Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید جلال امینی مدرس دانشگاه و کارشناس مسائل سیاسی در گفت و گو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، گفت: انتخاب هوشمندانه مردم برکات زیادی به همراه دارد و می‌تواند در عرصه بین المللی در مقابل تحریم‌های اقتصادی دشمن محکم بایستد و حتی در مواردی آن‌ها را به صفر برساند.    او ادامه داد: تغییر در ترکیب مجلس در دراز مدت می‌تواند باعث اصلاح ساختار بودجه ریزی کشور و حمایت از بنگاه‌های تولیدی و اصلاح قوانین مالیات و گمرک و نظام بانکی باشد و همچنین می‌توان آن را حرکت در چارچوب الگوی اقتصاد مقاومتی دانست که باعث افزایش رفاه اقتصادی و حمایت از اقشار ضعیف جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این کارشناس مسائل سیاسی گفت: انتخابات، تغییر در ترکیب مجلس و یکی از بزرگترین تحولات سیاسی کشور است و نه تنها فعالان اقتصادی سیاسی در داخل و خارج از کشور آن را دنبال می‌کنند، بلکه تاثیرگذاری زیادی بر فرآیند‌های منطقه‌ای و جهانی می‌تواند داشته باشد.

امینی افزود: قدرت‌های اقتصادی جهان با توجه به تاثیر این انتخابات بر اقتصاد جهانی، این رویداد سیاسی و حضور ملت را در سطح جهان با دقت بررسی می‌کنند و در داخل کشور این حضور حماسه ساز باعث تمرکز جامعه بر گزینه مکتب مقاومت سپهبد شهید قاسم سلیمانی به جای امید بستن به غرب در بازار اقتصادی کشور خواهد شد.

او تصریح کرد: بازار جهانی نفت به انتخابات مجلس یازدهم چشم دوخته و غرب در انتظار است که مجلسی انقلابی شکل نگیرد؛ بنابراین با انتخاب آگاهانه و حضور پرشور، دشمن را مثل گذشته ناکام خواهیم گذاشت.

این مدرس دانشگاه گفت: حضور پر شور ما در انتخابات ادامه راه شهدا علی الخصوص راه شهید حاج قاسم سلیمانی و عمل به وصیت سیاسی و دینی ایشان است و همچنین اثبات ناکارآمدی گفتمان سازش و اثبات کارآمدی مکتب مقاومت نیز هست.

امینی افزود: انتخابات مظهر احقاق حقوق و مظهر توانایی است و فرصتی است تا بتوانیم نظرمان را در شیوه مدیریتی کشور و قاعده‌مند کردن انتقال قدرت سیاسی بین افراد و گروه‌ها و چرخش نخبگانی، اعمال کنیم؛ انتخابات، احساس مسئولیت نظام در مقابل خواسته‌های جامعه را افزایش می‌دهد و توطئه‌ها و تهدید‌های دشمنان را خنثی می‌کند و همچنین مصونیت و اقتدار برای نظام اسلامی به وجود می‌آورد.

او ادامه داد: دشمنان ما به خاطر پشتیبانی مردم از نظام اسلامی حقیقتاً درمانده شده اند و اگرنه قدرت مادی، نظامی، اتمی و خباثت کم ندارند و آنچه مانع تعرض به جمهوری اسلامی می‌شود پشتیبانی مردم و انسجام و وحدت آنهاست که از توان نظامی و موشکی نیز مهم‌تر است، مهم‌ترین مولفه اقتدار ملی ما که توانسته کشور را در مقابل تهدید‌ها استوار نگه دارد همین مقبولیت و پشتوانه مردمی است.

کارشناس مسائل سیاسی گفت: مجلس شورای اسلامی مظهر مردم سالاری دینی است و ویترین نظام اسلامی است، حضور هر یک نفر رای دهنده پای صندوق‌های رای مانند شلیک گلوله‌های یاس و ناامیدی به اردوگاه دشمن است و امواج امیدبخشی را به دوستان و یاران انقلاب اسلامی و مقاومت ارسال می‌کند.

امینی افزود: مردم شریف و فهیم مشهد هم مثل همیشه انتخاباتی پر شور و هوشمندانه را رقم خواهند زد و به دشمنان داخلی و خارجی می‌فهماند که با وجود مشکلات متعدد اقتصادی، ولی فقیه خود را تنها نخواهند گذاشت و راه سردار شهید قاسم سلیمانی و مکتب مقاومت همچنان ادامه دارد.

انتهای پیام//م. ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اقتصاد مقاومتی انتخابات مجلس 98 سردار سلیمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۶۸۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اخبار سیاسی ۵اردیبهشت؛ تاکید رهبر انقلاب بر حال خوب کارگران/افتتاح «اومااویا» با حضور رئیسی

«دیدار هزاران نفر از کارگران با رهبری انقلاب»، «سفر رئیسی به پاکستان»،‌ «حواشی جلسه هیات دولت» از موضوعات مهم خبری پنجم اردیبهشت ۱۴۰۳ حوزه سیاست بود که می‌توانید در گزارش زیر مشروح آنها را بخوانید.

به گزارش ایسنا، صبح امروز هزاران نفر از کارگران با رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.

حضرت آیت الله خامنه‌ای در این دیدار ضمن اشاره به نقش کلیدی جامعه کارگری در جهش تولید و بهبود وضع اقتصادی کشور، به تبیین وظایف مسئولان برای حل مشکلات قشرِ قانع و نجیب کارگر پرداختند و گفتند: حال خوب جامعه کارگری، حال ملت را هم خوب خواهد کرد.

مقام معظم رهبری در بخش دیگری از بیاناتشان، هدف واقعی بدخواهان ایران از تحریم را در تنگنا گذاشتن جمهوری اسلامی برای تبعیت از خطوط استعماری و استکباری و تسلیم در مقابل زورگویی‌های آنها دانستند و افزودند: برخی -ان‌شاءالله خیرخواهانه- دائم توصیه می‌کنند که یک خواسته آمریکا را قبول کنید تا مشکل حل شود؛ در حالی که توقعات آمریکایی‌ها تمامی ندارند.

رهبر معظم انقلاب اسلامی همچنین تحریم‌ها را رو به کم‌اثر شدن دانستند و افزودند: اخیراً در یکی از گزارش‌های منابع بین‌المللی، به افزایش تولید ناخالص ملی ایران اشاره شده بود که این، یعنی در کشور بیشتر و بهتر کار می‌شود، دل به کمک بیرون از مرزها بسته نشده و تحریم‌ها نتوانسته ایران را از پا درآورد و این روحیه باید در کشور تقویت شود.

در جلسه امروز شورای نگهبان نیز،‌ آیت‌الله احمد جنتی با اشاره به فرارسیدن هفته کار و کارگر گفت: در فرهنگ متعالی اسلام، کار و تلاش یک ارزش است و این موضوع باید در جامعه ما نمود بیشتری داشته باشد.

وی تاکید کرد: در جنگ اقتصادی بزرگی که دشمنان علیه مردم ایران به راه انداخته‌اند، کارگران، مدافعان صف مقدم هستند و مشارکت باانگیزه این قشر شریف، حقیقتاً دفاع مقدس از عزت ملی و لازمه شکست نقشه‌های ناجوانمردانه دشمنان است.

****

صبح امروز، رئیس جمهور پس از سفر رسمی ۲ روزه به سه شهر اسلام‌آباد، لاهور و کراچی پاکستان، به منظور سفر رسمی و همچنین حضور در مراسم افتتاح ابرپروژه چند منظوره سد و نیروگاه اومااویا، این کشور را به مقصد سریلانکا ترک کرد.

سید ابراهیم در بدو ورود به محل اجرای ابرپروژه سد و نیروگاه «اومااویا» در ۲۳۰ کیلومتری شرق پایتخت این کشور رفت و به همراه «رانیل ویکرمسینگه» رئیس جمهور سریلانکا، یکی از بزرگترین پروژه‌های صادرات خدمات فنی-مهندسی ایرانی را افتتاح کرد.

طراحی و ساخت این پروژه توسط شرکت‌های ایرانی انجام شده است که به عنوان یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های حوزه صادرات خدمات فنی-مهندسی کشور در زمینه‌های سدسازی، انتقال آب و تولید برق است.

رئیس جمهور در این مراسم بهره‌برداری از این پروژه را نماد همبستگی، پیوند، تقویت دوستی و مایه افتخار دو ملت دانست و با بیان اینکه کشورهای غربی تلاش می‌کنند به ما القا کنند که دانش و فناوری فقط در اختیار آنهاست، اظهار داشت: امروز جمهوری اسلامی ایران با اتکا به توانمندی‌های فنی و مهندسی بومی در حال اجرای طرح‌های بزرگ آب و برق در بیش از ۲۰ کشور جهان است.

لازم به ذکر است که تداوم مناسبات سیاسی و تقویت همکاری‌های اقتصادی به عنوان رویکرد دولت سیزدهم در عرصه سیاست خارجی به ویژه با کشورهای همسایه و آسیا در دستور کار قرار دارد، اما سریلانکا به دلیل موقعیت ژئوپلیتیکی، محل رقابت چین، هند و آمریکاست و تلاش می‌کند برای حفظ خودش موازنه مثبتی بین هند و چین برقرار کند و لذا از حضور ایران استقبال می‌کند.

****

در جلسه امروز هیات دولت که به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد، محمد مخبر در بخشی از اظهارات خود در این جلسه با اشاره به برگزاری کنکور سراسری روز هفتم اردیبهشت تصریح کرد: لازم است در کنار وزارت علوم، وزارت کشور و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای برگزاری هرچه بهتر کنکور سراسری برنامه ریزی و مراقبت کنند تا شاهد اخلال و مشکلی در برگزاری این رقابت علمی نباشیم.

درحاشیه همین جلسه، اعضای کابینه سیزدهم طبق روال چهارشنبه های هر هفته به جمع خبرنگاران حاضر در حیاط دولت آمدند و به سوالات خبرنگاران پاسخ دادند.

وزیر آموزش و پرورش از جمله و وزرایی بود که در جمع خبرنگاران حضور یافت و اعلام کرد که تا ۵ سال آینده، ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می شود .

رضا مراد صحرایی با اشاره به اینکه پس از ۱۲ سال از تصویب سند تحول بنیادین، نخستین آیین نامه برای اجرای این سند یعنی بخش مهارت آموزی دانش آموزان تصویب شد، گفت: این آیین نامه در ۱۰ ماده به تصویب هیات دولت رسید. بر این اساس تا ۵ سال آینده، ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می شود و تعداد دانش آموزان در رشته های مهارتی در هنرستان به نیمی از دانش آموزان کل کشور می رسد. این عدد الان ۳۹ درصد است.

وزیر اقتصاد هم اعلام کرد که مسیر دور زدن تحریم در پرداخت بدهی ایران به بانک توسعه اسلامی را پشت سر گذاشتیم و بدهی‌های ایران را تا سال ۱۴۰۲ به صفر رساندیم.

احسان خاندوزی با اشاره به اینکه یکی از مهم‌ترین مراجع بین‌المللی که برای تامین مالی پروژه‌ها استفاده می‌شود، بانک توسعه اسلامی است، افزود: متأسفانه در سال‌های گذشته تأمین مالی از سوی این بانک صورت نمی‌گرفت و یکی از اولویت‌های ما رفع موانع پرداخت اقساط کشور بود تا کاری کنیم این بانک برای ۱۱ پروژه عمرانی ما تأمین مالی کند. این اتفاق رخ داده و ما مسیر دور زدن تحریم در پرداخت بدهی ایران به این بانک را پشت سر گذاشتیم و بدهی‌های ایران را تا سال ۱۴۰۲ به صفر رساندیم و فرآیند بازپرداخت اقساط ۱۱ پروژه عمرانی آغاز شده است.

گزارش کامل ایسنا از گفت‌وگوهای خبرنگاران با اعضای هیات وزیران در حاشیه جلسه هیات دولت را نیز می توانید در این لینک دنبال کنید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وزیر کشور: مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور هستند
  • مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور است
  • لرستان |توانمندسازی تسهیلگران اقتصاد مقاومتی در لرستان
  • توجه به ظرفیت‌های مناطق روستایی گامی بلند در تحقق شعار سال است
  • ۱۵۸ واحد تولیدی در زنجان تعطیل یا راکد است
  • نشست تحقق شعار سال با حضور فعالان اقتصادی آذربایجان‌شرقی
  • درمان اقتصاد نفتی جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست
  • اخبار سیاسی ۵اردیبهشت؛ تاکید رهبر انقلاب بر حال خوب کارگران/افتتاح «اومااویا» با حضور رئیسی
  • تلاش برای تحقق شعار سال و شکوفایی اقتصاد خوزستان
  • تهیه پیش نویس سند عملیاتی تحقق شعار سال در خراسان شمالی