Web Analytics Made Easy - Statcounter

 مهدی وطنی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا اظهار داشت: کشور ما می تواند بسیاری از مشکلات و مسائل خود را در شرایط فعلی با مراجعه به شرکت های نوآور و فناور رفع کند.

وی در خصوص چالش های پیش روی فعالیت شرکت های دانش بنیان و استارتاپ، اظهار داشت: تا زمانی که گروه های خاصی محصول خارجی را بدون هیچگونه ضمانت و گارانتی و با قیمت چند برابر از یک شرکت نا معلوم برای سود بیشتر خریداری می‌کنند، شرایط برای شرکت‌های داخلی دشوار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وطنی عنوان کرد: در کشور بسیاری از شرکت های داخلی محصولات را در مقایسه با شرکت های خارجی با کیفیت بهتری تولید کرده‌اند اما حمایت لازم انجام نمی‌شود.

این برگزیده جشنواره خوارزمی اظهار داشت: بسیاری از محصولات که در داخل تولید می‌شود در صنعت بسیار مورد استقبال قرار گرفته و ثبت اختراع شده است و می‌توان آنها را با یک سوم و یا یک پنجم قیمت تهیه کرد، برای اجرای این شرایط باید جلو واردات محصولات خارجی گرفته شود.

وطنی ادامه داد: برای تولید محصول شرکت ها چندین برابر مبلغ ضمانت نامه بانکی پرداخت می‌کنند و حتی زمانی که قرارداد منعقد می شود نیز پرداخت ها با تاخیر و به صورت اندک انجام می‌شود و محصولی که به آن‌ها تحویل می دهیم پس از یک سال پول پرداخت می‌شود؛ اما مورد مشابه خارجی آن را با چند برابر قیمت تهیه می‌کنند.

رتبه دوم طرح های توسعه ای سی و سومین جشنواره خوارزمی اظهار داشت: عملکرد معاونت علمی به صورت کلی مثبت بوده اما مسائل سیستم های بوروکراسی کشور در عملکرد صندوق و معاونت علمی نیز تاثیر گذاشته است.

 وی در ادامه گفت: به عنوان مثال برای طرح «طراحی و ساخت دستگاه فلوفرمینگ» از صندوق نوآوری و شکوفایی درخواست تسهیلات داشتیم اما زمان پرداخت بسیار طولانی شد. در حالی که برنامه ریزی شده بود این دستگاه در ۶ ماه ساخته شود.

وطنی ادامه داد: پروپوزال این طرح با دلار ۳ هزار تومانی ارائه شد اما به دلیل تاخیر پرداخت و سیستم های بروکراسی بعد از یک سال و نیم پروژه با دلار بیست هزار تومانی اجرایی شد.

فلوفرمینگ و خودکفایی کشور

وی در خصوص طرح برگزیده جشنواره خوارزمی توضیح داد: فلوفرمینگ یک فناوری پیشرفته ساخت است که برای تولید سیلندرهای جدار نازک دقیق مورد استفاده قرار می‌گیرد. در فلوفرمینگ، یک پریفرم پیاله ای شکل و یا لوله‌ای شکل بر روی یک مندرل قرار می‌گیرد و مندرل شروع به دوران می‌کند.

وطنی ادامه داد: محصولی که از فرایند فلوفرمینگ حاصل می شود از یک ساختار ریزدانه بسیار خوبی برخوردار است و به علت انجام کار سرد استحکام آن دو و حتی سه برابر هم افزایش می یابد. با ساخت این دستگاه کشور نیاز به خریداری آن از کشورهای خارجی ندارد.

برچسب‌ها جشنواره خوارزمی شرکت دانش بنیان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جشنواره خوارزمی شرکت دانش بنیان جشنواره خوارزمی شرکت دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۷۹۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین

با انتشار فراخوان مشترک از شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور دعوت شد تا جهت رفع چالش‌های حوزه‌های توانبخشی با هدف کاهش چالش‌های معلولان تحت پوشش سازمان بهزیستی ایده‌های خود را ارائه دهند.

به گزارش ایسنا، دبیرخانه برنامه ملی آبادیران از شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور، اساتید و نخبگان برای ارائه راه‌حل‌های فناورانه و نوآورانه در راستای رفع نیازهای فناورانه سازمان بهزیستی کشور دعوت به عمل آورد.

در این فراخوان از شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور خواسته شده است تا در حوزه‌های ۴۲ گانه طرح‌ها و ایده‌های خود را ارائه دهند.

برخی از این حوزه‌ها به این شرح است:

۱-نوآوری و فناوری‌های روزآمد و کاربردی تجهیزات توانبخشی و کمک توانبخشی مانند پانسمان‌های مرطوب، ویلچر، بالابر، تخت، عصا، سمعک، دستگاه‌های برجسته‌نگار، پروتزهای دست و پا و پنجه کربنی، تشک‌های طبی، پوشاک بهداشتی برای استفاده معلولان جسمی حرکتی، نابینا، ناشنوا و سالمندان.؛

۲-نوآوری و فناوری‌های نوین روزآمد و کاربردی برای بهبود کیفیت انواع معلولیت‌ها با استفاده از اینترنت اشیاء؛

۳-تجهیزات هوشمند مدرن برای مسکن معلولین مانند بالابرها، دستگیره‌ها، وسایل آشپزخانه و حمام متناسب با معلولان جسمی حرکتی؛

۳-تجهیزات ویژه و خاص وسایل نقلیه چون مناسب‌سازی تجهیزات اتومبیل شخصی، اتوبوس، مترو، قطار و کشتی معلولین جسمی، حرکتی، ناشنوا و نابینایان؛

۴-نرم و سخت افزارهایی با قابلیت هوشمندسازی استفاده از موبایل، رایانه برای معلولین ناشنوا، نابینا؛

۵-وسایل و تجهیزات نرمشی و ورزشی و تفریحی؛

۶-وسایل، تجهیزات و تکنولوژی‌های آموزشی برای ارائه خدمات آموزشی و مهارت آموزی؛

۷-نوآوری و فناوری‌های نوین، روزآمد و کاربردی، وسایل، تجهیزات، تکنولوژی و نرم‌افزارهای بازی‌های فیزیکی و مجازی؛

۸-نوآوری و فناوری‌های مراقبتی و حفاظتی چون سنسور، دوربین‌های هوشمند؛

۹-خلق نوآوری‌های اجتماعی که به اشتغال و کارآفرینی جامعه هدف بینجامد؛

۱۰-بهره‌مندی از توان شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور در زمینه شناسایی و توسعه ظرفیت‌های نوآورانه و فناورانه اشتغال خانگی جامعه؛

۱۱-تجمیع، شبکه‌سازی محصولات تولیدی بانوان سرپرست خانواده و تجاری‌سازی ظرفیت‌های نوآورانه و فناورانه اشتغال کوچک و متوسط؛

۱۲-بهره‌مندی از توان شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق در کمک به ترسیم و استعدادیابی مسیر برنامه رشد دانش‌آموزان و دانشجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی؛

۱۳-بهره‌مندی از توان شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق در شناسایی، ایجاد و تقویت ظرفیت‌های نوآورانه و فناورانه تولید محصولات محلی جامعه تحت ‌پوشش سازمان بهزیستی؛

۱۴-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در جهت شناسایی، ایجاد و تقویت ظرفیت‌های مکانی؛

۱۵-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در ترسیم و استعدادیابی مسیر برنامه دانش‌آموزان و دانشجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی؛

۱۶-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در جهت شناسایی، ایجاد و تقویت ظرفیت‌های نوآورانه و فناورانه تولید محصولات محلی جامعه تحت پوشش بهزیستی؛

۱۷-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در جهت ایجاد و تقویت نمایشگاه‌های فصلی و دائمی؛

۱۸-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در تجمیع و ساماندهی محصولات کسب و کارهای کوچک و متوسط جامعه تحت پوشش بهزیستی؛

۱۹-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در جهت خلق و ایجاد شتابندهنده نوآورانه در حوزه اشتغال و کارآفرینی؛

۲۰-ایجاد نوآوری، فناوری‌های نوین و خلاقانه شتابدهنده دانش‌بنیان؛

۲۱-بهبود کیفیت و نحوه ساخت مسکن و ساختمان و اماکن؛

۲۲-الگو و مدل جدید و جایگزین نوآورانه و فناورانه تهیه و تعمیر و ساخت سازه‌های مدرن مسکن و اماکن؛

۲۳-نوآوری و فناوری‌های نوین اطلاعاتی و ارتباطی موبایلی، تبلت و لپ‌تاپ؛

۲۴-نوآوری و فناوری‌های دانش‌بنیان مورد استفاده حضوری و غیرحضوری در کتابخانه‌های عمومی و موزه‌ها؛

۲۵-نوآوری و فناوری‌های دانش‌بنیان مورد نیاز مناسب‌سازی شده ایاب و ذهاب اماکن و معابر خصوصی؛

۲۶-نوآوری در ایجاد طرح‌های اشتغال پایدار خرد و خانگی جامعه؛

۲۷-نوآوری و فناوری‌ شتابدهنده پذیرش و اقدامات حقوقی و قضایی.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رونمایی از اولین موتور احتراقی غیرآلاینده جهان در ژاپن
  • بازدید رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از دانش‌بنیان‌های شهرک صنعتی هشتگرد
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • راهبرد جامع بیمه ایران برای سال ۱۴۰۳؛ تمرکز بر دیجیتالیزه کردن و نوآوری در بیمه‌های زندگی
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • استقبال بازار جهانی از محصولات دانش بنیان وطنی
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
  • چرا ربات‌ها و هوش مصنوعی هنوز به گرد پای حیوانات نرسیده‌اند؟