Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ستاد خبری سی‌وهشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر، بیست و سومین دوره بازار بین‌المللی فیلم و برنامه‌های تلویزیونی ایران، به عنوان یکی از بخش‌های مهم سی‌وهشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر، از تاریخ ۲۸ فروردین تا اول اردیبهشت ۹۹ مطابق با ۱۶ تا ۲۰ آوریل سال ۲۰۲۰ میلادی در تهران برگزار می‌شود. 

شرکت‌هایی که تمایل دارند در بازار حضور پیدا کنند، باید نهایتا تا تاریخ ۱۰ اسفند ۹۸ از طریق پایگاه الکترونیکی www.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

fajriff.com ثبت نام کنند و ضمن حصول اطمینان از اطلاعات ارائه شده، تمامی مشخصات و مدارک مربوطه را تا قبل از تاریخ ۲۰ اسفند ۹۸ برای انتشار در کتاب راهنما و پایگاه الکترونیکی www.fajriff.com ارسال کنند.

همچنین شرکت کنندگانی که مایلند شرکت و محصولاتشان را در کتاب راهنما و پایگاه الکترونیکی www.fajriff.com تبلیغ کنند لازم است که درخواست‌های خود را کتبا ارائه دهند.

برای ثبت نام در بازار فیلم، ارائه مجوز فعالیت شرکت و محصولات مورد نظر الزامی است. 

هدف اصلی این بازار فیلم ایجاد محیطی برای معرفی، تبلیغ و توزیع فیلم‌های خانوادگی ایرانی و فیلم‌های خارجی انسان دوستانه و اخلاقی با تاکید بر پرهیز از فیلم‌های غیراخلاقی است. 
به علاوه، بازار فیلم ایران نگاهی ویژه به آثاری دارد که گسترش پیام عدالت‌طلبی و دفاع از ستمدیدگان و همینطور با تاکید بر ارزش‌های اخلاقی و انسانی در دنیایی متعصب و غیر انسانی موثر باشند و در همین راستا، بازار بر فیلم‌هایی از خاورمیانه، آسیای مرکزی، قفقاز و آناتولی و آثاری پیام آور صلح و دوستی در مقام آموزه‌های راستین پیامبران الهی تمرکزی خاص دارد. همچنین این رویداد فضای مناسبی برای آشنایی و تبادل نظر و ایجاد فرصت‌های همکاری میان تهیه‌کنندگان، پخش‌کنندگان، غرفه داران و فروشندگان فیلم و برنامه‌های تلویزیونی ایران و کشورهای خارجی را فراهم می‌کند. 

ثبت نام برای شرکت در بازار تنها برای افراد متخصص و حرفه‌ای از جمله تهیه‌کنندگان، توزیع کنندگان، شرکت ها و پخش کنندگان، سرمایه‌گذاران، سینماداران، خریداران، فروشندگان و نماینده‌های شبکه تلویزیونی، سینمای خانگی، فیلم‌های ویدئویی و رسانه‌های جدید است. بدیهی است موسسات و محصولات قابل عرضه آنها بایستی به لحاظ حقوقی دارای مجوز رسمی از مراجع ذیصلاح باشند. 

پخش کنندگان بین المللی که نسبت به اخذ مجوز اقدام کرده باشند، امکان حضور در این رویداد بین المللی را خواهند داشت. 

فیلم هایی که با مقررات و قوانین داخلی و حقوق بین‌المللی مغایرت داشته باشد به صورت خودکار از حضور در بازار حذف خواهند شد و همچنین برگزارکننده از نمایش فیلم‌ها و برنامه‌های تلویزیونی بدون مجوز خودداری می‌کند. فیلم‌های برگزیده ایرانی نیز در سالن‌های مخصوص با زیرنویس انگلیسی برای شرکت کنندگان بین المللی نمایش داده می‌شوند. 
بازار فیلم ایران از تاریخ ۲۸ فرورودین تا اول اردبیهشت ۹۹ در تهران برگزار می‌شود و شرکت‌کنندگان باید برای طراحی و دکوراسیون غرفه خود یک روز قبل از شروع بازار اقدام کنند. همچنین حضور حداقل یک نماینده شرکت مسلط به زبان انگلیسی در ساعت کاری بازار در غرفه الزامی است.

سی‌وهشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر از ۲۸ فروردین تا ۵ اردیبهشت ۹۹ به دبیری محمدمهدی عسگرپور در تهران برگزار می‌شود.

برچسب‌ها جشنواره جهانی فیلم فجر آسیای مرکزی خاورمیانه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جشنواره جهانی فیلم فجر آسیای مرکزی خاورمیانه جشنواره جهانی فیلم فجر آسیای مرکزی خاورمیانه جشنواره جهانی فیلم فجر بازار فیلم بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۹۱۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲ درصد شرکت‌کنندگان قرآنی مدرک دریافت می‌کنند

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت‌: آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن دارای سختی های خاص خود است و به طور معمول حدود ۱۲ درصد شرکت کنندگان مورد تائید برای دریافت مدرک قرار می‌گیرند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، حجت‌الاسلام محمد قمی دربرگزاری نوزدهمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم در مشهد با اشاره به افزایش 25 درصدی شرکت کنندگان این آزمون نسبت به دوره های گذشته اظهارداشت: حدود 12 هزارو 500 نفر از سراسر کشور در  نوزدهمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم شرکت کرده اند که نزدیک به دو سوم از آنان بانو هستند.

وی افزود : با توجه به اینکه حدود چند میلون نفر از جمعیت کشورمان حدود 200 آیه از آیات مهم و مورد تاکید بزرگان دین را از قران کریم حفظ می‌کنند موضوعی مهم است که این افراد می‌خواهند زندگی خود را با قرآن مانوس کنند و در مسائل اجتماعی سیاسی و ارتباط خود با دیگران از آیات، ترجمه و تفسیر قرآن بهره ببرند و در صحبت ها وزندگی خود نیز به آیات خدا بسنده کنند

قمی درخصوص حفظ نیز خاطر نشان کرد : حفظ ترتیبی توسط علاقه‌مندان بسیاری و با توجه به معنا، ترجمه و تفسیر انجام می‌شود ولی برخی افراد نیز می‌خواهند تازه در این مسیر قدم بگذارند و تشنه و مشتاق بهره گیری از قرآن کریم هستند درهمین راستا با توصیه بزرگان، گروهی آیات و فرازهایی از قرآن که مورد توجه و نیاز جامعه امروز است را برای به کارگیری مفاهیم آن در زندگی خود حفظ می‌کنند.

وی همچنین نکات قابل توجه در این آزمون را حضور نزدیک به 500 نفر با سن بالای 50 سال و 50 نفر زیر 11 سال دانست و تاکید داشت : بیشتر شرکت کنندگان با شوق وصف ناپذیری به همراه اعتماد به نفس با توجه به معنا، تدبر، ترجمه و تفسیر قرآن کریم در این آزمون شرکت کردند.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: حضور علاقه مندان به حفظ قرآن در نوزدهمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم با استقبال خوبی همراه بوده است که نشان از گسترش فضای قرآنی در کشور دارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین هادی صاحبقرانی مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی نیز در این مراسم گفت:‌ در مجموع هزارو 618 نفر از خراسان رضوی در نوزدهمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم شرکت کردند و این داوطلبان پس از موفقیت در آزمون کتبی، در آزمون شفاهی نیز که توسط اساتید مجرب برگزار می‌شود، شرکت می‌کنند تا در نهایت به داوطلبان واجد شرایط مدرک تخصصی اعطا شود.

وی این آزمون را بزرگترین رویداد قرآنی کشور دانست وتصریح کرد : مرحله اول آن و در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر انس با قرآن و در سه مقطع 10، 20 و 30 جزء قرآن کریم برگزار می‌شود.

صاحبقرانی تصریح کرد: طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم با توجه به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی انجام می‌شود و بر همین اساس، قبول‌شدگان و دارندگان مدارک تخصصی حفظ می‌توانند از مزایایی همچون اعطای مدرک هم‌تراز کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری، مزایای درجات هنری، امتیازات اداری، استخدامی و اعطای کمک هزینه تحصیلی نیز برخوردار شوند.

گفتنی است: امسال این آزمون در هفت حوزه تربت جام، نیشابور، کاشمر، سبزوار و مشهد در دو حوزه بانوان و آقایان در خواف در حال برگزاری است.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • شرکت ۱۲ هزار نفر در آزمون تخصصی حافظان قرآن کریم
  • ۱۲ درصد شرکت‌کنندگان قرآنی مدرک دریافت می‌کنند
  • راهپیمایی بانوان ساوجبلاغی در حمایت از مجریان طرح نور
  • گشتی در اقتصاد جهان | خوش‌بینی صندوق بین‌المللی پول به اقتصاد آسیا
  • برگزاری رویداد بین المللی فرصت های سرمایه گذاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • بررسی بخشنامه های بانک مرکزی در نشست کمیته رعایت قوانین و مقررات
  • جوابیه وزارت فرهنگ و ارشاد به عصر ایران: مُهر وزارت چهار روزه ساخته شد
  • فراخوان نخستین سالانه تبادل عکس ایران
  • لوله‌سازی اهواز در مسیر توسعه صادرات
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا