Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تعداد مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در ایران پنج نفر است که شامل دو فوتی، دو بیمار بستری در قم و یک پزشک مبتلا در اراک است که به قم رفت و آمد داشته است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وبدا، سعید نمکی شامگاه پنجشنبه بعد از نشست ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا که با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری در وزارت بهداشت برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: حدود ۲۴ نفر دیگر مشکوک به کرونا در بیمارستان بستری هستند که بعد از مشخص شدن نتیجه آزمایش، وضعیت آنها به مردم اعلام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش‌بینی وزارت بهداشت این است که اکثر این بیماران به ویروس کرونا مبتلا نیستند.

وی افزود: از نظر وزارت بهداشت افراد و بیماران تنفسی که با اتباع خارجی مراوده نداشته‌اند، مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا نیستند اما دو نفر سه روز پیش با علائم شدید عفونت تنفسی در قم مراجعه کردند که بلافاصله از آنها تست گرفته و مشخص شد که به ویروس کرونا مبتلا هستند و به‌علت شدت بیماری جان خود را از دست دادند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان این‌که بعد از این موارد همکاران روی قم تمرکز کردند به خصوص این‌که نگرانی‌هایی ایجاد شده و مراجعات مردم به بیمارستان زیاد شده بود، گفت: از عده‌ای از افرادی که با بیماران فوتی مراوده داشتند دعوت کردیم و از آنها هم آزمایش گرفته شده اما فعلاً موارد قطعی پنج نفر است.

نمکی تصریح کرد: تعداد مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در ایران شامل دو فوتی، دو بیمار بستری در قم و یک پزشک مبتلا در اراک است که به قم رفت و آمد داشته است.

وی ادامه داد: وضعیت اکنون در قم پایدار است، موارد جدید به ندرت به بیمارستان مراجعه دارند و در ۲۴ ساعت گذشته شدت مراجعات به بیمارستان کم شده است اما هر فردی که مشکوک به کرونا باشد تحت نظر قرار گرفته است. جای نگرانی نیست به خصوص این‌که شدت کشندگی ویروس کرونا از آنفلوانزای H1N1 که پاییز امسال آن را کنترل کردیم، کمتر است ضمن این‌که هنوز با مواردی از بیماری ضعیف‌تر از آنفلوانزای B در کشور مواجهیم و بیشتر بیماران تنفسی از این نوع است البته ویروس کرونا برای بیماران مزمن از جمله دیابت‌‌ها، بیماران قلبی، افراد دارای عفونت مزمن و نقص ایمنی می‌تواند خطرناک باشد اما مهم این است که مردم اصول بهداشتی مانند شست و شوی مداوم دست و استفاده از ماسک را هنگام بیماری رعایت کنند.

نمکی درباره تعطیلی مدارس نیز گفت: فعلاً بر اساس تصمیم ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا مدارس قم شنبه تعطیل اعلام شده اما در مورد روزهای بعد با توجه به شرایط و ضرورت تصمیم‌گیری می‌شود.

وزیر بهداشت تصریح کرد: آمارهایی که برخی در مورد تعداد مبتلایان و فوتی‌های ویروس کرونا اعلام می‌کنند درست نیست و وزارت بهداشت صادقانه هر موردی از کروناویروس که اثبات شود را به مردم اعلام می‌کند. به هر حال هر بیماری تنفسی کرونا نیست زیرا هنوز در فصل زمستان هستیم و شیوع آنفلوانزای B تمام نشده است.

وی افزود: اولین جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا با حضور تعدادی از وزرا، سازمان مدیریت بحران، سازمان پدافند غیر عامل و ستاد کل نیروهای مسلح تشکیل شد و برای مهار این بیماری تصمیماتی گرفته شده است. همکاری‌های بین بخشی تقویت شده است. پیام ما به مردم این است که نگران نباشند و همان‌طور که شیوع آنفلوانزا را در پاییز امسال مهار کردیم این بیماری نیز کنترل می‌شود. بزرگ‌ترین وظیفه رسانه‌ها نیز این است که اصول پیشگیری از این بیماری را به مردم آموزش دهند.

انتهای پیام/4105/

منبع: آنا

کلیدواژه: وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی کرونا ویروس سعید نمکی تعطیلی مدارس قم ویروس کرونا وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۷۵۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور

بنابر اعلام وزارت بهداشت واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کودکان کشور وارد شد.

به گزارش ایسنا، واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

دکتر عرشی - رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • پیشرفت ایران در تشخیص مالاریا
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد