Web Analytics Made Easy - Statcounter

دو شبکه خبری آلمان از محتوای نامه‌ای اطلاع پیدا کرده‌اند که نشان می‌دهد جولیان آسانژ در صورت استرداد به آمریکا در انزوای کامل محبوس و در شرایط سختی نگهداری خواهد شد. پرونده آسانژ مخالفت‌های بسیاری را برانگیخته است.

به گزارش ایسنا، دوشنبه پنجم اسفند (۲۴ فوریه) دادگاهی در لندن بررسی درخواست آمریکا برای استرداد جولیان آسانژ، افشاگر ویکی‌لیکس را آغاز می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دو شبکه خبری  NDR و  WDR آلمان می‌گویند از محتوای نامه‌ای اطلاع پیدا کرده‌اند که نشان می‌دهد روند قضایی بررسی پرونده آسانژ در آمریکا منصفانه نخواهد بود.

خبرنگاران این دو شبکه رونوشت نامه دادستان ایالت ویرجینیا در آمریکا را مشاهده کرده‌اند که در آن شرح داده شده، در صورت استرداد آسانژ به آمریکا، چطور با او برخورد خواهد شد.

جولیان آسانژ ۴۸ ساله که بنیانگذار ویکی‌لیکس است در حال حاضر در یک زندان امنیتی در لندن محبوس است.

او در صورت بازگشت به آمریکا علاوه بر حبس در "بالاترین شرایط امنیتی" در شمار زندانیانی خواهد بود که پرونده آنها شامل "اقدامات ویژه اداری" است. این اقدامات به دستگاه قضایی آمریکا اجازه می‌دهد ارتباط زندانی با دنیای خارج را کاملا قطع کند و ارتباط او با وکلایش را تحت نظر گیرد. 

به گزارش دویچه‌وله، دادستان پرونده آسانژ در آمریکا در نامه خود تأکید کرده که این اقدامات "تنبیهی نیستند، بلکه برای جلوگیری از خطر ضروری هستند".

در نظر گرفتن چنین شرایطی برای حبس آسانژ اما نشان می‌دهد که سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا نگران‌اند از اینکه آسانژ اطلاعاتی در مورد شرایط بازداشت خود منتشر کند که "می‌تواند امنیت ملی آمریکا را به خطر اندازد" اما این شرایط حبس در آمریکا سال‌هاست که بحث برانگیز است.

فعالان حقوق مدنی این شرایط را نقض حق گفتگوی محرمانه با وکیل و مانع دادرسی عادلانه می‌دانند. آنها به شرایط بازداشت آسانژ در بریتانیا هم معترض هستند.

جولیان آسانژ از ماه آوریل سال ۲۰۱۹ میلادی در زندان امنیتی "بلمارش" در شرق لندن به سر می‌برد. او با ۱۸ مورد اتهامی، از جمله توطئه برای هک کامپیوترهای دولت آمریکا و نقض یک قانون جاسوسی روبروست.

جولیان آسانژ به دلیل افشای جنایات جنگی ممکن است به مجازاتی بسیار سنگین - تا ۱۷۵ سال حبس در سلول انفرادی - محکوم شود.  نیلس ملتزر، بازرس ویژه حقوق بشر سازمان ملل به شدت منتقد روند بازداشت آسانژ است.

ملترز در گزارش خود آمریکا، بریتانیا، اکوادور و سوئد را به "پیگرد و آزار همدستانه" و تلاش مشترک برای "اهریمن‌سازی و منزوی کردن" آسانژ متهم کرده و می‌گوید آسانژ چهار سال در معرض رفتارهای "بی‌رحمانه، غیرانسانی، تحقیرآمیز یا تنبیهی" قرار داشته است.

پس از انتشار گزارش بازرس ویژه حقوق بشر سازمان ملل در مورد آسانژ، بسیاری خواستار بررسی دوباره پرونده آسانژ شدند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جولیان آسانژ افشاگر ویکی لیکس پرونده آسانژ جولیان آسانژ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۸۹۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلانتری: دانشجویان هسته‌های مقاومت را در بطن آمریکا شکل دادند + فیلم

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم: جنبش دانشجویی در ایران و جهان تاریخچه قابل دفاعی در جهت کشف حقیقت، آزادی و استقلال دارد، با ادبیات مختلف در اقصی نقاط عالم. مخاطب اصلی پیامبران، جوانان جبهه حق بوده‌اند، از شما دانشجویان عزیز تا دانشجویانی که هسته‌های مقاومت را در بطن آمریکا شکل دادند.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در اختتامیه سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی«تیتر۱۳» در دانشگاه فردوسی مشهد:
جنبش دانشجویی در ایران و جهان تاریخچه قابل دفاعی در جهت کشف حقیقت، آزادی و استقلال دارد، با ادبیات مختلف در اقصی نقاط عالم. مخاطب اصلی پیامبران، جوانان جبهه حق بوده‌اند، از شما دانشجویان عزیز تا دانشجویانی که هسته‌های مقاومت را در بطن آمریکا شکل دادند.

جان‌مایه مشترک جنبش دانشجویی، حقیقت‌طلبی و آزادی‌خواهی است. از جنبش ۱۹۶۸ در فرانسه و آلمان تا جنش‌های دانشجویی ایران در جهت تثبیت آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب. این تاریخ پرافتخار ناشی از روح پاک و خداجوی جوانانی است که در دانشگاه‌ها در پرتو اندیشه‌های متعالی صیقل دادند.

جنبش دانشجویی بعد از ۱۹۶۸ به لطایف الحیل سرکوب شد. نظام سرمایه‌داری با تمهیدات نهادی و ساختاری توانست این جنش را در درون خودش مضمحل کند. این خواست دولت مستکبر بود تا با صنعت سرگرمی بسیاری از انرژی‌های جوانی در مسیر انحرافی سامان یابد و آرمان‌های بلند دانشجویی که اساس دنیای بدون ظلم را شکل می‌دادند، به حاشیه رفت.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


 مسئله فلسطین محور بازسازی جنبش دانشجویی در این دهه می‌شود و به جنبش ضدسلطه و ضداستکبار تبدیل خواهد شد/ باید هسته‌های مقاومت را در بطن جوامع تکثیر کنیم

انقلاب اسلامی در ملت‌هایی که دنبال رهایی از ستم و سلطه بودند تاثیرات شگرفی داشت اما واقعیت این است که سیاست‌های عادی‌سازی روایط توسط دولت‌های پس از جنگ، بسیاری از پتانسیل‌های جنبش دانشجویی را که می‌توانست مناسبات را در سطح منطقه و جهان رقم بزند را به درون معطوف کرد و مانع گسترش این ظرفیت‌های عظیم شد.

در تمام طول تاریخ مسئله فلسطین همواره یکی از مسائل اصلی جنبش دانشجویی در ایران و جهان بوده است. علی رغم تمامی ابزارها برای سرکوب این مطالبه، مسئله غزه و فلسطین تبدیل به مسئله محوری جریان‌های دانشجویی در اقصی نقاط عالم شد.

در یک جنگ نابرابر رسانه‌ای هستیم و دست برتر با دشمن است. در جبهه رسانه‌ای ضعف داریم. در قیاس با جبهه دشمن که مالکیت عظیم رسانه‌ها را برای مدیریت اذهان عمومی از طرق مختلف در دست دارد. شبکه دانشجویی حمایت از مردم فلسطین و هسته‌های مقاومت را باید شکل دهیم. توان دانشجوهای ما در بطن جوامع تکثیر شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • هشدار به اردن درباره مشارکت در یک «جشن مسموم»
  • انتخابات محاکمه ترامپ را به تعویق انداخت!
  • هشدار رویترز به سازمان ملل درباره یک رای گیری ؛ ممکن است آمریکا بودجه سازمان را قطع کند...
  • کلانتری: دانشجویان هسته‌های مقاومت را در بطن آمریکا شکل دادند + فیلم
  • ایلان ماسک: آمریکا در حال انقراض! کاهش نرخ زاد و ولد خطرناک‌تر از گرمایش جهانی است
  • خسرو غفوریان کیست؟ / عکس‌هایی که برای ژیلا صادقی داستان شد/ هنوز توماج صالحی ترند است/ هجمه جدید علیه کاظم صدیقی با نام لیلا
  • شرکای پشت پرده بابک زنجانی چه کسانی بودند؟ /چرا پرونده اختلاس او شفاف سازی نمی شود؟ /مبلغ کلان ارزی قرار است به صورت املاک به بیت المال بازگردد؟
  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • ماسک: تا زمانی که مشکل بدهی آمریکا حل نشود، دلار ارزشی ندارد
  • ترامپ سر به سر ایران خواهد گذاشت؟ /هشدار رسانه اصلاح طلب به دولت رئیسی درباره ۲ خطر در کمین ایران