Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-04@00:22:07 GMT

خودکشی مجری زن در شبکه های اجتماعی خبر ساز شد

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۷۷۹۷۵

خودکشی مجری زن در شبکه های اجتماعی خبر ساز شد

تحقیقات منتشر شده در روز چهارشنبه درباره خودکشی کارولین فلک، مجری سابق برنامه Love Island بریتانیا، نشان می‌دهد که او روز شنبه خود را در آپارتمانش در لندن حلق‌آویز کرده است.

  اخبار مربوط به خودکشی او بحث‌های زیادی در شبکه‌های اجتماعی به دنبال داشت، بویژه داستان‌های زیادی درباره زندگی خصوصی او که در ماه‌های اخیر با بحران‌هایی همراه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارولین فلک ۴۰ ساله در حالی خودکشی کرد که به اتهام حمله به لوئیس بورتون در انتظار دادگاه بود. اتهامی که او رد کرده بود. ماجرای درگیری او با بورتون در ماه‌های گذشته باعث شد که او مورد آزار اینترنتی قرار گیرد و برخی روزنامه‌ها با جزئیات درباره درگیری بنویسند.انتشار عکسی از تخت‌خواب اتاق کارولین توسط روزنامه‌های بریتانیایی به شکلی که خواننده فکر کند این خون بورتون است که روی تخت ریخته شده، پس از خودکشی او موجب انتقادات زیادی شده است.کارآگاهان پلیس در حال تحقیق درباره این موضوع هستند که آیا دلایل غیر طبیعی پشت خودکشی او قابل شناسایی است یا خیر. برخی رسانه‌ها این ادعا را مطرح کرده‌اند که ممکن است آزار و اذیت‌های آنلاین بر روی شبکه‌های اجتماعی از عواملی بوده باشد که او را به سمت خودکشی سوق داده است.

روز چهارشنبه خانواده او پیامی را منتشر کردند که کارولین فلک، چند روز قبل از خودکشی‌اش نوشته بود، اما بر روی حساب اینستاگرامی‌اش منتشر نکرده بود. در این پیام او نوشته است که وقتی به اتهام حمله به بورتون دستگیر شد «طی ۲۴ ساعت تمام دنیا و آینده‌ام و تمام آنچه در مدت زمانی طولانی برای ساختن‌شان کار کردم به یکباره فروریخت. من به ناگهان به صحنه دیگری پرت شدم که همه در حال تماشای اتفاقات آن هستند.»

کارولین فلک نوشته است: «من همواره مسئولیت آنچه آن شب اتفاق افتاد را برعهده گرفته‌ام، اما حقیقت این است که آن ماجرا یک حادثه بود. من برای دوره‌ای طولانی احساس نوعی شکست عاطفی می‌کردم. اما من یک شریک آزارگر نیستم. یک بحثی داشتیم و یک حادثه‌ای اتفاق افتاد. یک حادثه. خون ریخته شده روی تخت که کسی عکسش را به روزنامه‌ها فروخته است، خون من بود و آن موضوعی بسیار غم‌انگیز و خیلی شخصی‌ایی بود.»

کارولین همچنین در این نامه پست نشده نوشته است: «در تمام طول زندگیم در مواجه با استرس‌های بسیاری که داشتم، دستم را روی دکمه تعویق فشردم. بیش از ۱۰ سال است که شرمسار شدن و مواجه با عقاید سمی را در زندگی‌ام پذیرفته‌ام و همواره به خودم گفته‌ام این‌ها همه بخشی از شغل من است. بدون اینکه شکایت کنم. مشکل جارو کردن خرد و ریز‌ها زیر فرش این است که آن‌ها هنوز زیر فرش اند و یک روز کسی از راه می‌رسد و فرش را بالا می‌زند و آن لحظه همه آنچه شما احساس می‌کنید سرافکندگی و خجالت است.»

ساندرا پولسون، افسر پلیس تحقیقات درباره خودکشی این مجری تلویزیونی به دادگاه گفته است که وقتی پلیس به محل رسید، کارولین فلک روی زمین افتاده بود و به نظر می‌رسید که خودش را حلق‌آویز کرده است.

---

کارولین فلک دختر یک نماینده فروش بود که کارش را در یک پیتزافروشی شروع کرد و در نهایت به یکی از برجسته‌ترین چهر‌های تلویزیونی بریتانیا تبدیل شد.

او ابتدا مجری یک برنامه صبحگاهی کودکان بود و سپس به یکی از بزرگترین شو‌های بریتانیایی در دهه گذشته منتقل شد و در آخرین کارش در شوی Love Island که میلیون‌ها بیننده را جذب خود کرده بود، نقش مجری را برعهده داشت.

او پس از طرح اتهام خشونت در ماه دسامبر گذشته از مجری‌گری شوی Love Island کناره گیری کرد./ باشگاه خبرنگاران

 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۷۷۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محدودیت دسترسی به گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی برای کودکان فرانسوی

ایتنا - یک گروه کارشناسی توصیه کرد فرانسه باید استفاده از گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی را برای کودکان و نوجوانان محدود کند.
این گروه در بحبوحه نگرانی‌های فزاینده جهانی نسبت به تاثیر منفی گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی بر ذهن‌ کودکان و نوجوانان، توسط امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه تشکیل شده است.

به گزارش ایتنا از ایسنا، این کارشناسان در گزارشی اعلام کردند کودکان زیر ۱۱ سال، باید از داشتن تلفن همراه منع شوند و استفاده از تلفن‌های هوشمند با قابلیت دسترسی به اینترنت، باید برای افراد زیر ۱۳ سال ممنوع شود. همچنین اپلیکیشن‌های شبکه اجتماعی باید برای کاربران زیر ۱۵ سال ممنوع شود و افراد زیر ۱۵ سال، فقط باید به پلتفرم‌هایی که اخلاقی تلقی می‌شوند، دسترسی داشته باشند. آنها گفتند قانونگذاران وظیفه دارند تصمیم بگیرند که چه پلتفرم‌هایی را می‌توان اخلاقی در نظر گرفت.

مکرون که به دنبال افزایش حمایت‌ها از خود در نظرسنجی‌های عمومی است، در ژانویه وعده داد پیش نویس قوانین سختگیرانه‌تری را برای محدود کردن زمان استفاده کودکان از گوشی و استفاده ازشبکه‌های اجتماعی معرفی کند. تلاش‌های او نشان‌دهنده نگرانی‌های روزافزون بین‌المللی در میان والدین، روان‌شناسان و سیاست‌گذاران است که فناوری‌های جدید ممکن است بیش از آنکه مفید باشد، به سلامت روان خردسالان، آسیب برسانند.

در این باره جراح کل آمریکا در سال میلادی گذشته، اعلام کرد شبکه اجتماعی می‌تواند به سلامت روان افراد کم سن و سال، آسیب عمیقی وارد کند و از شرکت‌های فناوری خواست از کودکان که مغز آنها در مراحل رشد حساسی است، حفاظت کنند.

این گروه کارشناسی که در آن، سروان موتون، متخصص مغز و اعصاب و آمینه بنیامینا، استاد روانپزشکی حضور دارند و همچنین شامل کارشناسان آموزش، حقوق و فناوری است، روز سه‌شنبه یافته‌های خود را به مکرون ارائه کرد.

در حال حاضر هیچ زمان مشخصی برای قانون جدید وجود ندارد و مشخص نیست که تا چه حد به توصیه‌های کارشناسان، عمل خواهد شد. این گروه اعلام کرد هر گونه حرکتی، باید بر تشدید قوانین برای شرکت‌های فناوری تمرکز کند. موتون در یک نشست خبری گفت: اینها کسانی هستند که در درجه اول مسئول هستند.

بر اساس گزارش رویترز، این گزارش همچنین نشان داد سپری کردن زمان طولانی در مقابل صفه گوشی، بر خواب کودکان تاثیر منفی می‌گذارد و یکی از عوامل چاقی مفرط آنها است. همچنین، شبکه اجتماعی می‌تواند خطر اضطراب و افسردگی را افزایش دهد.

دیگر خبرها

  • ممنوعیت تیک‌تاک به «شکاف اینترنت» سرعت می‌بخشد
  • شبکه اجتماعی «ایکس» عملکرد دکمه «بلاک» را تغییر می‌دهد
  • بازار هیپنوتیزم در شبکه‌های اجتماعی/ هیپنوتیزم چیست و اصلا فایده‌ای هم دارد؟
  • خودکشی در ایران کمتر از آمار جهانی
  • محدودیت دسترسی به گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی برای کودکان فرانسوی
  • چهار نکته درباره یک خودکشی خاص در محله امیر اکرم!
  • روند افزایشی خودکشی از ۱۳۸۸ تا ۱۴۰۱
  • روند افزایشی خودکشی از 1388 تا 1401
  • خودکشی ایرانی ها، کمتر از میانگین جهانی
  • پشت‌پرده بازخوانی مرگ نیکا شاکرمی توسط انگلیسی‌ها / چهار نکته درباره یک خودکشی خاص در محله امیر اکرم!