Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@03:10:21 GMT

تهران به مبارزه کرونا می‌رود

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۷۶۲۷۰

تهران به مبارزه کرونا می‌رود

به گزارش ایرنا، پس از گذشت چند هفته از مشاهده شدن نخستین نمونه های افراد مبتلا به ویروس کرونا در چین و البته برخی کشورها، طی ۴۸ ساعت گذشته اخباری مبنی بر ورود این ویروس به ایران نیز مخابره شد تا در نهایت وزارت بهداشت نیز وجود ۲ نمونه از افراد مبتلا به این ویروس در شهر قم را تایید کرد.

البته سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دیشب بعد از نشست ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا که با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری در وزارت بهداشت برگزار شد، در جمع خبرنگاران گفت که تعداد مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در ایران پنج نفر است که شامل ۲ فوتی، ۲ بیمار بستری در قم و یک پزشک که از اراک به قم رفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین اظهار کرد که حدود ۲۴ نفر دیگر مشکوک به کرونا در بیمارستان بستری هستند که بعد از مشخص شدن نتیجه آزمایش، وضعیت آنها به مردم اعلام می شود اما پیش بینی وزارت بهداشت این است که اکثر این بیماران به ویروس کرونا مبتلا نیستند.

وزیر بهداشت افزود: آمارهایی که برخی در مورد تعداد مبتلایان و فوتی‌های ویروس کرونا اعلام می کنند درست نیست و وزارت بهداشت صادقانه هر موردی اثبات شود به مردم اعلام می کند؛ به هر حال هر بیماری تنفسی کرونا نیست زیرا هنوز در فصل زمستان هستیم و شیوع آنفلوانزای B تمام نشده است.

انتشار این اخبار و نگرانی شهروندان تهرانی موجب شد که دیروز جلسه ی ویژه ای به مدیریت پیروز حناچی شهردار تهران و با حضور معاونان شهرداری برگزار و تصمیماتی برای مقابله با ورود احتمالی ویروس کرونا به پایتخت گرفته شود.

مترو و اتوبوس‌های تهران ضدعفونی شد

نخستین اقدام شهرداری تهران در این خصوص آنطور که رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران به خبرنگار ایرنا می گوید: ضدعفونی کردن مترو و اتوبوس های پایتخت به صورت مستمر است.

غلامحسین محمدی ادامه داد: در راستای حفظ سلامت شهروندان و کنترل ویروس کرونا، اتوبوس، واگن ها و متروی تهران در بعضی ایستگاه ها در ساعت های مشخص ضدعفونی می‌شود که دیشب برای نخستین بار این اقدام صورت گرفت.

وی با اشاره به سیاست های مصوب وزارت بهداشت و درمان در جهت کنترل ویروس کرونا تاکید کرد: شهرداری تهران در این زمینه تلاش خواهد کرد تا در اماکن عمومی و بخش حمل و نقل عمومی از انتقال و شیوع این ویروس جلوگیری کند.

رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران ادامه داد: به محض اطلاع از وجود ابتلایان در استان قم به ویروس کرونا و مورد مشکوک در تهران جلسه ای با مدیریت پیروز حناچی شهردار تهران و معاونان، برگزار شد تا ضمن بررسی وضعیت موجود، تصمیمات در حوزه های مختلف شهری گرفته شود.

وی همچنین با اشاره به وضعیت سامان سراها و گرمخانه ها گفت: مخازنی برای قرار دادن مواد ضدعفونی کننده در نظر گرفته شد ضمن اینکه عموما این افراد از بیماری های زمینه ای رنج می برند.

محمدی افزود: خدمات بهداشتی و سلامت در اختیار این افراد قرار خواهد کرد.

آموزش های مقابله با ویروس کرونا

وی به اقدامات اداره کل سلامت شهرداری تهران اشاره کرد و گفت: این نهاد، آموزش هایی برای آشنایی شهروندان با ویروس کرونا از هفته های گذشته در محله های مختلف شهر آغاز کرده که طی روزهای آینده به کار خویش با قدرت بیشتری ادامه خواهد داد.

رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران تاکید کرد: همچنین آموزش هایی به کارکنان شهرداری در خصوص نحوه برخورد با شهروندان و جلوگیری از انتقال و شیوع این بیماری داده شده است.

وی با اشاره به نصب بنرهای تبلیغاتی و آموزشی در خصوص پیشگیری از کرونا گفت: از طریق سازمان زیباسازی شهرداری تهران بنرهایی جهت آگاه سازی مردم، در سطح شهر قرار خواهد گرفت تا افراد آموزش های لازم را مورد توجه قرار دهند.

محمدی بیان داشت: شهرداری تهران با بکارگیری تمام امکانات شهری آمادگی لازم در پیشگیری و مقابله با این ویروس را دارد و در صورت شرایط بحرانی، سوله هایی را در اختیار مدیریت بحران قرار می دهد.

رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران خاطر نشان کرد: مدیریت ویروس کرونا بر عهده وزارت بهداشت و درمان و دستگاه های دولتی است و شهرداری نیز بر اساس وظایف ذاتی خود در این زمینه اقدام خواهد.

دستورالعمل مقابله با کروناویروس در اختیار شهرداری تهران قرار گرفت

در این راستا رییس کمیته سلامت شورای اسلامی شهر تهران هم با بیان اینکه همکاری مردم بهترین راه پیشگیری از کرونا است، به خبرنگار ایرنا گفت که دستورالعمل مقابله با کروناویروس تهیه و در اختیار شهرداری قرار گرفت.

ناهید خداکرمی اظهار داشت: این دستورالعمل که با همکاری کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر و کمیسیون حمل و نقل و عمران تهیه شده، طی نامه‌ای برای پیروز حناچی شهردار تهران ارسال شد.

