Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: نتایج بررسی‌های محققان در ماساچوست ایالات‌متحده نشان داد که فتالات موجود در بسیاری از مواد آرایشی و سایر محصولات مشابه می‌تواند با موارد ابتلا به اوتیسم در پسران 3 تا 4ساله مرتبط باشد.

به گزارش خرداد از ایسنا به  نقل از هلث‌دی، در دوران بارداری، مصرف برخی از مکمل‌های دارویی ازجمله اسیدفولیک توصیه می‌شود و به گفته محققان، مصرف اسیدفولیک در دوران بارداری می‌تواند اثرات مضر فتالات را کاهش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فتالات شیمیایی، گروهی از مواد شیمیایی مختل‌کننده غدد درون‌ریز هستند که در مواد آرایشی، محصولات خانگی متداول، محصولات پلاستیکی و بسته‌بندی‌های مواد غذایی یافت می‌شود.

هرچند که اختلال اوتیسم به دلیل موارد ژنتیکی است اما محققان اظهار کردند: قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی سمی در دوران بارداری نیز می‌تواند منجر به ایجاد این اختلال شود.

محققان گفتند: پسران چهار برابر بیشتر از دختران در معرض ابتلا به اوتیسم هستند.

در این تحقیق، اطلاعات 2001 مادر و نوزاد در سه‌ماهه اول بارداری در 10 شهر کانادا در سال‌های 2008 تا 2011 موردبررسی قرار گرفت.

اوتیسم یا درخودماندگی، نوعی اختلال رشدی از نوع روابط اجتماعی است که به‌صورت رفتارهای ارتباطی و کلامی غیرطبیعی بروز می‌کند.

این بررسی، یکی از مهمترین یافته‌هاست که نشان می‌دهد چگونه دریافت کافی مکمل اسیدفولیک در دوران بارداری می‌تواند اثرات مضر احتمالی فتالات و ابتلا به اوتیسم در پسران را جبران کند.

محققان خاطرنشان کردند: ارتباط بین فتالات و صفات اوتیسم در کودکان مادرانی که اسیک‌فولیک در سه‌ماهه اول بارداری مصرف کرده بودند، مشاهده نشد.

این تحقیق در نشریه Environmental Health Perspectives ارائه‌شده است.

برچسب ها: لوازم آرایشی ، اوتیسم ، مادران باردار

منبع: خرداد

کلیدواژه: لوازم آرایشی اوتیسم مادران باردار دوران بارداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۶۹۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مادران دارای ریسک بارداری بالا، در محیطی با هوای پاک سکونت کنند

فوق تخصص بیماری‌های قلب کودکان و معاون آموزش و پژوهش سازمان نظام پزشکی اصفهان گفت: به منظور کاهش خطرات و تأثیرات آلودگی هوا توصیه می‌شود مادرانی که ریسک بارداری بالایی دارند و دارای سابقه تولد فرزند قبلی با انومالی بدو تولد یا سقط مکرر هستند، در سه ماه اول بارداری در محیطی با هوای پاک سکونت کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمدرضا صبری امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در نشست هم‌اندیشی با محوریت ارائه راهکارهایی به منظور کاهش آلاینده‌ها و پیشگیری از اثرات مخرب آنها بر سلامت محیط و جامعه اظهار کرد: از جمله تأثیرات آلودگی هوا می‌توان به تأثیرات احتمالی بر بروز بیماری‌های قلبی نوزاد در بدو تولد در صورت تماس مادر با هوای آلوده در سه ماه ابتدایی بارداری، تأثیر بر افزایش میزان مرگ و میر بیماران دارای فشار ریوی بالا، افزایش خطر لخته شدن خون در وریدها و ارگان‌های مختلف، افزایش فشار خون و بستری شدن بیشتر بیماران مبتلا به نارسایی قلبی اشاره کرد.

وی با اشاره به افزایش موارد سکته قلبی و مغزی، نامنظمی قلبی، فشار خون بالا، ترومبوز وریدهای اصلی از جمله تأثیرات آلودگی هوا بر بزرگسالان است، افزود: آلودگی هوا همچنین می‌تواند منجر به بروز موارد آسم و فیبروز ریوی که بر عملکرد قلب و عروق تأثیرگذار است، شود.

فوق تخصص بیماری‌های قلب کودکان و معاون آموزش و پژوهش سازمان نظام پزشکی اصفهان تصریح کرد: به منظور کاهش خطرات و تأثیرات آلودگی هوا توصیه می‌شود مادرانی که ریسک بارداری بالایی دارند و دارای سابقه تولد فرزند قبلی با انومالی بدو تولد یا سقط مکرر هستند، در سه ماه اول بارداری در محیط‌هایی با هوای پاک سکونت داشته باشند.

صبری با اشاره به لزوم مراقبت بیشتر در روزهای آلوده از بیمارانی که خطر ترومبوز و لخته شدن خون بیشتر دارند، ادامه داد: بیماران تک بطنی و سیانوتیک یا بیمارانی که عمل فونتان برای آنها انجام شده است یا عمل جراحی تعویض دریچه به خصوص با دریچه‌های فلزی داشته‌اند یا نارسایی قلبی دارند باید در روزهای دارای هوای آلوده مراقبت بیشتری داشته باشند.

وی با تاکید بر لزوم مراقبت بیشتر از بیمارانی که فشار بالای شریان ریوی دارند، خاطرنشان کرد: احساس نیاز در خصوص انجام تحقیقاتی در اصفهان در زمینه آلودگی هوا و تأثیر آن بر بیماری‌های قلبی بدو تولد وجود دارد و در این زمینه در مرکز تحقیقات قلب و عروق کودکان اصفهان اقدام خواهد شد.

کد خبر 751516

دیگر خبرها

  • ماماها، زنان را به زایمان طبیعی تشویق کنند
  • مادران دارای ریسک بارداری بالا، در محیطی با هوای پاک سکونت کنند
  • برگزاری ماراتون اوتیسم در شهر اصفهان / «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است»
  • برگزاری ماراتن اوتیسم در شهر اصفهان / «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است»
  • برگزاری مارتن اوتیسم در شهر اصفهان / «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است»
  • ایران دومین مصرف کننده لوازم آرایشی در خاورمیانه / کدام برندها حاوی فلزات سنگین هستند؟
  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • مداخله به‌هنگام، راه کنترل نشانه‌های اوتیسم
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد