Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-27@21:12:28 GMT

کشندگی "کرونا" کمتر از "آنفلوآنزا"

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۹۱۴۷۳

به گزارش ایسنا، دکتر سعید نمکی در خصوص شیوع کرونا ویروس در کشور گفت: پس از گزارشاتی که از استان قم مبنی بر وجود بیماران مبتلا به آنفلوآنزا به دست ما رسید، ‌ بررسی‌های دقیق تر همکاران ما آغاز شد که حاکی از تایید بروز موارد آنفلوآنزا در این استان بود. طبق پروتکل‌های سازمان بهداشت جهانی اگر فردی به محل آلوده به ویروس سفر کرده باشد و یا در  تماس مستقیم و موثر با افراد آلوده بوده باشد باید طبق قوانینی که برای برخورد با مبتلایان به کرونا ویروس وجود دارد با او برخورد کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر این که موارد گزارش شده از قم هیچ یک سفری به کشورهای خارجی آلوده نداشتند، ادامه داد: همچنین طبق اظهارات و گزارشات خودشان هیچ تماسی با فرد آلوده به کروناویروس نداشتند. به همین دلیل همکاران ما این افراد را در پروتکل مبتلایان به کرونا ویروس تلقی نکرده بودند. با مشاهده تابلوی بیماری توسط متخصصین، آنها به این باور رسیدند که افراد مشکوک باید از نظر ابتلا به کرونا نیز بررسی شوند که در دو مورد فوت شده در استان قم نمونه برداری‌ها مثبت شده و افراد به سمت دیسترس تنفسی و سینه پهلوی دو طرفه رفتند و متاسفانه فوت کردند.

نمکی تصریح کرد: پس از آن تیم ما بلافاصله در محل مستقر شد و کار گسترده خود را آغاز کرد؛ موارد جدیدی با اطلاع رسانی بیشتر به مردم مراجعه کردند و  پس از بررسی موارد مشکوک مشخص شد که موارد جدید بررسی شده مبتلا به کرونا ویروس هستند و همزمان متوجه شدیم برخی افراد در تماس با افراد مثبت از قم به شهرهای دیگر سفر کردند به عنوان نمونه یک مورد آلودگی در شهر اراک گزارش شد که طبیب همکار ما بود.

وزیر بهداشت در این خصوص ادامه داد: این پزشک خوشبخانه علی‌رغم اینکه در روزهای ابتدایی حال مساعدی نداشت، به مراتب رو به بهبودی می‌رود. هشت مورد دیگر در اراک مورد نمونه‌برداری قرار گرفتند که بازهم نتایج آزمایش منفی بود.  

وی اظهار کرد: از تعداد موارد مشکوک، آزمایش ۱۸نفر مثبت بود و ۴ مورد نیز فوت کردند. بررسی‌های بیشتر در حال انجام است و آمار جدید هر روز حدود ساعت ۱۳ به صورت تجمیعی اعلام خواهد شد.

نمکی با اشاره به این که کرونا ویروس علی‌رغم وحشتی که نسبت به آن شکل گرفته است، ‌ ویروسی به مراتب کم تهاجم‌تر از آنفلوآنزای H۱N۱ است، ‌ افزود: کشندگی و بیماری‌زایی آنفلوآنزای H۱N۱ به مراتب از کروناویروس بیشتر بود که خوشبختانه توانستیم به خوبی آن را مهار کنیم. این ویروس همچنین از ویروس سارس سال ۲۰۰۳ که از چین آغاز شده به مراتب ضعیف‌تر عمل می‌کند اما، مشکل آن قدرت سرایت بالای آن است، اما بیماری زایی یا مرگ آن به مراتب کمتر از سارس و آنفلوآنزای H۱N۱ است.

وی به همزمانی ابتلا به کروناویروس و آنفلوآنزای نوع B در زمستان اشاره کرد و گفت: همین موضوع کار را برای همکاران ما سخت کرده است و موارد منفی زیادی کشف می‌کنیم که دلیل آن هم این است که دیگر مجبوریم همه را با پروتکل بررسی کرونا ویروس بسنجیم؛ در حالی که همه دنیا عکس آن را می‌گویند، اما ما با سخت‌گیری زیادی با پیگیری پروتکل کنترل کرونا ویروس را دنبال می‌کنیم.  

وزیر بهداشت با تاکید بر این که هیچ آمار مثبتی از ابتلا به کرونا ویروس را از مردم پنهان نخواهیم کرد، خاطرنشان کرد: صادقانه می‌گویم هر بیمار بستری به عنوان مشکوک در تخت بیمارستان به کرونا ویروس مبتلا نیست بلکه تعداد قابل توجهی از آنها به آنفلوآنزای فصلی مبتلا شده‌اند. ما زمانی می‌گوییم فردی مبتلا به کرونا است که فرد از سه مرحله تست تشخیصی گذشته باشد و این موضوع باید در مرحله آخر به امضای مسئول فنی ما در انستیتو پاستور رسیده باشد و این تشخیص باید مبتنی بر پروتکل‌های جهانی و تایید شده از سوی سازمان بهداشت جهانی باشد.  

بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، وی در خاتمه سخنان خود نبود کیت و امکانات تشخیصی کروناویروس را شایعه خواند و افزود: ما به اندازه کافی کیت و کارشناسان برجسته برای تشخیص بیماری داریم و از مردم خواهش می‌کنم به شایعات توجه نکنند.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: کرونا ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۹۱۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از صدای خودرو به شخصیت افراد پی ببرید/ رابطه عجیب صدای بلند خودرو و ابتلا به سادیسم، روان‌پریشی و خودشیفتگی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اگر در محله‌ای زندگی می‌کنید که این صداهای مزاحم آشنا هستند، احتمالاً شما را شگفت‌زده نخواهد کرد که تحقیقات تمایل به داشتن این نوع خودرو را به سطوح بالاتر سادیسم و روان‌پریشی مرتبط می‌کند.

روانشناس جولی ایتکن شرمر از دانشگاه وسترن انتاریو در کانادا بیش از ۵۰۰ نفر را مورد تجزیه و تحلیل قرار داد تا رابطه بین ویژگی‌های شخصیتی «تاریک» و ترجیح خودروهای پر سر و صدا با صدای اصلاح شده را بررسی کند.

شرمر در مورد مطالعه آزمایشی خود در Psychology Today نوشت:«از آنجایی که این تغییرات اگزوز هم برای مردم و هم برای حیوانات مزاحمت ایجاد می‌کند و هم در برخی از حوزه‌های قضایی غیرقانونی است، فپی بردن به این موضوع که چرا افراد می‌خواهند صدای خودروی آن‌ها سر به فلک بکشد، حائز اهمیت و جالب است.

شرمر ۵۲۹ دانشجوی بازرگانی را که میانگین سنی آنها ۱۸ سال بود، مورد بررسی قرار داد که ۵۲ درصد از آنها مرد بودند. این تحقیقات با سه سؤال در مورد احساسات شرکت‌کنندگان نسبت به خودروهای پر سر و صدا، شناخته شدن با خودروهای خود و پتانسیل تغییر صدای خودرو را مطرح کرد.

آنها همچنین نظرسنجی شخصیت تتراد تاریک را تکمیل کردند، یک مقیاس که ویژگی‌های شخصیتی ماکیاولیسم، خودشیفتگی، روان‌پریشی و سادیسم را می‌سنجد. این ویژگی‌ها به دلیل ویژگی‌های "شیطانی" آنها که شامل خودخواهی و سوء استفاده از دیگران است، تاریک نامیده می‌شوند.

فرض اولیه شومر آن بود که مردم ممکن است دوست داشته باشند با صدای بلند خودروی خود شناخته شوند و توجه زیادی را به خود جلب کنند که با رفتار خودشیفتگی همسو است. او همچنین پیش‌بینی می‌کرد که افرادی با ویژگی‌های سادیستی یا روان‌پریشی، مرتبط با نگرش‌های مجرمانه، تمایل بیشتری به خودروهای پر سر و صدا با تغییرات اغلب غیرقانونی داشته باشند. او همچنین پیش‌بینی کرد که مردان جوان‌تر ماشین‌های پر سر و صدا را ترجیح می‌دهند چراکه فکر می‌کنند با این کار امتیاز بیشتری کسب می‌کنند.

شرمر به سی‌بی‌سی نیوز گفت:« به نظر می‌رسد این کار بی‌توجهی بی‌رحمانه به احساسات و واکنش‌های دیگران است.»

مرد بودن و داشتن ویژگی‌های شخصیتی سادیستی و روان‌پریشی حدود 29 درصد از واریانس ترجیح خودروهای پر سر و صدا را تشکیل می‌دهد. تجزیه و تحلیل نشان داد که جوان بودن امتیاز بالاتری را در مقیاس خودرو در گروه پیش‌بینی می‌کند، اما این همبستگی به اندازه کافی برای نتیجه‌گیری معنادار نبود. ارتباط بین نمرات بالاتر در مقیاس ماشین و هر یک از صفات تتراد تاریک یافت شد، اگرچه در مورد ماکیاولیسم و خودشیفتگی به طور معنی داری نبود.

در حالی که این مطالعه بینش‌هایی را ارائه می‌دهد، البته هشدارهایی نیز وجود دارد. شرکت‌کنندگان در نمونه نسبتاً کوچک و نسبتاً جوان بودند و همه در یک مدرک بازرگانی در همان دانشگاه ثبت‌نام کردند، بنابراین یافته‌های شرمر ممکن است برای جمعیت‌های گسترده‌تر صدق نکند.

این نظرسنجی فقط در مورد تمایل به داشتن خودروهای پر سر و صدا است و ترجیحات داشتن سایر وسایل نقلیه با صدای بلند، مانند موتور سیکلت یا کامیون‌های بزرگ را بررسی نکرد. تحقیقات آینده می‌تواند متغیرهای دیگری مانند گوش دادن به موسیقی با صدای بلند در حین رانندگی را مورد بررسی قرار دهند.

این تحقیق در Current Issues in Personality Psychology منتشر شده است.

منبع: sciencealert

227227

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899823

دیگر خبرها

  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • خشونت علیه زنان در خانه / زنان چه کنند؟
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • این ویتامین از ابتلا به کبد چرب جلوگیری می‌کند
  • از صدای خودرو به شخصیت افراد پی ببرید
  • از صدای خودرو به شخصیت افراد پی ببرید/ رابطه عجیب صدای بلند خودرو و ابتلا به سادیسم، روان‌پریشی و خودشیفتگی
  • بررسی طرحهای اجرایی بهره برداری و توسعه آب شرب شهر های تکاب و سلماس
  • مشکلات مردم شهرستان عسلویه بررسی و پیگری شد
  • پیشرفت پروژه‌های آبی کردستان به تعامل تمامی واحدها بستگی دارد
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا