با اشاره به اینکه پنج هزار خودروی سبک و سنگین وظیفه حمل و نقل صندوق‌‌های اخذ رای و عوامل اجرایی را در استان برعهده دارند، افزود: ۸۰ هزار نفر در روز انتخابات شامل افراد ناظر، بازرس، نماینده فرماندار، نیروهای انتظامی و اعضای اجرایی، در فرآیند رای‌گیری انتخابات استان فعالیت خواهند داشت.

 

وی با تقدیر از دستگاه‌های اجرایی استان برای همکاری در امر برگزاری انتخابات، گفت: به استناد ماده ۱۱ قانون انتخابات، تمامی دستگاه‌های اجرایی موظف‌اند تمام امکانات مورد نیاز در برگزاری انتخابات اعم از امکانات خودرویی خود را در اختیار ستاد انتخابات قرار دهند که بدین واسطه از مدیران دستگاه‌های اجرایی استان برای این همکاری و مشارکت قدردانی می‌کنم.

 

زابلی تصریح کرد: حدود ۲۰۰ دستگاه خودرو برای بعضی از شهرستان‌های استان که امکان تهیه خودرو ندارند در محل ستاد استان دپو شده تا در صورت نیاز پشتیبانی از این طریق صورت گیرد.

 

مسئول کمیته پشتیبانی ستاد انتخابات خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در زمینه تجهیز فرمانداری‌های استان به شبکه ارتباطی فیبر نوری، نزدیک به ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار هزینه شده و ۶۰ دستگاه رایانه هم به بخشداری‌ها ارسال شده است.

 

وی در خصوص میزان تعرفه‌های رای پیش‌بینی شده افزود: حدود ۱۰ میلیون برگه تعرفه رای با چهار دستگاه کامیون، یک دستگاه ون، یک دستگاه خودروی سواری و همراهی نیروهای انتظامی و امنیتی از وزارت کشور به مرکز خراسان رضوی ارسال شد و سپس به فرمانداری‌های استان این تعرفه‌ها منتقل گردید.

 

زابلی با اشاره به اینکه امسال برای اولین بار از دستگاه‌های الکترونیکی احراز هویت برخط در انتخابات استفاده می‌شود، گفت: حدود چهار هزار و ۹۰۰ دستگاه الکترونیکی احراز هویت برخط برای امر انتخابات به فرمانداری‌های خراسان رضوی تحویل داده شده است.

پایان پیام/483

منبع: شبستان

کلیدواژه: دستگاه احراز هویت برخط انتخابات مجلس خراسان رضوی الکترونیکی احراز هویت ستاد انتخابات خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۶۳۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه در انتخابات الکترونیک رأی بدهیم؟

 

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۲۲ حوزه انتخابیه به دور دوم کشیده شده است که در ۸ حوزه به صورت الکترونیکی خواهد بود.

دومین مرحله از انتخابات مجلس دوازدهم در ۸ حوزه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت الکترونیکی برگزار خواهد شد که مراحل آن به شرح زیر است:

۱. فرد با هر یک از مدارک هویتی پنجگانه اعم از کارت ملی، شناسنامه، گذرنامه، گواهینامه و کارت پایان خدمت به صورت الکترونیکی احراز هویت می‌شود و در صورت تأیید، کارت تعرفه دریافت می‌کند.

۲. رأی‌دهنده کارت را در صندوق ثبت رأی الکترونیک وارد می‌کند و گزینه رأی دادن فعال می‌شود.

۳. لیست اسامی و کد و تصاویر داوطلبان در اختیار فرد رای دهنده قرار می‌گیرد.

۴. رأی‌دهنده کد انتخاباتی نامزد مورد نظر را به صورت دستی وارد کرده و عکس و مشخصات فرد به نمایش درآمده و امکان رأی دادن فراهم می‌شود.

۵. بعد از اینکه رأی‌دهنده رأی خود را ثبت کرد، کارت تعرفه را برمی‌گرداند و مدرک شناسایی خود را پس می‌گیرد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان نامزدهای حاضر در عرصه رقابت، ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران یک میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود و از بین نامزدها ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است.

انتخابات در مرحله دوم نیز در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

در تهران برای هر شعبه ۴ صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، ۳ صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است تا ازدحامی در شعب شکل نگیرد و رأی‌دهندگان به راحتی و سهولت رأی خود را به صندوق بیاندازند.

آخرین جلسه مجلس یازدهم ۲ خرداد تشکیل و مراسم افتتاحیه مجلس شورای اسلامی در دوره دوازدهم، ۷ خرداد ماه با حضور مسئولان کشوری و لشکری و با پیام مقام معظم رهبری برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • چاپ ۷.۵ میلیون تعرفه برای مرحله دوم انتخابات
  • توصیه مهم به مردم در خصوص دور دوم انتخابات
  • کشف بزرگترین مزرعه استخراج رمز ارز در خراسان‌شمالی
  • ویدیو/ چگونه در صندوق‌ های الکترونیکی رأی دهیم؟
  • چگونه به‌صورت الکترونیکی رأی بدهیم ؟ فیلم
  • چگونه در انتخابات الکترونیک رأی بدهیم؟
  • تحویل بیش از ۳۸۰ دستگاه کولر به مدارس خوزستان
  • انتخابات الکترونیکی چیست و چگونه انجام می‌شود؟
  • آب‌های سطحی معابر به سرعت جمع آوری می‌شود+فیلم
  • تحویل ۱۱ دستگاه ادوات کشاورزی به بهره برداران شهرستان آوج