Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: هرسرفه و یا گلو دردی به معنای کرونا ویروس نیست، باید با اطلاع‌رسانی صحیح و بدور از شایع حالت اضطراب ایجاد شده را کم‌تر کنیم

حسین بیگلری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، اظهار داشت: کرونا ویروس یک بیماری نوپدید طبیعی است و آگاهی و اطلاعات مردم در خصوص آن به اندازه کافی نیست همین سبب دلواپسی‌ها و اضطراب‌هایی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ما براساس آمار و ارقام صحیح سازمان جهانی بهداشت صحبت می‌کنیم و همیشه باید سعی کنیم اخبار درست از سایت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دریافت کنیم، چرا که اخبار معتبر و به دور از شایعه، اضطراب و استرس است.

رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ادامه داد: بیماری کرونا ویروس چیزی تقریبا شبیه با آنفولانزا به میزان حداکثر مرگ و میر 2.5 تا سه درصد است آن هم در گروه سالمندان و افرادی که دارای بیماری زمینه‌ای جدی آسم یا برونشیت هستند، فعلا موارد بیماری در کودکان 10 سال خیلی کم دیده شده؛ زیاد نبوده گرچه وجود دارد.

وی تصریح کرد: علائم بیماری کرونا ویروس با سایر بیماری‌های تنفسی مشترک است مانند تب و سرفه، اما تنگی نفس هم وجود دارد، فرد مبتلا به جرء افراد سالمند و کسانی که دارای نقص سیستم ایمنی هستند، بهتر است در منزل بمانند، 90 درصد از افراد مبتلا نیاز به مراجعه به بیمارستان ندارند چون درمان خاصی فعلا ندارد.

بیگلری مهمترین راه پیشگیری این بیماری را شستشوی مکرر دست‌ها با آب و صابون دانست و گفت: از روبوسی و دست دادن جدا خوداری شود و فاصله یک متری با افراد دارای شواهد عفونت‌های تنفسی، رعایت شود.

وی با بیان اینکه هرسرفه و یا گلو دردی به معنای کرونا ویروس نیست، اظهار داشت: مواردی را که درخصوص آنفولانزا رعایت کرده‌ایم در این مورد نیز انجام دهیم، با اطلاع‌رسانی صحیح و بدور از شایع حالت برخورد به این بیماری با حالت منطقی‌تر و علمی‌تر برسانیم تا این اضطراب ایجاد شده کم‌تر شود.

بیگلری اضافه کرد: کرونا ویروس خیلی خطرناک نیست مگر در گروه سالمندان یا کسانی که نقص سیستم ایمنی یا کسانی که بیماری تنفسی مانند آسم دارند، باید بیشتر احتیاط کنند. 

وی در رابطه با انتشار مطالبی در خصوص استفاده از گرمی از جمله سیر و آویشن، گفت: این توصیه‌های کلی برای تمامی عفونت‌های تنفسی در فصل سرما است، کرونا ویروس با فصل سرما ایجاد شده با گرم شدن هوا میزان آن کاهش می‌یابد اگر بهداشت فردی و عمومی رعایت شود، تبدیل به یک بیماری همه‌گیری نخواهد شد.

رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برای اینکه سالم بمانیم، گفت: نه تنها در مورد بیماری کرونا ویروس بلکه افراط و تفریط در تمامی بیماری‌ها اشتباه است، به اندازه عقلانه، متوسط، منطقی، مراقبت و پیشگیری کنیم.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: کرمانشاه فارس بیگلری سرفه گلودرد آنفولانزا سالمندان ماسک سالم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بیماری کرونا کرونا ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۹۰۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز طرح های سالم سازی دریا در گیلان از اول خرداد

ایسنا/گیلان استاندار گیلان، خواستار افتتاح طرح های سالم سازی دریا از اول خردادماه شد و اضافه کرد: فرمانداران برای کاهش غریق تلاش کنند.

اسدالله عباسی امروز، ۱۲ اردیبهشت ماه در ستاد ساماندهی سواحل استان گیلان، با بیان اینکه امسال پیوست فرهنگی در طرح های سالم سازی دریا در دستور کار قرار گیرد، اظهار کرد: دستگاه های فرهنگی طرح ها و برنامه های ویژه سواحل را تدوین کنند.

وی با اشاره به تقارن تعطیلات تابستان با ماه محرم، افزود: فضای فرهنگی باید بر سواحل قالب باشد و مردم و گردشگران از برنامه های مناسبتی بهره ببرند.

استاندار گیلان با تاکید بر لزوم بهره مندی از سواحل در قالب شناگاه ها و طرح های سالم سازی، عنوان کرد: فرمانداران حتما طرح های سالم سازی منطقه خود را ساماندهی و آسیب شناسی کنند.

عباسی استان گیلان را دارای حدود ۳۰۰ کیلومتر نوار ساحلی دانست و خاطرنشان کرد: همه نقاط نوار ساحلی مناسب برای حضور مردم نیست و باید طرح های سالم سازی را فعال کنیم.

وی خواستار افتتاح طرح های سالم سازی دریا از اول خردادماه شد و اضافه کرد: فرمانداران برای کاهش غریق تلاش کنند و از هم اکنون تجهیزات و لجستیک را مد نظر داشته باشند.

استاندار گیلان در ادامه به کاهش چشمگیر آمار غریق در سواحل استان طی سال گذشته اشاره کرد و گفت: همایش آغاز طرح سالم سازی دریا را برگزار و بر اهمیت صفر شدن غریق تاکید کنید.

وی با بیان اینکه طرح های سالم سازی به برنامه های فرهنگی و اجتماعی بپردازند و برای مردم نشاط ایجاد کنند، افزود: از سرمایه گذاری گردشگری در سواحل استقبال می کنیم.

عباسی همچنین خواستار نصب پرچم های قرمز متحدالشکل در مناطق شناممنوع شد و خاطرنشان کرد: آموزش منجیان غریق حتما در دریا باشد تا بتوانند با شرایط دریا به افراد کمک کنند؛ نه استخر.

وی با بیان اینکه افراد فقط باید در طرح های سالم سازی شنا کنند، گفت: مسئولیت غریق با فرمانداران است و باید از شنا کردن افراد در خارج از محدوده‌های طرح جلوگیری کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • آبرسانی به ۵۱۱ روستای فاقد آب شُرب سالم در کرمانشاه ظرف ۳ سال
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • آغاز طرح های سالم سازی دریا در گیلان از اول خرداد
  • ۵ دمنوشی که برای درمان سرماخوردگی معجزه می‌کند
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