وی افزود: در این نامه تاکید شده است که دستورالعمل وزارت بهداشت در اماکن عمومی به ویژه پارک ها و ایستگاه های مترو نصب و در در معرض دید عموم قرار گیرد.

عضو شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: همچنین بر اساس این دستورالعمل پلاک محلول ضد عفونی در ورودی های ایستگاه های مترو و اتوبوس نصب می شود.

به گفته خداکرمی در این دستورالعمل تاکید شده است که کابین ها، دستگیره ها و صندلی های اتوبوس و مترو پس از هر بار تردد مبدا و مقصد ضدعفونی شود.

وی ادامه داد: برای محافظت از کارکنان شهرداری و رانندگان حمل و نقل عمومی هم اقداماتی در دستور کار قرار گرفته است.

این مسئول تأکید کرد که مدیریت بحران شهرداری تهران، شرکت شهر سالم، اداره کل سلامت شهرداری تهران و معاونت حمل و نقل و ترافیک در حال حاضر در آماده باش هستند.

وی با بیان اینکه مردم شهر تهران بهترین افرادی هستند که می توانند با رعایت بهداشت فردی مانع انتقال ویروس کرونا به شهر شوند، تاکید کرد: مردم از انداختن آب دهان بر زمین جلوگیری کنند و حتماً در ترددهای خود مواد ضدعفونی کننده به همراه داشته باشند.

این عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: همچنین شهروندان از سفرهای غیرضروری حضور در تجمع و مهمانی های خانوادگی غیرضروری پرهیز کنند.

به گزارش ایرنا، به نظر می رسد اقدامات مدیریت شهری تهران در حفظ سلامتی شهروندان موثر باشد و باید در نظر داشت که مهمترین موضوع در برابر مقابله با ویروس کرونا آگاه کردن جامعه نسبت به این ویروس و نحوه مقابله و حفاظت از خود در برابر آن است که این امر با آموزش میسر می شود.

برچسب‌ها ویروس کرونا شورای شهر شهرداری تهران مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا شورای شهر شهرداری تهران مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی سعید نمکی اسحاق جهانگیری ویروس کرونا شورای شهر شهرداری تهران مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران ویروس کرونا وزارت بهداشت شهر تهران حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۷۶۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود

بهزاد ولی‌زاده با بیان اینکه در ارتباط با مضرات مصرف سیگارهای الکترونیک اطلاع‌رسانی کرده‌ایم، افزود: تمام این سیگارها از مسیرهای غیررسمی وارد کشور می‌شوند.

وی با بیان اینکه جلسه‌ای با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار کرده‌ایم، گفت: موضوع خطرات سیگارهای الکترونیک، قوانین ممنوعیت فروش و وجود این محصولات در بازار غیررسمی کشور در این جلسه مطرح و مقرر شد ستاد برنامه ریزی لازم را برای برخورد با این کالای قاچاق با همکاری ارگان های ذیربط انجام دهد. 

ولی‌زاده درباره برخورد با متخلفان عرضه محصولات دخانی نوپدید گفت: دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات از طریق مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، به منظور نظارت و بازرسی اماکن فروش دخانیات و برخورد با متخلفانی که سیگارهای الکترونیک را عرضه می‌کنند، بخشنامه‌های لازم را به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرده است.

مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار ۲ وزارتخانه

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت ادامه داد: سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند و به همین دلیل می‌توان از ظرفیت قانونی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استفاده کرد. موضوع مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار دو وزارتخانه «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» و «صنعت، معدن و تجارت» قرار گرفته است.

زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رویم

وی درباره برخی از تقاضاها برای رسمیت بخشیدن عرضه سیگارهای الکترونیک به صورت قانونی گفت: اگرچه تلاش‌ها و اقداماتی برای مبارزه با سیگارهای الکترونیک صورت گرفته اما تقاضاهایی برای اجازه فعالیت در زمینه تولید، عرضه و رسمیت بخشیدن این سیگارها انجام می‌شود. وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه سیگارهای الکترونیک نمی‌رود؛ چرا که مضرات این سیگارها شناخته شده است.

ولی‌زاده گفت: وزارت بهداشت نسبت سمی بودن و سرطان‌زا بودن مواد سیگارهای الکترونیک گزارش داده است؛ همچنین مواردی در ارتباط با انفجار در صورت مصرف‌کننده‌ها گزارش شده است. افرادی که با وجود تمام اطلاع‌رسانی‌ها صورت گرفته و هشدارهای داده شده، نسبت به مصرف این سیگارها اقدام می‌کنند، با اراده خود از مواجهه با خطرات این محصولات آسیب‌رسان استقبال می‌کنند.

اعتیاد جوانان؛ هدف صنایع دخانی

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان اینکه این یک باور غلط است که سیگارهای الکترونیک دارای آسیب کمتری هستند، افزود: نگاه مردم باید نسبت به محصولاتی که آسیب‌رسان سلامت هستند تغییر کند و در ارتباط با مصرف این کالاها باید تجدید نظر کنند. هدف صنایع دخانی از تولید و ترویج این محصولات به اعتیاد کشاندن نوجوانان و جوانان به نیکوتین و حفظ بازار سمی و مرگبار خود است. این صنایع باید بهای اقدامات خود را بپردازند. 

گزارش تخلف فروش سیگارهای الکترونیک به ۱۹۰

وی با بیان اینکه سیگارهای الکتروینک جزو موارد قاچاق هستند، ادامه داد: مردم از طریق سامانه ۱۹۰ می‌توانند هرگونه تخلف درباره فروش سیگارهای الکترونیک را گزارش کنند

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • گزارش وزارت بهداشت از سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود
  • حذف انتقال محلی مالاریا در خوزستان در ۱۰ سال اخیر
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران