Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-27@15:28:36 GMT

توقعات رای اولی‎های بروجرد از نمایندگان مجلس

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۷۶۸۹۶

توقعات رای اولی‎های بروجرد از نمایندگان مجلس

امسال ۲میلیون و ۹۳۱  نفر «رأی اولی» در انتخابات دوم اسفندماه حضور می یابند دانستن انتظارات آنان از نمایندگان، احساسشان از رأی دادن، ویژگی بهترین انتخاب از زبان خودشان هر انسانی را به وجد می آٍورد.

دانش‌آموزان رای اولی دیدگاه‌ها، انتقادات و خواسته‌های خود از نمایندگان مجلس شورای اسلامی را اینگونه مطرح می کنند که بروجرد از آهنگ توسعه و پیشرفت عقب مانده و باید نمایندگان همدل با یکدیگر مسیر توسعه این شهر را پیش بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان شور و اشتیاق جوانان «رأی اولی» برای حضور در این رویداد بزرگ سیاسی بیشتر خودنمایی می‌کند؛ چرا که آنان برای نخستین بار به این عرصه آمده تا در حماسه‌ی بزرگی برای ایران اسلامی بیافرینند.

این قشر آینده ساز که تلاش بر انتخاب فرد اصلح از بین ۲۷ نامزد انتخابات دارند افزودند: دانش آموزان نقش موثری در توسعه و پیشرفت کشور داشته و دارند و مسوولان نباید هرگز از نقش مهم این قشر غافل شوند.

مریم زارعلی، رأی اولی بروجردی با اشاره به اهمیت حضور در انتخابات گفت: رأی اولی‌ها ضمن ورود به عرصه انتخابات با انگیزه بالا نقش مهمی را در سرنوشت کشور ایفا خواهند کرد.

وی پایبندی مسئولان به دستورالعمل‌های رهبر انقلاب را راهگشا دانست و افزود: نمایندگان با حرکت در مسیر آرمان‌ها و ارزش های انقلاب اسلامی و پیروی از رهبر را رمز موفقیت ایران اسلامی و عاملی برای جلوگیری از خدشه دار شدن عزم ملی می دانند.

این رای اولی در بروجرد بیان کرد: با انتخاب فرد صالح می توانیم گره بسیاری از مشکلات و معضلات مردم این شهرستان را گشود.

زارعلی خاطرنشان کرد: با عزمی راسخ در انتخابات پیش رو حضور می‌یابیم و با حضور خود مشتی دیگر بر دهان یاوه گویان خواهیم زد.

وی با بیان اینکه نمایندگان باید به قول‌های خود عمل کنند، یادآور شد: نماینده مردم باید توانایی آن را داشته باشد تا مشکلات مردم را رفع کند؛ بنابراین افراد متخصص به میدان بیایند.

این رأی اولی با اشاره به اینکه حضور ما در انتخابات تعیین سرنوشت شهرستان، استان و کشور است، گفت:  انتخابات مجلس شورای اسلامی باید با آگاهی و از روی علم صورت گیرد.

فرشید کردی  از اینکه برای اولین بار رأی می‌دهد ابراز خرسندی می‎کند و نماینده‌ای را اصلح می‌داند که با آگاهی بر واقعیت‌های جامعه دلسوز مردم بوده و از شعار بی اساس پرهیز کند.

این  دانش آموز بروجردی گفت: دانش‌آموز ان تاثیرگذاری مهم و مستقیمی در انتخابات دارند و مسوولان نباید از نقش مهم و تاثیر گذار این قشر در موضوعات مختلف نادیده بگیرند.

محمد غفارزاده افزود: رای اولی ها با حضور خود در عرصه انتخاباتی با نحوه انتخابات و مشارکت جمعی آشنا شده و در آینده می‌توانند ایفای نقش کنند.

وی بیان کرد: دانش آموزان با حضور خود در عرصه انتخابات، حس مسئولیت پذیری و حضور در عرصه های مختلف اجتماعی را تمرین کرده و می آموزند.

یک دانش آموز دیگر بروجردی گفت: این قشر نقش مهمی در تشویق خانواده ها برای مشارکت سیاسی و حضور در عرصه انتخابات دارند.

رضا روزبهانی افزود: امروز روز در خانه نشستن نیست بلکه روزی است که جوان ایرانی باید شعور سیاسی خود را به نمایش بگذارد و ثابت کند که ایرانی و پایبند نظام است.

وی تاکید کرد: از نماینده های بروجرد می خواهیم با کنار گذاشتن اختلافات حزبی و جناحی راه توسعه و پیشرفت بروجرد را در پیش بگیرند و اجازه ندهند سایه عقب ماندگی بر سر بروجرد بماند.

