Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابراهیم صالحی عمران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره نگاه مجلس یازدهم شورای اسلامی به دانشگاه و آموزش عالی اظهار کرد: امام خمینی (ره) جمله معروف و درستی دارند که می‌فرمایند: «مجلس در رأس همه امور است». آنچه باعث توسعه و پیشرفت کشور می‌شود، برنامه‌ها، قوانین و فعالیت‌های فکری اساسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برنامه‌های توسعه‌ای کشور شامل برنامه‌های سالانه دولت، طرح‌ها و لوایح در مجلس شورای اسلامی تصویب و تبدیل به قانون شده، بودجه برای آن پیش‌بینی می‌شود و مبنای عمل دولت قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: توسعه و پیشرفت کشور در آینده به آنچه برمی‌گردد که در مجلس می‌گذرد. زیربنای توسعه کشور منوط به آن است که قوانین مجلس از نظر کمی و کیفی تا چه اندازه پرمحتوا باشند. حضور نمایندگانی که در درجه اول دارای علم و بعد صاحب تجربیات و تخصص کافی در زمینه‌های مختلف مربوط به توسعه و پیشرفت باشند، شاخص بسیار مهمی است. از طرف دیگر دیدگاه‌های متعهدانه نمایندگان بسیار اهمیت دارد. هرچه نیروهای برجسته، خبره و با دانش و معلومات کافی به مجلس بفرستیم، می‌توانیم امیدوارم باشیم آینده خوبی پیش روی کشورمان قرار بگیرد.

رئیس دانشگاه فنی وحرفه‌ای خاطرنشان کرد: مجلس و حضور در انتخابات را باید جدی گرفت. ان‌شاءالله افراد برجسته‌ای وارد مجلس شوند؛ چون در آینده همین افراد وظیفه اساسی نظارت بر قوانین، برنامه‌ها و مسیر را برعهده خواهند داشت. قوه مقنه، یکی از نهادهای مهم در هر کشوری از جمله ایران است که تأثیر غیر قابل انکاری دارد.

نمایندگان مردم باید برای ارتقای فعالیت‌های پژوهشی، برنامه ارائه دهند

صالحی عمران در مورد کم‌توجهی ادوار مجلس به دانشگاه و حتی بی‌اعتنایی کاندیداها به آموزش عالی در وعده‌های انتخاباتی گفت: نهادهای علمی، آموزشی، فناورانه و پژوهشی بسیار مهم هستند. دانشگاه، موتور محرک توسعه محسوب می‌شوند و یکی از برنامه‌های جدی نمایندگان باید تقویت نهادهای علمی، آموزشی و فناورانه باشد. اگر نمایندگان مردم، افراد علمی، متخصص و دانشگاهی باشند باید برای تربیت نیروی انسانی ماهر و ارتقای فعالیت‌های پژوهشی و فناورانه برنامه ارائه دهند.

وی افزود: یکی از شاخص‌های جدی برای انتخاب کاندیدای اصلح، برنامه‌هایی است که نامزدها برای ارتقای کیفیت دانشگاه‌ها ارائه می‌دهند. دانشگاه‌های کشور از نظر کمی، رشد زیادی داشته‌اند و اکنون نیازمند برنامه‌هایی برای رشد کیفی هستند. کاندیداها باید به‌دور از گرایش‌های خاص فکری و سیاسی، به‌شکلی دلسوزانه برنامه ارائه دهند و به نهادهای دانشگاهی کمک و از آنها حمایت کنند.

رئیس دانشگاه فنی وحرفه‌ای در پایان گفت: نیازمند تشکیل نظام همکاری و همفکری توأمان به‌دور از بده و بستان‌ها و حاشیه‌ها هستیم. کاندیداها باید برنامه‌های جدی برای ارتقای کیفیت دانشگاه‌ها ارائه دهند و این موضوع در شعارهای‌شان نیز ملموس باشد. فردی که دیدگاه علمی و متعصبانه نسبت به توسعه کشور دارد، نهادهای علمی و دانشگاهی را جدی می‌گیرد و حتماً برای ارتقای کیفیت دانشگاه‌ها برنامه می‌دهد. مردم توقع دارند توجه به دانشگاه‌ها سرلوحه نمایندگان مجلس باشد.

انتهای پیام/

168 / 320 صالحی عمران دانشگاه فنی حرفه ای مجلس یازدهم انتخابات مجلس دانشگاهیان جامعه دانشگاهی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: صالحی عمران دانشگاه فنی حرفه ای مجلس یازدهم انتخابات مجلس دانشگاهیان جامعه دانشگاهی برای ارتقای کیفیت دانشگاه ها ارائه دهند برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۶۷۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوکار: مردم اصلح‌ترین افراد را راهی مجلس کنند

به گزارش «تابناک»، محمد صالح جوکار در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به انتخابات دور دوم مجلس دوازدهم اظهار کرد: براساس بیانات مقام معظم رهبری چهار راهبرد رقابت، سلامت، امنیت و مشارکت در انتخابات مطرح بود که همین راهبرد در مرحله اول در پیش گرفته شد. در آن زمان بالابودن مشارکت مردم تاثیرات زیادی در عرصه بین‌المللی و جهانی داشت و سرمایه اجتماعی نظام را نشان می‌داد.

وی اضافه کرد: با توجه به این‌که تکلیف تعدادی از کرسی‌های مجلس دوازدهم در مرحله اول مشخص شده است، انتظار می‌رود که مردم با مشارکت گسترده تکلیف ۴۵ کرسی باقی‌مانده را در دور دوم تعیین کنند.

منتخب مجلس دوازدهم بیان کرد: مردم با مشارکت گسترده بهترین و اصلح‌ترین افراد را راهی مجلس دوازدهم کند یعنی کسانی که به دنبال رفع مشکلات مردم بوده و بتوانند در حوزه قانون‌گذاری و نظارت اقدامات موثری انجام دهند.

جوکار با بیان این‌که حضور مردم می‌تواند منجر به انتخاب اصلح شود افزود: مردم بهترین و برترین نماینده را انتخاب کند که برای رسیدن به این هدف قطعا مشارکت آنها مهم است.

رئیس کمیسیون شوراها با اشاره به برگزاری انتخابات به صورت الکترونیکی در هشت حوزه اظهار کرد: در مرحله اول انتخابات مجلس شورای اسلامی تجربه برگزاری الکترونیکی انتخابات کسب شد که در مجموع روش خوبی است. اکنون دنیا به این سمت می‌رود چون خطای برگزاری انتخابات الکترونیکی بسیار کمتر است.

وی در پایان گفت: قطعا ضعف‌های احتمالی در مرحله دوم رفع می‌شود و می‌توان از این تجارب برای برگزاری انتخابات الکترونیکی در آینده و برای سایر انتخابات استفاده کرد.

دیگر خبرها

  • ببینید | روایت کاندیدای انتخابات مجلس از دعوای شدید خود با فردوسی‌پور و علیخانی
  • نقش ویژه مهندسی مکانیک سنگ را در توسعه کشور جدی بگیریم
  • مشارکت پرشور در مرحله دوم انتخابات لازمه انتخاب نماینده اصلح است
  • جوکار: مردم اصلح‌ترین افراد را راهی مجلس کنند
  • آنچه در مناظره انتخاباتی کاندیداها در دانشگاه لرستان گذشت
  • مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقای کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم
  • ارتقای کیفیت آموزش و پیشرفت علمی با جذب دانشجویان بین الملل
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • حدود ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران