Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی دادگری، مدیرکل سابق توانمندسازی و بهره‌وری سرمایه‌های انسانی معاونت پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز شنبه در حاشیه مراسم رونمایی از پروتکل افتتاح پرستار دیابت ایران با اشاره به اینکه سازمان جهانی بهداشت در همه بیانیه‌های خود بر لزوم پیشگیری تاکید کرده است، افزود: براین اساس سازمان جهانی بهداشت سطوح پیشگیری را افزایش داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیشگیری از آگاهی‌رسانی عمومی شروع می‌شود تا در نهایت به بازتوانی و نوتوانی مددجویان برسد.

به گزارش انجمن دیابت، وی اظهار داشت: یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مزمن در جهان، دیابت است و تربیت پرستارانی که بتوانند در همه این سطوح پیشگیری از مرحله مقدماتی تا مرحله بازتوانی نقش فعالی داشته باشند، اهمیت زیادی دارد.

دادگری ادامه داد: این دوره آموزشی می‌تواند نقش مهمی در تربیت پرستاران حرفه‌ای دیابت داشته باشد و هدف نهایی از برگزاری این دوره آموزشی نیز افزایش کیفیت زندگی مددجویان دیابتی است. در حوزه دیابت سه گروه آسیب‌پذیر داریم که شامل کودکان و نوزادان، مادران باردار و سالمندان می‌شوند و در دوره آموزشی پرستار دیابت مطالب مرتبط با پیشگیری و مراقبت هر سه گروه یادشده گنجانده شده است.
وی درباره اهمیت برگزاری این دوره آموزشی توضیح داد:  در وزارت بهداشت موفق شدیم ۱۳ دوره آموزشی را به تصویب مرکز مهارت‌های وزارت بهداشت که زیرمجموعه مرکز آموزش‌های مداوم وزارت بهداشت است، برسانیم و این دوره‌ها در حال شکل‌گیری و اجرا هستند.

دادگری تصریح کرد: فرآیند تصویب این دوره آموزشی در وزارت بهداشت حدود دو سال طول کشیده  و در تصویب این دوره نیز تیم‌های حرفه‌ای پرستاری و پزشکی در کنار یکدیگر کار کرده‌اند و هدف از برگزاری این دوره آموزشی نیز ارتقای کیفیت خدمات پرستاری مرتبط با دیابت به منظور ارتقای کیفیت زندگی بیماران و بهبود وضعیت مراقبتی و درمانی بیماران و حتی پیشگیری است.

وی افزود: پیش‌بینی می‌کنم که بتوانیم از اوایل تابستان ۱۳۹۹ نخستین دوره آموزشی پرستار دیابت را در کشور برگزار کنیم، این دوره آموزشی ابتدا به صورت پایلوت برگزار می‌شود و در صورت استقبال پرستاران و دانشگاه‌ها آن را به صورت گسترده‌تری برگزار خواهیم کرد.

دادگری گفت: از دانشگاه‌ها می‌خواهیم که به پرستاران خود اجازه دهند در این دوره شرکت کنند و از وزارت بهداشت هم می‌خواهیم که در برنامه‌های اعتباربخشی برای دانشگاه‌ها و بخش‌ها، برای پرستارانی که در این دوره آموزشی شرکت کرده‌اند امتیازی ویژه و خاص قائل شود.

هم اکنون حدود ۴۱۵ میلیون نفر در دنیا به دیابت مبتلا هستند. همچنین ۸.۸، درصد جمعیت بزرگسال دنیا به این بیماری گرفتار است و پیش‌بینی می شود که تا سال ۱۴۱۹ تعداد مبتلایان به این بیماری به ۶۴۲ میلیون نفر می رسد. بیماری دیابت در ایران نیز به سرعت در حال رشد است و تا سال ۱۴۱۹ بیش از ۹ میلیون ایرانی به این بیماری مبتلا خواهند بود.

برچسب‌ها سازمان جهانی بهداشت بهداشت و سلامت دیابت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان جهانی بهداشت بهداشت و سلامت دیابت سازمان جهانی بهداشت بهداشت و سلامت دیابت دوره آموزشی وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۹۲۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر، بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

کد خبر 6095221

دیگر خبرها

  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • آموزش؛ حلقه مفقوده در دیابت/ سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • معاون آموزشی وزارت بهداشت خبر داد؛ زمان اعلام نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی
  • ریشه‌های نارضایتی‌ها پرستاران؛ اضافه‌کار اجباری بر خلاف قانون
  • دوره آموزشی چرم دوزی در مهدیشهر
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • صرفه جویی ۴۰ درصدی آب با خشکه کاری برنج
  • تعداد اساتید بعد از انقلاب رشد مناسبی پیدا کرده است