Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: هیچ کس در استان کرمان به کرونا مبتلا نیست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "راه آرمان" مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی کرمان در رابطه با میزان آمادگی استان کرمان در خصوص مواجه با کروناویروس گفت: باتوجه به اینکه هر ساله در استان کرمان با بیماری‌های تنفسی مخصوصا آنفلوآنزا درگیر هستیم، لذا بیمارستان‌های سطح استان از شهریورماه آمادگی لازم برای مواجهه با بیماری‌های تنفسی را دارند و چون کروناویروس نیز یک بیماری تنفسی است بنابراین در استان کرمان در زمینه تجهیزات و امکانات مشکل خاصی نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اقدامات پیشگیری و مقابله‌ای با کرونا را همانند بیماری آنفلوآنزا دانست و گفت: از لحظه‌ای که بیماری کرونا ویروس در چین شیوع پیدا کرد و هشدار سازمان جهانی بهداشت در خصوص اورژانس اضطراری بین‌المللی اعلام شد، ما جلسات متعددی در استانداری و دانشگاه‌های علوم پزشکی سطح استان داشتیم و همه بیمارستان‌های تحت نظر دانشگاه علوم پزشکی در کلیه نقاط استان آمادگی کامل دارند تا اگر بیماری‌های احتمالی تنفسی افزایش یافت، بتوانند پذیرش و اقدامات اولیه را انجام دهند.

مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی کرمان، بیمارستان افضلی‌پور را بیمارستان مرجع این بیماری در کرمان اعلام کرد و افزود: بیمارستان افضلی‌پور امکانات کامل و استانداردهای سازمان بهداشت جهانی برای این نوع بیماری را دارد و هم اکنون اتاق‌های ایزوله این بیمارستان آماده به‌کار هستند ضمن آنکه بیمارستان پیامبر اعظم (ص) شهر کرمان نیز آمادگی کامل در این خصوص را دارد.

وی با بیان این مطلب که پرسنل بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی کرمان از یک و نیم ماه گذشته آموزش‌های لازم در خصوص این نوع بیماری را فراگرفته‌اند، تصریح کرد: در استان کرمان مواد مصرفی و ملزومات اولیه مورد نیاز بیمارستان‌ها همچون ماسک، داروهای اولیه، حفاظت فردی و … به اندازه کافی وجود دارد و هیچ کمبودی در این رابطه در سطح استان نداریم.

شفیعی عنوان کرد: تاکنون در هیچ یک از کشورهای دنیا برای مبارزه با این نوع بیماری داروی خاصی ساخته نشده و بیشتر اقدامات صورت گرفته در مبارزه با این نوع بیماری بحث های نگهدارنده و مراقبتی است، بنابراین بحث نگرانی کمبود دارو در مواجهه با این نوع بیماری معنا ندارد و اگر درصد ناچیزی از ابتلا به این بیماری در کشور نیز رخ دهد بیمارستان‌ها آمادگی لازم دارند.

وی در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود دو مورد مشکوک به کرونا ویروس جدید در استان کرمان بستری شده‌اند، آیا این خبر صحت دارد؟ گفت: خیر. تاکنون موردی مشکوک به ابتلاء به کرونا ویروس جدید در استان کرمان مشاهده نشده است و فقط دو مورد در شهر قم داشتیم. به دلیل شباهت این بیماری با آنفلوآنزا برخی پزشکان به این نوع بیماری در افراد مشکوک می شوند اما تا آزمایش گرفته نشود و آزمایشات اولیه مثبت نشوند، ما مورد را مشکوک اعلام نمی‌کنیم و اگر موردی مشکوک باشد آزمایشات تکمیلی از بیمار گرفته خواهد شد تا مشخص شود که بیمار مبتلا به کروناویروس هست یا خیر.

مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی کرمان ادامه داد: در روزها و هفته‌های گذشته بیماران موارد از بستری بیماران تنفسی داشته ایم که عمدتا بیماران آنفلوآنزایی و برخی نیز بیماران ویروسی هستند که در این فصل شایعه است اما چون این روزها حساسیت بالا رفته و مواردی نیز در قم به این بیماری ابتلاء شده اند، پزشکان بیشتر حساس شده اند اما در مجموع موردی مبتلاء به کرونا ویروس در استان کرمان تا کنون حتی برای نمونه‌گیری و بررسی‌های اولیه نیز نداشته‌ایم.

وی با تاکید بر اینکه وزارت بهداشت و درمان هر موردی و در هر منطقه‌ای که مبتلاء به این ویروس را داشته باشد، بلافاصله اعلام خواهد کرد، افزود: عمدتا تاییدیه آزمایشات در تهران انجام می‌شود لذا وزارت بهداشت زودتر از دانشگاه‌ها مطلع و مورد را به عموم مردم اطلاع‌رسانی خواهد کرد.

شفیعی در پاسخ به این سوال که آیا آزمایشات این نوع بیماری در استان کرمان انجام می‌شود یا امکاناتش وجود ندارد؟ بیان کرد: چون آزمایش این بیماری محدود بوده لذا فقط آزمایشگاه‌های مرجع در تهران این کار را انجام می‌دهند اما اکنون که مورد مثبت به کرونا ویروس در کشور گزارش شده بنابراین وزارت بهداشت و درمان امروز تمهیداتی اندیشیده که از هفته آینده اکثر استان‌های بزرگ دسترسی به آزمایش اولیه این بیماری را پیدا کنند و امکانات آزمایشگاهی و آموزش به پرسنل آزمایشگاهی داده شود تا تایید اولیه در استان‌ها انجام شود و تایید نهایی در تهران صورت گیرد.

وی با اشاره به شیوع این بیماری در سطح جهان و هشدارهای سازمان جهانی بهداشت، اظهار کرد: باید آموزش‌های که در خصوص راه های جلوگیری از آنفلوآنزا در سطح کشور و استان کرمان مطرح بود را تقویت می‌کنیم؛ مردم باید شستشوی مکرر دست‌ها قبل از مصرف هر نوع ماده غذایی را رعایت کنند و اگر احساس سرماخوردگی کردند حتما به پزشک مراجعه کنند.

مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی کرمان اعلام کرد: استفاده از ماسک برای عموم مردم توصیه نمی‌کنیم و فقط افراد که علایم سرفه و عطسه دارند استفاده کنند همچنین افراد سالمند که بیماری زمینه‌ای همچون دیابت و چاقی را دارند باید مسایل بهداشتی را بیشتر رعایت کنند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: نوع بیماری کرونا ویروس استان کرمان بیمارستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۷۲۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت الکلی پزشکان

وزیر بهداشت در واکنش به مسمومیت الکلی جمعی از پزشکان در شیراز گفت: انتظارمان این است وقتی دانشمندان و عالمانی داریم که خودشان عوارض را می‌بینند خودشان به آن عوامل استناد کنند، به آن عمل هم کنند.

به گزارش مشرق، بهرام عین‌الهی درباره مسمومیت الکلی اخیر برای جمعی از پزشکان در شیراز گفت: در علم پزشکی مصرف ۲ دو چیز را همه عالمان پزشکی انکار می‌کنند و من هم جدا از مسائل شرعی صحبت می‌کنم. امروزه می‌گویند بسیاری از بیماری‌ها ناشی از مصرف سیگار است و می‌گویند تقریبا تمام اعضای بدن می‌تواند از مصرف سیگار دچار عارضه شود و متاسفانه می‌بینیم بعضی‌ها سیگار می‌کشند و بعضی‌ها خودشان ممکن است جزو پزشکان باشند، الکل هم همین طور است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: الکل هم جدا از مسائل شرعی از نظر پزشکی یکی از عواملی است که بسیاری از بیماری ها را ایجاد می‌کند، به خصوص می‌تواند در کبد عوارض بسیار زیادی داشته باشد. در رشته خود ما که چشم پزشکی هستیم؛ الکل‌هایی که استاندارد نیستند و ناخالص هستند موجب کوری می‌شوند که به آن الکل متانول می‌گویند در واقع الکل چوب این کار را انجام می دهد.

وی با بیان این که ما انتظارمان این است وقتی دانشمندان و عالمانی داریم که خودشان عوارض را می‌بینند خودشان به آن عوامل استناد کنند، عنوان کرد: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است. بنابراین نه تنها در مورد جامعه پزشکی بلکه درباره مردم هم استفاده از الکل می‌تواند عوارض بسیار زیادی ایجاد کند، عمر افراد را کوتاه می‌کند و می‌تواند بیماری‌هایی را در درازمدت داشته باشد، به خصوص بیماری کبدی را می‌تواند به وجود بیاورد که آینده بدی را رقم بزند.

عین‌الهی با اشاره به این‌که وزارت بهداشت وظیفه‌اش این است که اطلاع‌رسانی کند، گفت: وزارت بهداشت می‌تواند بگوید این عوارض وجود دارد، ولی حالا اگر کسی سیگار می‌کشد ما عوارضش را می‌گوییم، انتخاب خودش است، الکل هم همین است و ما حتما می‌گوییم مردم عزیزمان استفاده نکنند برای این‌که عوارض درازمدتی دارد.

دیگر خبرها

  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیش از ۱۱ کیلومتر از خط انتقال آب آشامیدنی شهر کرمان شستشوشد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • خواص توت خشک در کاهش فشارخون و بهبود عملکرد کلیه‌ها
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت الکلی پزشکان
  • چگونه به فاسیولا مبتلا می شویم؟
  • دو عامل چاقی که دور از ذهن هستند
  • استرس زیاد و کمبود خواب، وزن را افزایش می‌دهد
  • این دو ماده غذایی انگل روده را نابود می‌کنند