Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «تابناک»، روزنامه کیهان در ویژه‌های خود نوشت:

مایکل روبین در تارنمای «نشنال اینترست» می‌نویسد: «راه‌های دور زدن تحریم‌ها باید مسدود شوند. می‌توان این کار را انجام داد و ایران را بیش از قبل تحت فشار قرار داد.»

مشاور سابق وزارت دفاع آمریکا سپس یادآور شد: بیش از یک سال است تیم ترامپ کمپین فشار حداکثری را علیه ایران آغاز کرده و دو سال است که «مایک پمپئو» وزیر امور خارجه او نیز به طور علنی ۱۲ خواسته مطرح کرده تا تهران با انجام آنها بتواند مانند یک کشور نرمال رفتار کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمپین فشار حداکثری دو نقص عمده دارد؛ یکی اینکه هیچ استراتژی‌ای برای درهم شکستن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ندارد و دوم اینکه در حالی دولت ایالات متحده، سپاه را یک نهاد تروریستی می‌داند که سپاه، نیروهای آمریکایی را در خارج از مرزهای آن به چالش می‌کشاند و متحدان آمریکا را هدف قرار می‌دهد.

این تحلیلگر آمریکایی در ادامه می‌نویسد: ایران در داخل مرزهای خود نیز در صنایعی سرمایه‌گذاری می‌کند که توانایی‌های نظامی‌اش را تقویت می‌کند اما واشنگتن عمدتاً از آنها غافل شده است مثلاً، بیش از یک دهه است که مهندسان ایرانی در زمینه فناوری «نانو» مشغول به کارند و به نظر می‌رسد به طور فزاینده‌ گام‌های بلندی را در این حوزه برداشته‌اند. «سعید سرکار»، دبیر ستاد فناوری نانو ایران، به تازگی اعلام کرده که اکنون ۶۱۰ محصول مربوط به فناوری نانو در بازار داخلی وجود دارد و ۱۵ صنعت جداگانه ایران از نانو فناوری استفاده می‌کنند، از جمله داروسازی، ساخت و ساز، منسوجات، خودرو، نفت، گاز، پتروشیمی و لوازم خانگی. وی همچنین ادعا کرد که ایران با موفقیت، نانو فناوری را به ۴۵ کشور جهان صادر کرده است. کار روی فیبرهای کربن، جمهوری اسلامی را قادر ساخته است که وسایل نقلیه هوایی سبک‌تر و پیشرفته‌تر و حتی سانتریفیوژهای پیشرفته‌تر بسازد.

ایران به تازگی برای استخراج عناصر کمیاب تلاش‌هایی صورت داده است. «لانتانیدها و همچنین «اسکاندیم» و «ایتریوم» در جدول تناوبی عناصر، ویژگی‌های صنعتی منحصر به فردی دارند و می‌توانند مانند کاتالیزور و آهنربا در صنعت پتروشیمی عمل کنند. اگر ایران موفق شود، آنها نه تنها می‌توانند به طور فزاینده‌ای صرفه‌جویی ارزی داشته باشند بلکه قادر خواهند بود ظرفیت‌های صنعتی خود را برای مقابله بهتر با تحریم‌ها افزایش دهند.

کارشناس اندیشکده «اینترپرایز» در پایان نوشت: «دغدغه‌های آمریکا درباره جاه‌طلبی‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی و موشک‌های بالستیک آن در اخبار منعکس می‌شود اما صنعت ایران بسیار گسترده‌تر است و به کارگیری فناوری‌های بسیار پیشرفته می‌تواند برنامه ایران را چندین برابر تقویت کند. اگر امروز، از فناوری‌های امروز غفلت کنیم، مرتکب اشتباه شده‌ایم زیرا آنها اساس قابلیت‌های نامتقارن ایران را شکل می‌دهند که رهبری ایران در به کارگیری آنها- امروز یا فردا- تردید به خود راه نخواهد داد. زمان آن رسیده که سنگ زیربنای نسل بعدی جاه‌طلبی نظامی- صنعتی ایران را تخریب کنیم.

یادآور می‌شود امریکن اینترپرایز، همان اندیشکده پرنفوذ و نومحافظه‌کاری است که سال ۱۹۹۷ میلادی از پروژه «قرن جدید آمریکایی» به عنوان اعلام کدخدایی جهان در آغاز قرن ۲۱ میلادی رونمایی کرد و دولت بوش مجری ناکام آن بود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: قیام مردم تبریز کرونا در ایران انتخابات افغانستان سپندارمذگان آزادراه تهران شمال رامین پرچمی انتخابات مجلس یازدهم شورای ائتلاف نیروهای انقلاب آمریکن اینترپرایز ایران فناوری های پیشرفته تحریم های ایران قیام مردم تبریز کرونا در ایران انتخابات افغانستان سپندارمذگان آزادراه تهران شمال رامین پرچمی انتخابات مجلس یازدهم شورای ائتلاف نیروهای انقلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۶۴۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی  در این دیدار ضمن خوش‌آمد گویی به سفیر عربستان سعودی و ابراز خرسندی از حضور وی در نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای، بر پیوند عمیق دو کشور تأکید کرد و گفت: پیوند قلبی و اشتراکات دینی و فرهنگی دو کشور حدیث وصل دو ملت است. ‌آنچه برای ایران و عربستان اهمیت دارد، تلاش برای توسعه تعاملات در راستای منافع ملی دو کشور است.

وی با اشاره به موضوع توسعه و کاربرد فناوری‌های پیشرفته اظهار کرد: کشورهای خاصی در جهان وجود دارند که به دنبال فناوری‌های نوین هستند. برخی از این کشورها در نظر دارند که ایران خریدار چنین تکنولوژی‌هایی باشد درصورتی‌که رویکرد جمهوری اسلامی ایران در این زمینه کاملاً متفاوت است و به دنبال تحقیقات و توسعه فناوری در کشور است.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با تأکید بر حفظ تعاملات با کشورهای منطقه خاطرنشان کرد: با این رویکرد و با ظرفیت‌سازی، ‌ به دنبال خلق فناوری هستیم زیرا بسیاری از کشورهای جهان در این عرصه با ما همکاری نمی‌کنند. با توجه به این شرایط، ما به دنبال پیشرفت و توسعه فناوری‌های نوین رفتیم و با توکل به پروردگار متعال اکنون در جایگاه خوبی قرار داریم.

اسلامی گفت: دستیابی به فناوری‌های نوین همچون هسته‌ای نتایج بسیار مثبتی برای ایران داشته؛ البته این مسئله موجب ناخرسندی کشورهای مخالف جمهوری اسلامی ایران و استکبار جهانی شده است.

وی با اشاره به رویکرد عربستان سعودی در زمینه توسعه فناوری‌های نوین عنوان کرد: عربستان سعودی رویکرد جدیدی را در پیش گرفته و به دنبال توسعه فناوری هسته‌ای است که ما آماده همکاری با کشورهای منطقه به‌ویژه عربستان هستیم. در این زمینه نکته مهم، بحث رویکرد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است زیرا رویکرد آژانس اساساً باید مبتنی بر حمایت از توسعه فناوری هسته‌ای در کشورهای گوناگون باشد.

اسلامی تأکید کرد: ایران بیشترین همکاری‌ها را در زمینه بازرسی‌ها با آژانس داشته و دارد. در چارچوب پادمان و «ان.پی‌. تی» همچنان همکاری‌های لازم را با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خواهیم داشت.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران همچنین به لزوم توسعه نیروگاه‌های اتمی و گسترش میزان تولید رادیو داروها برای استفاده بیماران تأکید کرد و گفت: سالانه یک میلیون بیمار ایرانی از این رادیو داروها استفاده می‌کنند بنابراین توسعه تولید این‌گونه داروها بسیار ضروری است و در این زمینه آماده همکاری با سایر کشورها هستیم.

اسلامی با اشاره به ضرورت توسعه کاربرد پرتوها در حوزه‌های مختلف عنوان کرد: توسعه کاربرد پرتوها توسط یک شبکه دانش‌بنیان را در دستور کار قرار داده و دنبال می‌کنیم و جمهوری اسلامی ایران در این زمینه به پیشرفت‌های خوبی دست یافته است.

معاون رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران در ابعاد و سرفصل‌های مختلف صنعت هسته‌ای به موفقیت‌های فراوانی دست یافته و بسیار مؤثر عمل کرده؛ اظهار کرد:‌ با توجه به موارد ذکر شده اکنون شاهد توسعه و گسترش فناوری هسته‌ای در حوزه‌ها و بخش‌های گوناگون کشور هستیم.

اسلامی با بیان اینکه از ظرفیت‌های خوب پژوهشی و ‌آموزشی در زمینه فناوری هسته‌ای برخورداریم، خاطرنشان کرد: آماده همکاری و ارائه تجارب و دانش خود در زمینه‌های پژوهشی و آموزشی به سایر کشورها هستیم.

سفیر عربستان سعودی در ایران نیز ضمن تشکر از دعوت محمد اسلامی به‌منظور حضور در نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای، بر پیشرفت و توسعه تعاملات میان دو کشور تأکید کرد.

عبدالله بن سعود العنزی در این دیدار، ‌ایران را کشور همسایه، دوست و برادر دانست و گفت: شاهد پیشرفت‌های بیشتر در حوزه‌ همکاری‌های دوجانبه و در زمینه فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اسلامی: دشمنان هنوز هم‌ با ایران ‌هسته‌ای مخالفند
  • شرکت‌کنندگان کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای بیانیه دادند
  • ساخت پیشرفته‌ترین سلاح‌ و سامانه‌های کشف و شناسایی در پدافند
  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم
  • ایران با اراده مصمم، فناوری هسته‌ای را گسترش خواهد داد
  • حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری
  • اسلامی: آماده‌ انتقال فناوری‌ها را به سایر کشورها داریم
  • عکس| تصویری از برادرزاده مایکل جکسون درحال بازی در نقش او
  • انسولین با کمک فناوری نانو خوراکی می‌شود
  • چتر فناوری روی محصولات بهداشتی باز شد/معرفی ۱۳ محصول نانوسلامت فناورانه