Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی گفت: قرار است همکاری های شورایعالی انقلاب فرهنگی و سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره افزایش یابد.

به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره، محمد حاتمی رئیس سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره در دیدار با سید سعید رضا عاملی دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی بر گسترش همکاری‌های دو نهاد نظارتی فرابخشی تأکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دیدار ابتدا رئیس سازمان نظام با تبریک انتصاب عاملی به دبیری شواریعالی انقلاب فرهنگی اظهار داشت: سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره یک سازمان فرابخشی است که به عنوان سازمان معیار وظیفه صدور مجوز هر نوع فعالیت روان‌شناسی و مشاوره همچنین نظارت و توانمندی سازی اعضاء را بر عهده دارد.

وی افزود: به دلیل وجود سازمان نظام در ده سال گذشته رشته از نظر کمی پیشرفت بسیار زیادی کرده است. در این راستا دانشگاه‌ها بی‌رویه دانشجو پذیرش کرده‌اند؛ که نه در پذیرش و نه در آموزش برنامه ریزی جهت آموزش حرفه‌ای دانشجو یان وجود ندارد و این آسیب بسیار بزرگی است و شورایعالی انقلاب فرهنگی باید در کوتاه زمان فکری برای رشته‌های روان‌شناسی و مشاوره در دانشگاه‌ها کند.
حاتمی تصریح کرد: دوم؛ بحث نظارت است؛ نهادها و سازمان‌های مجری اجازه نظارت تخصصی به سازمان نظام نمی‌دهند و به همین خاطر نرخ آسیب‌های اجتماعی – روانی افزایش یافته است. از همه مهمتر برخی نهادها مجوز فعالیت روان‌شناسی و مشاوره می‌دهند که این امر برخلاف قانون و استانداردهای جهانی است. وی گفت: مسأله پیشگیری مهمترین مسأله سلامت‌روان کشور است؛ که متولی ندارد. بالاخره یک نهاد باید متولی پیشگیری در کشور شود. به طور مشخص از شورایعالی انقلاب فرهنگی می‌خواهیم مسأله آموزش در دانشگاه‌ها را جدی گرفته و با همکاری سازمان سند تحول روان‌شناسی و مشاوره در کشور را تدوین کند.

در ادامه فریبرز درتاج معاون پژوهشی سازمان از شورایعالی انقلاب فرهنگی خواست، راهبردی را اتخاذ کند تا نهادها و سازمان‌های غیر مسوول به خود اجازه ندهند، تحت عنوان مجوز مرکز یا غیره افراد فاقد صلاحیت کارهای روان‌شناسی و مشاوره انجام دهند. اکنون سازمان بهزیستی، قوه قضائیه، وزارت کشور و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه روان‌شناسی و مشاوره دخالت می‌کنند و مشکلات جدی ایجاد کرده‌اند.

وی با بیان اهمیت آموزش پیش از دبستان و دوره ابتدایی گفت: رشته‌ و گرایش روان‌شناسی مدرسه باید ایجاد شود.

روان‌شناسان و مشاوران باید در مدرسه حضور داشته باشند
در پایان سید سعید رضا عاملی دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی بیان کردند؛ خوشحالم روان‌شناسی و مشاوره با تدبیر مجلس شواری اسلامی نظم و قانون گرفته است. خوب است، مانند رشته های روان‌شناسی و مشاوره سایر رشته ها درحوزه علوم رفتاری و اجتماعی سامان دهی شوند. پیشرفت‌گرایی جزء ذات ایرانیان است. گرایش به غرب در بعضی از رشته‌ها بدلیل کم‌کاری‌ها در حوزه‌هایی مثل روان‌شناسی و مشاوره است که سازمان نظام اکنون می‌تواند جبران کند. 

عاملی گفت: شورایعالی انقلاب فرهنگی از همکاری با سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره استقبال می‌کند؛ خصوصاً در مسأله پیشگیری، شورای تحول آموزشی کمک می‌کند و در خصوص ضعف آموزشی رشته‌های روان‌شناسی و مشاوره در دانشگاه‌ها خوب است، سازمان گزارشی در این خصوص به شوراء ارائه کند، قطعاً سازمان نظام باید برای اجرایی کردن سند آموزش و پرورش همکاری بیشتری داشته باشد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: روان شناسی انقلاب فرهنگی دانشجو آموزش سازمان نظام روان شناسی و مشاوره شورایعالی انقلاب فرهنگی روان شناسی و مشاوره روان شناسی و مشاوره دانشگاه ها رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۷۵۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه بیانه نویسی باشگاه ها در صورت تکرار افزایش می یابد

به گزارش خبرگزاری مهر، منصور قنبرزاده درباره جایگاه تیم‌ هایی که در جدول رده بندی لیگ برتر هم امتیاز هستند و ابهاماتی که در مورد قانون سازمان لیگ در این زمینه وجود دارد، توضیح داد. وی با تاکید بر ابهاماتی که در مصوبه هیات رییسه در این زمینه وجود داشت، خاطرنشان کرد: در این مصوبه به صراحت عنوان شده بود در صورتی که امتیازات برابر باشد، تفاضل گل تعیین‌کننده است. موضوع بازی مستقیم در میان نبود.

قنبرزاده با اشاره به زمان این مصوبه و اینکه مربوط به دوره قبل هیات رییسه فعلی بود، خاطرنشان کرد: این مصوبه اصلاح نشده بود اما سازمان لیگ اقدام به انجام آن کرد.

نایب رییس فدراسیون فوتبال همچنین در مورد باشگاه هایی که اقدام به انتشار بیانیه می کنند و جرایمی که سازمان لیگ برای آنها در نظر گرفته است، تصریح کرد: رفتارها در فوتبال حرفه ای نباید به این صورت باشد، برخی باشگاه‌ها در دقیقه ۲۰ بیانیه می‌دادند. برای بیانیه‌ نویسی میان باشگاه‌ها رقابت شکل گرفته بود. به همین دلیل هیات رییسه سازمان لیگ نشستی با حضور اکثریت اعضا برای ساماندهی این موضوع برگزار کرد و جرایمی برای این دسته باشگاه ها در نظر گرفت.

وی تاکید کرد: در صورت تکرار، مبلغ جریمه ها بیشتر می شود. تنبیهات انضباطی مانند محرومیت هم توسط کمیته انضباطی اعمال می شود. در کل انتظار این است که تمام باشگاه ها اگر اعتراضی دارند به منظور حفظ آرامش آن را به مبادی ذی‌ربط اعلام کنند.

قنبرزاده تاکید کرد: این اعتراض ها در کمیته‌های مربوطه بررسی خواهد شد. بنابراین نیازی به بیانیه‌نویسی نیست. برخی باشگاه‌ها، قانون فوق را رعایت کردند و فقط یکی دو نفر که پیشکسوت محسوب می‌شوند، صحبت‌هایی کردند که از باشگاه‌ها خواستیم این موضوع را پیگیری کنند.

کد خبر 6088917

دیگر خبرها

  • خراسان رضوی دومین استان دارای خدمات روانشناسی
  • رویکرد ما برای ارتقاء بهداشت روانی باید جامعه‌محور شود
  • ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه، راهی برای مبارزه با روانشناس‌نماها
  • جریمه بیانه نویسی باشگاه ها در صورت تکرار افزایش می یابد
  • همکاری‌های ایران و پاکستان در حوزه انرژی با قوت ادامه می‌یابد
  • همکاری های دوجانبه کانونهای خدمت رضوی استان و سازمان جهادکشاورزی استان یزد
  • استقلال، خودشکوفایی و تعالی در گرو اوقات فراغت
  • رئیسی: روابط ایران و سریلانکا افزایش یابد
  • زاهدان میزبان گردهمایی کشوری مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی
  • پیام رئیس سازمان بهزیستی کشور به مناسبت روز روانشناس