رییس اداره آموزش و پرورش بروجرد گفت: انتخابات در واقع تعیین سرنوشت کشور است، چرا که با حضور افراد اصلح، تغییراتی موثر در کشور پیش خواهد آمد.

محمد مهرافزون ادامه داد: دانش آموزان با توجه به اینکه آینده سازان کشور هستند نباید نسبت به سرنوشت کشور بی‌تفاوت باشند بلکه با حضور پرشور و پررنگ خود نقش تاثیرگذاری ایفا کنند.

وی خاطر نشان کرد: بالغ بر ۹۰ درصد دانش آموزان در فضای مجازی مشارکت دارند و بر همین اساس می‌توانند از فعالیت‌ها را در خدمت نیازهای اساسی کشور منتقل کنند.

وی با بیان اینکه فرهنگیان قشر مرجع جامعه محسوب می‌شوند، گفت: قشر فرهنگیان با توجه به ارتباطات گسترده‌ای که بین دانش آموزان و خانواده یشان دارند، با حضور پرشور و پررنگ خود در انتخابات، نقش موثر و مهمی در خنثی کردن توطئه‌های دشمنان انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی دارند.

مهرافزون ادامه داد: حدود ۵۴ هزار دانش آموز در۴۰۰ واحد آموزشی مشغول به تحصیل هستند.

رییس ستاد انتخابات بروجرد گفت: ۲۸۳ هزار تن از مردم شهرستان بروجرد در این دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی  واجد شرایط رای دادن هستند که از این تعداد ۱۳هزارو ۲۳۰ رای اولی با ۱۸ سال سن میتوانند برای نخستین بار در انتخابات شرکت کنند.

حسن بلوریان افزود: ۲۴۳ صندوق اخذ رای برای انتخابات مجلس شورای اسلامی در سطح شهرستان بروجرد در نظر گرفته شده که به صورت ثابت و سیار آرای مردم این حوزه انتخابیه را جمع آوری میکنند.
وی اظهارداشت: ستاد انتخابات بروجرد تدابیر لازم برای برگزاری انتخاباتی سالم، پرشور و بانشاط را در نظرگرفته است و در این راستا ۴۶صندوق سیار در سطح روستاها، بیمارستانها و ندامتگاهها آرای مردم را اخذ می کنند.

بلوریان ادامه داد: ۳۹ داوطلب نامزدی انتخابات مجلس شورای اسلامی در شهرستان بروجرد تایید صلاحیت شدند که از این تعداد چهار تن از آنها زن می باشند.
بلوریان افزود: از این تعداد تاکنون ۱۳تن انصراف داده اند و هم اکنون رقابت بین ۲۷ نامزد انتخابات در حال شکل گرفتن است.

شهرستان بروجرد با حدود ۴۰۰ هزار تن جمعیت دارای ۲ کرسی نمایندگی مجلس شورای اسلامی است.
 

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا اداره آموزش و پرورش انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران اسلامی فضای مجازی نمایندگان مجلس انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی انتخابات مجلس شورای اسلامی شهرستان بروجرد عرصه انتخابات دانش آموزان دانش آموز رأی اولی رای اولی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۷۶۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهاجری خطاب به ذوالنور: از رئیسی حساب‌کشی کنید

به گزراش «تابناک»، محمد مهاجری در روزنامه اعتماد نوشت: آقای ذوالنور به افول جایگاه مجلس اشاره کرده و به عنوان نمونه، دخالت‌های بیرونی در قانونگذاری را برشمرده است. با اینکه طبق قانون اساسی، قانونگذاری منحصرا در اختیار مجلس قرار دارد، اما سال‌های زیادی است که نهاد‌هایی همچون شورای انقلاب فرهنگی، شورای عالی فضای مجازی و... دستورالعمل‌هایی را ابلاغ می‌کنند که در حکم قوانین لازم‌الاجراست. آقای ذوالنور نخستین چهره سیاسی نیست که چنین انتقادی را بیان می‌کند. پیش از او نمایندگان دوره‌های قبل مجلس - به خصوص آقای علی مطهری - بار‌ها این موضوع را گفته‌اند، اما دوستان اصولگرا همچون جناب ذوالنور حاضر به پشتیبانی از این ایده نشدند.

جای این پرسش جدی وجود دارد که چرا چنین جراتی وجود دارد که جایگاه مجلس نادیده گرفته شود و شعار در راس امور بودن آن عملیاتی نشود؟ بگذارید از همین انتخابات اخیر مجلس در اسفند ۱۴۰۲ شروع کنیم. متاسفانه فرآیندی که از ماه‌ها قبل آغاز شد و مجلس یازدهم هم با اصلاح قانون انتخابات به آن کمک کرد، شرایطی را به وجود آورد که مجلس دوازدهم از هم‌اکنون با شائبه ناکارآمدی مواجه شود.

بخش بزرگی از نمایندگان مجلس یازدهم که شاید آقای ذوالنور هم جزو آن‌ها باشد مدتی قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری سیزدهم از آقای رییسی دعوت کردند وارد میدان رقابت ریاست‌جمهوری شود. این اقدام اگر در قالب یک فعالیت تعریف شده حزبی صورت می‌گرفت کاملا قابل دفاع بود، زیرا وقتی یک حزب سیاسی از کاندیدایی حمایت می‌کند مسوولیت اقدام خود را هم می‌پذیرد. اما اقدام فردی نمایندگان مجلس یازدهم معنای اقدام حزبی نداشت، بلکه نمایندگان استقلال خود را به حراج گذاشتند و عملا چک سفید امضا به رییس دولت دادند و به همین دلیل همه نمایندگانی که آن نامه را امضا کردند، باید در برابر ناکارآمدی دولت سیزدهم پاسخگو باشند. انتخابات مجلس دوازدهم متاسفانه با مشارکت کم صورت گرفت و آرای نمایندگان نیز بسیار پایین بود و از جمله در تهران، نفر اول کمی بیش از ۵۰۰ هزار رای (معادل ۵ درصد رای واجدان شرایط شرکت در انتخابات) کسب کرد. در اکثر حوزه‌های انتخابیه نیز افراد منتخب کمی بیش از ۲۰ درصد آرا را به خود اختصاص داده‌اند.

حتما آقای ذوالنور توجه دارند که هر چه پایگاه مردمی مجلس (و البته ریاست‌جمهوری) ضعیف‌تر باشد، نهاد‌های دیگر حاکمیت تلاش می‌کنند نقش آن را در مقدرات کشور کمرنگ کنند. مجلس دوازدهم علاوه بر ضعف پیش گفته، به مدد شورای محترم نگهبان از چهره‌های خاصی برخوردار شده که برخی از آن‌ها به تنهایی قادر به نابودی حیثیت کل مجلس هستند.

جای شکرش باقی است که یکی از این افراد با تذکر رهبر معظم انقلاب، دست‌کم تا اطلاع ثانوی از تنش‌زایی و پرخاشجویی فاصله گرفت، اما باید منتظر ماند و با آغاز مجلس جدید، فصل تازه‌ای از هنرنمایی این گروه را به تماشا نشست. دقیقا آنچه را آقای ذوالنور از بابت پایین آمدن شأن مجلس نگرانش است، همان چیزی است که خود او حتی اگر در ایجادش موثر نبوده، در برابر آن سکوت تاییدآمیز داشته است.

با این همه اگر بخواهیم خوشبینانه به آسیب‌شناسی نماینده محترم قم بنگریم و فرض کنیم که او با این نگاه به دنبال اصلاح مجلس است، گریزی نیست جز اینکه امیدوار باشیم همین مجلس ضعیف کم رای، نقایص خود را با عملکرد مثبت جبران کند. حساب‌کشی جدی و دقیق از دولت، نظارت بر عملکرد دستگاه‌های اجرایی و برخورد بدون رودربایستی با وزرای ضعیف و شخص رییس‌جمهور و نیز آتش نزدن قرارداد‌های بین‌المللی (که حتما جناب ذوالنور آن را به یاد دارد!) می‌تواند کفاره‌ای برای جبران اشتباهات گذشته باشد. امید که آقای ذوالنور - که از الان در قامت کاندیدای ریاست مجلس- سخن می‌گوید، حتی اگر به چنین منصبی هم نرسید، در رفع آسیبی که آن را فهم کرده است، برآید.

دیگر خبرها

  • کارگاه آموزش عوامل اجرایی برگزاری دور دوم انتخابات مجلس در قائمشهر برگزار شد
  • کشور آماده برگزاری دور دوم انتخابات مجلس است
  • اظهارات جدید وزیر کشور درباره دور دوم انتخابات مجلس
  • وزیر کشور: کشور آماده برگزاری دور دوم انتخابات مجلس است
  • آمادگی کشور برای برگزاری دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس
  • آمادگی کشور برای برگزاری دور دوم انتخابات مجلس
  • کشور مهیای برگزاری دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس است
  • کشور محیای برگزاری دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس است
  • مهاجری خطاب به ذوالنور: از رئیسی حساب‌کشی کنید
  • انتخابات در خرم‌آباد و چگنی به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود