Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات علمی دانشگاه تهران گفت: ما در علوم شناختی می خواهیم انسان ها پیام ها و اطلاعات را درک کرده و از انواع پتانسیل های مغز خود استفاده کنند.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، باقر ساروخانی عضو هیات علمی دانشگاه تهران در نخستین کنفرانس ملی علوم شناختی و رسانه که صبح امروز در دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: بحث نگرشی درباره مغز بسیار زیاد است چراکه دیدگاه های زیادی وجود دارد ما تمام دارایی خود را کنار گذاشته و هیچ اطلاعاتی را وارد مغز نکنیم مگر اینکه قبل از آن به وارسی آن بپردازیم، نباید دچار هیجان شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: اثر بند جایی است که مغز را خاموش کرده و دوباره اطلاعات را وارد مغز می کنیم نباید هر اطلاعاتی را بدون شناخت وارد مغز کنیم. انسانی که داده را شناسایی و بعد وارد مغز می کند اهمیت دارد.
ساروخانی تصریح کرد: جامعه شناسی ذهن در علوم شناختی جایگاه مهمی دارد زیرا مغز دارای قسمت هایی است که می تواند اطلاعات را همزمان ذخیره و پرورش دهد پدیده مغز در ارتباطات انسانی معنی می شود اما تفاوت انسان با سایر جانداران متفاوت است.
عضو هیات علمی دانشگاه تهران اضافه کرد: مغز انسان باید شناسایی شود و آن را داوری کنیم به طوری که مغز انسان قابل داوری است رفتارهای مختلف را مغز رصد کرده و بلافاصله برای حرکات برنامه ریزی می کند.
وی افزود: انسان اندیشمند که هیچ موجودی چنین پیچیدگی ندارد اما رسانه نیز در ارتباط با مغز و کارکرد انسان جایگاه ویژه ای دارد رسانه قصد دارد وارد مغز انسان شود در واقع ما باید هدایت از راه دور انجام دهیم که اطلاعات را به انسان ها بدهیم.
ساروخانی اضافه کرد: رسانه چطور می تواند وارد مغز انسان شود و تاثیر گذار باشد این موضوع از کارکرد های علوم شناختی محسوب می شود تحلیل ذهن یک تحلیل عام است
توصیه به رسانه دارم که قبل از ورود به رشته علوم شناختی باید اعتماد و برد بالایی داشته باشد البته صلاحیت هم از اهمیت زیادی برخوردار است.
عضو هیات علمی دانشگاه تهران خاطر نشان کرد: اگر رسانه پیش شرط ها را انجام داد و  پیام ها را انتقال داد باید انسان ها پیام ها را از زبانشان جاری شود و اطلاعات را بفهمند ما می خواهیم افراد پیام ما را علاوه بر اینکه درک می کند به عنوان رسول ما باشد و باید انواع پتانسیل های خود را استفاده کند.
وی گفت: ده مرحله کلیدی برای پیام های علوم شناختی وجود دارد که ابتدا تولید معنا است دوم چگونه بازگو کردن اطلاعات بوده که باید در پوشش زیبا و لطیف وارد ذهن شود اما نکته  سوم به چه کسی پیام را انتقال دهیم در واقع باید مخاطب خود را بشناسیم به این معنی که باید تحلیل موقعیت شناسی داشته باشیم باید به این نکته اشاره کنم که  هر انسانی یک ساختار ذهنی خاص دارد چرا که در حالت خشم ما یک موجود دیگری می شویم که مهم ترین قسمت در جامعه شناسی و علوم شناختی است به طور مثال دانشجو از دانشجوی دیگری درخواست جزوه می کند اما دوست او ممانعت می کند که در ذهن دانشجو دوستش هیولا می سازد اما ذهن ساختاری در این موقعیت فعال شده و شرایط را در نظر گرفته و با اتفاق کنار می آید.
وی ادامه داد: تحلیل حامل ها چهارمین موضوع است تحلیل زمینه و ظرفیت از دیگر عناوین و مراحل کلیدی است.
انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه تهران مغز علوم شناختی هیات علمی عضو هیات علمی دانشگاه تهران علوم شناختی مغز انسان وارد مغز انسان ها پیام ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۶۵۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کوهستان «پرآو» پتانسیل برگزاری جشنواره‌های بین‌المللی غارنوردی را دارد

ایسنا/کرمانشاه یک پیشکسوت غار نوردی به وجود غارهای شگفت انگیز و عجیب در کوهستان «پرآو» کرمانشاه اشاره کرد و گفت: هنوز غارهای ناشناخته زیاد دیگری در این کوهستان وجود دارد.

یوسف سورنی نیا در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه کرمانشاه ظرفیت های فوق العاده ای برای غارنوردی دارد، اظهار کرد: پتانسیل های بالای غار نوردی در این استان می تواند در قالب توریسم ورزشی آن را به یکی از مقاصد اصلی غارنوردان دنیا تبدیل کند. 

وی افزود: چهار غار عمیق شامل غار جوجار با عمق ۱۳۰۰ متر، غار قیژه لان با عمق ۷۶۵ متر، غار پرآو با عمق ۷۵۲ متر و غار قلا با عمق ۵۶۲ متر که از عمیق ترین غارهای ایران هستند که در کوهستان پرآو کرمانشاه واقع شده‌اند. 

این غارشناس با تاکید بر اینکه هنوز انتهای برخی از این غارها کشف نشده، گفت: غار جوجار یکی از عمیق ترین غارهای ایران است که در سالهای گذشته تیم هایی برای اکتشاف آن اقدام کردند و آخرین تیم هم توانست به عمق ۱۳۰۰ متری این غار برسد، اما در این مرحله به حوضچه ای پر از آب برخورد کردند که برداشت آنها این بود که این حوضچه سطح آبهای زیرزمینی و نقطه پایانی غار است، اما این احتمال وجود دارد که هنوز طول آن ادامه داشته باشد که این امر مستلزم انجام اکتشافات جدید است. 

وی اضافه کرد: از طرفی غار قلاء در این کوهستان اولین چاه عمیق ایران و دومین چاه عمیق یک تکه دنیاست که در ارتفاع ۲۸۰۰ متری از کوه پرآو واقع شده و تاکنون غارنوردان زیادی از کشورهای مختلف دنیا در این غار پیمایش داشته اند. 

سورنی نیا با تاکید براینکه عجیب ترین و شگفت انگیزترین غارهای ایران و حتی جهان را می توان در کوهستان پرآو دید، عنوان کرد: غار قیژه لان یکی از سرسخت ترین غارهای جهان است که پیمایش آن کار بسیار دشواری است و باید از موانع بسیار سختی عبور کرد. 

وی با بیان اینکه هنوز غارهای ناشناخته زیاد دیگری در کوه پرآو وجود دارد، افزود: در فلات پرآو و در ارتفاع ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ متری منطقه ای چندصد هکتاری و وسیع است که احتمال می رود غارهای ناشناخته زیادی در آن وجود داشته باشد که باید کشف شوند.

این غارشناس اضافه کرد: باوجود اینکه در سالهای اخیر میزان تردد به کوهستان پرآو بسیار افزایش پیدا کرده، اما هنوز در این کوهستان مناطقی وجود دارد که به واسطه خطرناکی مسیر و صعب العبور بودن، کوهنوردان کمی به آنجا وارد شده‌اند و احتمالاً غارهای ناشناخته زیادی در این مناطق وجود داشته باشد که هرکدام می توانند یک شگفتانه بزرگ برای غارنوردان دنیا باشند. 

وی اضافه کرد: یکی از موانع اصلی پیش روی غار نوردان در ایران برای انجام اکتشافات وسیع در کوهستان پرآو نداشتن تجهیزات و امکانات مناسب، کمبود تعداد نفرات متخصص، زمانبر بودن و هزینه های بالا است که باعث شده نتوانند هنوز به عمق برخی از غارهای عمیق این منطقه دست پیدا کنند. 

سورنی نیا در ادامه با بیان اینکه کوهستان پرآو می تواند در زمینه توریسم ورزشی به یکی از مقاصد اصلی در کشور تبدیل شود، گفت: هرچند در سالهای گذشته پتانسیل های بالای کوه بیستون در کوهستان پرآو در زمینه سنگنوردی شناخته شده و چندین جشنواره بین المللی سنگنوردی در آن برگزار شده است، اما ظرفیت های این کوهستان در زمینه غارنوردی هنوز معرفی نشده و برای برگزاری جشنواره های بین المللی غارنوردی هم جای کار زیادی دارد. 

این غار نورد کرمانشاهی تصریح کرد: کرمانشاه می تواند به مقصدی برای غارنوردان مطرح دنیا تبدیل شود، اما متاسفانه در سالهای اخیر تلاش زیادی از سوی رسانه های خارجی صورت گرفته که آنها را از سفر به ایران و کرمانشاه برحذر داشته که در این زمینه باید اقداماتی انجام دهیم. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • آمادگی پیام رسان بله برای ارائه خدمات به مسافران سرزمین وحی
  • کوهستان «پرآو» پتانسیل برگزاری جشنواره‌های بین‌المللی غارنوردی را دارد
  • نشریات دانشجویی روایت‌گر جنبش‌های دانشجویی در حمایت از غزه باشند
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • ایمیل‌ها کدام ویژگی‌های شخصیتی را افشا می‌کنند؟
  • وزیر کشور پیام فرستاد
  • پیام وزیر علوم درپی درگذشت نخبه کنکوری
  • پیام درگذشت وزیر علوم در پی درگذشت نخبه کنکوری
  • قیمت تعمیر انواع مبل
  • امام صادق(ع) علوم الهی را بسط داد و انسان‌های شایسته‌ای را تربیت کرد