Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-26@21:10:41 GMT

خط ایست

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۸۶۷۳۸

حوادث رکنا: صدای گریه‌های نوزاد را که شنید، لبخند به چهره‌اش نشست. رو به «سعید» که نگاه‌های کودکانه‌اش را به قدم‌های تند پدرش دوخته بود کرد و فریاد زد: «ستاره کوچولو» اومد. دیگه تنها نیستی پسرم!

به گزارش رکنا، انگار نه انگار که ساعتی پیش وقتی «آرزو» ناله‌کنان روی کف آشپزخانه افتاد، دستپاچه او را به بیمارستان رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

9 ماه به خاطر عمل قلب همسرش قبل از دوران بارداری نگران بودند و به آخر خط رسیده بودند.

سعید را در آغوش کشید تا به دیدن نوزادش برود، دکتر از اتاق خارج شد. انگار نمی‌خواست به این پدر و پسر تبریک بگوید. عرق روی پیشانی‌اش برق می‌زد. همین که خواست خود را به دکتر برساند، پرستاری سد راهش شد. آقای مناجاتی! شرمنده‌ایم هر کاری از دستمان برمی‌آمد انجام دادیم، اما می‌دانید که از همان ابتدا به خاطر جراحی قلب می‌دانستیم خطر در یک‌قدمی آرزو خانم است و...

پرستار همین طور حرف می‌زد، اما پدر و پسر انگار نمی‌شنیدند. دستان «مسعود» شل شد و اشک روی چشمانش نشست، حتی نتوانست بغض گلویش را خارج کند. بیهوش روی زمین افتاد و سعید به گوشه‌ای پرتاب شد.

مسعود با صدای گریه‌های پسرکوچولویش به هوش آمد. روی تخت بیمارستان دراز کشیده بود. برای دقایقی گیج بود تا این که فهمید چه بلایی بر سرش آمده است. دست سعید را فشرد. باید سر و سامانی به آن وضعیت می‌داد. هر کاری کرد با دیدن نوزاد گریه نکند، نتوانست. او را در آغوش گرفت، ستاره جون دیگه مامان نیست برات لالایی بخونه، کوچولو! مامان رفت پیش خدا تا تو زنده بمونی! شانه‌های مرد می‌لرزید.

هنوز یک سال نگذشته بود، سعید همیشه جای خالی مادر را می‌دید. چه خاطراتی با مامان آرزو داشت. وقتی نقاشی می‌کشید مامان آرزو در کمد را باز می‌کرد و به او خوراکی جایزه می داد، اما الان غذایشان شده بود تخم‌مرغ یا سوسیس و این جور چیزها. حسرت قرمه‌سبزی به دلش مانده بود و از همه بدتر نق‌نق‌های ستاره کوچولو و غرغرهای بابا مسعود بود. خیلی‌ها آن ها را تنها گذاشته بودند. خبری از خاله مریم و مامان‌جون نبود. چه شب‌ها که گریه‌های پدرش را شنیده بود. لالایی‌های بابا مسعود سوزناک بود و ستاره کوچولو خیلی زود خوابش می‌برد، اما انگار پدرش دل پرغمی داشت و ساعت‌ها می‌خواند و گریه می‌کرد.

سعید به هفت سالگی رسیده بود. وقتی به مدرسه رفت و مادران هم‌مدرسه‌ای‌هایش را دید، فقط گریه کرد. همه تصور می‌کردند او از کلاس درس می‌ترسد، اما سعید مامان آرزویش را می‌خواست. یک شب در خواب دیده بود که مامان‌آرزو برای او کیف مدرسه خریده است و از سعید می‌خواهد همه نمره‌هایش 20 شود و در خواب به مامانش قول داده بود شاگردممتاز شود و همان طور هم شد.

روزی که کارنامه‌ها را دادند و او را بهترین دانش‌آموز مدرسه معرفی کردند، هیچ کس جز بابا مسعود نبود او را در آغوش بکشد. آن شب کارنامه‌اش را روی بالش خود گذاشت و عکس مامان‌آرزو را روی آن چسباند.

ستاره کوچولو می‌توانست چهار دست و پا راه برود، اما بابا مسعود را اسیر کرده بود. چند روزی می‌شد رفت و آمدهای خانواده مسعود به خانه آن ها زیاد شده بود. «عمه معصومه» بعد از مدت‌ها صورت سعید و ستاره را می‌بوسید و موهایشان را نوازش می‌کرد. تکاپوی خاصی را هم می شد در رفتارهای بابا مسعود احساس کرد تا این که یک شب وقتی ستاره کوچولو بعد از ساعت‌ها اذیت کردن خوابید، بابا مسعود پیش سعید کوچولویش رفت. از او خواست سرش را روی پاهای بابا بگذارد تا چیز مهمی را به او بگوید.

قرار بود نامادری به آن خانه بیاید، بابا مسعود مرتب می‌گفت که اگر آبجی ستاره نبود، هیچ‌وقت زن نمی‌گرفت. البته شاید بهانه‌اش این بود، تن سعید به لرزه درآمد. بارها در سریال‌های تلویزیون از نامادری حرف‌هایی شنیده بود و خاله مریم هم روزهای نخست مرگ مامان آرزو حرف‌هایی از نامادری زده بود که همه‌اش در گوش سعید کوچولو نشسته بود.

گریه کرد و خواست که بابا مسعود زن نگیرد، آن شب پدر و پسر گریه کردند و همدیگر را بغل کردند و خوابیدند.

«ثریا» که به خانه آمد، از همان ابتدا به مسعود گفت که اجازه نمی‌دهد در تربیت بچه‌ها کسی دخالت کند و قول داد مهربان باشد، اما سعید با نگاه‌های خصمانه‌ای گریه‌کنان به اتاق خودش دوید و ابتدای ملاقات آنان همراه با کینه تمام شد.

چند ماهی گذشت سعید از ثریا دوری می کرد اما نامادری مهربان بود برخلاف برنامه های تلویزیون ستاره دیگر نق نمی زد پدر مهربان تر شده بود سعید خیلی سعی کرد ثریا را اذیت کند اما این زن با محبت او را آرام کرده بود.

امتحانات نوبت دوم تمام شده بود می دانست نمراتش پایین است وقتی کارنامه را دادند پدر شوکه شد! وقتی به خانه برگشتند باور نمی کرد ثریا برایش جشن گرفته است همه دوستانش هم آمدند آن روز تولدش بود یاد مادرش افتاد و نگاهی به ثریا کرد می دانست اشتباه کرده است در آغوش ثریا قول داد شاگرد ممتاز شود!

منبع: رکنا

کلیدواژه: سقوط هواپیما یارانه دلار شهادت سردار سلیمانی کرونا آشپزخانه قلب تلویزیون اخبار حوادث گریه نوزاد تند لبخند ستاره قم ویروس کرونا ویروس تلگرام بیمارستان عکس مشکوک فیلم اخبار تهران انتشار ستاره کوچولو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۸۶۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای عضو بیمار پس از ایست کامل قلبی

به گزارش خبرگزاری مهر، امیرحسام علیرضایی افزود: دانشگاه علوم پزشکی ایران برای نخستین بار در کشور موفق به اهدای اعضای یک بیمار پس از آمبولی ریه و ایست کامل قلبی شد.

وی خاطرنشان کرد: واحد فراهم آوری اعضا و نسوج پیوندی دانشگاه مذکور به عنوان واحد پیشرو در امر اهدا پس از مرگ قلبی در کشور طی سه سال اخیر موفق به اهدای اعضای بیماران پس از مرگ قلبی به نیازمندان عضو شده است.

رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت افزود: به تازگی تیم فراهم آوری اعضا این دانشگاه به سرپرستی سام زراعتیان نژاد جراح قلب و عروق و عضو هیأت علمی دانشگاه موفق به فراهم آوری اعضای پیوندی از اهداکننده مبتلا به آمبولی ریه و ایست کامل قلبی شد که گیرندگان اعضا پس از دریافت عضو با شرایط عمومی خوب از بیمارستان ترخیص شدند.

وی عنوان کرد: این نوع اهدا در کشور و حتی در جهان بر اساس طبقه بندی ماستریخت بی نظیر و در صورت وجود کم نظیر است. در حال حاضر از افراد پس از مرگ مغزی (DBD) و در شرایط خاص از افراد پس از مرگ قلبی (DCD) با استفاده از فناوری‌های خاص که به آن فناوری برتر گفته می‌شود، اعضا با موفقیت به اهدا می‌رسد.

علیرضایی افزود: این روش جدید اهدا در کشور به عنوان منبع جدید تأمین اعضا می‌تواند میزان لیست بیماران در انتظار دریافت اعضا را کاهش دهد.

وی از زحمات تیم واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی ایران و همکاران پرتلاش اداره پیوند و فراهم آوری اعضا و نسوج وزارت بهداشت قدردانی کرد.

کد خبر 6087627 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • بهسازی و آسفالت جاده روستایی تنگ بابا احمد اندیکا+فیلم
  • مصدومیت شدید سعید آقاخانی در نون خ +عکس
  • ببینید | گریه شدید سردار رادان در اجتماع مردم قم
  • روایت حمیدرضا آذرنگ از مصدومیت سعید آقاخانی و حضور سرصحنه «نون‌خ۵»
  • ستاره تیم ملی در یک قدمی آقای گلی جام ملت‌ها
  • پهلوان بودن واژه ایست بینهایت
  • سریال «مامان اشتباه می‌کند» از قاب شبکه تهران
  • پخش یک سریال خارجی جدید از تلویزیون
  • اهدای عضو بیمار پس از ایست کامل قلبی
  • شاهد آخرین نفسِ پدرم در دنیا