Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس این گزارش، ‌در یکی از این توصیه ها آمده است که استفاده از ماسک برای پیشگیری از کرونا ویروس، ترجیحا برای بیماران و اطرافیان آن‌ها و نیز در اجتماعات توصیه می‌شود.

این اطلاعیه همزمان با توصیه دو تن از مراجع تقلید آیات جعفر سبحانی و ناصر مکارم شیرازی مبنی بر ضرورت توجه به توصیه های پزشکی از جمله عدم حضور در اجتماعات و اماکن عمومی منتشر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

دانشگاه علوم پزشکی استان قم همچنین با تاکید بر این‌که زدن ماسک برای همه لازم نیست، توصیه کرده است که با کاهش مدت‌زمان نگاه کردن و یا گوش دادن به اخبار رسانه‌های مختلف در خصوص بیماری کرونا ویروس نگرانی خود را کاهش دهید.

در این توصیه ها آمده است: مهم‌ترین علایم بیماری کرونا ویروس، تب، سرفه، گلودرد، سردرد و بدن‌درد می‌باشد و برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا باید دست‌ها را مرتب با آب و صابون بشویید، از دست دادن و روبوسی خودداری و هنگام عطسه و سرفه از دستمال استفاده کنید.

سایت این دانشگاه با انتشار ویدئویی از وزیر بهداشت،‌ درمان و آموزش پزشکی، به نقل از وی آورده است: ممکن است افرادی دچار علایم بیماری شده باشند، اما همه آن‌ها کرونا نیست؛ برای تشخیص این بیماری سه بار باید آزمایش انجام شود، مرحله آخر آزمایشی است که در انستیتو پاستور انجام می‌شود و اگر این مرکز امضا کند به‌عنوان مبتلا به کرونای جدید است.

سعید نمکی افزود: تهاجم و کشندگی ویروس کرونا از ویروس H۱N۱ که پاییز امسال کنترل کردیم به‌مراتب کمتر است و حتی مرگ‌آوری آن از سارس که در سال ۲۰۰۳ در چین شایع شد هم کمتر و ویروس ضعیف‌تری است.

وی با بیان این‌که مشکل فقط سرایت بیشتر این ویروس است که افراد بیشتری را درگیر می‌کند، ادامه داد: بر اساس پروتکل‌های سازمان بهداشت جهانی افراد که علایم بیماری را داشته باشند و به چین یا کشورهای آلوده سفر کرده باشند به‌عنوان افراد مشکوک با آن‌ها برخورد می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: هیچ‌یک از افراد مبتلایی که در قم گزارش شد، سفری به کشور خارجی نداشتند؛ حتی طبق اعلام خودشان هیچ تماسی با افراد آلوده به ویروس کرونا نداشتند، به همین علت همکاران ما در قم طبق پروتکل این افراد را به‌عنوان افراد مشکوک تلقی نکردند.

نمکی گفت: با مشاهده تابلوی بیماری در این افراد و ابتلای آن‌ها به عفونت دوطرفه تنفسی مشکوک شدند و بعد از بررسی به این باور رسیدند که این افراد از نظر کرونا هم بررسی شوند که در مورد دو بیمار در استان قم نمونه‌برداری و آزمایش کرونا مثبت شد که متاسفانه فوت کردند.

وی افزود: پس از مشکوک شدن به این بیماران تیم وزارت بهداشت در بیمارستان مستقر و پس از بررسی مشخص شد و کار گسترده‌ای بر اساس پروتکل‌های سازمان بهداشت برای این بیماران انجام شد و متوجه شدیم که تعدادی از این بیماران با افرادی که از قم به شهرهای دیگر سفر کرده‌اند در تماس بوده‌اند به‌عنوان نمونه یک نفر که طبیب ما بود به اراک سفر کرده بود.

وی گفت: این پزشک که در روزهای اول حال مساعدی نداشت، اکنون رو به بهبود است؛ در اراک از هشت نفر دیگر هم تست گرفته شد که همگی منفی بود.

وزیر بهداشت افزود: هم‌زمانی بروز مواردی از ویروس کرونا و شیوع ویروس آنفلوانزا در کشور کار را سخت کرده است و اکنون با نگاه سختگیرانه در مرحله اول همه موارد مشکوک را به نگاه به کرونا می‌سنجیم، درحالی‌که خیلی از نقاط دنیا برعکس این را می‌گویند.

وی تاکید کرد: هر موردی از این ویروس را پیدا کنیم و ثابت شود صادقانه به مردم اعلام می‌کنیم و مردم مطمئن باشند که هیچ موردی را پنهان نمی‌کنیم.

در پی فوت چهار بیمار مشکوک به ابتلا به کرونا در قم، مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز حوزه‌های علمیه قم روز پنجشنبه و شنبه جاری تعطیل اعلام شد؛ همچنین در تازه‌ترین خبر، تمام مراکز علمی این استان تا یک هفته و مراکز حوزوی نیز روز یکشنبه هفته جاری تعطیل شدند./

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا آنفلوانزا دانشگاه علوم پزشکی استان فوت قم وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۹۴۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور

یکی از شرکت‌های فناور موفق به تولید کیت‌های استخراج DNA و RNA با یک بیستم قیمت نمونه‌های اروپایی شد.

به گزارش ایسنا، امیر شیرعلی‌زاده دزفولی، مدیرعامل این شرکت در این باره گفت: کیت‌های استخراج DNA و RNA ما یک بیستم کیت‌های اروپایی قیمت داشته و یک پنجم نمونه‌های چینی و تایوانی قیمت دارد. در واقع این کیت‌ها در عین حال که کیفیت بسیار بالایی دارند، از تمام نمونه‌های وارداتی ارزان‌تر هستند. این فناوری برای جداسازی انواع اسیدهای نوکلئیک ویروس‌های بیماری‌زا نظیر ایدز و آنفلوآنزا قابل استفاده است.

شیرعلی‌زاده افزود: تا پیش از این فقط کیت‌های استخراج RNA را تولید می‌کردیم، اما به تازگی فناوری استخراج DNA را نیز توسعه داده‌ایم و در نتیجه DNA و RNA را می‌توانیم استخراج کنیم. این کیت‌ها هم برای تشخیص در بیمارستان‌ها و هم آزمایشگاه‌های تشخیصی قابل استفاده هستند. از سوی دیگر در دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی نیز از این کیت‌ها برای مقاصد تحقیق و توسعه می‌توان استفاده کرد. ما براساس نیاز بازار تولید انجام می‌دهیم و تقریبا  ۵۰۰ واکنش در روز تولید داریم که این رقم در دوره کرونا تا ۵۰۰۰ واکنش نیز می‌رسید.

به نقل از ستاد نانو، وی با بیان اینکه در حال توسعه فناوری جداسازی سلول‌ها با ذرات مغناطیسی هستیم که این فناوری برای تشخیص و درمان سرطان بسیار کاربردی است، ادامه داد: کیت‌های آموزشی نانویی تولیدی ما عرضه شده است. این کیت‌ها هم در محیط‌های آموزشی نظیر مدرسه و هم خانه قابل استفاده هستند. این کیت‌ها برای دو گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال و همچنین بالای ۱۸ سال تولید می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • خودداری شهروندان ازخریدتخم‌مرغ‌های نگهداری شده در یخچال واحد‌های عرضه
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آغاز پانزدهمین همایش بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند