Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@08:41:56 GMT

رقابت ۱۴ نفر برای هر کرسی مردم فارس در مجلس

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۷۳۴۱۷

رقابت ۱۴ نفر برای هر کرسی مردم فارس در مجلس

بنا بر اعلام رییس ستاد انتخابات استان فارس، سه هزار و ۲۲۷ شعبه اخذ رای در سراسر این استان آماده اخذ رای از سه میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از افراد واجد شرایط در این استان هستند.
سید احمد احمدی‌زاده در گفت و گو با ایرنا افزود: ۱۹۱ هزار و ۵۰۰ نفر از این تعداد را رای اولی‌ها تشکیل می‌دهند.
وی ادامه داد: در حوزه انتخابیه شیراز و زرقان نیز یک میلیون و ۳۵۰ هزار نفر واجد شرایط رای دادن هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او اظهار داشت: چهار شعبه اخذ رای نیز برای پیروان ادیان الهی (ارامنه، زرتشتیان و کلیمیان) در شهر شیراز در نظر گرفته شده است.

آخرین آمار نامزدهای انتخابات

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس همچنین گفت: بنا بر آخرین آمار، ۲۵۱ نامزد انتخابات روز جمعه دوم اسفندماه برای دستیابی به ۱۸ کرسی نمایندگی مردم فارس در مجلس رقابت می کنند.

 احمدی‌زاده افزود: تعداد کاندیداهایی که تاکنون از ادامه رقابت انصراف داده‌اند به ۲۰۵ نفر رسید.

وی اظهار داشت: بدین ترتیب، هم اینک تعداد کاندیداهای نمایندگی مجلس در استان به ۲۵۱ نفر رسیده که از این تعداد ۲۱۹ نفر مرد و ۳۲ نفر زن هستند.

وی ادامه داد: از زمان آغاز نام‌نویسی از داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی در فارس، ۹۲۴ نفر ثبت‌نام کردند و ۹ نفر نیز حوزه انتخابیه خود را از سایر نقاط کشور به این استان انتقال دادند.

داغ‌ترین رقابت در شیراز

احمدی زاده اظهار داشت: بیشترین تعداد داوطلبان نمایندگی مجلس مربوط به حوزه انتخابیه شیراز  و زرقان و کمترین نیز مربوط به حوزه انتخابیه داراب و زرین دشت است.

حوزه‌های بدون نامزد زن
رییس ستاد انتخابات فارس تصریح کرد: همچنین بیشترین تعداد بانوان مربوط به حوزه انتخابیه شیراز و زرقان (۱۸ کاندیدا) است و در حوزه‌ انتخابیه داراب و زرین دشت، حوزه انتخابیه لامرد و مُهر، حوزه انتخابیه آباده، بوانات، خرم بید و سرچهان، حوزه انتخابه سپیدان و بیضاء، حوزه انتخابیه لارستان، خنج، گراش و اوز و حوزه انتخابیه ممسنی و رستم بانوان حضور ندارند.

استان فارس دربرگیرنده ۳۶ شهرستان، ۱۸ نماینده در مجلس شورای اسلامی دارد که سهم حوزه انتخابیه شیراز و زرقان، چهار کرسی نمایندگی است.
پس از فوت آیت الله اسدالله ایمانی نماینده فقید ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز، یک کرسی مردم این استان در مجلس خبرگان رهبری خالی ماند که تعیین سرنوشت این کرسی در انتخابات همزمان دوم اسفندماه پیش‌بینی شده است.
مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری پنج کرسی دارند که در دوره پنجم، هم‌اینک حضرات آیات سید علی اصغر دستغیب، احمد بهشتی، سید محمد فقیه و علی اکبر کلانتری به نمایندگی از این استان در این مجلس حضور دارند و تکلیف یک کرسی باقیمانده باید در انتخابات میان‌دوره‌ای مشخص شود.

برچسب‌ها شیراز انتخابات مجلس شورای اسلامی مجلس خبرگان رهبری فارس پروندهٔ خبری انتخابات مجلس در فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شیراز انتخابات مجلس شورای اسلامی مجلس خبرگان رهبری فارس شیراز انتخابات مجلس شورای اسلامی مجلس خبرگان رهبری فارس حوزه انتخابیه شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۷۳۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فقط این افراد می‌توانند در دور دوم انتخابات مجلس رأی دهند + جزئیات

به گزارش همشهری‌آنلاین، انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲ برگزار شد و انتخابات در ۲۲ حوزه به دور دوم رسید.

بر همین اساس مقر شد که مرحله‌ی دوم انتخابات، جمعه ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ برگزار شود.

طبق اعلام ستاد انتخابات کشور، قرار است از مجموع ۲۲ حوزه انتخابیه، رای گیری در ۸ حوزه به‌صورت تمام‌الکترونیک باشد.
یکی از مسائلی که مورد توجه است و بعضاً سوالاتی به‌وجود آورده، شرایط رأی‌دادن در دور دوم انتخابات است.

فردی که در مرحله اول انتخابات در یک حوزه انتخابیه رأی داده باشد، فقط می‌تواند در همان حوزه انتخابیه رأی بدهد و نمی‌تواند در دور دوم حوزه انتخابیه‌ی مد نظر خود را تغییر دهد.

به‌عنوان مثال، اگر یک فرد در مرحله اول در تهران رأی داده باشد، در دور دوم می‌تواند فقط در همین حوزه تهران رأی بدهد.

همچنین کسانی که در دور اول انتخابات در هیچ‌یک از حوزه‌ها رأی نداده باشند، در این مرحله از انتخابات می‌توانند در هر حوزه‌ای رأی دهند.

کد خبر 847395 منبع: تسنیم برچسب‌ها انتخابات خبر ویژه مجلس - انتخابات

دیگر خبرها

  • رقابت ۹۰ نفر برای ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس دوازدهم /خبر ستاد انتخابات درباره تعرفه ها
  • ۵ رقیب قالیباف در کرسی ریاست مجلس /تندروها به صف شدند /وزیر احمدی نژاد هم هست
  • تاکنون کدام گزینه ها برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح شده اند؟
  • ۵ رقیب قالیباف برای ریاست مجلس مشخص شدند / این ۵ نفر می‌خواهند قالیباف را ناک اوت کنند
  • برگزاری انتخابات تمام الکترونیک در پنج حوزه انتخابیه تهران
  • ۴ فهرست در دور دوم انتخابات مجلس با هم رقابت می‌کنند
  • فقط این افراد می‌توانند در دور دوم انتخابات مجلس رأی دهند + جزئیات
  • چه کسی بر صندلی ریاست مجلس دوازدهم تکیه می‌زند؟
  • ضبط مناظره‌های تلویزیونی در صدا و سیمای مرکز فارس آغاز شد
  • آغاز ضبط مناظره‌های تلویزیونی در صدا و سیمای مرکز فارس